Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşük Maliyet ile Kurulabilicek İşler
AKIN_ARI
07-07-2012, 14:43
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında fikirlerinizi almak istedim.
Acaba düşük maliyetli örnek; 15.000 TL gibi bir rakamla ne gibi bir iş kurabilirim.
Mesela, Açık Parfümeri Olabilir. Sanırım bayilik felan veriyorlar ama tam bir bilgiye sahip değilim tabi. Bayilik ücreti ve şartları nelerdir.
Sizin kafanızdan geçen işler ne olurdu arkadaşlar ?
By_HaNNibaLL
07-07-2012, 14:49
Bende araştiriyorum 25 30 lira gibi oto yıkama daha makul geliyor bana
AKIN_ARI
07-07-2012, 14:51
Hım.. Oto yıkama güzel para bırakır. Fakat hem geniş bir alan lazım hem'de maliyet biraz beni aşıyor :)
oto yıkama ısı artık zor. ılk aylar kazanıyorlar sonra ıcerdeler . rent a car ve oto yıkama ıslerını eleyın derım
Pazarda tezgah kiralayip,uygun fiyata ic camasiri tshirt penye atlet vs satardim heralde o sekilde bi butcem olsa.. 30a falan tamamladiktan sonrada birakir pazarciligi baska bi ise yonelirdim..
TOLGACANSAHIN
07-07-2012, 15:00
iş yerlerine tabilot servis bence bulunduğunuz yerde bu tarz hizmet veren yer az ise iş yerlernin en büyük sıkıntısı yemek. Diyetisyen falan tanıyorsanız diyet yemek işinede girebilirsiniz benim herzaman kafamda bu proje bence bayada tutar çalışan insanlar daha bilinçli oluyor ve sağlıklarına önem veriyorlar bayanlarda her pazartesi diyete başladığına göre tutabilir :)
Bulunduğun yerde çko yaygın olmayan birşeyi yapmak daha iyi olacaktır.
Bu bütçe ile açık parfümcü veya çiğköfteci benim aklıma ilk gelenler arasında.
Tuncer M.
07-07-2012, 15:03
iş yerlerine tabilot servis bence bulunduğunuz yerde bu tarz hizmet veren yer az ise iş yerlernin en büyük sıkıntısı yemek. Diyetisyen falan tanıyorsanız diyet yemek işinede girebilirsiniz benim herzaman kafamda bu proje bence bayada tutar çalışan insanlar daha bilinçli oluyor ve sağlıklarına önem veriyorlar bayanlarda her pazartesi diyete başladığına göre tutabilir :)
Ben de peder şuanki mevcut işini bıraktıktan sonra düşünüyorum. Hatta görüştüğüm 3 farklı iş yeri mevcut. Güzel iş. Aylık mönüyü belirleyip, zamanında yemeğini getirdikten sonra hiç bir sıkıntı yok. Müthiş büyük bir yere de ihtiyaç yok. :icon_tup:
AKIN_ARI
07-07-2012, 15:15
Şuan zaten benimde kafamda " Parfümeri " ve " Çiğ Köfte " var.
piscocuk
07-07-2012, 15:49
ps3 cafe :D
AKIN_ARI
07-07-2012, 16:29
ps3 cafe :D
Yarın bugün " Ps4 " çıktığında büyük mekan'lar ezer geçer derim :)
İbrahim33
07-07-2012, 17:05
araba al sat :)
ben çinden 100 dolarlık ürün almıştım o aralar bu işlerde bayağı proftum :) mal filan hiç takılmazdı . 700 lira toplamıştım ürünleri satıp.