Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo ses ve wideband montaj
aracım karburatorlu turbo şahin ve yolda bariz bi sekılde sankı supercharge sesi cıkıyo yuklendıgımde butun ıntercooler hatlarını kontrol ettım gorunurde kacak yok tahmın yurutmeye kalksak sunlardan olabilir diyeceginiz bir şey varmıdır ?
ve buna ılave olarak 2 tane blow denedım bırı replika hks digeri orj hks bunlardan kacırma ıhtımalıde olabilir diye dusunuyorum birde söyle bir video var burdada belli oluo az cok videoda blow iptal durumda cektım
turbodan sonra komple duz boru var wideband için turbo sonrası 60cm yeterlımıdır ?
qXrPHqsjVCw
TurboJDM
06-07-2012, 20:05
Turboyu söküp kontrol ettiniz mi sanki turbo hava emiş pervanesi sürtüyormuş gibi bi hal var.
neyin turbosu var motorda?
Turboyu söküp kontrol ettiniz mi sanki turbo hava emiş pervanesi sürtüyormuş gibi bi hal var.
acıkcası sokup kontrol etmedık ama bu sekılde devam ederse bu hafta sonu sokup komple bakıcam neyı var neyı yok dıe ama bu aklıma gelmemıstı acıkcası
neyin turbosu var motorda?
alfa 2.0 dizel bi aracın daha dogrusu zamanında baktıgımda katalogta o sekılde gecıyordu garett 12xx yada 14xx gibi biseydı ufak bı turbo bunu ılk etapta kullanmak ıcın taktık sonrasında k03 degerlerınde bırsey yetecektır fazlasıyla diye dusunuyorum ama suan ust devırler bıraz sorunlu gıbı onuda wideband takıp kontrol edıcem
dragstar
06-07-2012, 20:20
turbonun yataklarında veya rulmanlarında sıkıntı olması muhtemek bence
turbonun yataklarında veya rulmanlarında sıkıntı olması muhtemek bence
saol kemal artık butun olay oraya gıdıo sokup bakıcaz artık
ne burç sesi ne de pervane sesi,turbo bıcaklı sistemmi dıye sordum ,wasgate, arızası olma ıhtımalı yuksek..
ne burç sesi ne de pervane sesi,turbo bıcaklı sistemmi dıye sordum ,wasgate, arızası olma ıhtımalı yuksek..
wastage te ne gibi problem olabilir acaba bıraz acabılırmısınız ?
patlak olabılır,tahlıye sıbobu açmış olabılır hersey olabılır,incelemek lazım..
turbo ile ilgili gözüküyor sanırım
TurboJDM
06-07-2012, 22:40
patlak olabılır,tahlıye sıbobu açmış olabılır hersey olabılır,incelemek lazım..
öyle olmuş olsa ıslık sesi gibi gelirdi :soru:
wastage te ne gibi problem olabilir acaba bıraz acabılırmısınız ?
Diverter da kacak olabilir iptal et.kaynakla kapat
öyle olmuş olsa ıslık sesi gibi gelirdi :soru:
ıslık sesi,balans problemlerınde,mil eğriliğinde ve kanat kırılmalarında meydana gelir..baska türlü turbodan ıslık sesi duyulmaz..bu ses hava sıkısması gıbı homurdama gibi...
Boost saati yokmu araçta ? Kaçak olduğu ne ***** ?
Diverter da kacak olabilir iptal et.kaynakla kapat
onada bakıcam tşkler
ıslık sesi,balans problemlerınde,mil eğriliğinde ve kanat kırılmalarında meydana gelir..baska türlü turbodan ıslık sesi duyulmaz..bu ses hava sıkısması gıbı homurdama gibi...
bana kalırsada mekanık yanı surtunme v.s. gibi bir ses degil cunku
Boost saati yokmu araçta ? Kaçak olduğu ne ***** ? boost saati var kesın kacak var demıyorum zaten sadece olabilir diye dusunuyorum ılk fırsatta turbo sokulup ve sonrasında butun ıntercooler hortumlarını kontrol edıcem bakalım neydır ne degıldır
aracım karburatorlu turbo şahin ve yolda bariz bi sekılde sankı supercharge sesi cıkıyo yuklendıgımde butun ıntercooler hatlarını kontrol ettım gorunurde kacak yok tahmın yurutmeye kalksak sunlardan olabilir diyeceginiz bir şey varmıdır ?
ve buna ılave olarak 2 tane blow denedım bırı replika hks digeri orj hks bunlardan kacırma ıhtımalıde olabilir diye dusunuyorum birde söyle bir video var burdada belli oluo az cok videoda blow iptal durumda cektım
turbodan sonra komple duz boru var wideband için turbo sonrası 60cm yeterlımıdır ?
qXrPHqsjVCw
bu sorunlara ilaveten sorun çözüldü turbo mil kesti böyle sorun yasayacak arkadaslara cevap veya olabilir niteliginde sonucu yazıyorum
burakcan
14-10-2012, 13:22
geçmiş olsun ama sorunun çözüldüğüne sevindim