Orijinalini görmek için tıklayınız : KAM VTEC vs VHM VTEC
serdar_07
15-07-2012, 23:05
güzel denemeler oldu...gayet dostça denendi engin abi'le geçtim geçildim muhabbetine girmem asla arabalarımız yürürlerini görmüş olduk gelen herkezin ayağına sağlık...gelen herkezin ayağına sağlık...lütfen bu konuda tartışma çıkmasın ;) bu arada emrah erkan kardeşim soch vtec'in çok iyi gidiyor maşşallah...
specler
KAM VTEC
ITR egzantirik
aemv2
düz boru+otto son
VHM VTEC
B18C6 Dolu Kapak
Hondata Termal Emme Manifold Çontası
Blox Emme Manifoldu
Stage 2 Debriyaj
Simota Filtre Kiti
Mfactory 4.785
Fidanza Hafif Volan
DC 4-1 Manifold
61 lük Düz Boru
Megan Racing Son Susturucu
P28+ Chip Mapped By Chare
KAM VTEC vs VHM VTEC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0_9V_OMiu6k)
önüme araba çıktığım için bıraktım bu videoda
KAM VTEC vs VHM VTEC 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PTt6UlKAA30)
KAM VTEC vs VHM VTEC 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xniGngJ7dGY)
bunlarda engin abinin arabasından çekilen videolar...
Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10151015362063880)
Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10151013818698880)
emirarslan34
15-07-2012, 23:11
maşallah iki aracada.
2 aracada masallah KAM VTEC"ede ayrı bı kocaaaman bı masaalah..
kanashibari
16-07-2012, 00:25
Vhm de mi sıkıntı var Kam mı iyi gidiyor. Sanki VHM emme yüzünden geri düşüyor altta atlıyor öne üstlerde hava çekemiyor geri düşüyor gibi. :( Blox için biraz ön yargılıyım ondan bu yorumu yapıyorum.
güzel gece olmuş belli araclara maşallah bi daha ki deneme bol ışıklı bir yer olsun tekerinize taş değmesin .........
Bulut Y.
16-07-2012, 01:20
masallah vteclere
serdar sana headers al demekten yoruldum kardesim.
goldbergbrk
16-07-2012, 01:30
sadece kamda egzantrikmı var kapakda işlem yay şapka vs birşey yokmu iyi yürüyor maşallah
ibratice
16-07-2012, 01:34
p28 içine bir s300 şart ayar arabanın kaderini değiştirir headers haricinde araçlar birbirine yakın sıkıştırma olmayınca b18 c6 kapak arabayı eksi olarak etkilemiş olabilir .
gokcell13
16-07-2012, 01:44
Kam vtec speclerine göre cok cok iyi gidiyor.Denemelerde bende oradaydım.Videodaki gibi yanımdan kafa burun geçtiler.Maşşallah araçlara.
denemeler güzel olmuş araçlara maşşalah cekilen video biraz daha net olsa süper olur mesala aşagıda yarışılıp cekilse daha iyi olacagına eminim güzel videolar bekliyoruz
Jön Türk
16-07-2012, 08:05
Yanaş yanaş yanaş :D
Nazar değmesin ikinizede
EmrahERKAN
16-07-2012, 08:31
MaşaLLah araçlara. Ah bi ikinci fitesim olaydı bende tutunucaktım onlara :) iesimle
ERDINC-VTI07
16-07-2012, 08:54
maşallah araçlara. Ah bi ikinci fitesim olaydı bende tutunucaktım onlara :) iesimle
yenı jantlarınla az kalsın geçerdin emrahım :)
vhm de mi sıkıntı var kam mı iyi gidiyor. Sanki vhm emme yüzünden geri düşüyor altta atlıyor öne üstlerde hava çekemiyor geri düşüyor gibi. :( blox için biraz ön yargılıyım ondan bu yorumu yapıyorum.
engın arabanın hava alışı mükemmel üst devirlerde araç fakıre kalıyor acilen enjektör takviyesi benzın yetmıyor..
