Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarıyerden selamlar
Arkadaşlar herkese merhaba uzun suredir forumu izliyorum ama kayıt olmak bu güne kısmetmiş.
Adım Eyüp
19 yasındayım
istanbul sarıyerde oturuyorum
clio aracımız vardı şimdi honda peşindeyiz kısmet olursa.Sevgili abilerime ve kardeşlerime selamlar saygılar :)
Hos geldin kardes sariyerin neresindesin
Hos geldin kardes sariyerin neresindesin
Hoş bulduk abi büyükderenın ustu kocataş :)
Ooo komsu hosgeldin..Keyifli forumlar.
Vay be en sonunda Sarıyer'den de birilerini bu forumda görmek çok güzel.
Ooo komsu hosgeldin..Keyifli forumlar.
abi hastayım saa ya masallah :):) bi kaç kere arka arka gelmiştik minibüs duraklarınn orda :D
Vay be en sonunda Sarıyer'den de birilerini bu forumda görmek çok güzel.
eyw abicim sizinle tanışmakta çok sevındırıcı zaten kesn görmüşüzdür birbirimizin arclarını :)
Sarıyer de modlu clio pek yok benim bildiğim.Lacivert vardı çok eskiden havai çıkartmalı bildiğim bir o vardı.
Sarıyer de modlu clio pek yok benim bildiğim.Lacivert vardı çok eskiden havai çıkartmalı bildiğim bir o vardı.
biliyorum o aracı ama bizdeki farklıydı gümüş gridi abi pm attim tanırsın kesin :):)
abi hastayım saa ya masallah :):) bi kaç kere arka arka gelmiştik minibüs duraklarınn orda :D
Hadi ya keske korna falan calip durdursaydin gerci karsiligini nasil alirdin emin olmamakla beraber artik eminim calabilirsin anlarim clio gorunce dururum :)
Hadi ya keske korna falan calip durdursaydin gerci karsiligini nasil alirdin emin olmamakla beraber artik eminim calabilirsin anlarim clio gorunce dururum :)
sattik abicim biz honda corolla felan bakıyoruz 2006 üstü ama seni çok göruyodum saa görünce gaz kesiyodum egsoz susuyodu hemen saygılar sevgiler :):)
Hoş geldin aramıza :)
ben hep aranızdaydım ama farkettirmiyodum:D:D Çok Teşekkür Ederim Hoş Bulduk...:icon_tup:
sarıyeri bir araya toplayan bir kemalimiz (cruel) vardı oda askere gitti dagıldık.
Kemali askere gönderdik , sarıyerde egzos sesi azaldı :D
Gökhan Bilgin
14-07-2012, 23:20
tekrar hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim :)
sarıyeri bir araya toplayan bir kemalimiz (cruel) vardı oda askere gitti dagıldık.
abi yeni katıldım bilmiorum ama nerde oturdugunu bilsem tanıyabilirim büyükdere çayırbası feln tanımadığım kişi azdır :)
tekrar hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim :)
Hoş bulduk teşekkürler :)
Kemali askere gönderdik , sarıyerde egzos sesi azaldı :D
açarız abicim suan arayıs içersindeyiz civic golf megane felan kafamıza göre bulamadık bi bulsak inşallah bir gün hep beraber buluşur tanışırız tarabya sekli :icon_tup::hahaha::hahaha:
Djalican
15-07-2012, 12:34
amma Tech üyesi varmıs sarıyerden gözlerim yasardı :)
Sarıyer deki MEH 66 nın sahibi Trabzonlu mu yoksa :)
Djalican
15-07-2012, 12:44
Sarıyer deki MEH 66 nın sahibi Trabzonlu mu yoksa :)
Direk allaha baglı tarafından :)
çoğalıyoruz be abi yalnış olabilir ama geçenlerde cevahire giderken yanımdaydın camlar kapalı felan 2 hafta felan oluyodur hatta kaza olmustu konsolosluk arabasına çarpmışlardı fena bi trafik vardı tam kanyonun ordaydık
Direk allaha baglı tarafından :)
Şeytan yanlışlıkla OF'a girmiş , nereden geldim ben buraya Allahım kurtar beni demiş başlamış kaçmaya :D.
