PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : REG 106 vs EV rc roll ?

Sayfa : 1 [2]

Selcuk_RoL
17-09-2012, 22:47
Haklisin abi senle dneme olmicagini biliyorum zaten konu hortlandi ama senle alakası yok Reg 106 isterse çıkar deneriz Bnm senle muhabbetim. Zaten farklı biliyosun Selcuk

muhabbetimiz herzaman devam eder kardeşim onda sıkıntı yok:icon_tup:

İBRAHİM_MEY_GTİ
17-09-2012, 22:50
muhabbetimiz herzaman devam eder kardeşim onda sıkıntı yok:icon_tup:

Eyw abi:icon_tup:

emre_
17-09-2012, 22:53
Emre bu kadar ayarlı konuşma kardesim fazla atarlanma emre senin atarina atarım var bunu böle bil araç çıksın dediğin gibi oturup koltugama gelicem cikcaZ yola bakalım neler olucak bu kadar atarlandin alım senin atarini senin yaptığın gibi tüm tech görsün sonucu bakalım noluyomus

Kankacim istersen yeni bir konu acalim :D el rs ev rc diye bakalim herkez oyunu sana vericek tabi ammaaaa yolda bakinca videolari gelir ekleriz :D ev rc insallah hakkiyla yurur ugrastiniz ettiniz para harcadiniz rodaja basla sen bende o arada arabaya biseler bakim :D kapak bile isli degil bende biliyosun :D
Reg 106 gibi bende denemicektim senle 206 olsaydi eger ama rs var :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
17-09-2012, 22:56
Rs kere kArsi bende değişik pskoloji var bunu biliyosun. Konu rs oldumu hiç kacari yok bunu böle bil

emre_
17-09-2012, 23:02
Biliyorum :D bu herhangi bi rs dill ama pistonlu rc deliyomus :D
Hizli rsler varsada duyurulur buyursunlar antirs ev rc :D

Alicanrs
17-09-2012, 23:21
Biliyorum :D bu herhangi bi rs dill ama pistonlu rc deliyomus :D
Hizli rsler varsada duyurulur buyursunlar antirs ev rc :D

yapma yapma :hahaha: İboşuma yüklenme adam rüyasında rs rs rs die sayarak uyuyo Artık çıkarsında aracını belki senle avunur:D

JDM VTİ
18-09-2012, 12:00
Rs kere kArsi bende değişik pskoloji var bunu biliyosun. Konu rs oldumu hiç kacari yok bunu böle bil
ya emre sana gaz veriyor, sende hemen gazı alıyon. emre bilmiyo mu seni geçemiyceğini hemen alevleniyon biraz sakin ol. adam işin taşa.ğında sen giderindesin :)

İBRAHİM_MEY_GTİ
25-09-2012, 18:05
konu kapanmıstır arkadaslar reg 106 ile ev rc denemicktir

anca otobanda yakalanırsa 3 korna ile deneriz selçuk:D

BthnKrkt
25-09-2012, 18:14
konu kapanmıstır arkadaslar reg 106 ile ev rc denemicktir

anca otobanda yakalanırsa 3 korna ile deneriz selçuk:D

abi rc cıktımı hazırmı? bu arada emre_ nin rs e bindim inceden sıktı güzel gidiyo sanki:D

İBRAHİM_MEY_GTİ
25-09-2012, 18:16
emrenın rs iyi gidiyo bende öle tahmin ediyom :D onunda ifadesini alıcam ehuehue:D

sen geldinmi istanbula kanka?

BthnKrkt
25-09-2012, 18:27
emrenın rs iyi gidiyo bende öle tahmin ediyom :D onunda ifadesini alıcam ehuehue:D

sen geldinmi istanbula kanka?

evet abi geldim:) Buralardayım:D

BoraRS
25-09-2012, 19:52
Dün gece bi rüya gordum. Torunlarim oluyomus. Universite cagina geldiklerinde aralarinda tartisirken goruyorum onlari EV RC mi yoksa REG 106 mi diye :hehe:

İbo olm cikarmayacaksan su arabayi ortama heyecan verip adranalin pompalama :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
26-09-2012, 09:47
Dün gece bi rüya gordum. Torunlarim oluyomus. Universite cagina geldiklerinde aralarinda tartisirken goruyorum onlari EV RC mi yoksa REG 106 mi diye :hehe:

İbo olm cikarmayacaksan su arabayi ortama heyecan verip adranalin pompalama :D

rüya yorumu güzel abi :D:D valla abi kendime hakım olmıyom adaranalın pompalıyom durmadan :D:D

arabam cıksada bi allahın ziniyle baya atraksiyon olucak:D:D

Selcuk_RoL
26-09-2012, 10:09
rüya yorumu güzel abi :D:D valla abi kendime hakım olmıyom adaranalın pompalıyom durmadan :D:D

arabam cıksada bi allahın ziniyle baya atraksiyon olucak:D:D

İbocum sen bu konuya 1 hafta uzerine durduk yere bsy yazmassan konu kaybolur gider yinelemenin anlami yok oky