Orijinalini görmek için tıklayınız : Muavinlik Ya da Host
herkese hayırlı akşamlar dilerim
hatırlarsanız benim bulgaristan konum vardı :) bu konuyu açtım çünkü yarın esenler otogarına gidicem görüşmeye bunun için sizin tavsiyelerenizi görüşlerinizi alayım dedim
bu yaz meslek lisesinden mezun oldum çift vatandaşım bulgaristan vatandaşlığım var.
hem iş arıyodum hem de oralara gitme özlemi var içimde....
yarın gidip bi araştırıcam otogar da belki denk gelir de işe başlarım.
hem para kazanırım hem iş hayatına başlamış olurum hem de yeni insanlar tanırım..
siz ne dersiniz ya da bir tavsiyeniz var mıdır
böyle yazıyorum diye sanmayın hostluğu kolay birşey zannediyorum illa ki onunda zorlukları vardır ama..
zaman ayırdığınız için teşekkür ederim:) bi kusurum varsa affola..
hiç bulaşma. otobüs şoförlerinin nazı, tripi hiç çekilmez. içlerinde çok işe yaramayan adam var.
hocam valla bu da bu mesleğin sıkıntılarından bir tanesi doğru söylüyorsun ama y.dışı seferlerinde şu ana kadar şoför konusunda bi sıkıntı yaşamadım yolcu olarak, iyi gibiydi şoförler bir de metro turizm e sorcam önce inşallah olur.. eğitim falan derken işi biraz öğrenirim gibime geliyor. hem dil öğrenmeme katkısı olur.. : )
golfcu0101
06-07-2012, 23:25
vaktinde adana da uzun yol mavinliğim olmuştu ama ozamanlar host falan yoktu tek mavin hem bagaja,hem otobüsün temizliğine,hemde servise bakıyordu inanılmaz zordu ansızın su isteyen oldumu gecenin bir yarısı hoppala diyorsun:Dama şimdi rahat tabi mavin kendi işini host kendi işini yapıyor
Esenler degilde Aksaray yabancilar otogarin git derim. Orada daha cok firma var yurtdisi yapan
teşekkürler internetten metro turizm e başvuru yapıyorum bir de otogara gidicektim yarın ama aksaray otogarı işi kafamı karıştırdı :)
aksaray yabancılar otogarına nasıl ulaşabilirim acaba internetten pek bilgi bulamadım.. esenlere kesin gidip bi şansımı denicem de aksarayı da merak ettim.
hayattan soğursun açık net detay istiyosan yazarımda yarın gitmezsin görüşmeye filan :)
TolgaEsentepe
06-07-2012, 23:55
iko, yazda gitmesin genç kardeşimiz.. Kafası her daim bulanık bulaşmasın böyle şeylere..
iko kardeşim hani europe seferleri falan biraz daha iyi hallidir ya da daha katlanılırdır gibime geliyor :D valla heveslendim ama bilmiyorum..
iko kardeşim hani europe seferleri falan biraz daha iyi hallidir ya da daha katlanılırdır gibime geliyor :D valla heveslendim ama bilmiyorum..
onu bılmıyorumda ben rus kafilesi tasıdım tuvalet sorana arızalı diyodum :D yas 18 olunca sureklı tabanca elde gittim :D avrupa bilmemde gene aynıdır gerci girilmez
biz otobusun sahıbı gıbıydık fazla etkılemedı benıde o uc kurusa calıstırdıkları cocukların resmen .... koyuolar :)
:D :D lise bitti iş bakınıyom lise son da ofiste mağazada falan staj yaptım yeminlen daraldım işte bu son zamanlarda iş düşünürken bu iş yattı kafama.
hem oraların havasını solurum hem de biraz utangacım utangaçlığımı yenerim , hayatın zorluklarını görürüm de biraz burnum sürter inşallah yoksa bu zamanlarda kendi kendimi yiyip bitircem ortada hiç bir sorun yokken..
inşallah olur da şöyle siyah pantolon jilet gibi ütülü beyaz gömlekle başlarım işe :) free shoptan parfüm falan :D hem yolları da öğrenmiş olurum hem de hayatı..
çok mu iyimserim acaba :D
onu bılmıyorumda ben rus kafilesi tasıdım tuvalet sorana arızalı diyodum :D yas 18 olunca sureklı tabanca elde gittim :D avrupa bilmemde gene aynıdır gerci girilmez
biz otobusun sahıbı gıbıydık fazla etkılemedı benıde o uc kurusa calıstırdıkları cocukların resmen .... koyuolar :)
pistol devamlı tetikte dimi lan ergen !
Burak K.
07-07-2012, 00:31
inşallah olur da şöyle siyah pantolon jilet gibi ütülü beyaz gömlekle başlarım işe :) free shoptan parfüm falan :D hem yolları da öğrenmiş olurum hem de hayatı..