Hemşehrim tanışalım bir gün , Sarıyer de bazen görüyorum seni.Foruma üye olduğunu bilmiyordum.
Djalican
15-07-2012, 13:00
senelerdir üyeyim yah tabiki görüşelim bende çok görüyordum seni...VIP CAR WASH da resimlerinide gördüm ama daha denk düşemedik :)
Ee Sariyerli techliler bulusalim birgun muhabbet edelim bari soyle arabalari toplayalim sirtlarda bir yerde toplu resim falan cekilelim hatira kalsin :)
Madem hepimiz sarıyerdeyiz birbirimize çok yakınız öyleyse , bu akşam uyar mı ?
Ee Sariyerli techliler bulusalim birgun muhabbet edelim bari soyle arabalari toplayalim sirtlarda bir yerde toplu resim falan cekilelim hatira kalsin :)
abi bende gelirim eğer buluşma olursa ama stılar s2000ler rs ler felan bizim araba temiz toplum dizel astra 1.3 aranızda ezilmem umarım:hahaha::hahaha::icon_tup:
Madem hepimiz sarıyerdeyiz birbirimize çok yakınız öyleyse , bu akşam uyar mı ?
abi yarın bir araca bakıcam istinyede maise sokucaz istinyede bi arac buldk eğer sıkıntı çıkmazsa yarın araba bizde inşallah:D:D hemen gelirim sizin oraya bi çay içeriz:) :) bakalım istinyede serviste bi tanıdık bulursak daha iyi olucak uğraşmadan sanayiyle satışı alıcaz
Bence dunyann en pahali benzini satilan ulkemizde en gozde arac seninki olur bulusursak :icon_tup: bana uyar arkadaslar om ile ulasalim birbirimize
Bence dunyann en pahali benzini satilan ulkemizde en gozde arac seninki olur bulusursak :icon_tup: bana uyar arkadaslar om ile ulasalim birbirimize
ahaha adamsn abi saol ben yarın bi araca istinye maiste baktırıcam bakalım kendi aracımla gelirim umarım bir sorun çıkmazsa:D:D
Beyler iletişimde geç kaldığımız için irtibata geçemedik , biz Ali Can ile buluştuk , tanıştık.Bir dahaki sefere hep beraber inş.
Djalican
15-07-2012, 23:00
iki sıktık kendimize geldik :D
Hos geldin kardesim keyifli forumlar
iki sıktık kendimize geldik :D
Aman kaziklida sikmayinda eve cezalar sikinti olarak gelmesin :) neyse bir dahakine daha erken organize olalimda Sariyer mini tech bulusmasi vol 1 adi altinda birseyler yapalim kazikliya araclari cekip balik tutalim vs vs :D (Sariyer deyince hemen baliga kaydi aklim) aa size kavakta ayak ustu mangal yapacak yer ayarlayacagim denize sifir Ali dayiya 5-10 atesledinmi yer tamam ama hepimizin arabasi basik falan biraz zor gireriz oraya :D
aramıza hoş geldin Sarıyer'li diyeyim eski bir Sarıyerli olarak.
Hoş ailem orada halen ama (Bahçeköy)
Harun S.
14-08-2012, 21:14
Hoşgeldin. 3 Yılda benim oturmuşluğum var bahçeköyde. 9 Yıldırda büyükderede dükkanımız var. Keyifli forumlar :)
borayuksel
14-08-2012, 21:49
konu basligini gorunce atladim bende :D buyukdere de dukkan nerde? ben dogma buyume halen de yasama buyukdereliyim :D
Hoşgeldin. 3 Yılda benim oturmuşluğum var bahçeköyde. 9 Yıldırda büyükderede dükkanımız var. Keyifli forumlar :)
:)
ne zaman ve nerde. belki tanışıyoruzdur
Harun S.