Kam vti ayrıca maşallah en dolusunun bile yakınında yürümüştü sorunluyken :) :))
maşallah vteclere ama vhm dediğiniz gibi üstlerde kösülüyo gibi sorun olduğu belli ama kam vtec gerçekten çok iyi tutunmuş...
emrem123
16-07-2012, 10:33
masallah araclara denemeler guzel olmus :) :icon_tup:
serdarım maşallah kardeşim KAM mermi gibi koplot da süper
MatraX_07
16-07-2012, 11:37
Masallah Serdar'ım
Allah NAzarlardan saklasın ıkı aracı da
Mehmet-a
16-07-2012, 11:47
MAŞALLAH KAM ve VHM Vtec e güzel denemeler olmuş kazasız belasız ;)
MAŞALLAH KAM ve VHM Vtec e güzel denemeler olmuş kazasız belasız.Antalyanın güzel vtileri
Vhm de mi sıkıntı var Kam mı iyi gidiyor. Sanki VHM emme yüzünden geri düşüyor altta atlıyor öne üstlerde hava çekemiyor geri düşüyor gibi. :( Blox için biraz ön yargılıyım ondan bu yorumu yapıyorum.
VHMde sıkıntı yok bildiğim kadarıyla aynen dediğin gibi KAM güzel yürüyor
MAŞALLAH KAM ve VHM Vtec e güzel denemeler olmuş kazasız belasız.Antalyanın güzel vtileri
ohohooooooo usta sendemi burdaydın yauv :heyoo:
serdar_07
16-07-2012, 13:22
masallah vteclere
serdar sana headers al demekten yoruldum kardesim.
:) valla haklisin kardesim :-D
sadece kamda egzantrikmı var kapakda işlem yay şapka vs birşey yokmu iyi yürüyor maşallah
Ust kapak acilmadi daha hic bi islem yok sadece egzantirik
Kam vtec speclerine göre cok cok iyi gidiyor.Denemelerde bende oradaydım.Videodaki gibi yanımdan kafa burun geçtiler.Maşşallah araçlara.
Eyvallah gokselim ama sende al artik su tayyarida senide gorelim artik
denemeler güzel olmuş araçlara maşşalah cekilen video biraz daha net olsa süper olur mesala aşagıda yarışılıp cekilse daha iyi olacagına eminim güzel videolar bekliyoruz
Asagida olucaktida ***** o gun polis amcalarimiz rahat birakmadilar
MaşaLLah araçlara. Ah bi ikinci fitesim olaydı bende tutunucaktım onlara :) iesimle
Yaptir artik kardesim 2 vitesi ya:-D
yenı jantlarınla az kalsın geçerdin emrahım :)
engın arabanın hava alışı mükemmel üst devirlerde araç fakıre kalıyor acilen enjektör takviyesi benzın yetmıyor..
Kam vti ayrıca maşallah en dolusunun bile yakınında yürümüştü sorunluyken :) :))
Daha kendi speclerimde bi vti ile yurumek nasip olmadi hepsi yukluydu
serdarım maşallah kardeşim KAM mermi gibi koplot da süper SOYTAM spec :D
yanaş yanaş :D :D
Eyvallah kardesim onur spec var tabi onu yazmayi unutmusum:-D
MAŞALLAH KAM ve VHM Vtec e güzel denemeler olmuş kazasız belasız ;)
Eyvallah abi antalyanin incileri:-D
Masallah Serdar'ım
Allah NAzarlardan saklasın ıkı aracı da
Eyvallah kardesim
Abi sanada cok gecmis olsun allah bi daha gostermesin
iki araca da maşallah :)
Senide gormek istrdik aramizda ama olmadi
sayinozlu
16-07-2012, 13:29
kam vti ye masallah
onursoytam
16-07-2012, 17:00
maşallah...