Açık konuşmak gerekirse evet. :D
bende finansbank genel merkezde olayım altımda 320d cabrio prada gözlük istiyorum ama hayat işte.. :D
pistol devamlı tetikte dimi lan ergen !
olm ergendık napalım soforemı surtıyım sımdı olsa 1 den gırerım orta kapıda bı cuara yakarım 48 de oturur dinlenirim kankaaa
bugün otogara gittim metro ya kamil koç a pamukkale ye başvurdum.
3 ü de oluyor ama metro da karar vercem galiba.. perşembe eğitim cuma işi bilen bir muavinin yanında staj seferi, ondan sonra da dümen benim elimde :D allah hayırlısını nasip eder inşallah.
KGüneyli
09-07-2012, 20:05
Moruk suan topragım olan insana ilk kez küfür edicem :D bi kaybol be kardesim. Bi adam gibi işler kovala nabıcan hostluk vs. illaa öle iş istiosan git bi şirkete şöför ol :D
valla fena heveslendim bakalım hayırlısı olsun : )) sıkıntısı varsa da yaşayarak göreceğiz başka türlü kafama girmez :D
driftboy
09-07-2012, 21:42
Dayım otobüscü, nilüferde otobüsleri var + kendi otobüsünün birinde şöför, çekilecek iş değil hostluk muavinlik..
bodrumda turistleri gezdiren bir şirkette takıldım bir süre.şöförlere ev tutmuşlar.bir gün birisi gelip bir iğrençlik anlatıyordu öbürgün ötekisi.bu sene korkumdan gitmedim :D yani dışarıdan göründüğü gibi değil hiç bir şey.Hakkında hayırlısı olsun dostum. :)
teşekkürler bakalım heveslendik bir işe allah hayırlısını nasip etsin : ) büyük ihtimal metro da karar kıldım yarın gidicem rugan ayakkabı almaya :D
Madem heveslendin yapıpta zorluklarını görmen daha iyi.
Pamukkale'yi tavsiye etmem, 10 dk da bir ikram yaptırıyorlar:D
mirafiori
09-07-2012, 23:27
ehliyetin varsa bi kaç yere yönlendirebilirim.
doğan hocam metro olcak büyük ihtimal : ) pamukkale demek ki yolculari için iyi de muavinler için sıkntılı :D
bu arada b sınıfı ehliyetim var : ) araç kullanma konusunda da kendimce tecrübeli sayılırım 29 ekim de ehliyeti aldım şu ana kadar ş.içinde 4 bin civarı yol yaptım pişmek için : )) nereye yönlendireceksiniz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
By_HaNNibaLL
09-07-2012, 23:52
kardeşim git sanayiye cıraklik yap daha iyi arkadaşimin babasi otobüs söförü bide baş söför mu ne öyle bişey 4 5 tane otobüsü yönetiyo muavin hostlari görüyorum yaziktir günahtir
onursumer
09-07-2012, 23:55
metroda kiminle goruştun
bilgilerini bi pm le bana orayı istiyorsan bide ben bakim
kardeşim git sanayiye cıraklik yap daha iyi arkadaşimin babasi otobüs söförü bide baş söför mu ne öyle bişey 4 5 tane otobüsü yönetiyo muavin hostlari görüyorum yaziktir günahtir
valla heveslendik biraz da cazip geldi gezme yeni yerler görme falan zorluklarını pek takmadım başvururken yaşayıp görcez artık : ) sanayii de merakım var ama bu iş kısmet oldu gibi..
en azından gezersın oyle bazende makaradır ama baska bısey bekleme uykusuzluga alış şimdiden nescafe yapmaya basla :D ne kadar guzel yaparsan yap sofor ıcın o *** gibidir unutma :D
bLackModeL
10-07-2012, 00:02
tam 7 sene yaptımm cok zevklıydı benım kı bı ınat ugrunu bıraktım adamına catarsan yasadın ama adamına catmassan o yol bıtmez .. hayırlı işler
valla bana da cazip gelen hem iş hem gezmek :))) yeni yerler görmek, hayat tecrübesi olacak bakalım kısmet : =) inşallah iyi insanlar denk gelir :) kahveye alıştırmam lazım kendimi haklısınız şimdi bana biraz şaka gibi geliyor bu uykusuzluk ama çalışmaya başladım mı görcem :D
Murat Özcan
10-07-2012, 01:20
çok zor iş ya heleki sabahın köründe kalkması yok mu :D
Hangi iş kolay ki heves etmişsin kardeşim bi git gör çevren olur iş tecrüben olur üç beş kuruş para geçer eline baktın olmuyor ölüm yok ya işin ucunda çıkarsın hem denildiği gibi kafa dengi insanlara denk gelirsen gayet eğlenceli olur aksi insanlarla o yol bitmez ama denemekten zarar gelmez.
