Orijinalini görmek için tıklayınız : ist.anadolu deneme///
bir iddam yok ama keyfinede olsa aracımın guzel gitmesi benı sevındırır içinde bulugumuz şartlarda sonuçta Sİ ile ugraşıyorum suan hesaplarıma göre daha iyi gitmesi gerekirken istedigim gibi gitmıyor ayarını yapalımda belki gideri bukadardır artık onuda deneyerek görücez...
Herşeyin hayırlısı, tabiki olabileceğinin en iyi şeklinde gitmesini bende kendi aracımda istiyorum herşey gönlünce olsun.
kadir jdm civic
11-07-2012, 12:48
Herşeyin hayırlısı, tabiki olabileceğinin en iyi şeklinde gitmesini bende kendi aracımda istiyorum herşey gönlünce olsun.
Amin inşallah hepimizin araçları için gecerlidir bakmayın kendı içimzide denıyoruz başka ortamlara girsek cogu arabayı geride bırakır araçlarımız...
Onur CRX forumlarında toplanılacak falan yazıyor onlardan ayrı çıkılacak herhalde sıkıntı olmasın kalabalığa gerek yok.
Sıkıntı yok abi kalabalık olmayacağız ;) benim aracım yok zaten şuan eğer yarına kadar yapılmış olmazsa :D
kadir jdm civic
11-07-2012, 14:14
Onur CRX forumlarında toplanılacak falan yazıyor onlardan ayrı çıkılacak herhalde sıkıntı olmasın kalabalığa gerek yok.
hangi forummuş bi deyın bakayım bana
uRuç_106
11-07-2012, 14:18
hangi forummuş bi deyın bakayım bana
ben arkadaşıma söyledim. yarın denemeye gidicem diye. o da gitmiş yazmış deneme olucak diye.. heralde form a kadar geldi o yazı.
Yaw facede var onurda üye orda yazmışlar yüklü 106lar gelecek CRX ler ile deneyebilirmisiniz. falan muhabbeti olmuşta onun için söyledim.olmazsa yer değişikliği yapalım.
ykavcioglu
11-07-2012, 14:21
çok güzel yollar var:)
telefonlaşırız
uRuç_106
11-07-2012, 14:21
Yaw facede var onurda üye orda yazmışlar yüklü 106lar gelecek CRX ler ile deneyebilirmisiniz. falan muhabbeti olmuşta onun için söyledim.olmazsa yer değişikliği yapalım.
yer değişikliği yapmak gerekicek heralde.
kadir jdm civic
11-07-2012, 14:24
vay arkadaş denıyecek ne çok arkadaş varmış haberimiz yok şimdi yüklü 106 gelir geçilir kıyamet koparla burda biz kendımızce takılalım kankalar..
ykavcioglu
11-07-2012, 14:26
52'yi duyan gelecek, geçenki org.aranır:D
kaçalım doğu'ya doğru:)
Atasehır yazmıslar facete ama bulusma noktası orası degıl arkdslar
ykavcioglu
11-07-2012, 15:04
boşver hacı kaan'ın iş durumuna göre haberleşiriz, biz umutla çalışacaz o kullansın, herkes gelsin:D:D
kadir jdm civic
11-07-2012, 15:07
Atasehır yazmıslar facete ama bulusma noktası orası degıl arkdslar
bana bir link atın nerde yazıyormuş ataşehir???
Yaw direk ataşehir yazmışlar ben o gün yakınından bile geçmem ataşehirin önceki organizasyon gibi farklı adres yapalım başımız ağrımasın pm'de haberleşelim deneyecek arabalar başka kimseyede söylemesin lütfen çok araba olmayalım.
salavat getırın ben geldım :D
salavat getırın ben geldım :D
buyur kardeşş birine mi baktın :D :D nerde ciğersiz rex senin :D :D
Bende geliyorum ( AK Teg gelirsen arabalarimizi gormus oluruz ustat iyi oluur diye dusunmekteyim )
Ewt bu akmsa ne yapıorz bulusma yerı ve zamanı ben kafamda belırledım aksama gelecek olanlara pm atacagım Yunuslar yok bu aksam araclar tek kısı olacak
yunuslar yokmu?
e kim gelecek?
kaan aj vardı yunus bi vtec getiriyordu, mesut gelecek fv vtec, VB vtec gelecekmi? 1 tane teg geliyordu sora 2. geleceğim dedi 1 tane 106 geliyordu
son durum ne ufak bi liste yapalım.
ykavcioglu
12-07-2012, 11:26
vb yok maalesef, umut özel durumundan dolayı gelemiyor.
diğer vtece bakayım müsaitse geliriz onunla deneriz
FV vtec geleceği için söyledim biz mesutla zaten sabahlara kadar can sıkıntısına deneriz bize dert değil mevzu farklı araçlar olması.
uRuç_106
12-07-2012, 11:55
FV vtec geleceği için söyledim biz mesutla zaten sabahlara kadar can sıkıntısına deneriz bize dert değil mevzu farklı araçlar olması.
evet arkadaşlar kim geliyo kim gelmiyo bi liste çıkarırsanız ona göre yolumuza bakalım...ben kimseyi tanımıyorum çünki.
