Orijinalini görmek için tıklayınız : tablet pc?
RottingChrist
09-07-2012, 10:23
arkadaşlar selam,
evde sadece internet kullanımı için bir tablet pc almak istiyorum. küçük oğlum rahat bırakmayacağı için samsung veya iphone gibi tabletler mındar olsun istemiyorum. biraz araştırdığımda 200 500 arası bir çok ürün var. internette kasmayacak mutlaka android li olan tavsiye edeceğiniz tabletler hangileri olur? tablet hiç kullanmadım yanlış seçim yapmak istemiyorum. şimdiden tşk. :icon_tup:
Thracian
09-07-2012, 10:30
takipteyim konuyu
300-500 liralık demişsiniz fakat daha önce kullanmış biri olarak pek memnun kalmamıştım..İnternetteki hızı ve çabukluğu üzmüştü :) Aldığım üründe buydu..
Artes I701 4gb 7 And 4.0 Multi Touch Beyaz - Gold.com.tr (http://www.gold.com.tr/U202415/Artes-I701-4gb-7-And-4-0-Multi-Touch-Beyaz)
RottingChrist
09-07-2012, 10:51
bende asıl kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. adamlar ilanlarda öyle bir tanıtmışlar ki kanmamak mümkün değil. zaten internet için kullanacağım o da yavaş ve sıkıntılı ise olmaz tabi.
300-500 liralık demişsiniz fakat daha önce kullanmış biri olarak pek memnun kalmamıştım..İnternetteki hızı ve çabukluğu üzmüştü :) Aldığım üründe buydu..
Artes I701 4gb 7 And 4.0 Multi Touch Beyaz - Gold.com.tr (http://www.gold.com.tr/U202415/Artes-I701-4gb-7-And-4-0-Multi-Touch-Beyaz)
CorsaGSI
09-07-2012, 11:01
ainol novo 7 aurora yada elf ikisinide tavsiye ederim. Arasındaki tek fark ISP ekran.
Ben uzun zamandır ainol elf kullanıyorum. Gayette memnunum. Kim görüp elimden alsa çok beğeniyor.
Türkiye satışı yok. ainol çin markasıdır. Çin malı gibi düşünmeyin zamanında çok araştırmıştım ainol çinin en iyi tablet üreticisi. 350-450 Lira arası sahibinden'de satanlar vardı.
Özelliklerini kullanımını youtube'dan bulabilirsiniz. 350-400 Lira arası alabileceğiniz en iyi tablettir.
bende asıl kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. adamlar ilanlarda öyle bir tanıtmışlar ki kanmamak mümkün değil. zaten internet için kullanacağım o da yavaş ve sıkıntılı ise olmaz tabi.
Aynen , alırken çok beklentiler içerisine giriyorsun ama alınca :Deli:
En temizi ipad , ötekinden sonra ilaç gibi geldi ama çocuk varsa ufak düşünmekte fayda var :D
volume81
09-07-2012, 11:14
400 TL'ye şirkette Exper easypad var :) android ve tegra işlemcili 2.el tertemiz :)
düşünürsen PM atman yeterli :)
bi kaç ay önce 200 tlye metro grosmarketlerde onyo tablet vardı
hala duruyosa düşünebilir gayet iyi
Türkiye'ye ithal edilen Çin markalı ürünlerden iyisini hiç görmedim. Çin'in ürettiği ne kadar kalitesiz ve üçüncü sınıf ürün varsa onları getirip satıyorlar. Cevap yazan bir arkadaşın dediği gibi Ainol'ün aurora ve elf modelleri iyidir. Ben Çin'e gittiğimde oranın kaliteli ürünlerinden olan Coby'nin Kyros MID9742 modelini almıştım. Hali hazırda kullanıyorum ve memnunum. 9.7 inch IPS kapasitif ekran (Ipad 2 ile aynı), 8 GB dahili hafıza, micro SD kart takarak 32 GB daha ilave edilebiliyor, Android 4.0 ICS yüklü, A10 işlemci ve 1 GB Ram olan bir tablet.
Cihazın tek olumsuz yanı Google tarafından resmi olarak onaylı bir cihaz olmaması nedeniyle Google Play'e (eski adıyla android market) girmiyordu. Onu da cihazı rootladıktan sonra cihaz bilgilerini Samsung Galaxy Tab olarak değiştirerek çözdüm. Şimdi Google Play'e bağlandığımda karşı taraf Samsung Galaxy Tab bağlandı sanıyor ve girişime izin veriyor. Bu sıkıntı Çin malı birçok cihazda mevcut. Ancak yapılan basit bir işlemle sıkıntı olmaktan çıkıyor.
Cihazı 200 dolara almıştım, perakende satış fiyatı buydu. Yurtdışı sitekerde 250 dolar civarında fiyatlarla satılıyor.
Çin malı kaliteli tablet almak istiyorsanız yurtdışından direk gönderim yapanlardan almanız gerek.
Burak Mehmet
09-07-2012, 12:05
türktelekomun bir kampanyası var bb playbook veriyor..ben kullanıyorum hiçte sıkıntı yaşamadım internet hıuzı vs güzel ekran boyutu ideal...
RottingChrist
09-07-2012, 12:18
sanırım artık yok o kampanya göremedim. bu arada cihaz android mi?
türktelekomun bir kampanyası var bb playbook veriyor..ben kullanıyorum hiçte sıkıntı yaşamadım internet hıuzı vs güzel ekran boyutu ideal...
RottingChrist
09-07-2012, 12:38
tşk. 2. el amak istemiyorum.
400 TL'ye şirkette Exper easypad var :) android ve tegra işlemcili 2.el tertemiz :)
düşünürsen PM atman yeterli :)
Blackberry kendi işletim sistemini kullanıyor. Yani android değil.
Burak-Akın
09-07-2012, 13:30
o dediginiz fiyat aralıgında komşumuz aldı ve hiç memnun deyil..
Satmaya çalıştı satamadı.. Ürün elinde patladı ve şimdi ipad aldı.
Neden illaki android ? Windows 7 işletim sistemi olsa daha kullanışlı olmazmı ?