Orijinalini görmek için tıklayınız : iş arıyorum..
evet arkadaşlar kpss sınavı bıttı atanırmıyız bılmıyorum sınav sonucuna gore atama degerlendırmesi yapıcaz artık sıkıntıdan bayıldım ızmır cevresınde ıs arıyorum yardımcı olabılecek arkadaslar varsa sevınırım....
EMRE KAAN
14-07-2012, 18:06
abi kimse yazmamış spor salonlarına sor bence iş çıkabilir sana
spor salonu dusunmuyorum emrecım ne ıs olursa yaparım sorun degıl 2 3 ay boş oturmak ıstemıyrm kpss de acıklanmıyr sımdı o yuzden:)ıhtıyacım var yanı
powerfuL
15-07-2012, 08:33
elemanonline bakabılırsın
1 sene iş aradım bulamadım tecili bozdum askere gidiyorum ağustosta.
Cliosportve
15-07-2012, 10:54
secretcv kesinlikle işe yarıyor
geçen 4-5 yere başvurdum 2 si dönüş yaptı
tesekkurler arkdslar kpss sonucunu beklıyrm o yuzden ızmırde bı sırket olur fırma olur dukkan olur nebılım sanayıde bıyer olur maksat calısmak yanı
PaSSerBy...
16-07-2012, 08:48
gökhan müsait olunca uğra dükkana konuşalım elbet bişiler buluruz özkanlarda ki ofisteyim..:)
kardesım dukkan neredeydı senın baran rent a carmı:)
sportsta calısmak ıstersen eleman arıyolardı bılgn olsun spor ıstemıorum demısın ama
bakayım kardesım bi tesekkur ederım:)
Kariyer.net - Binlerce iş ilanı içerisinde size en uygun iş ilanları - Detaylı İş Ara (http://www.kariyer.net/website/isarama/index.aspx?&sehirid=35&keyword=)
İzmir'deki ilanları açıp kopyaladım linki hoşuna giden bir iş mevcut olabilir.
ehliyet sınıfı nedir???kardes
sportsta calısmak ıstersen eleman arıyolardı bılgn olsun spor ıstemıorum demısın ama
inter sports tan bahsediyorsan. Besyo mezunu istiyorlar orada çalışan bi arkadaşım var kuzende body le uğraşıyor hatta şu anda antrenörlük kursunu bitirdi lisansı alır bu aralar. ona bile cık diyorlarmış.
PaSSerBy...
18-07-2012, 10:51
kardesım dukkan neredeydı senın baran rent a carmı:)
aynen gökhan özkanlardaki ofisteyim..:)
guncellllllllllll izmir ıstanbul farketmez:)
63owen63
22-07-2012, 12:28
Kpss zededaşım :) Kolaylık diliyorum :)
napak kardesım :) hayat işte bızı bu duruma dusurenler utansın :)