1600cc de Peugeot vs Honda mı?
Bu maç izlenir...:)
kadir jdm civic
12-07-2012, 12:03
her turlu honda bence
Cam car lazım abi sende gel :)
Arkadaslar gorkem abı mesut abı yerı bılıyor 05054078600 numaradan bana ulasırsanız yerı sıze soyleyebılırım;)
her turlu honda bence
fanatikliğin dibine dibine bencede honda :) nicke bak avatara bak :)
ykavcioglu
12-07-2012, 12:32
birde arabaya bak:D:D
birde arabaya bak:D:D
karıştırma orasını vtec piyasasını yükseltenler utansın
:D
ykavcioglu
12-07-2012, 12:42
boşver abi ya ne vteci, bi chiple contayıda koy wallahi kingsin bu topicte:D:D:D
kadir jdm civic
12-07-2012, 12:46
Arkadaslar gorkem abı mesut abı yerı bılıyor 05054078600 numaradan bana ulasırsanız yerı sıze soyleyebılırım;)
bana da bi deyi ver bakayım yerı taktın mı lastikleri bakayım
Taktırıyorm suan sanayıdym :)
kadir jdm civic
12-07-2012, 12:50
Taktırıyorm suan sanayıdym :)
iyi bakalım denemeden önce gaz tepkisine frenaj mesefesi ne bak çok çok süper lastik degiller cünkü
ykavcioglu
12-07-2012, 12:50
lastiklerdeki gelişmeler için canlı yayın ekibimize bağlanıyoruz;
Onur sendeyiz gülüm:)
ne yapıyorsun?:D
ykavcioglu
12-07-2012, 12:54
kaan'a da egzoz bulun bari kankiler
kadir jdm civic
12-07-2012, 12:55
65 yanak lastiklerını 55 yanak lastiklerle değiştirip aracını yaklaşık 1 ile 2 boy hızlandırmayı planlıyor
ykavcioglu
12-07-2012, 12:56
benim su'da yapmadığımı yapıyor, aktarmadan yandık desene
boşver abi ya ne vteci, bi chiple contayıda koy wallahi kingsin bu topicte:D:D:D
kim king? 120 kg bedenimle sökülmemiş arabaylamı kingim? ahahaha güleceğim yoktu yaw. Arabalara çinçin yaptıran sizsiniz :D:D:D valla king sizsiniz. stock jant stock ağırlık gelin adilce deneyelim hehehe :)
ykavcioglu
12-07-2012, 12:59
abi kendi arabam olsaydı seninle 1-1denemek isterdim:)
53 kiloyum da:D
kaan'a da egzoz bulun bari kankiler
:)))))) aynen yaaa gariban kalcak benim bebe yine amca spec filtre sesiyle aha:))))) bari bi rölanti vidasını bulunda onu takalım yaw:hahaha:
haha bende 5 gündür yemek yemiyorum:P
senle denenmezde bakıcaz artık akşam. neyse bu akşamlık böyle olsun, sonrada stock ağırlıkla gelirsiniz bi akşam o zamanda deneriz.
ykavcioglu
12-07-2012, 13:55
yok kanka filtre sesi güzelde, deneme adaletsiz olur
1.4 egzozla fantazi yaparız be:D
Lastıkler takıldı fena masallah aksama 2 rex gelebılırz yıne rex'ler yıne sahnede ;)
Tuncay abi sende gel aşağıdan okuma öyle :)
ykavcioglu
12-07-2012, 14:01
ben rexleri 180den sonra merak ediyorum:D
180 sonrası ön camda tabut fotoları beliriyo kulağıma ezan sesi geliyo bende onlarda ne oluyo acaba?
ykavcioglu
12-07-2012, 14:10
180'de o his varsa drag yapalım:)
fransızlar kazansın
180'de o his varsa drag yapalım:)
fransızlar kazansın
fark etmez ben 5 bitene kadar basarım gerekirse :)
ykavcioglu
12-07-2012, 14:13
abi ciddi o his oluyormu o hızda?
kaç yıldır yapıyorsun bu işi, olmaması lzm:D
180den sonra yusufcuk yanımda 200de roll benım ıcın bıter :)
ykavcioglu
12-07-2012, 14:19
bizde geçen dönüşte 1-2 kere top speed yaptık, 240 da hayata bakışım değişti:D
rexle 200 e kadarmı deniyoruk:p
abi ciddi o his oluyormu o hızda?
kaç yıldır yapıyorsun bu işi, olmaması lzm:D
Hiç bi his mis olmuyo bende işin makarası söylediklerim, sonuçta arabalar eski güvenlik seviyesi belli Allah'a emanet basıyoruz. oluru bu yani, Saxo ile 235 falan kesiciye giriyo, vteclerde bol bol 5 top speed yapıyorduk birçok arabaya bindim mesleğim gereği çok uzun km'ler uzun yol gittim. yüksek süratler yaptım alışkınım desem yeridir.
