Orijinalini görmek için tıklayınız : 200sx Stealth Bomber vs Gc8 Subaru
Bahadir arkadaşımın ayaklarına saglık deneyelim dedik birazda dengeleyelim
arkadaşımin arabası iyice alıştırdık ögrendi :)
drag deneyelim dedik hep roll nereye kadar :) dragta biraz yabancıyım gerçi
benim bar basınc suan 0.8 1 arası oynuyor biz 2 kişi o tek =) keyfine bir deneme yaptık
arkadaşımın basıncı stock gc8 basıncı 76mm egsoz hks son susturucu kutu ici hks filtre :D
yer yeni sanayii :) herkes orayı sevmiyor ama idare ediyoruz ;) video da astik kestik yaktik sapladik gibi sözler icermez
maşallahlari eksik etmeyelim
dedigim gibi keyfi gazlama kesiciye de ses duyurta duyurta :)
gc8 gitmemiş diyen vs varsa denemesi bedava ;)
1. video yu koyayım bunda arkadaş yanlışlıkla eli deyip kapatmış gerci :D
Dg0ns_daWOc
2.video yükleniyor yüklendi
oXYhqpLmiFY
cepten link göremeyenler icin
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oXYhqpLmiFY
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dg0ns_daWOc
subaru kalkamamış gibi maşallah ikisine de :)
yok subaru kalkıyorda benim hayvanat öne atladı :D
2. video da yükleniyor ;)
Bu arada maşallah larinizi eksik etmeyin :D
aliburma
10-07-2012, 23:21
nolmuş bea? pilotaj da konuşmuş bu arada, maşallah diyorum. en sonunda bana da İntegra VTEC'imi sattırıp s13-14 aldıracaksınız valla :)
aynen öyle, ilk kalkışta cortladık, 2. de fena değil.Sonuçta adam 300+ yani, ne kadar kalksanda 3.viteste hatatatatatat diye ayırıyor.
bkz. video 2, 3. viteste cart. :D bu arada sisleri kapatsaymışım iyiymiş, iki videoda nurtopu gibi gözüküyorum bi süre sonra.
aynen öyle, ilk kalkışta cortladık, 2. de fena değil.Sonuçta adam 300+ yani, ne kadar kalksanda 3.viteste hatatatatatat diye ayırıyor.
bkz. video 2, 3. viteste cart. :D bu arada sisleri kapatsaymışım iyiymiş, iki videoda nurtopu gibi gözüküyorum bi süre sonra.
kardeşim merak etme okşayacam senin subaruyu ;) beygirleri yerleştircez :D afr saatini hal edelim ilk
Patisever
11-07-2012, 00:06
MAŞAALLAH 10 krkt
s14 ıste ıster yanlar ıster gazlar masallah abı bomba olmus araba bıde turbo beyın olsa varya 0-400 12 sn altı cıkarırsın
su arabayı bı sökte hafiflesin 100 kilo hafifletsen 100 beygır gıbı yansır :D
su arabayı bı sökte hafiflesin 100 kilo hafifletsen 100 beygır gıbı yansır :D
50 60 kg cok rahat hafifletirim aslında bagajda dolu idi karpuz fln almıstım 4 5 tane :D istepne dahi sökük degil yani :D
Ne ara denediniz laa :D gece ayrıldıkdan sonra mı ? :):)
maşallah araçlarınıza :)
gc8 ci arkadaşı ayrıca tebrik ederim stock makina stock şanzumanla drag denediği için :)
maşallah. gc8 e sti turbosu yakısır..
Ayneen :) bahadir ısrarlarına dayanamadi :)
gecesekiz in sahibi imkansızı başarmış
arkadaşın birini bırakırken ısrarlara dayanamadım ismail, adam illa saplicam dedi bende uzandım köşeye doğru :)
maşallah araçlarınıza :)
gc8 ci arkadaşı ayrıca tebrik ederim stock makina stock şanzumanla drag denediği için :)
eyvallah.Emir kardeşim çok ısrar etti, bende kırmadım. Edit: stock derken stock gc8 şanzımanından bahsediyorsan , benim şanzımanım 2003 wrx şanzımanı.
aynen, arabanın arkasına "risk budur" yazıcam artık :D
maşallah. gc8 e sti turbosu yakısır..
aynen abi , var kafamızda ufak tefek gıdıklamalar..
imkansızı başarmış derken ?
Nazarım değmesin, ağzımın suyu aktı :) Maşallah
eyvallah.Emir kardeşim çok ısrar etti, bende kırmadım. Edit: stock derken stock gc8 şanzımanından bahsediyorsan , benim şanzımanım 2003 wrx şanzımanı.