Edit: Pamukkale çok servis yaptırıyor yolcular için iyi ama sen metroyu tercih et :D
SekoLive
10-07-2012, 09:01
kısa mesafe tercih et edirne tekirdağ sakarya calışanlara bi bak bence :) baktın iyi gidiyo sonra best van seyehate geçersin :D
mgnPower
10-07-2012, 09:46
kendi dusen aglamaz ve her koyun kendi bacagindan asilir demisler ya iste boylesi gunler icin soylenmis bu sozler :) hayirlisi olsun hakkinda. istedigin gibi olur hersey insallah.
senin dert yine manitaysa yanlış sektördesin genç
Walla zor iş seçmissin Allah kolaylık versin. Şehirlerarası otobüs işi gerçekden zordur. Lise yıllarında kendi araclarımızın basında giderdim öyle olmasına ragmen zordu ki heveslik olmasına ragmen. Şuan sezonda olunduğu için araçlar pek yatmaz ilave sıra açarlar onun için tempolu bir dönem, kendini iyi alıştır :) Bu arada muavinlik mi hostluk mu dersen hostluk derim. muavinlik biraz tabir-i caizse rezil iştir. temizlikdi bagajdı filan. Nese hakkında hayırlısı olur inş :)
3 sene yaptım türkiyenin yarısını gezdim canını yolda bulduysan hemen basla çalışmaya ;)
işinmi yok la gir sanayiye başla bi yerde neyin gezmesi neyin görmesi otobüste ayaktasın istekler bitmez ağlayan zırlayan, sanayi her türlü iyidir otobüsten
herkese teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için ama bindik bi alamate gidiyoz kıyamate hesabı :)))) paraya da ihtiyaç var biraz tempo yoğunsa sıkıcaz dişimizi gibi görünüyor : ) ben burdan yazarım gelişmeleri :D
orhan_guney
10-07-2012, 11:20
adamı yoldan cıkartcan sen aksaray filan :D
Esenler degilde Aksaray yabancilar otogarin git derim. Orada daha cok firma var yurtdisi yapan
Murat Ç.
10-07-2012, 18:49
idir qüzeldir ama bi kaç aya kadar sıkılırsın yolu seyret seyret indir boşalt nereye kadar bi de o yolun yorgunluğu sana verecekleri paraya değmez ya ni en iyisi sanayide başla biyere en azından akşam evine qider kafa dinlersin ;)
devil_berk22
10-07-2012, 18:52
insan yaşamadan anlamaz burdan 1000 kişi gitme desede sen zaten koymuşsun kafana formalite icabı sormussun git yaşa eziyeti çek sonra anlarsın yaş genç olunca kim ne derse desin bi kulaktan girip ötekinden çıkıyor.
turbo&quattro
10-07-2012, 18:56
Muavin olmak isteyenide ilk defa goruyorum .
daha çok mesleki gelişime önem vererek kendi alanında işler bakmanı öneririm
Metro dışında şirket bulamadın mı?
Maaşları ödüyorlar mı onu sor önce bir, bi de katil gibi soförlerinden uzak dur.
aslında kamil koç da olabilirdi ama metro ya karar kılmıştım da evdekilerler falan konuştum kamil koç a karar verdim gibi bakalım yarın gidicem evrakları tamamlayıp kamil koç a.
CasabLanca
10-07-2012, 19:55
forumun yarısında muavinlik hostluk deneyimi varmış :D
daha çok mesleki gelişime önem vererek kendi alanında işler bakmanı öneririm
dediğinize katılıyorum ama en çabuk bu işi bulabildim geleceği yok aslında bir de garantisi yok ama yaşayıp göreceğiz artık.. umarım olumlu haberlerle aktarım yaparım buraya:D
individual
10-07-2012, 20:08
2009-2010 arasında ulusoy ankara seferini her hafta sonu istanbul-ankara olarak kullandım.***** muavinlerde artık hepsi beni tanır oldu.yolculuk boyunca dertlerini dinlerdim.hepside sevmeden yapıyordu işini en fazla 3 ay çalışan muavin gördüm hepsi bırakıyordu 1 ay sonunda. :)
Metro dışında şirket bulamadın mı?
Maaşları ödüyorlar mı onu sor önce bir, bi de katil gibi soförlerinden uzak dur.
Aynen abi metro deyince insan bir düşünüyor :)
kısmetse kamil koç ta başlayacağım gibi gözüküyor.
Burak K.
10-07-2012, 21:47
Yıkıldım. :D
Murat Ç.
10-07-2012, 21:53
Aynen ya ilk defa bu kadar istekli muavin olmak isteyen qörüyorum :)
Valla ben Metro Kargo'nun genel müdürlüğünde genel müdüre rapor yapıyordum, ona rağmen maaşları 22 gün geç alıyordum gerisini sen düşün...
Şu an Metro Turizm'in sahibini hapse de attılar, hiç maaş ödemezler.
Onu da geçtim o soförlerle genç yaşta rahmetli olursun :D
Burak K.
10-07-2012, 21:54
Aynen ya ilk defa bu kadar istekli muavin olmak isteyen qörüyorum :)
Böyle göreceksen mümkünse Görme.
Valla ben Metro Kargo'nun genel müdürlüğünde genel müdüre rapor yapıyordum, ona rağmen maaşları 22 gün geç alıyordum gerisini sen düşün...