Cam car lazım abi sende gel :)
olur video başına 10,00€ :D:D
Rex ve 200 km himmmm biraz buzuk ister :D
Tuncay abi sende gel aşağıdan okuma öyle :)
Asagidan devams:)
Benle deneyen herkese soyluyorum 210larda bıtıyorm 200de rollu bırakırım :) :)
Asagidan devams:)
eyvallah abim :)
4 biter roll biter :D
4 üm 185-190 a doğru bitiyor yeni 5 e atıcam 200 de bırakıcan bende bu işten hiç bişiy anlamıycam benim senle basmama gereğim yok zaten geçeceğimdende değil ya, arabam 5 de güzel hızlanıyor çünkü. ;)
ykavcioglu
12-07-2012, 14:50
4 biter B başlar
4 biter B başlar
bak bu doğru işte ;) b nin 5 i iyidir.
5 de fark etmez ama Crx yüksek suratlarda Guven vermiyor
ykavcioglu
12-07-2012, 14:55
güvenden ziyade d motor 4.vitesin ortalarından sonra b'ye zor tutunuyor
ben 200'de vtecin rex'in önünde olacağı düşüncesindeyim, şanzıman oranlarından dolayı
iki motoruda kullandım öyle tahmin ediyorum
5 de fark etmez ama Crx yüksek suratlarda Guven vermiyor
Fark etmezde tabi gidişlerine birşey demiyorum zaten 5 e atmadan bırakmak keyifsiz geliyor :)
olur video başına 10,00€ :D:D
10 Avroo :) güzel para abi :)
4 bıter 5 alırım gorkem abı sıkıntı yok ama arac zaten 210 larda bıtıyor benım 5 kesıcı dusuyor
Vteclerı bır cogunu 3 bıtım 4 de gecıorm yunus VB de de oyle oldu crx 3-4-5. Bosuna demıorz aksam denerız ;)
ykavcioglu
12-07-2012, 15:28
deneriz görürüz müdür 200'e kadar..
4 bıter 5 alırım gorkem abı sıkıntı yok ama arac zaten 210 larda bıtıyor benım 5 kesıcı dusuyor
Vteclerı bır cogunu 3 bıtım 4 de gecıorm yunus VB de de oyle oldu crx 3-4-5. Bosuna demıorz aksam denerız ;)
Az çok beni ne kadar geçebileceğini tahmin ediyorum kilon çok büyük avantajın ben keyfine basıcam sen çok uzun zamandır istediğin için kardeşim :)
Fark etmezde tabi gidişlerine birşey demiyorum zaten 5 e atmadan bırakmak keyifsiz geliyor :)
4 un sonunda bakmısın 5 boy olmus 5 e atmaya gerek varmı :D
4 un sonunda bakmısın 5 boy olmus 5 e atmaya gerek varmı :D
var var belki yetişiriz :) neden öyle dedinki şimdi tamam iyi gidiyo araban :D hahahah
var var belki yetişiriz :) neden öyle dedinki şimdi tamam iyi gidiyo araban :D hahahah
guven vermıyor ondan dolayı oyle dedım :)
crx e güven gerisini merak etme sen :D
crx e güven gerisini merak etme sen :D
sen zaten ayrı bır dunyasın su ana kadar gorduum en hızlı rex sende ben bunu gordukten sonra dıcek bır sey bulamıyorumm :D
kadir jdm civic
12-07-2012, 15:57
güvenden ziyade d motor 4.vitesin ortalarından sonra b'ye zor tutunuyor
ben 200'de vtecin rex'in önünde olacağı düşüncesindeyim, şanzıman oranlarından dolayı
iki motoruda kullandım öyle tahmin ediyorum
kanka hala ögretemedım sana su işi ya ona yanıyorum be neyse deneyip görcez...
ykavcioglu
12-07-2012, 16:00
deneyelim kankada, d motor uzunda ne yapacak onu de hele:D
Biliyorum ;) Arabana hep söyledim yine söylerim maaşallah güzel gidiyor :)
kadir jdm civic
12-07-2012, 16:02
deneyelim kankada, d motor uzunda ne yapacak onu de hele:D
yuh kanka sana KD ile 215 km yaptık UL ile 220 de yan yanaydık yuh yanı 260 km hız mı yapıyorlar bunlar yapsa yapsa 240 km yaparlar onuda yol boş olucakta o o o o
ykavcioglu
12-07-2012, 16:05
sende ozmn oem vardı?
kd'de egzoz yoktu
şuanda d motor ile teke tek deniyelim ben kullanayım, koltk vs.sökmeyecem 200 de nerdeyim bak:)
5 te 200den 220 deneyelimmiiiiii :)
ykavcioglu
12-07-2012, 16:06
170 de b16'yı izle kankii
vay ibo EV gelmiş:D:D
kadir jdm civic
12-07-2012, 16:10
sende ozmn oem vardı?
kd'de egzoz yoktu
şuanda d motor ile teke tek deniyelim ben kullanayım, koltk vs.sökmeyecem 200 de nerdeyim bak:)
deneyelim ve görelim kanki laflara gerek yok er meydanı tem dir...
