Orijinalini görmek için tıklayınız : CUK S2K vs FOG S2K
Öncelikle videoları koymayacaktım fakat istekler üzerine koymaya karar verdim.
İlk videoda fog erken basıyor o yüzden öne cıkıyor ben yinede bastım bırakmadım
Bir videoda başını çekemedik.
Eğlenceli bir geceydi Kameramanım Bilal'e ve gelen arkadaşlar teşekkür ederim.
Araçların spekleri
FOG s2k
PPR İşli oem Header
cai
ogsoz
hafif jant
hafif kaput
CUK s2k
flash pro
J's racing 70mmtb
header
cai
egsoz
uXMLRDGvAfg
3nO_btJCn3g
azIKd6zBW48
Linkler
cuk s2k vs fog s2k - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=uXMLRDGvAfg)
CUK S2K vs FOG S2K voll.2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3nO_btJCn3g)
CUK S2K vs FOG S2K Voll.3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=azIKd6zBW48)
Metin Bilen
16-07-2012, 13:15
maşallah güzel savaşmışlar..
Kısayı söktun sanırım abi ? ayarda güncellendi maşallah bi ara deneyelim Engin abi bende görmek isterim arabamı
Kısayı söktun sanırım abi ? ayarda güncellendi maşallah bi ara deneyelim Engin abi bende görmek isterim arabamı
Aynen :icon_tup:
B.Aktepe
16-07-2012, 13:21
Maşallah bütün araçlara, olması gerektiği gibi oldu. 5. viteste enginin s2k farkını belli ediyor. Stock s2000 olarak muharrem in arabası gerçekten çok güzel yürüyor.
Artık Eylül ayının ilk haftası olucak olan drag larda iki aracıda görmek dileği ile :) çok keyifli olucaktır.
Selcuk_RoL
16-07-2012, 13:22
Massallah araclara engin abi bu s2000 ler seni seviyor ya her bindigin yuruyo valla:)
ChtArdARSL
16-07-2012, 13:23
Masallah Engin abi..
chiefkadir
16-07-2012, 13:24
Masallah Engin Cuk cok iyi nede olsa angara arabasi :D
BMK TypeR
16-07-2012, 13:28
Maşallah iki araçada güzel denemeler olmuş,
maşallah Engin abi:) canlı izledik iki aracada tebrıkler...
mami_makinen
16-07-2012, 13:30
Engin abi s2000 i harbiden yurutuyosun tebrik ederim ..
fog sesi cok güzel muharrem masallah bilader
PPR engineering
16-07-2012, 13:34
araçlara maşALLAH ikiside gayet düzgün yürümüş.
araçlara kocaman maşallah...
Gunes G.
16-07-2012, 13:45
Kisadan kurtulunca araba kendine geldi, neydi o ole ya :)
Tebrik ederim Engin tekrar :icon_tup:
Patisever
16-07-2012, 13:51
cam car belli bir aralıkdan sonra uzuyor resmen iki aracada MAŞAALLAH
dragon07
16-07-2012, 13:52
muharrem iyi yürümüssün oem hıdır oem beyin dual egzozla
cukta speclerine göre normal yürüyor maşallah 2 aracada.
Patisever
16-07-2012, 13:53
..........
Maşallah bütün araçlara, olması gerektiği gibi oldu. 5. viteste enginin s2k farkını belli ediyor. Stock s2000 olarak muharrem in arabası gerçekten çok güzel yürüyor.
Artık Eylül ayının ilk haftası olucak olan drag larda iki aracıda görmek dileği ile :) çok keyifli olucaktır.
Eyvallah Bilal'cim favori cam men'imsin.
Massallah araclara engin abi bu s2000 ler seni seviyor ya her bindigin yuruyo valla:)
Saol Selçuk şanslıyız biraz :)
Masallah Engin abi..
Saol Cahit'cim
Masallah Engin Cuk cok iyi nede olsa angara arabasi :D
Eyvallh Ankara'da iyi bakmışlar evlata. :)
Maşallah iki araçada güzel denemeler olmuş,
Eyvallah
maşallah Engin abi:) canlı izledik iki aracada tebrıkler...
Saol Murat emmi :)
Engin abi s2000 i harbiden yurutuyosun tebrik ederim ..