Şu an Metro Turizm'in sahibini hapse de attılar, hiç maaş ödemezler.
Onu da geçtim o soförlerle genç yaşta rahmetli olursun :D
o zaman kamil koç yolu gözüktü bana : ) metro çok yoğun diye okumuştum bir de sizin dedikleriniz tuz biber oldu :D kamil koç kısmetimiz olcak demek ki:):):p
JumboAli
10-07-2012, 22:01
bıladerım ne kadar ıhtıyacın var bılmıorum. Ihtıyacın varsa tası sık ekmegını kazan hıc sorma bıle ama muavınlık yapılcak ıs degıl . herturlusyle ugrasıosun. otokontrolun cok ıyı olması lazım.
1001 turlu aklına ne gelırse ben yap demem
JumboAli
10-07-2012, 22:02
Yıkıldım. :D
ahahahh tobe tobe :D
bıladerım ne kadar ıhtıyacın var bılmıorum. Ihtıyacın varsa tası sık ekmegını kazan hıc sorma bıle ama muavınlık yapılcak ıs degıl . herturlusyle ugrasıosun. otokontrolun cok ıyı olması lazım.
1001 turlu aklına ne gelırse ben yap demem
valla ustam zorluklarını yaşamadan göremeyeceğim için en iyisi bi başlayım, allah kerim dir gerisi gelir elbet : ) inşallah hayırlısı olur
Allah kerimde senin bu yaptıgın köprüden aşagıya atla ondan sonrası allah kerim :D
TOLGACANSAHIN
11-07-2012, 00:38
kardeşim abilermiz demiş senin dinlemeye pek niyetin yok ama muavin host ayrıdır kıllık yaparlar 1 gün çağırırlar sefere 2 gün yatırırlar inş adam gibi birine denk gelirsin koparırsın ekmeğini her sektöre gir derim hem çevre olur hemde genel kültür öğrenmenin kimseye zararı yok. Daha 19 yaşındasın yol işi zor allaha emanet gidiyorsun allah korusun kaza falan yaparsınız aileni üzme boşuna. Sanayiye gir zanaat öğrenirsin maaşı azdır küfürü boldur ama iş öğrenirsin araba nazını ceker insan çekmez insanla uğraşmak zordur :) Sinema veya cafede de çalışabilirsin zevkli işlerdir. Canın o kadar kıymetsiz olmasın.
Burak K.
11-07-2012, 07:52
Sanayide çalışsan daha çok eğlenirsin bence hemde bişeyler öğrenmiş olursun. Tabi son karar yine senin ama bu kadar insan yanılıyor olamaz,kulak arkası yapma burada denilenleri.
maxpower
11-07-2012, 08:31
Bir musibet bin nasihatten iyidir.
Erkeğin iyisi otogara düşmez. (bunu otogarda çalışan arkadaşım söylemişti, alınganlık göstermesin kimse :) )
:D:D
bu saatten sonra sanayide iş bulabilirmiyim ki, 19 yaşındaym bu saatten sonra zor gibi ama bilmiyorum.. bu işi de en azından bir deneyim dedim nasılmış diye okuduklarıma göre zorlukları var ama..
Ne oldu sen başlamadınmı hala işe ?
:D
Zekalıyım Ama Amele Olmak I (http://www.youtube.com/watch?v=IVbnaeju6gI)
kardeşim abilermiz demiş senin dinlemeye pek niyetin yok ama muavin host ayrıdır kıllık yaparlar 1 gün çağırırlar sefere 2 gün yatırırlar inş adam gibi birine denk gelirsin koparırsın ekmeğini her sektöre gir derim hem çevre olur hemde genel kültür öğrenmenin kimseye zararı yok. Daha 19 yaşındasın yol işi zor allaha emanet gidiyorsun allah korusun kaza falan yaparsınız aileni üzme boşuna. Sanayiye gir zanaat öğrenirsin maaşı azdır küfürü boldur ama iş öğrenirsin araba nazını ceker insan çekmez insanla uğraşmak zordur :) Sinema veya cafede de çalışabilirsin zevkli işlerdir. Canın o kadar kıymetsiz olmasın. Tolgacan abi veya arkadaş ne kadar doğru söylemiş herkez olumsuz olduğunu söylemiş sen hala inatla yapmaya çalışıyorsun bu saaten sonra sana nedesek boş yani fikirlerimizi dinlemiceksen konu açıp fikir sormana gerek yok ama illede yapıcam diyorsan bursaturizimle konusup eleman arıyorlarsa bulgaristan için yardımcı olmaya çalışırım...