Bu arada aklıma şimdi geldi, bu akşam madem ben tek kişiyim vtecçiler bi vtec altı basalımda görelim bi farkı ne olacak? varmı delikanlı :D 4000 devir basalım bakalım :)
ykavcioglu
12-07-2012, 16:14
haydi bakalım recep:D:D:D
milllet ortalığı boş buldu eziyor vtecleri, ezdirmem onlar benim yawrularım ezdirmem..
tamam mahmut hoca sakinleş:D:D:D
milllet ortalığı boş buldu eziyor vtecleri, ezdirmem onlar benim yawrularım ezdirmem..
Kadir doğru söylüyor, Er meydanı otoban basıcaz görücez inşallah :)
kadir jdm civic
12-07-2012, 16:16
tamam birader söz baktım ben geçiyorum gazdan ayagımı çekicem sana dügün hediyem olur sevınırsın yoksa bunalıma gireceksın :D:D;):D
ykavcioglu
12-07-2012, 16:19
hediye yok kanka, b16'yı hafife almayın, 4 te kaptırdımı finalll:D
dediğiniz gibi yolda görülür
kadir jdm civic
12-07-2012, 16:23
hediye yok kanka, b16'yı hafife almayın, 4 te kaptırdımı finalll:D
dediğiniz gibi yolda görülür
kanka takılma bukadar hiç bir zaman en iyi giden araç yoktur çünkü herzaman daha iyi giden vardır sen keyfini al zevkını yaşa oh deyme keyfine kardeşim boşver ne neyi geçiyorsa geçsin...
ykavcioglu
12-07-2012, 16:26
ulan gazman ettin beni hee, sezai'nin yüzünden böyle oldu mrk:D:D
kadir jdm civic
12-07-2012, 16:42
ulan gazman ettin beni hee, sezai'nin yüzünden böyle oldu mrk:D:D
kanka sen çok takıyorsun bazı seyler takma burda bir araba benı geçsin ne olucak suanki haliyle paramı vericekler ödül mü alıcak hayır ama çok takarsam kardeşim param varsa takarım piston egzantirik D16A9 mu eg ilede ugraşmam alırım crx aynı motor var yüklerim geçebilirsenız buyrun geçin suan oldugu gibi :D:D:D
ykavcioglu
12-07-2012, 16:50
rex'e çok güvenme kankiiii 170-200 arası 70-100 e benzemez bak:D
inş.kendi aracımı alınca gider yaparım:D:D:D
kadir jdm civic
12-07-2012, 17:05
rex'e çok güvenme kankiiii 170-200 arası 70-100 e benzemez bak:D
inş.kendi aracımı alınca gider yaparım:D:D:D
birader sana bir saplarım hayatın boyunca unutamazsın hemde kıçırırık 1.6 non vtec hb ef ile sonra bir daha ortama çıkmazsın he kaşınma gocum ama söz ver SU ya b16b swaplamayacagına puha puha
not: ilk defa saplama kelimesi kullandım oda kankime istinaden yoksa agzımdan bir başkasına çıkmaz bu kelime...
ykavcioglu
12-07-2012, 17:14
Sıkıntı yok kanki ef yi alak r9 la deneriz:)
Sıkıntı yok kanki ef yi alak r9 la deneriz:)
vıtes kolunuuu ıstıyormusnn aksam getırıcemm kadıre hedıye edersınnn :D
Biliyorum ;) Arabana hep söyledim yine söylerim maaşallah güzel gidiyor :)
saoalsınnn yuce rabbım en guzellerıne bınmek nasıp eylesın :)
Akşama DC hazır Görkem abi biliyor..aramızda abi :D :D Yunus VB'yi alıp gelmeni çok isterdim sana 3-4-5 yapacaktım.. :D :D 4 te ne kadar arkada kaldığını görürdün :D :D kankii rex'ler süpriz araçlar ama her zaman en iyisi vardır Kadir abinin dediği gibi PT52'li saxo veya gti olsun o zaman tabi ki onlar önde olacaktır UE gelirse görürüz akşama bende zevkine bir deneyeceğim onla kaç boy atıyor acep.. :D
Akşama DC hazır Görkem abi biliyor..aramızda abi :D :D Yunus VB'yi alıp gelmeni çok isterdim sana 3-4-5 yapacaktım.. :D :D 4 te ne kadar arkada kaldığını görürdün :D :D kankii rex'ler süpriz araçlar ama her zaman en iyisi vardır Kadir abinin dediği gibi PT52'li saxo veya gti olsun o zaman tabi ki onlar önde olacaktır UE gelirse görürüz akşama bende zevkine bir deneyeceğim onla kaç boy atıyor acep.. :D
gursel aga gelıyorrr ona goree :D
gursel aga gelıyorrr ona goree :D
o varsa ben yokum :D :D
o varsa ben yokum :D :D
bende yokumm cok tehlıkelıı :D
Anket yaptınız VB vtec yazdınız vb gelmiyor diyorsunuz bende buna tutuldum şimdi
ykavcioglu
12-07-2012, 17:41
Umutun teyzesi dün ameliyata alindi abi o yüzden
Umutun teyzesi dün ameliyata alindi abi o yüzden
ok :icon_tup: geçmiş olsun.