15-08-2012, 17:52
:)
ne zaman ve nerde. belki tanışıyoruzdur
Bahçeköy merkedeki cami sokağında ilköğretim okulu yakınlarındaydı ev. Okulum olduğundan fazla çevrede olamıyodum. Dükkan büyükdere sağlık ocağının karşısında Arçeliğin yanındaydı. Taaki bugüne kadar :)
batutech
15-08-2012, 22:47
Hosgeldiniz keyifli forumlar...
borayuksel
15-08-2012, 23:08
Bahçeköy merkedeki cami sokağında ilköğretim okulu yakınlarındaydı ev. Okulum olduğundan fazla çevrede olamıyodum. Dükkan büyükdere sağlık ocağının karşısında Arçeliğin yanındaydı. Taaki bugüne kadar :)
tasindiniz mi noldu :/
ata55ata
15-08-2012, 23:10
Aileye hoşgeldiniz....
Yari Istinyeli olarak da ben varim, hosgeldiniz :)
ErtugruLBayaR
15-08-2012, 23:47
komsu hosgeldin..Keyifli forumlar.
Harun S.
16-08-2012, 00:14
tasindiniz mi noldu :/
Malesef öyle oldu :/ Senelerdir aynı yerde olupta gitmek zor oluyo. Hemde büyükdere gibi bir yerden..
borayuksel
16-08-2012, 00:44
herseyin hayirlisi usta, yakinmisin bari sariyer'e?
Hoş geldin keyifli formlar dilerim
Harun S.
16-08-2012, 09:48
herseyin hayirlisi usta, yakinmisin bari sariyer'e?
Sağolun. Malesef değilim :/ Artık sanayi mahallesi seyrantepe taraflarındayım.
Sağolun. Malesef değilim :/ Artık sanayi mahallesi seyrantepe taraflarındayım.
Çok uzak değil :) Benimde eski iş yerim o taraftaydı İstanbulda yaşarken :)
Aykut ERSOY
18-08-2012, 10:58
Hoş geldin keyifli forumlar bnde istinyedeyım yakınsın arkadasım :)
abi forumda sarıyerli yok diyosun biz neciyiz burda yaa:) tüm rollinglere izmite sarıyeri temsilen bizim tayfa gidiyoruz:)
Sarıyerliler ne zaman buluşuyor ?
hazır 2 gün izinliyim yapalım bi akşam buluşması olmazmı
Istanbulda olup araniza katilmayi cok isterdim ama onumuzdeki birkac gun daha yokum.Bir dahaki bulusmada gorusebilmek uzere
zirve varya tepede orda buluşabilirz
aramıza hoş geldin Sarıyer'li diyeyim eski bir Sarıyerli olarak.
Hoş ailem orada halen ama (Bahçeköy)
Teşekkür abicim hoş bulduk.
Bende dağevlerinde oturuyorum doğma buyume bende sarıyerliyimdir:icon_tup:
konu basligini gorunce atladim bende :D buyukdere de dukkan nerde? ben dogma buyume halen de yasama buyukdereliyim :D
aynen
Hosgeldiniz keyifli forumlar...
Teşekkür ederim hoş bulduk:icon_tup:
Aileye hoşgeldiniz....
Yari Istinyeli olarak da ben varim, hosgeldiniz :)
komsu hosgeldin..Keyifli forumlar.
Teşekkür ederim hoş buldum komşum :):icon_tup:
Hoş geldin keyifli formlar dilerim
Hoş geldin keyifli forumlar bnde istinyedeyım yakınsın arkadasım :)
abi forumda sarıyerli yok diyosun biz neciyiz burda yaa:) tüm rollinglere izmite sarıyeri temsilen bizim tayfa gidiyoruz:)
nerde oturuyosun tanıyorumdur belki seni kardeş :)
hazır 2 gün izinliyim yapalım bi akşam buluşması olmazmı
nevşehirde olmasam hemen buluşurduk kardeşim
Istanbulda olup araniza katilmayi cok isterdim ama onumuzdeki birkac gun daha yokum.Bir dahaki bulusmada gorusebilmek uzere
aynen abi bende istanbuldışındayım :)
zirve varya tepede orda buluşabilirz
zirve derken bizim mahalleden mi bahsediyorsun Dağevleri 2 temmuz :):)
Daha hala dönmedinmi sen :D
hayır acarların ilerisi;)
Daha hala dönmedinmi sen :D
semtimdeyim abi :Deli::hahaha::hahaha: :D:D