Saol Mami'cim senin kadar olamsa gerek :)
araçlara maşALLAH ikiside gayet düzgün yürümüş.
Eyvallah Kaan :)
Kisadan kurtulunca araba kendine geldi, neydi o ole ya :)
Tebrik ederim Engin tekrar :icon_tup:
Kardeşim senin katkılarınla :)
Mapped By Güneş
Kanka tam tahmin ettigimiz gibi oldu sonuc. CUK gercekten cok iyi yuruyor. Fog a da Masallah.
Bulut Y.
16-07-2012, 14:25
masallah muharrem fog seni sevmis belliki :)
içerden 2 ye 2 çekim ve s2000 sesleri eşliğinde keyifli denemeler olmuş,,,herkesin aracına maaşallah ...
Kanka tam tahmin ettigimiz gibi oldu sonuc. CUK gercekten cok iyi yuruyor. Fog a da Masallah.
Eyvallah Kardeşim saol EZN yi satmasaydın ne güzel gazlıyorduk ::icon_tup:
iki araçta güzel gidiyor maşallah..güzel denemeler olmuş..
ibratice
16-07-2012, 14:37
iki aracada maşşallah engin seni ayrı tebrik ederim .
araçlar maşh fog speclerine göre çok iyi gitmiş
cam car belli bir aralıkdan sonra uzuyor resmen iki aracada MAŞAALLAH
Teşekkürler.
maşallah iki araca da çok güzel mücadele olmuş CUK sanırım 1 adım biraz daha hızlı :) tebrikler
_muhaRRem
16-07-2012, 14:48
header siparişimi 1 hafta önce verdim single egzost ile daha iyi sonuç alacağıma eminim.. cuk s2k 200 den sonra beyin ve single egzostun farkını hissettiriyor . 5.vitesi benim aracımdan hızlı , deneme güzeldi.
Bu setupla bu kadar gidiyor aracım yapacak bişe yok :)
abi en ince detaya kadar setup yazmışsın bari sendekini single egzost bendekini dual yazsaydın. tek çıkış 70 mm egzost ile çift çıkış 120mm çıkış bir olurmu :)
video ekleyebilirsin abi o günde söylemiştim nasıl olsa bende parçalarmı tamamladığımda tekrar denicez yine videoları eklicez.
Juggernaut
16-07-2012, 14:51
S2000 denemeleri ayrı bir keyifli oluyor nedense:)Maşşallah iki aracada.
_muhaRRem
16-07-2012, 15:02
kısadan sonra hızlanmış bence CUK s2k ben öyle hissettim..
_muhaRRem
16-07-2012, 15:11
muharrem iyi yürümüssün oem hıdır oem beyin dual egzozla
cukta speclerine göre normal yürüyor maşallah 2 aracada.
bu kadar gidiyor valla mal bu :D
iki aracada maşşallah engin seni ayrı tebrik ederim .
Saol İbrahim.
header siparişimi 1 hafta önce verdim single egzost ile daha iyi sonuç alacağıma eminim.. cuk s2k 200 den sonra beyin ve single egzostun farkını hissettiriyor . 5.vitesi benim aracımdan hızlı , deneme güzeldi.
Bu setupla bu kadar gidiyor aracım yapacak bişe yok :)
abi en ince detaya kadar setup yazmışsın bari sendekini single egzost bendekini dual yazsaydın. tek çıkış 70 mm egzost ile çift çıkış 120mm çıkış bir olurmu :)
video ekleyebilirsin abi o günde söylemiştim nasıl olsa bende parçalarmı tamamladığımda tekrar denicez yine videoları eklicez.
Header ve egsoz dan sonra muhakkak fark olacaktır.:icon_tup:
Maşallah iki araca da
Son zamanların sanırım en stresli denemesiydi :)
Ohh seslere gel masallah izlemesi harika oluyor boyle videolari :)
Allah kaza bela vermesin ikinize de
_muhaRRem
16-07-2012, 15:40
Maşallah iki araca da
sen EMG mcs ile denediğimizde yoktun heralde :) seslerimiz kısılmıştı yine haha
Maşallah iki araca da
nysekı hızlı bir alt yapısı olan cam cardan ızledım:)
GökhanAk
16-07-2012, 16:15
iki s2k'yada maşaAllah.. CUK'u Konya'da FOG'u Akhisar'da izledim ikisininde kondisyonları muazzam..
nysekı hızlı bir alt yapısı olan cam cardan ızledım:)
puhahaha rodaj bahanesiyle izlemiş bulunduk :D
sağolasın abi :D
flash pro
J's racing 70mmtb
header
ecu,tb,manifold farkı daha fazla olması gerekmiyormu ?