ykavcioglu
12-07-2012, 17:43
Bekle mayk deneyecegik ınş:)
beyler ue ile denemeyin zevk vermez :) boşuna benzin yakmayın, 2.vites tutundum tribine girmeyin vs. vs. öyle bi dünya olmazda zaten neyse denemeyin yani:D
beyler ue ile denemeyin zevk vermez :)
Esas zevk orda, yaparsak ne oluru görücez en azından benim için öyle:icon_tup:
beyler ue ile denemeyin zevk vermez :) boşuna benzin yakmayın, 2.vites tutundum tribine girmeyin vs. vs. öyle bi dünya olmazda zaten neyse denemeyin yani:D
sen gell :D
ben karsıya geçmiyorum muayenem yok 2 kere cevirmeye girdim bu şekilde.
Esas zevk orda, yaparsak ne oluru görücez en azından benim için öyle:icon_tup:
benim pt52 takma gibi bir olanağım olmadığı için denemesemde olur :D :D
benim pt52 takma gibi bir olanağım olmadığı için denemesemde olur :D :D
Aaaa! takardık sen gel hallederiz :D
Yaw herkesle denerim ben nedir bu geçilme korkunuz?? geçilin agalar geçilin bugün geçilirsiniz yarın geçersiniz keyif almaya bakın :)
Yaw herkesle denerim ben nedir bu geçilme korkunuz?? geçilin agalar geçilin bugün geçilirsiniz yarın geçersiniz keyif almaya bakın :)
yok be abi geçilip geçilmeme mevzusundan demiyorum ben hani çekişmeli olmaz bastığı gibi gider o yüzden diyorum.
inan geçme geçilme normalde benimde umrumda değil. hırslıyım geçmek isterim tabiki ama geçemezsemde oturup ağlamam yani ilerletmeye bakarım arabamı bu kadar basit:)
uRuç_106
12-07-2012, 18:20
yok be abi geçilip geçilmeme mevzusundan demiyorum ben hani çekişmeli olmaz bastığı gibi gider o yüzden diyorum.
inan geçme geçilme normalde benimde umrumda değil. hırslıyım geçmek isterim tabiki ama geçemezsemde oturup ağlamam yani ilerletmeye bakarım arabamı bu kadar basit:)
alican tecafüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın....
eyvallah ya aynı şeyleri düşünüyoruz ;)
alican tecafüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın....
Bu kadar pozitif konuşmaya arabanıda övmemize rağmen biraz tezat olmuş dediğin. ama artık yapacak birşey yok, senin denemekten sohbetten tanışmaktan anlayışın kendinden güçsüz aracı geçince tecavüz etmekten sayıyorsan bu senin takdirindir. :icon_tup:
bu kadar konuşan arasında bir tek ben geçilsemde denerim demişim başka kimse denemem demiş pek olmamış dediğin ;)
Gecmek guzel bi duygu insana keyif verir
Gecilmekte bi duygudur anlatilmaz yasanir:)
Gecmek guzel bi duygu insana keyif verir
Gecilmekte bi duygudur anlatilmaz yasanir:)
Senin yüzünü görsek iyiydi be abi :)
Senin yüzünü görsek iyiydi be abi :)
Karsiya geciyorum aradabir psikolojik rahatsiz birkac hondaci arkadas var onlarla takiliyoruz haftada bir:)
Kavacik tarafinda. Eger gecersem seni aricam
ykavcioglu
12-07-2012, 21:39
Biblo gibi saklayın vtecleri rexler gider yapsın pehh:)))
Ali abi nerde tuncay abi, invidia sesi duyalim
vıtes kolu dıyourmm ıstıyormusun gelırken getırıyımmıı yoksa vazmı gecıyım ?
