PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğuş Oto'nun Taktığı Manifold..

onur_S
07-07-2012, 18:07
Ankara Etimesgut şube de bunu yapıyorlar.Israrla serviste böyle şeyler olmaz demelerine rağmen,benim aracımda servis dışı ellenmedi.Dışarıdanmı yaptırdılar ne yaptılar bilmiyorum.Sökmeden daha ustaya dedim,kaynak var burada diye,söküp bakmam lazım diyor ısrarla,ben burada birşey söktürmem daha dedim.Bugün servis dışında söküldü,ve bu parça direkt 2 parça olarak çıktı kaynak yerinden ayrıldı.Dahası da var ama gayet pişkinler.Sürücü kapısının fitiline de zarar verilmiş.Arabadan zerre anlamayan yetkili hanımefendi kapı ayarı yapılırken orayla bi alakası olmadığını söylüyor,kamera kayıtlarına bakacakmış.Ben sadece inip biniyorum kapı fitilini nasıl incelteyim?Manifoldun 9 adet saplaması var 5 adet altta 4 adet üstte.Üstte 3 tanesi saplama ve bir tanesi de somun'du.Aracımı bir daha sırf garanti münasebetinden götürürüm onun dışında siz de bunları görün ve ona göre aracınızı götürürsünüz..
http://c1207.hizliresim.com/z/7/9gpmx.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1207.hizliresim.com/z/7/9gpx8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

_AS_
07-07-2012, 18:17
Oha bu parça orjinal mi fabrika çıkış mı yoksa yetkili serviste mi takıldı?

Yetkili servislerde benim bildiğim kaynak makinesi bile yok kaynakla hiçbir işleri yok benim egsoz ucum çalınmasın diye ufak bir kaynak bile yaptıramamıştım doğuş esenyurta.
Çok garip ya.

onur_S
07-07-2012, 18:19
onlarda senin gibi söylüyorlar ama aracımın orası servis dışı ellenmedi.

Arenimo
07-07-2012, 18:19
Yetkili serviste bile bu tarz olaylar olmasi cok uzucu insanlar mecuren sirf garanti dolayisi ile yetiki servislere bagamli kaliyolar yazik gecmis olsun

TarikS
07-07-2012, 18:24
Dogus'a gitmem ben abi daha sakin trafigi olan yetkili servisler her zaman tercih sebebim :)

Acarlar'i tavsiye ederim VW icin. Audi'de Erel iyi olabilir belki, Erel'in VW kismindan hic sikayetci olmadim ben ama.

onur_S
07-07-2012, 18:27
Benim sıkıntılarım var daha,diğer resimleri de eklemedim.Demek ki neymiş,yesyeni sıfır aldığınız audi-vw inizi p.ç ettirmemek için servise götürmemek gerekiyormuş.Benim aracıma hep servis zarar vermiştir.
Rot ayarları düzgün gidersin,hadi bozuktu diyelim ben düzgün dedim ama düzeltildi diye veriyorlar araba çekiyor gidiyor bir daha düzeltiyorsun.
Çok baştan savmalar çook

Umut fg 3295
07-07-2012, 18:28
Vw için Acarlar servis danışmanı Emrullah Balkaş kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum. Bu arada başına yetkili serviste böyle bir durum gelmesi çok sinir bozucu geçmiş olsun.

snan1910
07-07-2012, 18:42
ankara da aydoganlar a gitmeni oneririm memnun kalirsin.. dogusa felan gerek yok..

onur_S
07-07-2012, 18:44
Turbo değiştirdiler serviste acaba revizyonlumudur diye şüphe ederim ben :D
değişecek parçaları orjinal diye servisten alır dışarıda güvendiğim ustada taktırırım artık

07_AlligatoR
07-07-2012, 18:54
Valla büyük şehirlerde sizin işiniz çok zor.Ama zaten bu ülkede işine hile hurda katmadan yapan insan çok az zaten onlarda ya keşif edilmiyor yada parayı kırıyor..Geçmiş olsun bu arada..

dirk
07-07-2012, 18:56
Ankara'da Volkswagen Audi Aydoğanlara Götürülür..... 3 Yıldır Aydoğanlarla tanışıyorum benim bozduğum onların yaptığı ve yapmaktan şikayet etmedikleri o kadar cok şey oldu ki :)

Berk7767
07-07-2012, 19:09
geçmiş olsun Onur serviste böyle birşey olması gerçekten çok moral bozucu birşey...

civic@ef
07-07-2012, 19:27
edit............

seWki26
07-07-2012, 21:47
öncelikle merhaba onurcum. Aracını daha önce gördüm hatta karşılaştık hatırlarmısın bilmiyorum ama aracında yazılım vardı ve dp vs. gibi şeyler vardıki bunlar sadece o anki konuşmamızda geçenlerdi yani aracını dışarda gayette güzel elletiyosun. ikincisi varsa öyle bir şüphen gel kardeşim ben senin meraklarını ve şüphelerini gidereyim bilip bilmedende böyle alelen suçlamada bulunma varsa bir problemin derdin.

