Orijinalini görmek için tıklayınız : Insanlara saygılı olalım
nemonomani
12-07-2012, 13:31
Arkadaslar 2 aksam önce evimin bulunduğu caddede (izzettin calıslar caddesi ).bir eg civic elfreniyle dönüş yaptı sonra kesici falan filan yaktı ortalıgı bana mantıgını anlatabilirmi sadece merak o araba spin atıp bi cocuga carpsa ne olurdu
cocuk ölürdü sanırım allah korusun
genç ergenlere vermemek lazım hondaları :D
Mahalle Aralarında Basılmaz... !!! En cook kızdığım geneldede müdahale ettğim bi durumdur :( Umarım dediğiniz tarzda kötü seyler hiç yaşanmaz... Düşüncesi bile ne kadar kötü
ALLAH akil fikir versin bi bitmediler
AtmoSpheriC
12-07-2012, 13:37
akrobasiciler..
onursumer
12-07-2012, 13:38
insanların kendine saygısı yokki başkasına olsunlar
şahinini 4 gün önce satıp eg almıştır o dangalak
BoraÇİFTÇİ
12-07-2012, 13:40
Aynı şeyden bende şikayetçiyim..
Kendini sokaklardayken yarış pistinde hayal edenler gençler Üstesinden gelemiyeceğiniz bir
belaya bulaşmadan vazgeçin şu gereksiz hareketlerden..
hele bide filtre eksoz varsa ,full kesicide gezer :D
DERAN_TUYNER
12-07-2012, 13:41
dünde bizim burada (beylikdüzü) otoparkta benim aracıma vurup kacmıslar nasıl vurduysa kansız sacı yırtmış ya bir cocuk olsaydı orada kaldı ki gunduz cocuklar top falan oynuyorlar otoparkta ne diyeyim Allah on katını çıkarsın o şerefsizden
Kurtulamicakmiyiz bunlardan ya altindaki araba onemli dillde yapilan hayvanlik !
Hemde çalışlar gibi ne zaman ne olacağı belli olmayan bi caddede
Allahım sen müptezellerin altına araba nasip etme yarabbim.
şahinini 4 gün önce satıp eg almıştır o dangalak
Ahahahhah :)
nemonomani
12-07-2012, 14:39
Arabamda eksoz var e5te bile utanıyorum bunların yuzunden
Arabamda eksoz var e5te bile utanıyorum bunların yuzunden
+1 :) apaçiler yüzünden kendimi suçlu hissediyorum
orhan_guney
12-07-2012, 14:44
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
+1 :) apaçiler yüzünden kendimi suçlu hissediyorum
Geçen kız arkadaşımı evine bırakmaya gitmiştim, 4 yol ağzı var ara sokakta, bende sokağında başına 1 araba mesafede park etmiş arabayı bekliyorum, yan sokaktan 2 tane e36 yanlama çabalarıyla aniden fırladı sokaktan, arabamın dibinden topladı zaten bi tanesi.
Arabayı geçtim bi insan falan olsa benim aracın biraz daha aşağısında mümkün değil toparlayamaz. :) Apaçi ruhu işte.
nemonomani
12-07-2012, 14:52
Patlıyolarda gene uslanmıyolar
34btr1907
12-07-2012, 14:52
adnan kahveci bulvarında da var bu sığırlardan bolca, cafelerde oturanlaramı havaları bilmiyorumda karşıdan karşıya geçen birine çakacak bitanesi bi gün sonra ortalık fena karışıcak.
Emir_b16a
12-07-2012, 14:53
sokakta yürümek için ayrı bi ehliyet alması gereken insanlara araç ehliyeti veriliyo e haliyle böyle şeyler normal :)
liseli işi bunlar . dövsen sövsen de anlamaz
insanlara sadece bu konu da değil bence her konuda saygılı olmalıyız bence..
trafikte millet birbirini yiyor..
multispace
12-07-2012, 18:21
insan olmakta zor iş bunlar için
HondatugraL
12-07-2012, 18:26
çok cevherler var bızde bıraksak önden çekerle keichinin arka tampona yan yan dokunurlar valla ortaya çıkarmak lazım :D:D
Eray Yümsel
12-07-2012, 18:27
bende eskiden 50 metrelik mahallede 1-2 vites bitiriyodum. anladımki artık boş işlermiş. şimdimi ? artık büyüdüm aynı mahalleden geçerken 3 kesici gidebiliyorum...
bende merak ettım bak sımdı neden bu sorunun cevabını burda arıyorsunuz ?