Orijinalini görmek için tıklayınız : AP rs gezinti.. )
Bu da keyfine gazlama :) iyi seyirler :) | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=3985893921018)
golfcu0101
13-07-2012, 22:43
ilerde polis var:Dmaşallah
mechanic
13-07-2012, 22:57
maşallah.
devir göstertgesinin altında yanan ışık nedir?
kara şanzıman herhalde ara gazı yapmadan geçmiyor:)
Bende merak etmiştim videoyu ama hocam açıkçası hiçbişey anlayamadım. Kadran net görünmüyor aracın devir çevirmesi nasıl anlaşılmıyor :) Yanlış görmüyorsam benzin ışığının yanında birde servis lambası yanıyor aracın.
ön göğüsmü değişik benmi yanlış görüyorum?
maşallah.
devir göstertgesinin altında yanan ışık nedir?
guş gaput ışığı o:p
abs kablosu bozuk ondan yanan lamba
kara şanzıman herhalde ara gazı yapmadan geçmiyor:)
maksat eglence olsun ii bakarsan vites geçişlerimin hızını görebilirsin cartlamadan gecen rs bulman zordur.
[QUOTE=iynn-RS;6031920]ön göğüsmü değişik benmi yanlış görüyorum?
zamanında büyük teyp koymuşlar ve kesmişler kalorifer yuvalarını ve teyp cercevelerini sonradanda göğüsü değişmişler bildiğim kadarıyla ama onuda değişicem boş bi zaman bulim onuda halledicem resmini koyarım buraya sıkıntı yok bu arada kuş kaputa çok kafa takmayın rüyalarınıza girer :)
Bende merak etmiştim videoyu ama hocam açıkçası hiçbişey anlayamadım. Kadran net görünmüyor aracın devir çevirmesi nasıl anlaşılmıyor :) Yanlış görmüyorsam benzin ışığının yanında birde servis lambası yanıyor aracın.
kadran videosuda çekeriz bu video sadece gezerken arkadaşın çektiği bir video kadranı yada herhangi bişeyi çekmedik abs kablosu bozuk ondan servis lambası yanıyor kablo bol ama zamanım yok takıp söndürmeye hafta içi takarım söner .
Cliosportve
14-07-2012, 09:27
ön göğüsmü değişik benmi yanlış görüyorum?
guş gaput ışığı o:p
Hahhaha
Guş gaput ışığı efsane olmuş :D
Maşallah Akif
Tam detaylı basarsan 70-200 veya 70 top speed bambaşka olur :)
Hahhaha
Guş gaput ışığı efsane olmuş :D
Maşallah Akif
Tam detaylı basarsan 70-200 veya 70 top speed bambaşka olur :)
kanka az sonra km müşürünü takıcam bu akşam işim var paza cekerim gibi inş sırf senin için cekicem :)
şu kuş kaput iişi aynı 106 ların panel etiketine döndü :) ben kaputumu seviyorum
ilk önce rotlarını yaptırda sonra söndürürsün 10 tane ışığı :)