0554 912 00 73 Yunus AYDOĞAN ara görüşelim sen ve senin gibi düşünen meraklı şüpheli arkadaşlarınıda topla gel.

Ayrıca kapı ayarı yapılırken kapı lastiğini bozma gibi pek bi ihtimal yok bazı araçlarda sırf in bin yaparken kullanıcı farkında olmadan fitili yırtan bozan kullanıcılarda gördüm ben diyelimki fitili bozdular bu konuda haklısın servisin bunu karşılaması gerekiyor.

Manifoldu hiç bi yerde elletmedim veya manifoldun oynandığını mı gördün ben hiç bir yerde manifolda el sürdürmedim.Evet Yunuscum haklısın vardı downpipe da vardı,yazılım da vardı ama manifolda kimse el sürmedi servis dışında.Benim aracımı bildiğine göre aydoğanlara hiç gitmediğimi de bilirsin.
ikincisi benim bir kere bile gitmediğim bir yer için ne şüphem olabilir ki en ufak bi fikrim yok.Sadece bi kaç kişiden böyle duydum
Beni aradan çıkart istersen yukarıda da yazdığım,ben ve benim gibi düşünen meraklı süpheli arkadaşlar yok.Adamlar öyle söylüyor can sıkacak birşey yok kimseye de öyle dediğinde aa neden öyle dedin diye sormadım merak etmedim,bilmiyorum niye dediler.Ben hiçbir yer için can atmıyorum,merakım şüphem yok,numaraya ihtiyacım yok neden verme gereği duydun.Ustalar ve bi kaç kişi böyle dedi bilemiyorum iyidir kötüdür benim böyle dilim yandı Doğuştan.Biz bunlara ekstra dikkat ederiz,ediyoruz diyorsan size de gelirim sorun değil,benim için önemli olan adam gibi iş yapılması orası olmuş burası olmuş farketmez.Bana böyle konuşmana gerek yok sanki kavgaya çağırır gibi,sen de haklısın böyle yazılması hoşuna gitmeyebilir,nerde gördün hatırlamıyorum ama downpipe filan olduğuna göre temiz 1-1.5 senesi var,ama beni bir kere dahi görmüş olsan da insan insanın aşşağı yukarı notunu verir
Saygılar,Onur..

MCN21
07-07-2012, 21:52
Servislerde malesef bu tarz seylerle karsilasiyoruz zaman zaman anlamiyorum bu adamlar nasil is yapiyor !!!

civic@ef
07-07-2012, 22:05
edit......

seWki26
07-07-2012, 22:10
Ben böyle yorum yapan kişiler için konusuyorum söylediğini ben yanlş anladım demekki ayrıca ben kimseyi kavgaya cağırmıyorum tam tersine bizimle kim sorun yaşadıysa gelsin söylesinki varsa bizde eksiğimiz hatamızı görelim yardımcı olalım derdindeyim yanlış anlaşılma olmasın. Kimseyede not vermek bana düşmez onur yapabilceğim birşey varsa numaram yazıyor irtibata geçersin..Geçmiş olsun.

öyle olmuş sanırım üyeliğim kalksın yazıyı da silerim canın sıkılmasın,eyvallah,teşekkür ederim

civic@ef
07-07-2012, 22:17
ediiit.............

TarikS
08-07-2012, 02:13
Aracimin 30bin bakimini Aydoganlar'da yaptirmistim ben, cok memnun kaldim ayrica seffaf ortam olmasi sebebiyle ne yapildigini gorebiliyorsun, hos bi imkan.

HondatugraL
08-07-2012, 02:46
öyle bi foto koymuşunki mübarek manifoltun metalinin atomlarına kadar gördüm.

snan1910
08-07-2012, 03:02
arabayı erkut abinin orda görmüştük bir kac problem vardı hatırladığım. dp filtre yazılım felan vardı diye hatirliyorum.

aydoganlara bir çok arkadaşımı yonlendirdim hepside çok memnun kaldılar. bir vw m yok ama olursa baska bir yere gitcegimi sanmiyorum..

murat çelik
08-07-2012, 12:05
Ben şaşmazda özel volkswagen servisiyim acıldıgı günden bugune garantiti tüm müsterılerımı aydoganlara bizzat ben yönlendırıyorum gayet memnunun müsterılerımde memnun kaldılar hiç bir kötü yönünü görmedım insallahta böyle devam eder gerek servis deki gerekse yedek parca daki gerek müşteri kabuldeki arkadaşlar cok anlayışlı ve iyi kişiler aydoganların herhangi bir kötü yorumla karsılaşmamalı benim şahsi fıkrım adamlar zamanında calısıp kurmuşlar helaL olsun demek yakısır.