PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İç kısımlar için ürün önerisi ?

S.Özeren
08-07-2012, 16:23
Arabanın dışı için iyi , kötü malzemeleri biliyoruz ve kullanıyoruz.. İç kısımlar için malzeme önerisine ihtiyacım var aracı kuaföre vermek istemiyorum kendim uğraşıcam :)

Tavan nasıl temizlenir ?
Koltuklar ?
İçerdeki açık renkli plastikler vs ?
Kurutma nasıl olmalı ?

yani araç içini çiçek gibi nasıl yapabiliriz , nasıl uygulama yapmalıyız bunun hakkında bilgi lazım şimdiden yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ederim

fatihcakin
08-07-2012, 17:46
3-5 konu aşagıda benzer konu açılmıştı = http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/126030-detayli-ic-temizlik.html

Dragger
08-07-2012, 18:11
Atas Vinet her işini görür ;)

S.Özeren
09-07-2012, 01:24
3-5 konu aşagıda benzer konu açılmıştı = http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/126030-detayli-ic-temizlik.html

o konudaki cevaplar güzelde yeterli değil :)

Atas Vinet her işini görür ;)

nasıl uygulanmalı abi ? yoksa direk sık sil mi ? koltuklar falan çok kirli kusar diye tahmin ediyorum

-batu-
09-07-2012, 01:36
Koltuklarda bariz leke yoksa hafif nemli beze 1-2 fıs vinetle silebilirsin. Aracının içi genel olarak temizse özellikle tavanı bu yöntemle temizlemen kurutma, sonradan kusma vs. konusunda işine gelir.

direksiyon ve vites topuzuna özellikle dikişlerin olduğu kısma vineti direk sıkıp diş fırcasıyla cok hafif işliyip silebilirsin. 1-2 kere tekrar edersen pırıl pırıl olurlar.

Plastikler için vinetle temizledikten sonra sonax Mattefect, Meguiars Ultimate protectant yada 303 aero space protectantla koruyabilirsin.

Kurutma için ahtapotun yoksa mecbur araba bir süre camlar acık bekliyicek

S.Özeren
09-07-2012, 03:04
Koltuklarda bariz leke yoksa hafif nemli beze 1-2 fıs vinetle silebilirsin. Aracının içi genel olarak temizse özellikle tavanı bu yöntemle temizlemen kurutma, sonradan kusma vs. konusunda işine gelir.

direksiyon ve vites topuzuna özellikle dikişlerin olduğu kısma vineti direk sıkıp diş fırcasıyla cok hafif işliyip silebilirsin. 1-2 kere tekrar edersen pırıl pırıl olurlar.

Plastikler için vinetle temizledikten sonra sonax Mattefect, Meguiars Ultimate protectant yada 303 aero space protectantla koruyabilirsin.

Kurutma için ahtapotun yoksa mecbur araba bir süre camlar acık bekliyicek

verdiğiniz bilgiler için öncellikle teşekkür ederim.. Aracın içi çok çok aşırı kirli olmasada kirli 2 yıldır hiç bi uygulama yapmadım tavanına , koltukları arada bi sildim o kadar :) işin açıkcası pırıl pırıl olsun , sıfır olsun diyede bi düşüncem yok sadece %70 80 temizlensin yeter zaten yine pislenicek sigara kullanıyorum :(

Bu dediğiniz ürün iş görür derseniz nerden temin edebilirim ? Dediğiniz yöntemdede sanırım hiç fırçaya falan gerek yok (tavan için ) eğer fırçasızsa on numara olur tüylenmesi can sıkıcı olabilir çünkü

Low-Rider
09-07-2012, 07:28
Topkapı'da starklips'te atas ürünlerini bulabilirsin.

Ben Corsa içine girişmiştim komple koltukları falan baya başarılı iyi temizliyor.

Plastik aksamda ki performansını beğenmedim ama.