Senin bi konun vardı hatırlayamadım kızamı aşıktın okuldan fln hatırlayamadım. 12412512 tane adam söyledi söyledi dinlemedin yine bu kadar adam toplanmış sana bişey anlatıyo dinle bence. Okul durumun nasıl bilmiyorum konuyu tam okumadım 2-3 aylık bi iş bakıyosan bırak host fln olmayı çekilcek dert değil ağlayanı zırlayanı business class muamelesi bekleyeni nerde yatıp kalktığın belli değil paranı verir vermez yolda yolcu alır suçlusu sen olursun uğraşılcak iş olsa bu kadar adam sana bişey anlatmaz herhalde. 2-3 ay elime para geçsin diyosan gir bi oto yıkamacıya işini düzgün severek ilgili yaparsan bahşiş fln da alırsın bi şekilde eline para geçer. Cafelere mağazalara fln da başvur da otobüsten uzak dur.
valla bugün evrakları hazırlayacağım, sonra gidip teslim ettikten sonra deneme seferi vs.
ben de düşündüm oto yıkamacıda iş hem de zevkli ama bulamadım ki.. arabayla ilgili işleri severim oto yıkama olur sanayii olur petrol olur ama bulamadım ondan bu işe girmek istedim.
iyi dilekleriniz için sağolun allah herkesin gönlüne göre versin
Burak K.
11-07-2012, 09:19
valla bugün evrakları hazırlayacağım, sonra gidip teslim ettikten sonra deneme seferi vs.
ben de düşündüm oto yıkamacıda iş hem de zevkli ama bulamadım ki.. arabayla ilgili işleri severim oto yıkama olur sanayii olur petrol olur ama bulamadım ondan bu işe girmek istedim.
Sanayide yetiştirmek için eleman alan yerler vardır.
kardeşim bi kere sanayiye gittik ikitelliye arkadaşla iş bakmaya valla ne oldu ne bitti anlamadan dolandık durduk sanayiyii bişey bulamadım :D hani böyle tanıdık falan olcak ki biraz da öyle olsun.. ya da biz mi bulamadık orası ayrı konu :))))
bu işte hayırlısı olsun inşallah kamil koç a gidicem.
İbrahim33
11-07-2012, 10:10
oto yıkama işinde bende çalıştım lise yıllarında hemde okula giderken çalışıyordum , babamda kızıyordu hatta ne işin var öyle işlerde diye...Oto yıkama zevkli iştir , tamam kabul ama kendi arabanı zaman kısıtlaması olmadan , biranı içerek rahat rahat yıkarsan zevklidir...Öbür türlü işyerinde bi arabayı max 45 dk'da çıkarmalısın...Öyle kıl insanlar çıkarki , öyle leş arabalar gelirki canından bezersin...Yavşak herifin biri çıkar aylarca arabasını yıkatmaz 10 lira verdi diye titiz kesilir o anda...Günde 10 tane araba yıkarsın vs...yani öyle göründüğü gibi bir arabaya gireyimde , müziğimi açayımda kurcalaya kurcalaya rahatça temizliyim olmuyor....Hele birde başında kıl bi patron varsa...Yani anlıyacağın göründüğü gibi rahat iş değil...
Muavinlik desen ona keza oda boktan bir iş , işeyeni , ayağı kokanı kusanı , sefer bittikten sonra koca otobüsün temizliği vs...
Ama beni dinlersen gir çalış derim , birşey kaybetmezsin tecrübe olur , cebine fazladan para girmiş olur...
hocam allah ın izniyle giriyorum, dediğin gibi bişey kaybetmem tecrübe olur boş zamanlarımda evde oturmaktansa girip çalışırım daha iyi hem harçlık da çıkartırım inşallah hayırlısı olur tecrübelerimi burdan paylaşırım
Burak K.
11-07-2012, 11:00
kardeşim bi kere sanayiye gittik ikitelliye arkadaşla iş bakmaya valla ne oldu ne bitti anlamadan dolandık durduk sanayiyii bişey bulamadım :D hani böyle tanıdık falan olcak ki biraz da öyle olsun.. ya da biz mi bulamadık orası ayrı konu :))))
bu işte hayırlısı olsun inşallah kamil koç a gidicem.
Öyle hop ben gidiyorum sanayiye iş bulcam çalışcam dersen şeyin elinde geri dönersin. :D
Araştır,siteden tanıdıklar aracılığıyla bi yer bulmaya çalış elbet yardımcı olan çıkacaktır. En azından sevdiğin bişeylerle uğraşmış olursun,bilgin artar. Bana göre muavinlik yaptığında kazancın biraz para olacaktır sadece.
valla ustam zorluklarını yaşamadan göremeyeceğim için en iyisi bi başlayım, allah kerim dir gerisi gelir elbet : ) inşallah hayırlısı olur
arkadaş her boku yaşayarak mı tecrübe edeceksin??? ibnelik çok kötü desek sana "dur ben bi vurdurayım öyle anlarım" mı diyeceksin?
Burak K.
11-07-2012, 11:15
arkadaş her boku yaşayarak mı tecrübe edeceksin??? ibnelik çok kötü desek sana "dur ben bi vurdurayım öyle anlarım" mı diyeceksin?
