PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Yakası Oto Döşemeci

Acurol
14-07-2012, 12:07
Selamlar, anadolu yakasında. Alacantra ve gerçek deri ile göğüs direksiyon vites kaplayan ve en önemlisi işinin ehli yaptığı işin arkasında duran, yaptığı işi falsolu olmayan ayrıca fiyatı dudak uçuklatmiyacak hakkı neyse onu isteyen bir yer arıyorum.

EREN34
14-07-2012, 12:09
Bostanci oto sanayide asagida vergi dairesi binasinin altinda var bir dosemeci. Komple kapladigi araba direksiyon bilirim. Gercekten iyiler. Fiyatta hakki kadar.

darkmoon
14-07-2012, 12:12
böyle işlerde tecrübem şunu öğrettiki kesinlikle yaka arama iyisi nerdeyse oraya git avrupa yakası ise oraya git anadolu ise oraya git bu tür işler on defa yapılmaz bir defa yapılır yapıldımıda ömürlük kaliteli iş olmalıdır o yüzden bir defalık aracın gidicek oraya.

Acurol
14-07-2012, 12:49
Bostanci oto sanayide asagida vergi dairesi binasinin altinda var bir dosemeci. Komple kapladigi araba direksiyon bilirim. Gercekten iyiler. Fiyatta hakki kadar.

Bostancı Oto döşeme sanırım internette gördümde, o şekilde internette aradığımda referans olarak sayabileceğim bir sonuç çıkmadı o yüzden pek irdelemedim ama bakarım teşekkürler. :)

böyle işlerde tecrübem şunu öğrettiki kesinlikle yaka arama iyisi nerdeyse oraya git avrupa yakası ise oraya git anadolu ise oraya git bu tür işler on defa yapılmaz bir defa yapılır yapıldımıda ömürlük kaliteli iş olmalıdır o yüzden bir defalık aracın gidicek oraya.

Orası öylede hafta içi çalışınca ancak 6 bucuk 7 e dogru evde oluyorum çık bak derken adamlar dükkanı kapatıyor. E cumartesi adamlar mutlaka doludur. Benim şöyle sabah erkenden arabayı bırakıp akşam alabileceğim ve güzergahım üzerinde bir yer olması lazım o yüzden anadolu yakası dedim.

mertrs
14-07-2012, 12:56
bostancı sanayide güven döşeme var, işçilik + fiyat olarak tavsiye edebileceğim bir yer. Ben coupe'ye direksiyon ve vites için, 3.20 içinde direksiyon vites ve ön koltuklar için iş yaptım tavsiyede ederim :) ( bostancı köprüsünün o taraftan girdiğinizde aşağı doğru inerken yanılmıyorsam hoşgeldiniz/güle güle gibi bir tabela vardı, köşede bir büfe vardı o sokakta olması lazım yolun sonunda sağda 1. kat )

Acurol
14-07-2012, 14:12
bostancı sanayide güven döşeme var, işçilik + fiyat olarak tavsiye edebileceğim bir yer. Ben coupe'ye direksiyon ve vites için, 3.20 içinde direksiyon vites ve ön koltuklar için iş yaptım tavsiyede ederim :) ( bostancı köprüsünün o taraftan girdiğinizde aşağı doğru inerken yanılmıyorsam hoşgeldiniz/güle güle gibi bir tabela vardı, köşede bir büfe vardı o sokakta olması lazım yolun sonunda sağda 1. kat )

Tesekkürler, direksiyon ve vites için ne kadar ücret ödediniz eğer bir mahsuru yoksa yazarmısınız? ayrıca yine sanayideki Modern Oto için bir bilginiz var mı? Döşemeci yine.

EREN34
14-07-2012, 14:18
Bostancı Oto döşeme sanırım internette gördümde, o şekilde internette aradığımda referans olarak sayabileceğim bir sonuç çıkmadı o yüzden pek irdelemedim ama bakarım teşekkürler. :) .

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/69689-megane-coupe-f7r-leyla.html

Eski aracimin direksiyonu onlar yapmisti. Hatta komple dosemelerini

Burak53
14-07-2012, 15:32
takipteyim, banada lazım döşemeci

ruudvan
14-07-2012, 18:46
libadiye de kardeşler var iyiler ama tuzludur.bi vites körüğü 40 tl gibi ona göre fiyatı tahmin edersiniz.

mertrs
15-07-2012, 16:27
Tesekkürler, direksiyon ve vites için ne kadar ücret ödediniz eğer bir mahsuru yoksa yazarmısınız? ayrıca yine sanayideki Modern Oto için bir bilginiz var mı? Döşemeci yine.

