PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 VDA 99 clio ..?

131mirafiori
16-07-2012, 21:29
ağalar aracı bir arkadaşımıza almayı düşünüyoruz fakat araç hakkında pek bir bilgiye sahip değiliz... Sahibi foruma üye diye biliyorum konusunu bulamadım aracın...

Araç hakkında görüşleriniz önerileriniz nedir ?

Renault Clio 1.6 16V 2004 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 86941589 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-sport-86941589/detay)

EREN34
16-07-2012, 21:31
Bir kere Bostancı sanayide egzozcuda görmüş göz ucuyla inleşemiştim. Arabanın öyle direk göze batan bir kusuru yoktu ama ben 2004 model bir arabadan daha böyle tay gibi durmasını duruşu ile dikkat çekmesini beklerim

freelife
16-07-2012, 21:34
araç çizilmelerden dolayı boyanmıştı bizim reno forumundaboya aşamaları var,dereceli ekzantrik yurt dışından getirip takmıştı hala üzerindemi bilmiyorum . araç inanç sencerin eski arabası çok bakımlıdır..çalışır renault yetkili servisi bakımlarını ve boyasını yaptı diye biliyorum.

Seven7
16-07-2012, 21:37
Yanlış anlamasın kimse ama ben bu maliyet fiyatlarını anlamıyorum. Bu arabaya 30k mı gömmüşler? Neresine gömmüşler de ben göremiyorum?

mehmetRS
16-07-2012, 21:38
İnanc isimli arkadaşın eski arabası.. bir clio 1.6 ya yapılacak herşeyi yaptı nerdeyse, fren diskleri clio rs lerle aynı sistem, 4 disk yani, boyasıda aynen freelife arkadasın dediği gibi serviste sıvı sarı renginde yapılmıstır. Mesleği gereği uzun süre yurt dısında v.s. oldugundan otoparkta arabasını çizip kaçmıştı veletin biri, sonra boyattı. Cok düzgün bir aractı. Halende öyledir sanırım.

131mirafiori
16-07-2012, 21:39
Bir kere Bostancı sanayide egzozcuda görmüş göz ucuyla inleşemiştim. Arabanın öyle direk göze batan bir kusuru yoktu ama ben 2004 model bir arabadan daha böyle tay gibi durmasını duruşu ile dikkat çekmesini beklerim

Eren abi sen renault cu adamsın bunu dikkate alıcam... Sağolasın...

araç çizilmelerden dolayı boyanmıştı bizim reno forumundaboya aşamaları var,dereceli ekzantrik yurt dışından getirip takmıştı hala üzerindemi bilmiyorum . araç inanç sencerin eski arabası çok bakımlıdır..çalışır renault yetkili servisi bakımlarını ve boyasını yaptı diye biliyorum.

Google da aracın detaylı tüm fotoğraları mevcut hepsine baktık inceledik... Serviste hazırlandığınıda biliyoruz... kasası tamam eyvallah ama yürüyen kısmında neler var onları bilmek istiyoruz... Bilgi için çok teşekkürler :)

freelife
16-07-2012, 21:40
Yanlış anlamasın kimse ama ben bu maliyet fiyatlarını anlamıyorum. Bu arabaya 30k mı gömmüşler? Neresine gömmüşler de ben göremiyorum?

valla isteyen yalnış anlasın :) bindikleri benzinleride hesaplıyorlar herhalde . bende 30 kağıt gömdün ama bunun 10 olan kısmı doğru 20 hep yalnış işlerden dolayı çöpe atıldı
şimdik 30 mu gömmüş oluyorum yoksa doğru olan 10 mu :)

mehmetRS
16-07-2012, 21:40

ya en basitinden üzerindeki dereceli egzantrikler 2500 3000 liralara türkiyeye geliyor, amortisörü yayı v.s. bunlar hep para.. yanlıs hatırlamıyorsam filtre sistemi de k&n nin 1.6 cliolar için özel ürettiği bir kit, şimdiki fiyatının gen II versiyonunun fiyatı zaten Türkiye şartlarında 600 700 para.. e boyasını serviste yaptırmaya kalksanız bu renk, kafadan söküldü toplandı edildi felan yine 2000 3000 lira paranız gider..jant lastik ayrı mevzu, fren sistemine bir miktar harcanmıstır.. egzostu zartı zurtu, 30K tutmasada, hatırı sayılır rakamlar söz konusu

edit :2000-3000 liraya bitmiyor bu işler

freelife
16-07-2012, 21:41
Eren abi sen renault cu adamsın bunu dikkate alıcam... Sağolasın...

Google da aracın detaylı tüm fotoğraları mevcut hepsine baktık inceledik... Serviste hazırlandığınıda biliyoruz... kasası tamam eyvallah ama yürüyen kısmında neler var onları bilmek istiyoruz... Bilgi için çok teşekkürler :)

bulayım link vereyim sana ,yürüründe dereceli var diye biliyorum hatta merdan usta baday yetkili servisi taktı..