..
o da aynı zaten tek farkı biri birinden 5- 6 yaş daha genç yani yenilenmiş olması :)
kickboxer
11-07-2012, 17:37
subaruda neler var merak ettim ??
birde sx de externalwg yokmu nasıl 1 le 0.8 oynuyo anlamadım boost controlerdamı sapıtıklık var
birde sx de externalwg yokmu nasıl 1 le 0.8 oynuyo anlamadım boost controlerdamı sapıtıklık var
1. vites 0.8
2.vites 0.8
3. 1
4. 1
5. 1
boyle oluyor agbi manuel in de etkisi olabilir ama beyin şart :D
kickboxer
11-07-2012, 18:21
1. vites 0.8
2.vites 0.8
3. 1
4. 1
5. 1
boyle oluyor agbi manuel in de etkisi olabilir ama beyin şart :D
1 2 0.8 se kesin tutunmadığından yüke binmiyodur alet bu arada maşallah
Standart turbo @0.8bar , standart internallar, 76mm düz borular , HKS Hipower son susturucu, HKS kutu içi filtre.Bide Monza BOV :)
kickboxer
11-07-2012, 18:31
Standart turbo @0.8bar , standart internallar, 76mm düz borular , HKS Hipower son susturucu, HKS kutu içi filtre.Bide Monza BOV :)
subaru çok iyi yürümüş ozaman bi headers intercoolera bakar ortalığı kızıştırmak
maşallah çok güzel yürüyor araban
subaru çok iyi yürümüş ozaman bi headers intercoolera bakar ortalığı kızıştırmak
teşekkür ederim, ufak tefek gıdıklamalar olucak kısmetse :)
agbi araba dostumun aracı evet oldukca güzel yürüyor biz zaten oyle keyfi deneme yaptik =) 4 ceker avantajı 2. vites e kadar sonrasında 3 viteste aşırı olmakta :) birde sürücü bahadir biraz alışsa süper olur bunun dışında benim arac 300 hp lerdedir fakat 2 kişi 1500 kg fln dolu haldeyiz :=)
Nissan güzel yürümüş, ses de güzel daha ne olsun
2 aracada masallah guzel keyıflı denemeler olmus
Subi-Emre
11-07-2012, 23:05
Emir link eklermisin cepten göremiyoruz
aynen, arabanın arkasına "risk budur" yazıcam artık :D
aynen abi , var kafamızda ufak tefek gıdıklamalar..
valla ne ufak tefegi abi :) millet atmsferikte 60hp alabilmek icin 6-7 bin usd harcıyor. bizde 800 tl ye bakar :)
valla ne ufak tefegi abi :) millet atmsferikte 60hp alabilmek icin 6-7 bin usd harcıyor. bizde 800 tl ye bakar :)
agbi huzur turbo da ben bundan sonra her aracım turbo yok şu yok bu ugraşa gerek yok ha atmosferik olarak güzel sarışın esmer misali ama turbo arabalar hala bir araba olarak bütünlügünü koruyor 60 hp almak yinede 800 tl ye bakmıyor motoruna güvenirsin acarsın basıncı verirsin coskuyu yani :)
Tekrardan teşşekürler :)
nolmuş bea? pilotaj da konuşmuş bu arada, maşallah diyorum. en sonunda bana da İntegra VTEC'imi sattırıp s13-14 aldıracaksınız valla :)
nasip agbi bence satma integrada gider turbo olunca
MAŞAALLAH 10 krkt
teşşekürler
Nazarım değmesin, ağzımın suyu aktı :) Maşallah
teşşekürler
maşallah araclara...
teşşekürler umit
Nissan güzel yürümüş, ses de güzel daha ne olsun
teşşekürler :) 300zx inizi de güzel haraketlerde görmek isteriz :)
2 aracada masallah guzel keyıflı denemeler olmus
teşşekürler
Emir link eklermisin cepten göremiyoruz
link ekledim kardeşim telefondadanda bakabilirsin
Bu arada 200sx in sesi guzelmis :)
Bu arada 200sx in sesi guzelmis :)
qtp ile o kadar beyin alayım turbo enjektor 3 lüsünden sonra arkaya hks carbon susturucu atacam :) bakalım nasıl olacak :D ışıklarda arkama yanaşan dengesizler icin özellikle yapacam :)
dincer07
12-07-2012, 00:06
Maşallah her iki aracada...
Maşallah her iki aracada...
teşşekürler paris te keyfiniz iyidir inşallah ismail sti dan bash ettiydi sizin cok temiz bir aracınız varmış =)
Maşallah tabiri caizse hayvan gibi hayvan :D
dincer07
12-07-2012, 01:13
Valla keyifler iyide özlüyorum Antalya'yi :) bide üstünü bole videolar olunca :) baya uğraştım bu aracı almak için sonunda oldu ama ben buraya geldim...
dincer07
12-07-2012, 16:24
teşşekürler paris te keyfiniz iyidir inşallah ismail sti dan bash ettiydi sizin cok temiz bir aracınız varmış =)
Valla keyifler iyide özlüyorum Antalya'yi bide üstünü bole videolar olunca baya uğraştım bu aracı almak için sonunda oldu ama ben buraya geldim...
MatraX_07
12-07-2012, 18:04
vututututututu resmenn tahrıkk oldumm :D
emırım masallah araclara yaa
iki aracada maşşallah böyle güzel denemeler görmek istiyoruz
Subi-Emre
12-07-2012, 18:14
maşallah emir... şuanki halinle geçerim seni :D
maşallah emir... şuanki halinle geçerim seni :D
gel len hemen bekliyorum :D