2 bine de maşallah,gayet iyiler ayaklarınıza sağlık arkadaşlar :)
Maşallah iki aracada FOG spece göre gayet iyi yürümüş bence :)
Maşallah iki aracada kazasız belasız
guzel denemeler olmus masallah araclara engın abı ne zaman denıyoruz:)
brs_odbs
16-07-2012, 18:36
maşallah araçlara
guzel denemeler olmus masallah araclara engın abı ne zaman denıyoruz:)
Mehmet'im sen artık turbolandin :) ama deneriz maksat eğlenmek değilmi :)
ocean0636
16-07-2012, 19:02
İkisine de kocaman maşallah ama fog speclerıne gore cok ıyı gıtmıs tebrık ederim :)
Mehmet'im sen artık turbolandin :) ama deneriz maksat eğlenmek değilmi :)
eyw engın abı ben emınım cok eglenecegımızden :D
CUK'a Maşallah şiir gibi yürüyo Engin abi..
flash pro
J's racing 70mmtb
header
ecu,tb,manifold farkı daha fazla olması gerekmiyormu ?
250-260 a kadar yuruseler fark daha da acilirdi. Gaz kelebeginin de hicbir faydasi yok. Ben sok diyorum sokse daha iyi bile olur. Header olarak oem hidir zaten cok iyi s2000 de. hele hele islenmisi daha da iyi. Berk hidir var cuk ta. Berk sade orta devirleri biraz iyilestiriyor. Ustlerde tras.
TYPERHAKAN
16-07-2012, 19:15
maşaallah,maşaallahçok çekişmeli olmuş,atmosferik te bir başka oluyor valla,
firat_07
16-07-2012, 19:16
maşallah her iki s2k yada ikiside yürümesi gerektigi gibi yürüyor
maşallah araçlara iki araçta güzel gitmiş valla..engin abi s2000leri seviyor onlarda engin abiyi :)
250-260 a kadar yuruseler fark daha da acilirdi. Gaz kelebeginin de hicbir faydasi yok. Ben sok diyorum sokse daha iyi bile olur. Header olarak oem hidir zaten cok iyi s2000 de. hele hele islenmisi daha da iyi. Berk hidir var cuk ta. Berk sade orta devirleri biraz iyilestiriyor. Ustlerde tras.
guzel tespit:)
s2000 ustundeki oem manifoldun ıyı oldugunu duymustum ama ukalalık yapıp bır sey yazmak ıstemedım cunku s2000 ıle cok bılgı sahıbı degılım ama tecrube ettıklerımızden yola cıkarak s2000 arabası aftermarket parcaları sevmiyo intake,eksoz sistemi devam anladıgım kadarıyla.
s2000 ustundeki oem manifoldun ıyı oldugunu duymustum ama ukalalık yapıp bır sey yazmak ıstemedım cunku s2000 ıle cok bılgı sahıbı degılım ama tecrube ettıklerımızden yola cıkarak s2000 arabası aftermarket parcaları sevmiyo intake,eksoz sistemi devam anladıgım kadarıyla.
Aynen orcun. Ustlerde en iyi randimani veren j's raing ve hytech diyorlar. Bunu da dynolarla kanitliyorlar ama alinan gucler oem ustune 7-8 hp anca. O da ayarla.
_muhaRRem
16-07-2012, 19:26
satılık PPR polishli oem manifold 500 tl .
dur hatta satılıklara başlık açıym faydalansın insanlar ..
Aynen orcun. Ustlerde en iyi randimani veren j's raing ve hytech diyorlar. Bunu da dynolarla kanitliyorlar ama alinan gucler oem ustune 7-8 hp anca. O da ayarla.
japon = power :)
CUK'a Maşallah şiir gibi yürüyo Engin abi..