KAM baby ;)
yanaşma konusunda serdar ile kavga ediyoruz 10 üzerinde anca 2 kusura bakma serdar :) hatta bi ara ben müdahele ettim direksiyona ;)
iki aracada maşallah
vhm vtecteki p28 i sökün yerine oem beyni takın o şekilde deneyin derim enjektör yetmeme gibi bir durum yok bir vti ne kadar ciğerlide olsa vhm nin kısa+headers+c6 emme manifoldu avantajı ile ayrılması gerekirdi ayrılamıyorsa sıkıntı var demektir
tekrardan maşallah araçlara
vhm vtecte hiç bi sıkıntı yok zenginde yürüyo maşallah arabaya sadece oturup güzelbi ayar yapılacak okadar daha yolda ayar yapılmadı
bi kam klasiği olmuş yine maşallah ikisinede.... serdar nasıl kıycan buna :(...
engin_ant
17-07-2012, 20:56
herkese yorumlar için teşekkürler...yalnız açıklık getirmemiz gereken birdurum ilk başta ağırlıklarımız eşit değil bunları yarıştan sonra konuşmak pek akıl karı değil..armızda 55 .60 kilo fark var bunu serdarda biliyo...ve ben gaza çöktüğüm andan itibaren serdar sürekli rüzgar yapıyo 50 .60 kilo farkla neler olduğunu herkes bilir farkındaysanız ben haep öndeyken serdar rüzgar yaprak..yaklaşıyo...yanındaki onur soytamın...bukadar kendini kaptırıcanı bnilseydim..vay biz geçerken gaz salıyo falan filan ben böyle şeylerle mutluluk duymam koçum sözüm sana onur soytam eşit ağırlıklarda ve rüzgar yapmadan denenen bir yarışta ne olcanı hepiniz biliyosunuz ben hiçbir zaman rüzgar filan yamadım siz arabanın için de birbirinizi yiyonuz gerek yok böle boş laflara ben sizin yerinizde olsam için yanaş çık sal mal gibi laflar olan videoyu buraya koymazdım herkese saygılar .....
edo typer
17-07-2012, 21:38
vıdeodakı arkadaslar tanıdıkmıs:)
2 aracada masallah:)
serdar_07
17-07-2012, 21:45
herkese yorumlar için teşekkürler...yalnız açıklık getirmemiz gereken birdurum ilk başta ağırlıklarımız eşit değil bunları yarıştan sonra konuşmak pek akıl karı değil..armızda 55 .60 kilo fark var bunu serdarda biliyo...ve ben gaza çöktüğüm andan itibaren serdar sürekli rüzgar yapıyo 50 .60 kilo farkla neler olduğunu herkes bilir farkındaysanız ben haep öndeyken serdar rüzgar yaprak..yaklaşıyo...yanındaki onur soytamın...bukadar kendini kaptırıcanı bnilseydim..vay biz geçerken gaz salıyo falan filan ben böyle şeylerle mutluluk duymam koçum sözüm sana onur soytam eşit ağırlıklarda ve rüzgar yapmadan denenen bir yarışta ne olcanı hepiniz biliyosunuz ben hiçbir zaman rüzgar filan yamadım siz arabanın için de birbirinizi yiyonuz gerek yok böle boş laflara ben sizin yerinizde olsam için yanaş çık sal mal gibi laflar olan videoyu buraya koymazdım herkese saygılar .....
engin abi arabanın içinde yaşanan heycandan olabilecek şeyler hiç bir zaman kötü bi söz çıkmadı ağzımdan benim hatta ben hiç konuşmadım... bunlar olabilir diye düşünüyorum senin arabadan çektiğin videodada var yani bu konuşmalar kam 87 by by ben bunlara hiç bi şey demiyorum olabilir bu tarz konuşmalar...ağırlıklardan bahsediyosun abicim aramızda sence speclerimiz eşit mi ???ben seni kırmamak için denedim yoksa denemezdim.... ben geçtim geçildim muhabbetine hiç bir zaman girmedim girmemde biz orda yarıştık arabalarımızı gördük videolarımızı çektik koyduk bunda ters olan bi şey yok bence...bi daha eğer denersek ayrılırız 1 şerit bidaha sıkarız problem yok benim için ama 230'a kadar basalım saygılar benden....
serdar_07
17-07-2012, 21:55
bi kam klasiği olmuş yine maşallah ikisinede.... serdar nasıl kıycan buna :(...
teşekkürler abi ...type-r için kıycam abi ama içimde el vermiyor ne yapcam bilemedim :(
edo typer
17-07-2012, 21:56
..................................