Dağılın (.)
onursumer
11-07-2012, 11:35
kafan biraz çalışıyorsa ufak alkol sigara gibi şeylerden harclık çıkarırsın kendine :D
Bluttbeton
11-07-2012, 11:52
Nokta olmuş(.)
biz senin yaşındayken komşunun kızına nasıl sarkarız yada vatana millete hayırsız evlat nasıl oluruz bunların peşinde koşardık...darlandığımız zamanlarda arşivden filmleri çıkarır iki el ateş eder yatar uyurduk...sen neyin peşindesin...??tecrübe edineceksin diye illa işin içine girmene gerek yok kulakların ve beynini kullanarakta bu işi yapabilirsin...darlandığında tüfeğe sarılırsın...
unutma güç içinde!!
Sen gerçekmisin ?
yoo ben aynayım bana nasıl bakmak isterseniz öyle görürsünüz :heyoo:
the k lafınıza katılıyorum sonuna kadar ama farklı konulardan girdiniz olaya :D
bu arada muhasebe elemanı olarak çalıştım bir yerde staj yaptım lanet ettim sıkıntıdan... sanki dünyada ki bütün işler iyi de :D
Sana ikitellide cok guzel bi is buldumda cok sertler cok doverler seni
allah ın izniyle bu akşam deneme seferine çıkıyorum eğitime. kamil koç la anlaştık. allah hayırlısını nasip eylesin.hakkınızı helal edin : )
oğlum bak git :D
Hadi vatana millete foruma hayırlı olsun.
Yazmayacaktim bu konuya ama yeter artık :)
JumboAli
11-07-2012, 19:26
biz senin yaşındayken komşunun kızına nasıl sarkarız yada vatana millete hayırsız evlat nasıl oluruz bunların peşinde koşardık...darlandığımız zamanlarda arşivden filmleri çıkarır iki el ateş eder yatar uyurduk...sen neyin peşindesin...??tecrübe edineceksin diye illa işin içine girmene gerek yok kulakların ve beynini kullanarakta bu işi yapabilirsin...darlandığında tüfeğe sarılırsın...
unutma güç içinde!!
Ne yani sadece o yastami arsivden film cikarp ates ediodun?
bu siteyi tavsiye ederim her türlü soru sorabilirsin darlandığında sıkıldığında işe gireceğin zaman :D
KizlarSoruyor.com - Erkeklerden Kızlara, Kızlardan Erkeklere sorular ve cevaplar! (http://www.kizlarsoruyor.com/)
BaybuRtlu69
11-07-2012, 23:24
Biri Allah rızası içiin şu konuyu kilitlesiinn ya :D
cümleten sa. :) bu gece geldim seferden :D 21.45 otobüsüyle ist otogar dan bursa balıkesir izmir geçişli özdere gittik tam 11 saat sürdü sonra saat orda takıldıktan sonra geri çıktık yine aynı yolun dönüşü 12 saat te geldik..
beni birisinin yanında öğreneyim diye deneme seferine çıkarmışlardı biraz zor olsa da ilk başlarda ben bu işi yapamam daha su dağıtamıyom diyorken bi anda özgüven geldi otobüste işleri ben yapmaya başladım böylece de öğrenmiş oldum..
bu gece haber verdiler yarın 13.30 ist-eskişehir : ) inşallah hayırlısı olur tek çıkıcam sefere yani artık tecrübeli sayılırız inşallah. ama kolay değil zor ama zevkli :D
Germanian
13-07-2012, 00:43
hadi hayırlısı olsun kardeşim sabır sebaat herşeyin başı allah içine sindirsin :)
multispace
13-07-2012, 06:02
Hayırlı yolculuklar şimdiden :)
KGüneyli
13-07-2012, 06:24
2 suu dagıttın tecru belimi oldu maykii :D
Ne yani sadece o yastami arsivden film cikarp ates ediodun?
sonradan organik hafızaya geçtim:D
cümleten sa. :) bu gece geldim seferden :D 21.45 otobüsüyle ist otogar dan bursa balıkesir izmir geçişli özdere gittik tam 11 saat sürdü sonra saat orda takıldıktan sonra geri çıktık yine aynı yolun dönüşü 12 saat te geldik..
beni birisinin yanında öğreneyim diye deneme seferine çıkarmışlardı biraz zor olsa da ilk başlarda ben bu işi yapamam daha su dağıtamıyom diyorken bi anda özgüven geldi otobüste işleri ben yapmaya başladım böylece de öğrenmiş oldum..
bu gece haber verdiler yarın 13.30 ist-eskişehir : ) inşallah hayırlısı olur tek çıkıcam sefere yani artık tecrübeli sayılırız inşallah. ama kolay değil zor ama zevkli :D
yorum yapamayacağım...
