Orijinalini görmek için tıklayınız : HTC EVO 3D Kullanan Var mı ?
Görkem.Y
10-07-2012, 15:13
Arkadaslar HTC Evo 3D kullanan var mı ?Genel olarak telefon nasıldır ?
HTC'lerin genel sorunu sarj olayı heralde.18-24 saat arası kullanabiliyormusunuz ?
ben kullanıyorum gayet memnunum normal kullanımda 1 tam gün gidiyor
Görkem.Y
10-07-2012, 15:15
ben kullanıyorum gayet memnunum normal kullanımda 1 tam gün gidiyor
arka kapak rengi sizinde sarımsı bir renk mı ?
kırmızı var nette ama hiçbiyerde denk gelemedim.
onursumer
10-07-2012, 16:06
tr ye gelenler tek renk sanırım kahve gibi garip bi renk
sarjı ortalama sabahtan akşama gider ozellik olarak zaten eksiği yok fazlası var
tek kusur biraz büyük kalın bir telefon ama fiyatına gore ozellikleri fazla diyebiliriz
ibratice
10-07-2012, 21:51
yeni yazılımı geldi 1.5 gün kadar gidiyor .
HondatugraL
10-07-2012, 22:06
techno-labs.com / HTC Evo 3D - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=aWQAIv2eN58)
Ben kullaniyorum yaklasik 4-5 aydir tek kusuru biraz kalin olmasi,onun disinda sarji tam gun internet acikken yetiyor kullanmassan 36 saat gosteriyor:)
whatsapp, facebook, twitter vs. ile mi 1 tam gün gidiyor? tam olarak kaç saat tam günden kastınız?
TolgaEsentepe
10-07-2012, 22:25
yavaş olması dışında güzel telefon
whatsapp, facebook, twitter vs. ile mi 1 tam gün gidiyor? tam olarak kaç saat tam günden kastınız?
Tam gunden kastim sabahtan aksama kadar misal ben derse 8 de giriyorum 6 da cikiyorum bu sure boyunca internettede takiliyorum whatsapp ,facebook,tech. Telefonlada gorusuyorum aksam 10 gibi saj istiyor cihaz gayet guzel bir sure bu arada ekranda kisik oluyor.
Yavasmi yavastan kastin?
ibratice
10-07-2012, 23:19
yavaş derken şarjı biraz yavaş doluyor doğru .telefonu çok kasmayan şeyler yoksa inanılmaz hızlı .
onursumer
10-07-2012, 23:38
daha ne olsun tolga :D kullandığın cihazdan kaynaklı bi yavaşlık olmuştur anca :D
Erdem K.
11-07-2012, 07:30
android 4.0 güncellemesiyle gayet hızlandı ve batarya ömrü uzadı. (takribi 1.5gün oldu)
matthardy
11-07-2012, 09:39
ilk kuzende gördüm dediki bak baco 3d video kayıt ediyo bu alet.
-hadee lan dedim.
gösterdi aptal oldum.
bayada kurcaladım.boyut özellik fiyat olarak bence son derece makul.
TolgaEsentepe
11-07-2012, 10:01
daha ne olsun tolga :D kullandığın cihazdan kaynaklı bi yavaşlık olmuştur anca :D
Menu gecislerindeki ekran teplimeleri ya da uygulama acarken bana yavas geldi :) sifir cihazlari seniyorum genelde ama ne bileyim :)
RottingChrist
11-07-2012, 10:27
izledim ama kafamı karıştırdı. şimdi bu cihazın en büyük özelliği 3D olması ama incelemeyi yapan adam diyor ki 2 3 dk. sonra gözleri yoruyor. böyle akıllı telefonları herkes dakikalarca kurcalamayı sever. 3D bu durmda pek kullanışlı gözükmüyor bence.
techno-labs.com / HTC Evo 3D - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=aWQAIv2eN58)
3D fotoğraf çekimine uzun süre bakınca 10 saat otobüs yolculuğu yapmış gibi oldum
yılbaşından bu yana kullanıyorum gayet memnunum.dün yazılım yüklemesinden sonra menü geçişleri gayet hızlandı telime tekrar aşık oldum diyebilirim:)
onursumer
11-07-2012, 13:26
3d kismi pek ise yaramiyor zaten
Genel ozellikleri ile basarili bir cihaz
Yiğit G.
11-07-2012, 13:30
Menu gecislerindeki ekran teplimeleri ya da uygulama acarken bana yavas geldi :) sifir cihazlari seniyorum genelde ama ne bileyim :)
ics güncellemesi ile roket gibi oldu telefon.Bende şikayetçi idim menu geçişlerinde.. ekranın yuksek çözünürlüğünden dolayı zorlanma oluyordu şimdi süper.
Görkem.Y
11-07-2012, 17:07
Aldım arkadaslar suan için memnunum .
3D fotoğraf çekimine uzun süre bakınca 10 saat otobüs yolculuğu yapmış gibi oldum
telefondan daha fazlası beklenmez :)
aynı fotoyu 3d tv vs atarsan gözlükle gayet iyi denedim ..
Görkem.Y
11-07-2012, 17:09
yeni yazılımı geldi 1.5 gün kadar gidiyor .
hangi yazılım ?
Görkem.Y
11-07-2012, 17:10
ics güncellemesi ile roket gibi oldu telefon.Bende şikayetçi idim menu geçişlerinde.. ekranın yuksek çözünürlüğünden dolayı zorlanma oluyordu şimdi süper.
bugun bende bos zamanımda kurcalarım biraz ics güncellerim .
Ayarlardan-telefon hakkonda- yazilim guncellemelerine gel tarama yapsin bulursa telefonun sarjini fulle wifiden guncelle:)
bende bügün aldım bakalım hayırlısı güzel telefona benziyor.
Deagles48
12-07-2012, 15:59
Güzel cihaz dün inceleme fırsatım oldu gözlüksüz 3D'si biraz ilğinç sinemadaki v.b gözlüklü 3D'lere oranla çok farklı fakat fena değil iyi sonuç veriyor 3D istemiyosanız One X falan alın zaten
Görkem.Y
13-07-2012, 08:24
fotoğrafı 3d tv ' de gözlüklü bakınca güzel oluyor :)
Emre Ekrem
13-07-2012, 08:50
3d kamera ve fotoğraf çekimini göz önünde bulundurursak, kalınlığı normal. Cihazı zorlamadığınız takdirde 1 gün çok rahat gidiyor, markette pil kullanımına dair bir çok program mevcut ve işe yarıyor.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye edebilirim.
3d özelliğini kullanmayacak iseniz, sensation tavsiye ederim