Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil VW Lupo hakkında bilgi

SOMEONESPECIAL
10-07-2012, 19:52
Volkswagen Lupo 1.4 2001 Model 13.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 92398060 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2001-model-volkswagen-lupo-otomatik-vites-1-4-klimali-92398060/detay)

Arkadaşlar linkteki arabayı alma arefesindeyim. Kardeşim kullanacak.
Ama VW ve Lupo hakkında hiç bir bilgim yok. Nedir ne değildir, kronik sorunları
yakıtı, parça problemi, ikinci eli için bilgi lazım...

Bi de avrupa yakasında kime nereye gösterelim ?

Mr.K
10-07-2012, 20:00
Bir çok parçası vw polo ile aynı abi.Sanzımanda cıkarsa sorun cıkar onun harıcı birşey olcagını zannetmıyorum..Neden manuel bakmıyosunuz abi ?

SekoLive
10-07-2012, 20:03
kerem abi araba arkadaşımın arabası :) böyle bi aracı oldugunu biliyordm ama hiç görmemiştim sayende arabay gördüm bi sıkıntısı yokmuş arabanın memnunlar , ama satmamız gerekiyo dedi gelsin görsünler göstersinler diyor. kardeş bayansa lupo cok rahat arabadır .

SOMEONESPECIAL
10-07-2012, 20:03
Bir çok parçası vw polo ile aynı abi.Sanzımanda cıkarsa sorun cıkar onun harıcı birşey olcagını zannetmıyorum..Neden manuel bakmıyosunuz abi ?

Bizim ailenin hatunları manuel özürlü Onur"um... Zira istanbul trafiği :icon_tup:

M.A.D
10-07-2012, 20:04
ben de benim arabaya takas için lupolara baktım bugün konuyu takipteyim :D

Mr.K
10-07-2012, 20:06
Bizim ailenin hatunları manuel özürlü Onur"um... Zira istanbul trafiği :icon_tup:

Anladım abı ben kardesım dıyınce hanı erkek sandıgımdan oyle dedıydım neyse velhasıl cıkartırsa bıtek sanzımandan sorun cıkartır onun harıcı hıcbısey yasamassınız..

Ama coluk cocuk varsa bagaj yetmez bılgınız olsun,bebek vs varsa puset zaten sıgmıyo oda bılgınıze (ciddiyim:D) onun harici kör noktası nerdeyse yok olan ve tıstıs ufak sehır araabası.Sakin kullanımda az yakar ama istanbulda ne yakar onu bılemıcem :D

SOMEONESPECIAL
10-07-2012, 20:12
kerem abi araba arkadaşımın arabası :) böyle bi aracı oldugunu biliyordm ama hiç görmemiştim sayende arabay gördüm bi sıkıntısı yokmuş arabanın memnunlar , ama satmamız gerekiyo dedi gelsin görsünler göstersinler diyor. kardeş bayansa lupo cok rahat arabadır .

Serkan cep PM

SOMEONESPECIAL
10-07-2012, 20:20
Valla bu forumdan korkmaya başladım. WC ye gitsek milletin haberi olacak.
Ben 1 haftadır bu galericiyle pazarlık içindeydim. Serkan'ın arkadaşının arabası
çıktı.

SekoLive
10-07-2012, 20:21
:) bende aynı sekilde abi arkadaşmın arabası oldugunu bu renk oldugunu falan biliyorm ama bi kere görmedm arabayı :D sayende bnde arabayı görmüş olduım haber gelince pm atıcam abi

SOMEONESPECIAL
10-07-2012, 20:26
:) bende aynı sekilde abi arkadaşmın arabası oldugunu bu renk oldugunu falan biliyorm ama bi kere görmedm arabayı :D sayende bnde arabayı görmüş olduım haber gelince pm atıcam abi

Tamam bekliyorum

sinan-s
10-07-2012, 20:39
Bizim bir arkadaş aldı volkan çok memnun arabdan o GTI modelını aldı.Kendısı konuyu görünce yazar abi..