ykavcioglu
12-07-2012, 21:46
Abi umut almış taktirmis kolu,sagolasin topuzda Tamam:)
Abi umut almış taktirmis kolu,sagolasin topuzda Tamam:)
tememm :)
Ali aslan erzincan yolunda tatilde :)
Tuncay aslan yazlik modda mangal ve piknik tupu tasiyor:)
Reks ler takilsin biraz assolist en son cikar biliyorsun:)
ue 106 karsıya yolladık videoları isterik :)
ykavcioglu
12-07-2012, 23:44
Aşçı bahcivana,bahcivan şoföre. Şoför usaga, sonra herkes kadiree... Haydar dumenimiz seyirciii
ykavcioglu
12-07-2012, 23:51
Ali aslan erzincan yolunda tatilde :)
Tuncay aslan yazlik modda mangal ve piknik tupu tasiyor:)
Reks ler takilsin biraz assolist en son cikar biliyorsun:)
Oh hayat size guzel, ihtiyar dedik emekli moduna girdiniz:))
Abi bu aralar herkes hızlandı döse makinayi:))
oncelıkle gelenlerın ayagına saglık guzel denemeler oldu herkezın ayagına saglık
lısteyı yazıyım yanlısım varsa af ola :)
1. s2000
2. 106 gti
3. honda cıvıc vti yesil olan
4. ......
sırayı sız tamlarsınızz :D
liste yapıp kafa karıştırma abi.. :D :D
yürüdüklerini söyle geçtiklerini geçildiklerini.. ;)
Uruç Ayağına sağlık kankaa AHM performance Ahmet abiylede tanıştım çok iyi insanlar gerçekten adilce bir deneme olduğunu düşünüyorum keyifliydi İsmail abiyle tek şerit 2 araç nasıl sığılır onu gördük..
SR vtec İbrahim abinin 3 boy gerisindeyim..
TM vtec İsmail abi 4 sonu geçiyor 200-205 lerde tamponundayım :D :D
2 vtec'te yanlışım olmasın egzantirik ve pistonlu dolu araçlardır bir çoğunuz bilir.
EU crx Melii abinin kapısında kalıyorum..
FV vtec Mesut abiyle pek sağlıklı deneme olmadı ama yanlışım olmasın 2de kafayı uzatıyorum sonu yok :D :D
bunları hatırlıyorum S2k ve 106 ile deneme gereği duymadım.. :D Sonuçlar ortada.. :D :D
Tüm gelen arkadaşlara ve abilerime teşekkür ediyorum çok keyifli bir deneme oldu Kazasız belasız inş.. herkes varmıştır evine..
onurcan ben yaşlı adamımm :D
ihtiyar mode: ON :D :D
ihtiyar mode: ON :D :D
heee aynen oyle :) maşallah aracın olmus begendımm gıdısını :)
Hakan Girginer
13-07-2012, 01:57
S2k ve 106 ile deneme gereği duymadım..
S2k ve 106 orijinal hali ile mi, yoksa ilaveler var mı?
Ya da Hp tork değerlerini biliyor musunuz?
heee aynen oyle :) maşallah aracın olmus begendımm gıdısını :)
Eyw.. abi biraz daha ayarı var elimde ki kalan malzemeleri biliyorsun doğru ayarlarla 2-3 boy daha kazanacağımı düşünüyorum ama filitre olayını yapmam lazım direk rüzgar filitreye vurduğu için.. Sıkıntılı - sonuç alıyorum kayıbım var biraz..
hayır bılmıyourz ama benım bıldıgım 106 doluydu sadece duydugumu yazdım :)
plakalarını söyliyim birazda bilgi
S2k CUK 88 F/H/E
106 gti UE plaka pt52'li demek yeterli oluyor sanırım :D :D
Hakan Girginer
13-07-2012, 02:00
Sağol.
Peki, ikisi de atmosferik mi bu araçların?
Eyw.. abi biraz daha ayarı var elimde ki kalan malzemeleri biliyorsun doğru ayarlarla 2-3 boy daha kazanacağımı düşünüyorum ama filitre olayını yapmam lazım direk rüzgar filitreye vurduğu için.. Sıkıntılı - sonuç alıyorum kayıbım var biraz..
o kayıpları ınsallah halledersınn 2 tup balı tak makına kendıne gelır :D
Sağol.
Peki, ikisi de atmosferik mi bu araçların?
