Orijinalini görmek için tıklayınız : Meguiars pedi hakkinda yardim
Merhabalar bundan 1 sene oncesine kadar megiuarsdan nxt techwax 2.0 aldim 1 senedir kullaniyorum gayetde guzel cozum sagladi ancak uzun zaman sonra ped kirlendi ve son yaptigim cilada arabayi cizdi ben bu pedi nasil temizlerim cunku dogal sekilde temizlemeye kalkarsam kuruyup kaskati olmasindan size soruyorum isin kotu yani evime yakin meguiars bayiide yok kisaca en bu pedi nasil tekrar kullanabilirim?
Iyi forumlar
Harun S.
11-07-2012, 21:15
Bahsettiğiniz sarı Meg uygulama pediyse su ve şampuan yardımıyla ovarak temizleyebilirsiniz
Mavi olan hocam bi fark yapmaz heralde ya bunların kullanım süresi ne kadardır?
nxt'de mor ped çıkıyor meguiars bezleri gibi pedleride çamaşır makinesinde yıkanabiliyor..yüksek derece olmamak kaydıyla..
çamaşır makinesinde 30 derecede ve yumuşatıcı koymadan yıkanabilir ben öyle yapıyorum yepyeni gibi de çıkıyor
özellikle köşeleri kaskatı arabayı çizmesi problem yaratıyor tahminen bir pedin kullanma ömrü ne kadardır? 1 yıl boyunca herhafta 2 araç cila ediliyor.Daha cila bitmeden pedin bitmeside anlamsız geliyor açıkcası
kullanma ömrü pedin temizlenmesi, makinede kaç defa yıkanmasına da bağlıdır tabi..ortalama 1 paket bittiği zaman pedde yıpranmış oluyor..olmadı içiniz rahat etmediyse nette 7 lira civarında sıfırını alın :) ama her kullanım sonrasında temizlenmesi gereklidir..
ya işte o hersefer olayını bilmiyordum maalesef şu an 750gr 1kg arası gibi zaten tüm pislik artan cilalar içinde :D
oo ondan adam olmaz gibi :D pedi yenileyin yazık bütün nxtler orda kalıyor :D her damlası bir nimet :D
vallaha bu hafta yıkattığımda bi deniycem sıcak suyun içine bırakmıştım işe yaramadıda sabun sürüp avucumla sıyıra sıyıra bir pislik çıkarttım birden kabardı garibim :D eğer baktım iş yapmıycak alıcaz işte.Ya online alışverişi sevmiyorum pek illa elden alıcam eski kafa işte bu yaşta :D ama en güzeli yeni ped ya yolum düştüğünde alıcam bir tane bakalım.teşekkür ederim ilgine :)
alışveriş yaptığım güvenilir siteler var istersen yonlendiririm..rica ederim bu arada ;)
meguıars cok ılerı teknolojık urunlerdır raf omurlerı vardır.pedın ıcındekı mıkrocıpler zamanı geldıgınde kendını ımha eder ve pedin omru bıtmıs olur.taskınlık yapanı sahıbının elıne kusanı fln vardır.o pedın omru bıtmıs allah rahmet eylesın.
vay arkadas alt tarafı sunger parcası amacı zaten malzemeyı emmemesı kı cılayı sungere deıl yuzeye uygula dıe at makıneye yıkansın cıksın bunda zor bısey yok.
ped sıfırda olsa yere duser toz toprak gelır araca surersın cızer bukadar basıt duz mantık.
imprezaWRC
12-07-2012, 09:39
meguıars cok ılerı teknolojık urunlerdır raf omurlerı vardır.pedın ıcındekı mıkrocıpler zamanı geldıgınde kendını ımha eder ve pedin omru bıtmıs olur.taskınlık yapanı sahıbının elıne kusanı fln vardır.o pedın omru bıtmıs allah rahmet eylesın.
vay arkadas alt tarafı sunger parcası amacı zaten malzemeyı emmemesı kı cılayı sungere deıl yuzeye uygula dıe at makıneye yıkansın cıksın bunda zor bısey yok.
ped sıfırda olsa yere duser toz toprak gelır araca surersın cızer bukadar basıt duz mantık.
:D:D:D , ama meg'in pedleri uzay teknolojisi ile üretilmiyormuydu, nayır nolamaz :D:D:D
Güzel espirilerinizi ciddiye almayarak ikinci paragrafını ciddiye alıyorum.Sonaxda yıllarca çalışmış adam yüzeye değil süngere uygula katla içeride dağılsın dedi :soru: inşallah dediğin işe yararda makineden resul balay gibi bişey çıkmaz.
Low-Rider
13-07-2012, 09:39
bu söylediğinin tam tersini gösteriyordu meguiars videolarında
Ağzı olan konuşuyor maalesef hafız.Neyse kıçınıza sürüp arabanın üstüne çıkın demedi Allahtan
sendemi brutus.
pedın ozellıgı malzemeyı emmek deıl yuzeye kusmak demek ıstedım ama ..
Ağzı olan konuşuyor maalesef hafız.Neyse kıçınıza sürüp arabanın üstüne çıkın demedi Allahtan
nasıl anlatıyım bılemedım kı sımdı.
nxt nın sungerıne velinimet olarak bakmasan kıcınlada surerdın acıkcası.
Low-Rider
14-07-2012, 10:18
sendemi brutus.
pedın ozellıgı malzemeyı emmek deıl yuzeye kusmak demek ıstedım ama ..
hacı yazdığın o yazıdan bu dediğin anlaşılmıyor hiçbirşekilde:Ddüşük cümle içinde devrik cümle :D
oo ondan adam olmaz gibi :D pedi yenileyin yazık bütün nxtler orda kalıyor :D her damlası bir nimet :D
nasıl anlatıyım bılemedım kı sımdı.
nxt nın sungerıne velinimet olarak bakmasan kıcınlada surerdın acıkcası.
ahahahahah şaka insana bak ya bu adamın yazdığı şeyden dolayı benimi yargılıyorsun.Sen yüzeye sık cilayı gez kıçınla arabanının üstünde.Koskoca meguiars bilmiyorda sen biliyorsun dimi.Adamın ürettiği pedi kullanmayı sen ondan daha iyi biliyorsun.Hadi kardeşim iyi yolcukluklar:heyoo:
ayrıca orda nxt nin süngerini velinimet olarak açıklamıyoruz..nxt nin ta kendisini nimetten sayıyoruz :D
ayrıca orda nxt nin süngerini velinimet olarak açıklamıyoruz..nxt nin ta kendisini nimetten sayıyoruz :D
hahahah:D usta boşver ya takılsın kafasına göre
hahahah:D usta boşver ya takılsın kafasına göre
aynen ya takılıyım bn kafama gore.
beyler evde nxt m az kalmıs bn bı kosu gıdıp 2ser 3 er tane alıyım savas mavas cıkarda arabam cılasız kalmasın.
aynen ya takılıyım bn kafama gore.
beyler evde nxt m az kalmıs bn bı kosu gıdıp 2ser 3 er tane alıyım savas mavas cıkarda arabam cılasız kalmasın.
ok kanka harikasın:icon_tup:
walla ben su ile veya köpükle temizliyorum....
onurbahattin
26-07-2012, 12:07
her uygulamadan sonra atın çamaşır makinesine yep yeni olur...