EmEPXXJ4sKw
mgnPower
13-07-2012, 08:46
Tunay arsiv saglammi ? :D
teşekkürler çok sağolun daha öğreneceğim şeyler var ama en azından kendi kendime yeterim diye düşünüyorum yani tek çıktığımda sefere : ) bu arada birazdan çıkıcam heyecan var azıcık : )
Valla helal sana be yapacagım dedin yaptın allah kolaylık versin başarılar
seninle sefere çıkarsak yemekler senden he
ne demek abi canın sağolsun :D bu arada bana uzaktan çok kolay geliyordu bu işler ama işin içine girince anladım ki bu mesleğin bile püf noktaları var, ikramları dağıtırken bile belli bir sıraya göre : ) önce şunu hazırla sonra suyu ısıt şunları yerleştir vs vs : ) allah kısmet ederse tek başına çıktığım ilk host yolculuğum olacak : ) bu arada gidiş 11 saat sürdü dönüş 12 saat, akşam eve geldim evin içinde dolanırken sanki başım dönüyor gibi geldi, sonra bir farkettim ki otobüsün içinde sanıyom kendimi sanki gidiyomuşum gibi virajlarda falan : )))
Tunay arsiv saglammi ? :D
sağlamdı...çok seneler önce özel bir törenle imha ettik...çok sıkıntılılar vardı içlerinde şahşi sanat çalışmalarım fln...o yüzden imha edildiler:D:D
Vay arkadaş sen bu 785 post'u ne şekilde yaptın merak ediyorum
SekoLive
13-07-2012, 10:34
bir konuda nasıl muavin,host olunur gördük :D
Vay arkadaş sen bu 785 post'u ne şekilde yaptın merak ediyorum
niye ki ama :) benim hiç öyle bir niyetim yok isterse 0 yazsın mesaj sayımda isterse 5000 yazsın hiç önemli değil : )
serkan abi valla herşey hızlı gelişti : ))
:D:D Yakında yeni konu gelir : " Muavinin el kitabı "
niye ki ama :) benim hiç öyle bir niyetim yok isterse 0 yazsın mesaj sayımda isterse 5000 yazsın hiç önemli değil : )
Rakamlarda değil içerikteyim :icon_tup:
SekoLive
13-07-2012, 10:39
:D:D Yakında yeni konu gelir : " Muavinin el kitabı "
kitap sonrası yozgatta otobüs şöförlüğü yüksekokulu duruyorsa oraya bi kayıtla güzel bi seri yakalayabilir kardeşimiz :D
bu arada eskişehire giderken bi kadran bide havalı korna videosu ceksene kardesm :D
Rakamlarda değil içerikteyim :icon_tup:
içerik konusunda birşey diyemicem genelde bazı sorular kafama takıldığında forumdakilerden yardım rica ederim, sağolsun forum halkı iyidir:)
Burak K.
13-07-2012, 10:48
içerik konusunda birşey diyemicem genelde bazı sorular kafama takıldığında forumdakilerden yardım rica ederim, sağolsun forum halkı iyidir:)
Çok iyiyizdir. :D
mgnPower
13-07-2012, 12:22
sağlamdı...çok seneler önce özel bir törenle imha ettik...çok sıkıntılılar vardı içlerinde şahşi sanat çalışmalarım fln...o yüzden imha edildiler:D:D
o ozel torende ne sarjor bosaltmissindir simdi. kenarda kosede kaldiysa ozel bisiiler isterim :)
kitap sonrası yozgatta otobüs şöförlüğü yüksekokulu duruyorsa oraya bi kayıtla güzel bi seri yakalayabilir kardeşimiz :D
bu arada eskişehire giderken bi kadran bide havalı korna videosu ceksene kardesm :D
valla ordan oraya koşturmaktan video aklıma gelmedi bile hem de mesajı yeni gördüm :D
eskişehire gittik geldik az önce geldim eve.alışıyorum yavaş yavaş.bu akşam 19:00 civarı sefer var yine ama daha belli değil :)
hem geziyom hem tecrübe kazanıyorum hem yeni insanlar tanıyorum hem de mola tesislerinde ki yemekler tatlılar süper :D :D
arkadaş başka iş mi yok allah aşkına.
valla geçici süreliğine yapmayı düşünüyorum ki öyle de olmak zorunda bu işin geleceği yok çünkü hep muavin hep muavin anca 30 yaştan sonra şoför.. okumayıı düşünüyorum ayakları ağrıyor çok zor iş.. iyi tarafları da var ama zor tarafları da var..
benim yazımı okumadın galiba kardesim otogarın suyunu icen alısır oraya cıkman zor olur.
gecen gündüzün birbirine giricek uykusuz kalıcaksın paranı alamıcaksın 1001 çeşit insanla muhatap olucaksın arabanın arkası ısınıcak onu soguk olucak arkadakı sıcak yap ondekı usuyorum dıyecek cocuklar kusucak krakmanlar ayakkabılarını cıkarıcak yolcuyu indiriceksin bavullar karısıcak araba bozulucak vs bunlar ilk aklıma gelenler kardesım aklını kullan git berber yanında calıs meslek ogren en guzeli.
valla doğru bir yolcu öyle isterken diğer yolcu farklısını istiyor uykusuz kaldık daha ilk başlarda, zor ama bir işe girdik biraz harçlık falan çıkartırım diye zaten zorluklarını da gördüm öyle aman aman yapılcak iş değilmiş..
valla doğru bir yolcu öyle isterken diğer yolcu farklısını istiyor uykusuz kaldık daha ilk başlarda, zor ama bir işe girdik biraz harçlık falan çıkartırım diye zaten zorluklarını da gördüm öyle aman aman yapılcak iş değilmiş..