2side atmosferik
o kayıpları ınsallah halledersınn 2 tup balı tak makına kendıne gelır :D
inş.. abi bu sefer tiner koklattım biraz ama diğerine bali spec.. :D
Masallah cok zevkli denemeler olmus
Şu bali işini çozmek lazim elpedre den:)
Masallah cok zevkli denemeler olmus
Su bali işini çozmek lazim elpedre den:)
pro stock garage ısınıı cozer :D
pro stock garage ısınıı cozer :D
Ordanmi alicaaz bali yi:D
Ordanmi alicaaz bali yi:D
hayır gıdıp yaptırıcaksın :D
Karsiya geciyorum aradabir psikolojik rahatsiz birkac hondaci arkadas var onlarla takiliyoruz haftada bir:)
Kavacik tarafinda. Eger gecersem seni aricam
Ara abi yaw seninle sohbet güzel :icon_tup:
Dün akşam güzeldi. Güzel vakit geçirdim, CRX lere bulaşmadım :D, ama onurcanın 2 denemesinde yanlarındaydım denesek 3 boy kadar geçebilir beni çırılçıplak arabasıyla canım kardeşim :) zaten size birşeyler yapabilmem için benimde sökmem gerekir bide 40-50 kg vermem gerekir :D full stock ağırlık ve 120 kg ben ile bu kadar gidiyoruzzz :) kadir Si ile gelmiş öylesine zevkine bastık, Si ın ayrı bir maaşallahı var zaten hep söyledim. :icon_tup:
2 vteclede denedim (FV vtec f/e/h, TM vtec F/e/h piston egzantrik) Arabamdan çok memnun kaldım umduğumdan daha iyi gitti. yaptığım setupum ve son filtre kitim yaramış, Mesutuma ve ismailime ayrıca denemeler için teşekkürler :icon_tup:
Elpadre CRX SR vtec, uc 106 s2000, yine 106 sr vtec denemeleri gayet keyifliydi.
sağolsun herkes dostane denemeler oldu.
her zamanki gibi K 206 GTI ile dibine dibine denedik Kankaaaaaaaaaaaaa tırcı amca torunlarına kadar bizi anlatır :D:D:D
Bu arada TM vtec ismail ve onurcan 2 nizide çok seviyorum ben 180 le giderken rollingi bıraktığınız için :D:D:D onurcanın stoplar anlaşılmıyor, ismailin 3. stop lambası yanmıyor süperdi o an 3 şerit sağ ve sol kaçtım sizden :D neyseki kesinlikle kasti şeyler değildi. Ben eğlendim çokta keyif aldım sayımız yeterliydi deneme için daha sonrası içinde adeti arttırmayalım ;)
eee sonuçç :D
Videolar gelir abi, öyle millet birbirine saplamaya gitmedi biliyorum :rolleyes:, saplamaya gidenler sapladılarsa video eklerler :)
lan melii sen benden de yaşlıymışsın ,onurcan kapına kadar gelmiş :D
kadir jdm civic
13-07-2012, 08:47
çok guzel oldu denemeler hele hele toplu gazladığımızda çok guzel bir görüntü oldu...
widebandla ayar yapmak için geldımben aslında ilk bir denedik araba zengınde biraz kıstım 1 boy kazandı araba ne mutlu oldum az daha kıstım ama deneyemedım bakalım tam bittiginde nasıl olucak....
kerimvtec
13-07-2012, 08:51
kardeşine +1 kontenjan yokmu yani abicim ;)
İBRAHİM_MEY_GTİ
13-07-2012, 08:59
denyen araclara maşallah videolar ne zaman gelicek:D
ykavcioglu
13-07-2012, 09:06
videoları bekliyoruk:)
kadir jdm civic
13-07-2012, 09:24
1 tane yada 2 tane araçta 2 kişilerdi digerleri hep tek oldugundn video yoktur fazla
ue 106 sr vtec noldu denemeler?
ykavcioglu
13-07-2012, 09:27
öyle günler daha zevkli oluyor;)
Ahhh ahh kaçırdık anasını satayım.
denyen araclara maşallah videolar ne zaman gelicek:D
Senın vıdeon gelecek az kaldı :)) Uruc'u beklıorm :)) artık koymalı :)
ykavcioglu
13-07-2012, 09:55
onur sen video çektinmi, kamera ağırlığından çekmedim deme:D
Alıcan ue 3 boy kadar onde kanka
ykavcioglu
13-07-2012, 10:00
bence ue'nin 3 boy arkasında kalmak bile başarı
çok iyi araç çünki
Dün akşam güzeldi. Güzel vakit geçirdim, CRX lere bulaşmadım :D, ama onurcanın 2 denemesinde yanlarındaydım denesek 3 boy kadar geçebilir beni çırılçıplak arabasıyla canım kardeşim :) zaten size birşeyler yapabilmem için benimde sökmem gerekir bide 40-50 kg vermem gerekir :D full stock ağırlık ve 120 kg ben ile bu kadar gidiyoruzzz :) kadir Si ile gelmiş öylesine zevkine bastık, Si ın ayrı bir maaşallahı var zaten hep söyledim. :icon_tup:
2 vteclede denedim (FV vtec f/e/h, TM vtec F/e/h piston egzantrik) Arabamdan çok memnun kaldım umduğumdan daha iyi gitti. yaptığım setupum ve son filtre kitim yaramış, Mesutuma ve ismailime ayrıca denemeler için teşekkürler :icon_tup:
Elpadre CRX SR vtec, uc 106 s2000, yine 106 sr vtec denemeleri gayet keyifliydi.