o gün yanlış hatırlamıyorsam sizde rüzgar yapıyordunuz arkadan izliyorduk eğer rüzgar yapılmasını istemiyorsan baştan sölemen lazımdı
engin abi arabanın içinde yaşanan heycandan olabilecek şeyler hiç bir zaman kötü bi söz çıkmadı ağzımdan benim hatta ben hiç konuşmadım... bunlar olabilir diye düşünüyorum senin arabadan çektiğin videodada var yani bu konuşmalar kam 87 by by ben bunlara hiç bi şey demiyorum olabilir bu tarz konuşmalar...ağırlıklardan bahsediyosun abicim aramızda sence speclerimiz eşit mi ???ben seni kırmamak için denedim yoksa denemezdim.... ben geçtim geçildim muhabbetine hiç bir zaman girmedim girmemde biz orda yarıştık arabalarımızı gördük videolarımızı çektik koyduk bunda ters olan bi şey yok bence...bi daha eğer denersek ayrılırız 1 şerit bidaha sıkarız problem yok benim için ama 230'a kadar basalım saygılar benden....
kanka VHM den çekilen videolar açılmıyor ;)
ibratice
17-07-2012, 23:36
B18C6 Dolu Kapak
Hondata Termal Emme Manifold Çontası
Blox Emme Manifoldu
Stage 2 Debriyaj
Simota Filtre Kiti
Mfactory 4.785
Fidanza Hafif Volan
DC 4-1 Manifold
61 lük Düz Boru
Megan Racing Son Susturucu
P28+ Chip Mapped By Chare senin bunlarla heleki 4.7 yle sen üst devirde kalıcağın için senin ilk basışta yarım boy çıkman lazım araban ayarsız güzelbir ayar yaptır
vhm vtecte hiç bi sıkıntı yok zenginde yürüyo maşallah arabaya sadece oturup güzelbi ayar yapılacak okadar daha yolda ayar yapılmadı
sence ayar yaptırınca kaç boy hızlanıcak vhm?
neye göre sıkıntı yok?
bence bi sıkıntı var; ya vhm'de var ya da kam vtec'te fazlalık var söylenmiyor.
b.aktepenin bi sözü var duayla araba hızlanmaz anca maneviyatınız güçlenir hızlanmak için para şart :)
sıkıntı yukarıda dediğim 2 maddeden biri, 3.bi şıkkı yok yani.
engin_ant
18-07-2012, 00:14
abisinin gülü ben zaten sana bişi demiyorum sadece biraz açıklık getirdim konuya sen demişsinya burda firene bastım falan kornayıda sen çalıyon zaten ben duyıuncaya kadar sen zıplıyon...hani ufak tefek ayrıntılara ben hiç girmedim hani benim bi erken bastiğim denemede ben sana 2 boy çıkıyodum ama olaqbilir....hani ben hiç konu etmemişken biz geçerken gaz salıyo falan filan ula biz yetimmiyizde böle şeylerle kendimizi avutcaz sen canını sıkma sadece biraz kafama takıldı ....seni severim ......
engin_ant
18-07-2012, 00:19
VHMde sıkıntı yok bildiğim kadarıyla aynen dediğin gibi KAM güzel yürüyor
ohohooooooo usta sendemi burdaydın yauv :heyoo:
yav ben bakıyomda vhmde sorun yok bildiğim kadarıyla falan madem rüzgar yapılmıcak baştan sölensin demişsin sözleşmemi imzalıycaz yarışmadan önce ben sadece rüzgar yaparak daha çabuk yaklaştığını dile getirdim...hani böle yorumlarla muhabbeti boşa germiyelim ha dicenki ben yazarım yazılan her msj da banada cevap hakkı doğar...:ofk:
engin_ant
18-07-2012, 00:22
o gün yanlış hatırlamıyorsam sizde rüzgar yapıyordunuz arkadan izliyorduk eğer rüzgar yapılmasını istemiyorsan baştan sölemen lazımdı
kanka VHM den çekilen videolar açılmıyor ;)
sen arkadan hangi arabayla izliyodun bizim arkamızda kimse yoktu bakın ben bunlara kızarım yanlış hatırlamıyorsam filan yazmışın mademki tam emin değilsin buraya yazma..............................