Diyorum ya kardeşim 3 senemi verdim sökim mesleğinede parasınada dedim pis meslek .
Otogar bir insan hayatta yapıcak işi kalmaz birşeyi kalmaz en son noktadır kimse kalkıp aksini söylemesin yolda simit satıcagına gelip muavinlik yapıyor.
valla ne yalan söyleyim başımı kaşıcak vaktim yol gecem gündüzüm birbirine karıştı sosyal hayatım sıfırlandı nerdeyse 1 hafta olcak arabaya marş basmadım :D nete de giremiyom eve geldiğim saatler de çok yorgun olduğum için hemen yatış modu...
pişman değilim en azımdan içimde kalmadı bana uzaktan hava hoş geliyordu :D
bakalım devam edicem biraz daha harçlık falan çıkartayım 1 ay çalışayım en azından.. : )
mgnPower
17-07-2012, 11:35
meslegin zorlugu ilk muracatta tecruben bile olmadan hemen is bulabilmenden hatta kafana gore firma bile secebilecek kadar cok is bulabilmenden beliydi. Zaten tecrube yaratacak kadar cok calisilmiyor bu iste gordugum kadar ile onu kapali gelecegi olmayan bir is neticede. Sende heves ettin baya baya. Deneyip gordun. Hakkinda hayirlisi olsun.
valla geçici süreliğine yapmayı düşünüyorum ki öyle de olmak zorunda bu işin geleceği yok çünkü hep muavin hep muavin anca 30 yaştan sonra şoför.. okumayıı düşünüyorum ayakları ağrıyor çok zor iş.. iyi tarafları da var ama zor tarafları da var..
muavın yok zatene hosttan sofor olan bulamazsın kımse hosta araba emanet etmez :D muavin kaldımı artık bılmıyorum pek ılgılenmıyorum artık ama hosttan muavın olman ıcın 2 3 sene filan lazım heralde yenı gelen adamı arasına sokmazlar hırsızlık vs için :) bızım bı pust vardı keklerı calıp markete satıyodu karsılıgında sigara alıyodu :)
bızım bı pust vardı keklerı calıp markete satıyodu karsılıgında sigara alıyodu :)
Vay arkadaş ne ipneler var ya
bu gece geldim sarımsaklı git-gel yaptım : ) yarın kısmetse 15 15 te izmir aliağa.. zor valla yorgunum ama tecrübe oldu hiç yoktan paranın değerini anladım hayatı anlıyorum saatimiz 2,80 tl imiş...
bu gece geldim sarımsaklı git-gel yaptım : ) yarın kısmetse 15 15 te izmir aliağa.. zor valla yorgunum ama tecrübe oldu hiç yoktan paranın değerini anladım hayatı anlıyorum saatimiz 2,80 tl imiş...
Dur bakalım daha yeni başladın :)
inşallah tur yazmazlarda 23 24 gün evinden uzak kalmazsın kardeşim ;)
yol yakınken git meslek ögren berber marangoz filan elinde mesleğin olsun bu işlerin sonu yok bir gün kaza yaparsın kalırsın koltukların arasında o zamanda iş işten geçmiş olucaktır.
ALPER-VNS
19-07-2012, 01:41
saati 2.80 neymiş yaw cafe vs gibi bi yerde garsonluk yap bence hem çevre hem sosyallik hem para hem rahatlık olarak bundan iyidir.. o kamil koçun da allah belasını versin e mi.. otobüs yandı yolda bıraktı karaktersizler bizi.. bi daha töbe binmem şahsen, sen orda çalışıyosun düşün riski..
TOLGACANSAHIN
19-07-2012, 01:57
geçmiş olsun alper abi kamil koç'un fix hareketidir motor yakmak :) adamlar bakım yaptırmaya zaman bulamıyor ki sefere gitmekten.
Sigara falan veriyorlar mı bizim burda şöför günlük 3 paket alır muavin ve host 2 paket alır. Eğer veriyorlarsa güzel para kazanabilirsin.
sigara kullanmıyorum : ) bu arada araçlar çok yoğun seferden sefere gidiyolar dün benim gidip geldiğim araba motor arıza ışığı mı ne yakıyordu..
dediğiniz gibi lanet bir iş can güvenliği falan yok allah a emanetiz ama bari girdiğime değsin 1 ay dayanayım paramı alayım en azından diyorum.. evde otururken sıkıldığım anları bile özler oldum hey gidi hey..
Ahmet_28
19-07-2012, 11:39
çok çabuk yatak sardın :)
ben tek tabanca çalışıyordum hem muavin hem host.patron çok severdi bırakmıyordu beni kaçmıştım :D meslek değil zaten bu iş ama eskiye nazaran şu anda daha rahat.özellikle koltuk arkası tv olayı iyi oldu millet sarıyor tv ye seni rahat bırakıyorlar :)