EREN34
16-07-2012, 21:42
Ben Williams toparladım 30 lira gömemedim. Gerçi yaklaştım ama beceremedim:D ki ben arabayı aldığımda önüne anca at bağlanıp sokakta karton toplanırdı.

mehmetRS
16-07-2012, 21:43
Erencim, bu 30 liraya sanırım aracın fiyatıda dahil, yoksa 30 liralık birşey yok aracta hakaten. arac artı masraflar 30 lira gibi düşünmüştür satıcı vatandaş

ondertopcu
16-07-2012, 21:46
sahibi buraya üye değilmiydi sanki yapım aşamasındaki resimler paylaşılmıştı burda

freelife
16-07-2012, 21:49
Erencim, bu 30 liraya sanırım aracın fiyatıda dahil, yoksa 30 liralık birşey yok aracta hakaten. arac artı masraflar 30 lira gibi düşünmüştür satıcı vatandaş

aynen böyleyse eyvallah ,yoksa abartılmış...

EREN34
16-07-2012, 21:50
Merdan hatta:

Egzantiriği kendi ellerimle taktım diyor:D

EREN34
16-07-2012, 21:51

O zaman biraz mantıklı:)

TarikS
16-07-2012, 21:55
Benim anladigim kadariyla 30 lira maliyet derken arabayla beraber demek istiyor, o kadar da degil :)

Guzel duruyor fotograflardan, hakkaten anahtar ciziginden dolayiysa ve piyasasini bilmiyorum fiyati normalse alinir binilir

mehmetRS
16-07-2012, 22:01
cizildiği haldeki fotografları felan hep vardı inancta, görürse yazar gösterir mutlaka

sinan-s
16-07-2012, 22:08
Çok güzel araç bir sefer canlı görmüşrüm..normal piyasası 13 16 arası ama arabadada emek var..

_Emre_
16-07-2012, 22:18
inanç abinin eski aracı olması lazım hatta fotoları vardı forumda

emre_
16-07-2012, 22:22
Arac duzgun olarak biliyorum renault sitesinde an an resimleri mevcuttu duruyorsa cizikler yuzunden boyatirken sivi sariya cevrildi

131mirafiori
16-07-2012, 22:22
Harcanan para kendilerine kalsın bizi ilgilendirmez sonuçta... Ben mirafioriye 10 bin lira harcamışımdır kaporta boya hariç ama görünen ne? Sadece jant lastik, panjur ve tamponlar :D :D :D Geri kalan depoda... Bir dünya yedek...

Araç güzel fakat kaza bela durumu nedir kasa önemli değil dedik ama şaselerde falan oynama varsa hiç bulaşmayız..?

freelife
16-07-2012, 22:23
Harcanan para kendilerine kalsın bizi ilgilendirmez sonuçta... Ben mirafioriye 10 bin lira harcamışımdır kaporta boya hariç ama görünen ne? Sadece jant lastik, panjur ve tamponlar :D :D :D Geri kalan depoda... Bir dünya yedek...

Araç güzel fakat kaza bela durumu nedir kasa önemli değil dedik ama şaselerde falan oynama varsa hiç bulaşmayız..?

kazası yok diyebiliyorum.

131mirafiori
16-07-2012, 22:39
kazası yok diyebiliyorum.

Detaylı bir araştırma yapalım bakalım abi baya niyetine girdik sonuçta...

aLLen
16-07-2012, 23:19
arac bı abımde yuzevlerde aracın boyası falan guzel goze batan sıkıntısı yok kaza olarak net bı bılgım yok ama kaza yok dıye bılıyorum aracla zaten gazlama falan yapmıyor keyfı takılıyor guzel dırı bı arac guzel baktırısın kafana yatarsa alınır araba

131mirafiori
17-07-2012, 00:09
arac bı abımde yuzevlerde aracın boyası falan guzel goze batan sıkıntısı yok kaza olarak net bı bılgım yok ama kaza yok dıye bılıyorum aracla zaten gazlama falan yapmıyor keyfı takılıyor guzel dırı bı arac guzel baktırısın kafana yatarsa alınır araba

Baktırırsın demesi kolay baktırmasıda kolay bakmasıda fakat Bursadan kalkıp gelip sonucun hüsran olmaması için çabalıyorum :)

onur_S
17-07-2012, 01:03
bu arac lacivertti sanırım essek krom jantları vardı sahibi japon kız bulup evlenmişti allah bozmasın, o araba değilmi :)

ERTAN
17-07-2012, 01:14

Gazlama falan yapmiyomu:D Ne zaman gorsem sari leonla sikiyodu ,minubus yolunda bile:DArac distan gordugum kadariyla cok diri, yururude baya guzel ben rs saniyodum 1.6 olmasina sasirdim. Bence araci gelip gorurseniz husrana ugramassiniz.

emre_
17-07-2012, 07:48
Sari leonda 1.8 t fr di inanc in yakin arkadasidir oda arabanin kazasi yok diye biliyorum cut out egzostu vardi alinsa binilebilir bir araba rengine boyandigindan beri hastayim orjinal sivi sari kodu ile hazirlayip boyadilar orjinal rengide gri diye hatirliyorum

Falmor
17-07-2012, 09:05
Colombo&Bariani dereceli egzantrikler,supersprint headers,k&n 57i filtre kiti,komple clio rs fren sistemi aracın ekstraları.