ÇALIŞKAN07
18-07-2012, 01:09
abi erdinç kardeşim konu açmış sizinde haberiniz vardır hafta sonu gelirseniz eğer serdar kardeşimde gelir ağırlıklar eşitlenir yada eşitlenmez orası size kalmış olmassa ayrı ayrı şeritlerde sıkarsınız. konu ne güzel yorumlarla ilerliyor SAKİN OLUN ŞAMPİYONLAR nazar değmesin maşallah araçlarınıza
ozgur-07
18-07-2012, 09:32
Evet kilolar esit tekrar denenmesi gerrkiyor.. iki aracta guzel yurumus.
sen arkadan hangi arabayla izliyodun bizim arkamızda kimse yoktu bakın ben bunlara kızarım yanlış hatırlamıyorsam filan yazmışın mademki tam emin değilsin buraya yazma..............................
facedeki videolar açılmıyor bi açında görülsün ondan sonra gerginlik kalmaz merak etmeyin kim rüzgar yapıyo kim yapmıyo ..... ne yazacağımı kimseye sormam ......
yav ben bakıyomda vhmde sorun yok bildiğim kadarıyla falan madem rüzgar yapılmıcak baştan sölensin demişsin sözleşmemi imzalıycaz yarışmadan önce ben sadece rüzgar yaparak daha çabuk yaklaştığını dile getirdim...hani böle yorumlarla muhabbeti boşa germiyelim ha dicenki ben yazarım yazılan her msj da banada cevap hakkı doğar...:ofk:
sen demedinmi abi buv la yarıştığın hafta ortamda aracım tam gerektiği gibi yürüyo diye .
Specler belli VHM de ufak caplı sıkıntılar olabilir ayarla alakalı kimse kendni kandrmasın VHM KİNG.
engin_ant
18-07-2012, 13:55
sen demedinmi abi buv la yarıştığın hafta ortamda aracım tam gerektiği gibi yürüyo diye .
benim zaten bu denemede arabamda sıkıntı vardı gibi bi söz çıkmadı ağzımdan koçum....senin niyetini ben çözemedim yalnız.ben sadece ağırdım ve bana rüzgar yapıldı dedim boş yere ortalığı karıştırma emin olmadığın şeyler hakkında:Deli:
engin_ant
18-07-2012, 13:57
facedeki videolar açılmıyor bi açında görülsün ondan sonra gerginlik kalmaz merak etmeyin kim rüzgar yapıyo kim yapmıyo ..... ne yazacağımı kimseye sormam ......
videolar benim face profilimde var isteyen izleyebilir sen benimö sabrımı zorluyosun konuya tarafsız yaklaşın ağzımızın tadı kaçmasın biz çocuk değiliz bizi bilen bilir.:heyoo:
kagan-07
19-07-2012, 08:17
maşallah antalyanın fitenglerine...
KAM bebekler bebegisin ayrıca maşallah...
alikarakus
20-07-2012, 19:17
her iki araca da maşallah (Vhm King) :)
Vhm 2sey lazim
Yuksek cr li piston
Neptun vs s300 ecu
Dip gaz afr si kacta yuruyor vhm ?
cihan-07
21-07-2012, 08:18
dün akşam oem beyinle denedik p-28 ile aynı oranda gidio galiba s-300 alıcak engin abim
engin_ant
21-07-2012, 09:53
Vhm 2sey lazim
Yuksek cr li piston
Neptun vs s300 ecu
Dip gaz afr si kacta yuruyor vhm ?
dip gazda 12.8.12.9 larda yürüyo aracım orkun şimdi benim anlatmak istediğim ben bundan 20 gün önce buv vtecle denedim 204 hp dyno verisi var buv vtecin ben ondan sonra aracıma somun dahi sıkmadım buvla deniz sevi
yesinde denedim kam vtecle kepezde arcım ogün neyse şimdide o anlatmaya çalıştığım sadece kam ile ağırlık olarak 50 .60 kilo daha ağırdık kam vtecten ve birde benimn arayı açıcam sırada kam hep rüzgarımdan geldi ...serdar benim kardeşim öle veya böle denedik ...bende geçtim geçildim gibi bi sıkıntı yok sadece eşit ağırlıklarada ve rüzgarsız bi denemede daha farklı olacağını düşünüyorum herkese saygılar......
