Orijinalini görmek için tıklayınız : Ordu'dan selamlar !
Herkeze iyi forumlar ! Adım Oğuzhan ŞAHİN , Maden mühendisyim , uzun süre forumu takip ettim sonrasında üyeliğim kabul edildi . Takip ettiğim en bilgilendirici forum özellikle üyelerin paylasşımcı ve egosuz sohbetleri takdire değer . Askerlik sebebiyle forumu bir süre takip edemicek olmanın can sıkıntısı haricinde hayatımda herşey yolunda ALLAH HERKEZE KAZASIZ BELASIZ ARAÇ kullanmayı ve hayal ettiği aracı almayı nasip etsin ...!
Hosgeldin,bende orduluyum ;)
hoşgeldin keyifli forumlar
hoşgeldin Oğuz.orduya cok yolum düşer benımde anne memlektı olmasından dolayı.keyifli forumlar..
Cümleden teşekkürler )) Bugun ılk paylasımımıda yaptım çok şükür herkeze keyıflı forumlar )
Hosgeldin,bende orduluyum ;)
Forumdan sizi ve yaptıklarınızı zevkle okuyorum Allah keyfınızı bozmasın ))
hoşgeldin Oğuz.orduya cok yolum düşer benımde anne memlektı olmasından dolayı.keyifli forumlar..
Hem anne hem baba ordulu :))
Amin,sagolun. Gecen haftalarda 8 gun kaldim orduda...
Yagmur ve hep yagmurluydu ;) hatta yaylada kaldim 1 gece,kar yagdi! Bol bol pavurya ve midye cikardim. Seviyorum memleketimi...
ata55ata
16-07-2012, 08:20
Hoşgeldiniz...
Amin,sagolun. Gecen haftalarda 8 gun kaldim orduda...
Yagmur ve hep yagmurluydu ;) hatta yaylada kaldim 1 gece,kar yagdi! Bol bol pavurya ve midye cikardim. Seviyorum memleketimi...
Tamamen şanssızlık olmuş son bir haftadır hem hava hem deniz çok iyi ))
blowofff
17-07-2012, 10:01
aramıza hoşgeldiniz...