Orijinalini görmek için tıklayınız : Rolantı sorunu..
Arkadaslar bı sorunumdan daha bahsetmek ıstıyorum.. tps sensorum arızalıydı. degıstırdım.. fakat degıstırdıkten sonra normal sartlarda ılk sabah veya aksam farketmıyo ılk aracı calıstırdıgımız devır yuksek calısır ya benımde tam tersı dırek stop edıyo arac gaz vermem gerekıyo sureklı calıstıyorum gaz vermessem stop edıyor.. bı 10 dakka kadar kullanıyorm mesela devır hafıften kendıne gelıyo oda nasıl mesela 10 dakıka sonra ısıga yaklasıyorum bosa attıgımda dusdukce dusuyo araba stop edıcek gıbı oluyo etmıyor.. 400 - 500 devırde calısıyo arac :soru: bı yarım saat sonrası kendıne gelıyo mesela belekten cıkıyorum antalyaya gıdıyorum antalyaya varıdıgımda (35 km) 800 - 1000 devır arası calısmaya baslıyor ne yapmam lazım neden olabılır bu sorun.. :soru::soru:
tuningcan
15-07-2012, 03:01
Ersoyum ; :D
1. si Gaz gelebegini Balata spreği ile temizle Sonra Arabayı calıstır gaz ver egzostan simsiyah duman atacaktır araba düzelmezse eger
2.si Rolantimotorunu temizle Arabanın Suyunu degiştir.
Ersoyum ; :D
1. si Gaz gelebegini Balata spreği ile temizle Sonra Arabayı calıstır gaz ver egzostan simsiyah duman atacaktır araba düzelmezse eger
2.si Rolantimotorunu temizle Arabanın Suyunu degiştir.
Kardesim ilgin icin tesekkur ederim.. Hepsi yapildi ;) gaz kelebegi vs herseyi temizlendi.. Tpsden kaynaklanan bisiy diye dusunuyorm ama bakalim.. :/
tps kalibrasyonu yapıldımı ondan dolayı yapabılır.
tps kalibrasyonu yapıldımı ondan dolayı yapabılır.
O iste Yapilmadi usta..
timuçin38
15-07-2012, 12:17
tps nin içinde fil dişi renginde parça var. onun aracın bulunduğu ilin bölgenin mevsim sicaklıklarına göre ayarlanması lazım aslında benim tegde de aynı sorun oldu. tam sıkıp 3 tur açsan kurtarır diye düşünüyorum.
tps nin içinde fil dişi renginde parça var. onun aracın bulunduğu ilin bölgenin mevsim sicaklıklarına göre ayarlanması lazım aslında benim tegde de aynı sorun oldu. tam sıkıp 3 tur açsan kurtarır diye düşünüyorum.
Mhmm tamam simdi
Anladim antalyadaim suan ve asiri bi sicak
Var 1 kac ay sonra yurtdisina cikicam bulgaristana ee
Ordada mesela kisn asiri souk oluyo tekrar mi ayarlamak gerekicek herhangi bi sikintiyla karsilasirmiyim..?