Afr de gayet guzel ,olur boyle seyler daha saglikli ortamda birkez daha denersiniz :) masallah
engin_ant
21-07-2012, 10:23
sasğol kardeşim.......
engin_ant
21-07-2012, 10:30
Afr de gayet guzel ,olur boyle seyler daha saglikli ortamda birkez daha denersiniz :) masallah
benim parçalarımla olacağı bu nihayetin de piston standart egzantirik itr ...bence bukarla olacağı bu zorlamanın manası yok....ama emsallerine göre genede iyi gittiğini düşünüyorum arabamın..
dip gazda 12.8.12.9 larda yürüyo aracım orkun şimdi benim anlatmak istediğim ben bundan 20 gün önce buv vtecle denedim 204 hp dyno verisi var buv vtecin ben ondan sonra aracıma somun dahi sıkmadım buvla deniz sevi
yesinde denedim kam vtecle kepezde arcım ogün neyse şimdide o anlatmaya çalıştığım sadece kam ile ağırlık olarak 50 .60 kilo daha ağırdık kam vtecten ve birde benimn arayı açıcam sırada kam hep rüzgarımdan geldi ...serdar benim kardeşim öle veya böle denedik ...bende geçtim geçildim gibi bi sıkıntı yok sadece eşit ağırlıklarada ve rüzgarsız bi denemede daha farklı olacağını düşünüyorum herkese saygılar......
senin caren benim getir sen vhm yi bana :)
engin_ant
21-07-2012, 20:35
senin caren benim getir sen vhm yi bana :)
niyekine.........................
niyekine.........................
sen getir bana bi okuyam üfleyem :) stp nasıl ?
serdar_07
22-07-2012, 15:35
tamam abi şöle yapalım ben arabayı komple sökücem sende sök teke tek yarışalım aramıza bi şerit alalım kimse rüzgar yapamasın....ben bu speclerle bir tek VHM ile yarışmadım abi... BTF vtec, JU vtec, VN vtec ,BUV vtec bunların speclerini yazmama gerek yok :) abicim deneriz her zaman senle sıkıntı yok :)
engin_ant
22-07-2012, 17:04
tamam abi şöle yapalım ben arabayı komple sökücem sende sök teke tek yarışalım aramıza bi şerit alalım kimse rüzgar yapamasın....ben bu speclerle bir tek VHM ile yarışmadım abi... BTF vtec, JU vtec, VN vtec ,BUV vtec bunların speclerini yazmama gerek yok :) abicim deneriz her zaman senle sıkıntı yok :)
adamın dibisin ...........benden yanada sıkıntı yok fazla uzatmayalım ama arayı..........
engin_ant
27-07-2012, 23:07
adamın dibisin ...........benden yanada sıkıntı yok fazla uzatmayalım ama arayı..........
onur benim arabadan çekilen videolarda bak ben hiç ağzımı açmışmıyım hem rüzgarı sen yapıyon hem sonra vay biz çıkarken bırakıyo filan baya bkaptırmışşın sen kendini olayav senin rüzgarcılığını herkes bilir..
ozgur-07
27-07-2012, 23:22
Hemen yarin aksam gazlansin beyler:))
serdar_07
28-07-2012, 13:48
Hemen yarin aksam gazlansin beyler:))
gazlıyalım abicim ama buaralar pek müsait değilim :D
kerem_euk34
28-07-2012, 13:50
maşallahhh 2 araçta çok başarılı allah kaza bela vermesin
EmrahERKAN
28-07-2012, 14:05
ne zaman gazlıyoruz hadin :D söküp geleyim mi komple :)
R5 GtTurbo
28-07-2012, 18:19
Maşallah denemeler çok iyi olmuş.Kazasız belasız inşallah