Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : motor hakkında bilgi ??

y.güner
11-07-2012, 09:35
arkadaşlar kısmet olursa bi rocco buldum 2010 model fakat araç fabrika hatasından dolayı motorunda sorun çıkmış ve serviste sıfır motor koyulmuş servis garanti kapsamında hala bu aracı alsak yarın bigün satarken sıkıntı sorun yaşarmıyım ?

bide aramızda kullanan vardır rocco nasıldır binilirmi bizi üzermi pişman edermi ?

bu arada bahsi geçen araç 160 hp düz vites

Emir_b16a
11-07-2012, 09:37
sen almayı düşündüğüne göre muhakkak senin gibi bi alıcıda çıkıcakıtr :)

serviste yapıldıysa faturalı garantiliyse ne gibi bi problem olabilir ? bn zannetmiyorum sorun olucağını :)

y.güner
11-07-2012, 09:41
şimdi şöle bişey var bu insandan insana değişiyo işin açıkcası bi istediğin paraya 3 günde satmak var bide daha az paraya zor satmak var sonuçta hiçbi araba bizle yaşamıycak günü gelince satılıcak :) bi kaç yerden de duymuştum rocco lar sıkıntılı diye bunun üzerine bide motor değişti diyince insan ürküyo kullanan falan varsa + yada - leri nelerdir bilmemde fayda var :)

Emir_b16a
11-07-2012, 09:43
şimdi şöle bişey var bu insandan insana değişiyo işin açıkcası bi istediğin paraya 3 günde satmak var bide daha az paraya zor satmak var sonuçta hiçbi araba bizle yaşamıycak günü gelince satılıcak :) bi kaç yerden de duymuştum rocco lar sıkıntılı diye bunun üzerine bide motor değişti diyince insan ürküyo kullanan falan varsa + yada - leri nelerdir bilmemde fayda var :)

ben forumda sıkıntılı rocco duymadım :) üzerindeki motoru hiç sevemesemde daha sıkıntı duymadım

ama tek bir bildiğim var ne kadar hareketli parça = o kadar arıza :)

ümitech
11-07-2012, 09:46
bi sorun olucagını zannetmiorum ...mutlaka bi alıcısı çıkıcaktır...kimileri sıfır motor var die daha ılımlı yaklaşırken kimileri soğuk yaklaşabilirler , bilgin olsun ;) ama senin kullanımın acısından hiçbir sorun teşkil etmez..

y.güner
11-07-2012, 09:52
ben forumda sıkıntılı rocco duymadım :) üzerindeki motoru hiç sevemesemde daha sıkıntı duymadım

ama tek bir bildiğim var ne kadar hareketli parça = o kadar arıza :)

o zaman alıp standart 160 olarak binicez yani :)

y.güner
11-07-2012, 09:53
bi sorun olucagını zannetmiorum ...mutlaka bi alıcısı çıkıcaktır...kimileri sıfır motor var die daha ılımlı yaklaşırken kimileri soğuk yaklaşabilirler , bilgin olsun ;) ama senin kullanımın acısından hiçbir sorun teşkil etmez..

bnde skıntı yok zatnde yarın bigün laf anlatamayız millete korkumuz o sonuçta serviste araştırdığında herşey çıkıyo teknoloji gelişti çokta güzel oldu 5664 den km si bile çıkıyo artık

mr.korhan
11-07-2012, 09:57
Bulduğun araba TA plaka filanmı :D

y.güner
11-07-2012, 09:58
yok TA değil :)

mr.korhan
11-07-2012, 10:01
bir arkadaşında aynı şekilde roccoda motorda sıkıntı çıktı servisten değiştide satıcak başka bir model için. dedim acaba o arabamı, bekleme al diyecektim..sanırım roccolarda var bu olay nedense, bir senin bulduğun araba, bir benim arkadaşın arabası ,birde bostancıda bi tanıdığımın roccosu geçen sene motor yedi.

y.güner
11-07-2012, 10:03
senn arkadaşın ne istiyo aarabaya model km boya kaza durumu nedir ? olursa onu bile alablirim en azından bildiğimiz araba olur

mr.korhan
11-07-2012, 10:12
şu an da canadada , konuşunca haber veririm ama arkadaşım öyle arabayı yoran uzen bir adam diil birde sürüsüyle arac olduğu için adamda :D pek kullanmadı bildiğim kadarıylada kaza ve boyası yok.

y.güner
11-07-2012, 10:15
fiyatı pm atarsan görüşebiliriz :)