Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetime
Mechanix
14-07-2012, 11:49
Beyler 29 Temmuz da İstanbul Olimpiyat Standın da düzenlediğimiz APEX MASTERS -Turkish Drift Series 1.Ayak yarışında Tech Turkey olarak stand açmak istermisiniz ? 2 Arabalık ayarlayabilirim size.
Hiç olmazsa organizasyon alanında üyelerin buluşabileceği bir noktası olur ? Çadır falan kurarsınız , takılırsınız işte . :)
emresener
14-07-2012, 11:52
29 Temmuz herhalde...
bodrumda kullanmadığımız 2-3tane parti çadırı var. istersenız verebiliirim iş görülsün maksat ;)
Mechanix
14-07-2012, 11:55
29 Temmuz herhalde...
bodrumda kullanmadığımız 2-3tane parti çadırı var. istersenız verebiliirim iş görülsün maksat ;)
Emre çadıra çok ihtiyacımız var , nasıl alırız onları senden ?
H22Power
14-07-2012, 17:22
çadır falan kurarsınız :)
çadır derken :D
Show aracı olarakda Aslan nicki arkadasımızın c4 u ses ve görsel şölen veerile bilinir :)
fatihtemizer
14-07-2012, 17:32
Iyi bir dusunce..hep birlikte belli bir noktada olunur..
bende ankaradan gelmeyi düşünüyorum. güzel olur :)
low&slow
14-07-2012, 17:40
2 arabalik yer techturkey icin kucuk degilmi :D Nasil sigicaz hepimiz :D
öyle bir organizasyon olursa bursadan gelmek isterim
büyük kocaman bi cadır istiyoruz.. Chn ankaradan nasıl gidecen benide götür :D
imza Dirk Ramazan Hesap acık kalmış
Mechanix
14-07-2012, 19:47
4 Araba yapalım istiyorsanız. Ama iyi arabalar istiyorum standa :)
Burak E.
14-07-2012, 21:43
standart flas S var olmamı :D sony teyp var bide :) rengide kırmızı ama mat ilgi ceker :D
Aslanın c4 var show car :D
tamam anladık alex kardeş aslanın arabası var :D
c4 :D istiyoruz yoksa boykot edicez yarışı
Headshot
15-07-2012, 08:56
hahahah hiç gülceğim yoktu sabah sabah :)
low&slow
15-07-2012, 11:41
Show aracı olarakda Aslan nicki arkadasımızın c4 u ses ve görsel şölen veerile bilinir :)
aslanın c4 olmassa gelmem.
:beuj::beuj:
Burak K.
15-07-2012, 11:57
C4 var bi tane o gelmicekse hiç açmayın stand çadır falan.
:D:D :icon_tup:
hakan_41
15-07-2012, 12:01
c4'ü merak ettim ben iyice, konusu varmıydı :D
hoporlorloru cok olan bi tane c4 vardi heryeri hoporlordu bence o kesin gelsin :P :P
tamam getirelim ne getirelim 2 araba ne lan 4 ün altına gelmem :)
c4 muhabbeti iyiymis hakikaten :D forum artık bu işi çözdü :D
Mechanix
15-07-2012, 22:41
tamam getirelim ne getirelim 2 araba ne lan 4 ün altına gelmem :)
Dükkanından kap gel işte 4 araba :)
aslanın c4 olmassa gelmem.
C4 var bi tane o gelmicekse hiç açmayın stand çadır falan.
c4'ü merak ettim ben iyice, konusu varmıydı :D
hoporlorloru cok olan bi tane c4 vardi heryeri hoporlordu bence o kesin gelsin :P :P
c4 muhabbeti iyiymis hakikaten :D forum artık bu işi çözdü :D
C4'un liderliginde gizli bir tarikatmı var sitede :D:D nasıl bir tufaya düştük arkadaş herkes c4 te c4 :D:D:D:D
Aslan kardesimi severim ama tesisat bizim sitemizi dogru anlatan bir modifiye tipi degildir bunu unutmamakta fayda var ...
Aslan kardesimi severim ama tesisat bizim sitemizi dogru anlatan bir modifiye tipi degildir bunu unutmamakta fayda var ...
Ses ve Görsellil amaçlı demişitm
Mechanix
16-07-2012, 09:34
Bende aslında bunu soracaktım , Tech Turkey den ne alaka tesisatlı araba çıkıyor diye :D Burdan ya supra çıkar , ya dragster çıkar :D
Buğra abi zevkler ve renkler burada çıkıyor ortaya istenilirse gelirim istemesenizde gelirim o zamanda sadece izleyici olurum olmazmı?
Standa supra r35 ewo ve997 gelicek :) gerek varmi skintiya :)
borayuksel
19-07-2012, 15:49
adam noktayi koydu usta :D
İvana Sert, Çok Sert :D
Burak E.
19-07-2012, 16:08
supra candır :D
standart supra diyo evo diyo burda subaru var taksi olarak kullanıyolar onuda caarak özgün :D Bu arada bende izleyici olmak istiyorum sabihayamı inecez atatürk havaalanınamı ve havalimanından oraya nasıl ulaşıyoruz taksiyle çok tutarmı?
Burak E.
19-07-2012, 16:22
standart supra diyo evo diyo burda subaru var taksi olarak kullanıyolar onuda caarak özgün :D Bu arada bende izleyici olmak istiyorum sabihayamı inecez atatürk havaalanınamı ve havalimanından oraya nasıl ulaşıyoruz taksiyle çok tutarmı?
atatürk havalimanında inin taksiyle bayabi tutar :D
Bursadan geliyoruz kısmetse :)
Sticker Werks olarak stock Volvo v70R la orda olucaz :D
emresener
21-07-2012, 15:46
Yer neresi olcak hangı otopark yanı.. şuan antreman yapılan yermı yoksa driftfest yapılan yermi ?
ona göre kendı parti çadırımızı getirip kuralım diyorum :D güneş altı kavrulmayalım.
Mechanix
21-07-2012, 16:26
Yer neresi olcak hangı otopark yanı.. şuan antreman yapılan yermı yoksa driftfest yapılan yermi ?
ona göre kendı parti çadırımızı getirip kuralım diyorum :D güneş altı kavrulmayalım.
Geçen sene Drift Challenge yaptığımız büyük alanda yapıyoruz. :)
atatürk havalimanı - olimpiyat stadı 15 km, yaklaşık 35 - 40 tl arası tutar.
Alternatif toplu taşıma aracıda yok malesef, aslında var ama bu sıcakta kan ter içinde kalırsın.
Mechanix
24-07-2012, 15:53
Yarış programımız belli oldu. Seyirci olarak gelmek isteyen arkadaşlarımız takip edebilirler.
http://apexmasters.files.wordpress.com/2012/06/program.jpg
Bu drift taksi muhabbeti çok iyiymiş. Tahmini ne olur fiyatlar?
Yiğit G.
24-07-2012, 17:17
aslanın C4 ?