Teşekkürler,
maşallah araçlara iki araçta güzel gitmiş valla..engin abi s2000leri seviyor onlarda engin abiyi :)
Sevisiyoruz karşılıklı :)
Emre İlbi
16-07-2012, 22:07
Maşallah ikisinede :)
Sizi dışardan izlemek çok eğlenceli hem rollingde hem rollingden sonra :)
Cuk 5. vitesten sonra hızlı muharremde kafasındakileri yapsın daha çekişmeli bir deneme izleyeceğiz inşallah :icon_tup:
Maşallah iki aracada
Maşallah araçlara. S2000leri artık daha çok görelim sahnelerde. :)
Kanka, Berk headers J's çakması değil miydi ? Yanlış mı kaldı aklımda.? :) Millet memnundu hatta ben alacaktım ama kıyamadık işte :D
tuningcan
16-07-2012, 22:56
kazasız belasız coooook iyi
emirarslan34
16-07-2012, 23:12
iki aracada maşallah.
LegenD-R
17-07-2012, 02:03
Maşallah araçlara, Engin abi çok uğraştınız arabayla ve mutlu sona ulaştın, her iki aracada kazasız belasız sürüşler..
Maşallah araçlara. S2000leri artık daha çok görelim sahnelerde. :)
Kanka, Berk headers J's çakması değil miydi ? Yanlış mı kaldı aklımda.? :) Millet memnundu hatta ben alacaktım ama kıyamadık işte :D
Haci plm daha cok j's e yakin. Berk de benziyor ama agirlik farklari var. j's in bazi port kollari biraz daha uzun. Yuksek suratlerde biraz daha verim veriyor. Hemen hemen hepsi 4-2-1. Back pressure acisindan bu daha saglikli.
Masallah Engin cok iyi yurutuyor bu s2000 leri. Sadece flashpro ile uzunda 3-4 boy kazandi arabasi ki CUK gercekten cok saglikli bi s2000. Böylelikle s2000 de beyinin 5 ve 6. Viteslerde farkini ortaya koymaya basladigina inanmayan arkadaslar da gormus olsun nasil hakli ciktigimizi :)
Haci plm daha cok j's e yakin. Berk de benziyor ama agirlik farklari var. j's in bazi port kollari biraz daha uzun. Yuksek suratlerde biraz daha verim veriyor. Hemen hemen hepsi 4-2-1. Back pressure acisindan bu daha saglikli.
Masallah Engin cok iyi yurutuyor bu s2000 leri. Sadece flashpro ile uzunda 3-4 boy kazandi arabasi ki CUK gercekten cok saglikli bi s2000. Böylelikle s2000 de beyinin 5 ve 6. Viteslerde farkini ortaya koymaya basladigina inanmayan arkadaslar da gormus olsun nasil hakli ciktigimizi :)
Bilgiler için teşekkürler kanka :) Aslında en iyisi paraya kıyıp J's almak :)
Flashpro gerçekten iş yapmış. Maşallah harika gidiyor. Zaten draglarda belliydi gidişi.
İkinizede maşallah :) cokk cekişmeli ve heyecanlıydı :) ozendım valla ne dıyım , s2000 leri arkadan ızlemeye bayılıyorum yav :)
Bilgiler için teşekkürler kanka :) Aslında en iyisi paraya kıyıp J's almak :)
Flashpro gerçekten iş yapmış. Maşallah harika gidiyor. Zaten draglarda belliydi gidişi.
Kanka daha mantikli hidirlar var 1600 USD J's e verecegine.
ya birader senin işin gucun yokmu paso yazıon
:D
Eski kasa şahin parasıymış be auahuah :D
Plm
Hytech
Toda
Bunlar ebayda uygun aslında. 500$+shipping
ya birader senin işin gucun yokmu paso yazıon
:D
Olm millet borsadan mali goturdu sen hala isbankasi c de takil kal :D Atilla abimden de hic mi bisey ogrenemedin :D
Hozee header'ı ma laf söyletmem Kargadan başka kuş Berk ten başka header tanımam :):)
Bad-Fast
17-07-2012, 10:48
sesleri çok iyi maşallah güzel denemeler olmuş ..
Ö.öztüRk
17-07-2012, 16:40
maşallah 2 aracada allah kaza bela vermesin..
Maşallah araçlara, Engin abi çok uğraştınız arabayla ve mutlu sona ulaştın, her iki aracada kazasız belasız sürüşler..
Saol cnm emek harcamadan bazı seyler olmuyor tabi :)