her zamanki gibi K 206 GTI ile dibine dibine denedik Kankaaaaaaaaaaaaa tırcı amca torunlarına kadar bizi anlatır :D:D:D
Bu arada TM vtec ismail ve onurcan 2 nizide çok seviyorum ben 180 le giderken rollingi bıraktığınız için :D:D:D onurcanın stoplar anlaşılmıyor, ismailin 3. stop lambası yanmıyor süperdi o an 3 şerit sağ ve sol kaçtım sizden :D neyseki kesinlikle kasti şeyler değildi. Ben eğlendim çokta keyif aldım sayımız yeterliydi deneme için daha sonrası içinde adeti arttırmayalım ;)
ayagına saglık guzel denemeler oldu bende cok keyıf aldım :)
lan melii sen benden de yaşlıymışsın ,onurcan kapına kadar gelmiş :D
kapıma kadar geldı ona cıcek verdım :D bı dal sıgara verdım :D
Öncelikle onurcan kardeşim bizi ağarladıgın ıcın kendı adıma tesekur ederım tanıstıgımıza bızde cok memnun olduk her zaman beklerız ;) Gayet güzel denemeler oldu UE yıne formundaydı araç içi de dışardanda çekimler yapıldı uruç bugün videoları koyar herkese tekrardan maşallah araçlarına güzel bigün oldu
Öncelikle onurcan kardeşim bizi ağarladıgın ıcın kendı adıma tesekur ederım tanıstıgımıza bızde cok memnun olduk her zaman beklerız ;) Gayet güzel denemeler oldu UE yıne formundaydı araç içi de dışardanda çekimler yapıldı uruç bugün videoları koyar herkese tekrardan maşallah araçlarına güzel bigün oldu
Ne demek knka bn tskr edrm yıne beklerm bnde gelıcem o tarafa ;)
Gursel aga senı beklıyorum :P :))
ibratice
13-07-2012, 11:06
Akşam geçme gecilme gibi bir hırsımız olmadığı için öylesine denendi benim bagaj azına kadar dolu kabin amfi stepne ve 5 poset şahsi esyalarim egzantiriklerimi söküp dc2 egzantiriklerim üstünde suan beyin olarakta oem takılı uzerinde dc2 egzantriklerimi satarsam yay şapka alıp stage2 koyup ayardan sonra daha iyi olucak 2 000 tl gibi bir masrafim var ondan sonra sr kimse yakalayamaz
Akşam geçme gecilme gibi bir hırsımız olmadığı için öylesine denendi benim bagaj azına kadar dolu kabin amfi stepne ve 5 poset şahsi esyalarim egzantiriklerimi söküp dc2 egzantiriklerim üstünde suan beyin olarakta oem takılı uzerinde dc2 egzantriklerimi satarsam yay şapka alıp stage2 koyup ayardan sonra daha iyi olucak 2 000 tl gibi bir masrafim var ondan sonra sr kimse yakalayamaz
maşallah. cok cok daha güzel olur o 3 boyu kapatır bence rahat:icon_tup:
bi aksam bizde deneyelim artık kısmetse :)
kerimvtec
13-07-2012, 11:18
Maşallah abicim olucak daha güzel olucak inşallah :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
abey duman olayınıı coz bence benım gorusum bu yanı :)
uRuç_106
13-07-2012, 11:39
Deneyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Zevkli bi gece oldu.Onurcana ayrıca teşekkür ediyorum:D
ibratice
13-07-2012, 11:49
abey duman olayınıı coz bence benım gorusum bu yanı :)
Üzerindeki egzantrikli satarsam yapmaya baslicam
tırcı hala bulanık sıçıyodur bence hahahahahah
Deneyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Zevkli bi gece oldu.Onurcana ayrıca teşekkür ediyorum:D
Beklıorm bır daha kankaa bu tarafa gectıgınzde arayın paslasalım..
Ibrahım abı SR vtec oyle gıttıgını gorunce ben duygulandım :) vtec gururumuz :) eve gıttıgınde kac 14:08:32 yag kalmıs yalnız baktın mı :) dızel spectı arac :)
ibratice
13-07-2012, 13:42
Beklıorm bır daha kankaa bu tarafa gectıgınzde arayın paslasalım..
Ibrahım abı SR vtec oyle gıttıgını gorunce ben duygulandım :) vtec gururumuz :) eve gıttıgınde kac 14:08:32 yag kalmıs yalnız baktın mı :) dızel spectı arac :)
dün gece 1 lt yemiştir benim maddi başka pilanlarım var şuan parçaya para harcayamam gittiği kadar gidiyor zaten tatil felan aradan çıksın ördeği baya hızlandırıcam siparişte birkaç parçam var 1 aya kadar gelir hedefim sağlıklı bir 215 .220 arası bg almak .
dün gece tek kişiydim, kullanırken çekebildiğim kadarını yüklüyorum :)
videolar bölümünde...
http://www.techturkey.com/forum/videolar/126717-12-temmuz-gecesi.html