Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik tavsiyesi yardım lütfen !
HondatugraL
16-07-2012, 19:29
Araç FD6 2008 civic üzerindeki lastikler 4 yıllık 61 bin km de bridgeston potenza 205/55/16 artık işlevsellikleri sıfır. Lastik değişmeye karar verdik. Babam üzerindekinin aynısından istiyor ama ben başka markalar denemek ıstıyorum. Aynı zamanda fd6 lar içeri biraz yol sesi alıyor belkıde lastıkler çok sertse bundan dolayıda olabılır dıye tavsıye edersenız yumuşak hamurlu lastıklerden yada civicte sorun çıkarmıcak aynı ölçülerde lastik önerileri alabilirmiyim:beuj::beuj:
Michelin Energy 4 Mevsim.. memnun kalıcagına eminim
HondatugraL
16-07-2012, 19:49
evet bikaç kişi daha tavsıye ettı yumuşak hamurlumu mişelin energy ?
Ben Uzun Süre 2.0 Focusta Kullandım Gayette Memnun Kaldım Yol tutuş Olsun Ymusaklık Olsun Gerçekten Başarılı Bir LAstik. Ancak Kullanım Süresi Dolgunuda Değiştirilmesi Gereken Lastiklerdir. Aşırı Derecede Sertleşir. Yani Seni Potenza Kadar İdare Edebilirmi Bİlmiyorum. ama normal Standart Ve Günlük Kullanımda Vericeğin Paranın Hakkını Fazlasıyla Vericektir. Kullanan Arkadaşlar elbet vardır Onlarda detaylı anlatırlar..
HondatugraL
16-07-2012, 20:15
evet yumuşak hamurluysa çabuk bıtıcektır normal ama bıtene kadar hakkını versın yeter. Belkı ıcerı gıren sesıde bı nebze azaltırız.
yokmu başka tavsiyelerr ??
onursumer
16-07-2012, 20:40
yumuşak hamurlu lastikler daha az ses yapar hemde daha iyi tutunurlar tek kusuru denilen gibi çabuk biter oda hakkını verdiğinden sıkıntı olmuyor :)
michelin benim bu zamana kadar kullandığım en iyi lastik
HondatugraL
17-07-2012, 00:03
başka marka model önerilerr ???
bora1311
17-07-2012, 00:13
continental premium contact 5 ya da bridgestone turanza er300
HondatugraL
17-07-2012, 02:45
continental premium contact 5 ya da bridgestone turanza er300
bunları ne açıdan tercih etmeliyim onlarıda yazarsanız bilgilenmiş olurum.
Continental Hiç kullanmadım Ama Bridgestone Turanza Serisi Sadece Yaz MEvsimlerinde Çok iyi Oldugunu Söyleyebilirim..