Vlkn-fb
10-07-2012, 20:47
Tabiri caizse domuz gibi arabalar hicbirsey olmaz küçük ama etkili misali herşey serviste mevcut ve ucuz zaten yürüyen ve motor polo ama bagaj küçük aile olayı biraz sıkıntı olur ben 5 kişi rahatca biniyorum:D ama bagaj çok ufak bir bas var tek bagajda

HkN
11-07-2012, 11:44
lupo sorunsuz şirin bir araçtır. Polo ile hemen hemen aynı parçalar :)

XSi
11-07-2012, 13:10
lupo yerine daha çok tutulan poloyu tercih ederim, yarın öbürgün değiştirmek gerektiğinde polo daha hızlı elden çıkabilir.

Lupo ya göre da daha geniş..

Bir de bayan için ilgi çekici sarı renk ben olsam tercih etmem, yollarımız öküz dolu *****, ablamızı/kardeşimizi rahatsız edebilecek öküzleri uyandırmamak için daha sade renkleri tercih ederdim.

M.A.D
11-07-2012, 15:14
bu lupo gti türkiyede kaçtane var ? sahibindende hiç yok orası kesin de :D

SOMEONESPECIAL
11-07-2012, 15:31
lupo yerine daha çok tutulan poloyu tercih ederim, yarın öbürgün değiştirmek gerektiğinde polo daha hızlı elden çıkabilir.

Lupo ya göre da daha geniş..

Bir de bayan için ilgi çekici sarı renk ben olsam tercih etmem, yollarımız öküz dolu *****, ablamızı/kardeşimizi rahatsız edebilecek öküzleri uyandırmamak için daha sade renkleri tercih ederdim.

EYVALLAH :icon_tup:

Anu
11-07-2012, 15:51
Ben de Polo tercih etmenizi isterim ama otomatik Polo ların fiyatları biraz yüksek tutuluyor. Makyajsız 6n kasa Polo lar 15-16 binlere kadar çıkıyor maalesef. Eğer bütçeniz yeterse temiz makyajlı kasa Polo bakın, içi ve modeli Lupo ile aynı olan model bu. Bütçeniz yetmez ise Lupo kaporta dışında herşeyiyle Polo zaten. Ama XSi arkadaşın dediği gibi trafikteki öküzleri de düşünmeniz gerekiyor, özellikle az bulunan ve dikkat çeken renkte ve minik bir arabaysa söz konusu olan. Diğer bir seçenek de beğenirseniz 6n kasa otomatik Polo lara bakın. 12 bin TL ile 16 bin TL fiyat aralığındalar.

Vlkn-fb
11-07-2012, 20:43
bu lupo gti türkiyede kaçtane var ? sahibindende hiç yok orası kesin de :D

Evet sadece ıkı tane var bırı ankarada yılmaz abımızde bırıde bızde..

HkN
27-07-2012, 15:16
Evet sadece ıkı tane var bırı ankarada yılmaz abımızde bırıde bızde..

Lupo GTI daha fazla olması gerekli. İstanbulda bana 2 tane gelirdi. sizin aracın Plakası neydiki ?

sedat s
27-07-2012, 15:27
en buyuk hastalıgı satılmaması uvey evlat edınırsın.

barkinakgul
27-07-2012, 15:35
şirin bir araba fakat elden çıkartması sıkıntılı :(

gökan
27-07-2012, 15:46
beyler lupo tdi gordum trde var sanırım

63owen63
27-07-2012, 15:52
Kardeşim Tr'de 8 adet tdi satıldı diye biliyorum

iz_sport
27-07-2012, 16:05
ara çok hoş ama biraz zayıf yol tutuşu olsun sağlamlık konusuna olsun ama gel gelelim çoook az yakıyor hatta kokluyor :D