yanlış hatırlamıyorsam 100 lira civarı bişey ödemiştim, 3.20 içinde abime baya sey yapmıştı 400 lira civarıda ona vermişti :)

Acurol
15-07-2012, 21:22
Fiyat iyimiş. Elimizde şimdi Güven ve Bostancı döşeme var. Biraz biriksinde gideyim fiyat alayım. Ankarada olsam güzel yerler varda :)

Burak53
16-07-2012, 09:29
Fiyat iyimiş. Elimizde şimdi Güven ve Bostancı döşeme var. Biraz biriksinde gideyim fiyat alayım. Ankarada olsam güzel yerler varda :)

gidince haber verirsin, yorumlarını bekliyorum :)

Acurol
19-07-2012, 10:46
Cumartesi gidicem mecbur :) hafta içi işten geç çıkıyorum gittiğimde muhtemelen kapatıyor olucaklar esnaf adam sevmez kapatmaya yakın muhabbet etmeyi. C.tesi sabah erkenden yogunluk baslamadan giderim :) Yazarım burayada.

Aykut106
19-07-2012, 22:27
Ben Artcar duymuştum aklımda kalan.Gitmedim ama yine burda iyi olduğunu söylüyorlardı.

Acurol
20-07-2012, 17:01
Artcart methini baya duydum fakat bütçem şu anda orada yaptıracak kadar elverişli değil. Bugün işten erken çıkınca sanayiye uğradım. Güvenle bostancıya baktım. Fakat ikisinide bulamadım. Güveni çoğu dükkana sordum bilen duyan yok. Bostancı döşemenin yerini ben biliyodum zaten vergi dairesinin altındaymış fakat ne arabayı bırakıcak bir yer vardı nede bekletecek o yüzden göz ucuyla baktım bulamadım bmw ci vardı sadece onu görebildim yarın daha detaylı bakmak istiyorum. Yalnız 2 yer buldum biri bu yukarıdan girince hoşgeldiniz tabelasından hemen sola dönünce toybal rotbalansa girmeden onun köşesinde Gençler otogaz aynı zamanda yanında ufak gençler oto döşeme var oradan 200tl fiyat aldım. 4 parça direksyion 2 delikli spor deri 2 düz deri şeklinde 4 parça olacak yani. + vites topuzu ve körüğü toplamda 200tl dedi ve sabah gelsen öğleden sonra alırsın dedi. birde bu greenpark otelden aşağı doğru giderken 4 yol agzı var tam cukur bölgenin olduğu yer oradan sağa dönünce ışık döşeme vardı zeki usta oda el freni tutamağıyla beraber 250 dedi. Ama acıkcası işçilikleri nasıldır nedir bilmiyorum. Birde bi abim bahsetmişti içerenköy carrefour un arkasında bir yer var dedi ama orayıda bulamadım. Varsa başka tavsiyeleriniz bekliyorum. Bu Bostancı otoya gideyim bir de yarın erkenden.

Kadyr
20-07-2012, 17:17
İns guzel bir yere yaptirirsinda pisman olmassin ornekleri olmuyormu ellerinde?
Bende takipteyim direksiyon soyulmus biraz 2005 model araba parlak deri gibi bisi matlaşmiş direksiyon kilidide anasini aglatiyor:)

Acurol
20-07-2012, 17:37
bu gittiğim yerlerde yoktu ellerinde referans gösterebilecekleri bir iş. Malzemeler vardı sadece zaten öylesine fiyat almaya girdim. Yaptıracağım zaman daha detaylı inceliyeceğim. Bende içime sinen birşey yaptırmak istiyorum bakalım:)

Acurol
23-07-2012, 11:40
Selamlar. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine içerenköy carrefour un arka kısmlarında bulunan altınuç döşemeye gittim. Direksiyon (4 parça yanlar delikli spor deri ) vites topuzu ve körüğü el freni tutamağını ve gösterge üstündeki paneli(alcantra) hepsine uygun bir fiyat verdi. Fiyatı şimdilik söylemiyeceğim iş bittikten sorna belirteceğim yerinde bir fiyat bence. İşçiliklerinide gördüm hoşuma gitti. bostancı döşemeye gitmedim. Fakat artcar ı aradım fiyat aldım. Onlar Direksiyon(yine bahsettiğim gibi) vites topuzu ve körüğüne totalde 200tl istediler. Git gel hem vakit hem nakit olduğundan altınuçta karar kıldım. Karar vermemdeki en büyük etken 2 3 tane punto referansı olması. Ay başında direk kaplatıyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Tavsiye konusuna gelince ben yaptırdıktan sonra ancak tavsiye edebilirim. :) onun dışında karar sizin.