Orijinalini görmek için tıklayınız : fn2 typ r s2000 rooling
goldbergbrk
17-07-2012, 02:29
Fn2 vs. s2000 rolling - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pA-y5faq6-s&feature=related)
daha öcne verildimi bilmiyorum ama cidden fn2 ye kocaman maşallah çok iyi yürüyo baya yüklenmiş sanırım
Jeandan-R
17-07-2012, 02:36
Bs type r diye aratin bir dunya videosu var :) ayrica trdeki en saglam fn2
Serhat Y.
17-07-2012, 12:28
Fn2 vs. s2000 rolling - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pA-y5faq6-s&feature=related)
daha öcne verildimi bilmiyorum ama cidden fn2 ye kocaman maşallah çok iyi yürüyo baya yüklenmiş sanırım
bu video foruma koyulmamıştı daha önce ama heralde izlemeyende yoktu pek:D neyse beğendiğine sevindim yinede eyvallah diyelim:icon_tup:
bu video foruma koyulmamıştı daha önce ama heralde izlemeyende yoktu pek:D neyse beğendiğine sevindim yinede eyvallah diyelim:icon_tup:
kanka hızlıymış lan araban :)
Serhat Y.
17-07-2012, 12:39
Serhat reyis yar bizi :D
estapitipiti Keremcim;) deneriz tabi seveseve:D
Serhat Y.
17-07-2012, 12:41
kanka hızlıymış lan araban :)
he lan ogün hızlıydı harbiden, salaksalak gülüyodum amk. kendi kendime arabanın içinde. biara sağa çektik denemeden sonra arabadan inemiyorum ayıp olucak diye ağzım kaymış toparlayamıyorum:D
he lan ogün hızlıydı harbiden, salaksalak gülüyodum amk. kendi kendime arabanın içinde. biara sağa çektik denemeden sonra arabadan inemiyorum ayıp olucak diye ağzım kaymış toparlayamıyorum:D
hahaha işte kanka o gün sana yürü ya kulum demiş yürümüşsün :)
Patisever
17-07-2012, 12:54
asıl düelloyu bekliyoruz hala
asıl düelloyu bekliyoruz hala
kısa süre daha beklemen gerekecek o zman
Patisever
17-07-2012, 13:18
Dbs-bs olayı yani
emirarslan34
17-07-2012, 13:58
ne yürüyor ya yok böyle bir typer abi. maşallah yapan ellere
estapitipiti Keremcim;) deneriz tabi seveseve:D
2'de 40'ta bekliyorum :hahaha:
Dbs-bs olayı yani
Sıkıntı yok sen merak etme bs çıktığında dener.
Patisever
17-07-2012, 14:16
Sıkıntı yok sen merak etme bs çıktığında dener.
sıkıntı yok kardeşş zaten deneyeceklerini biliyoruz ama sağlam olacak onu bekliyoru bir cok kişi ;)
Serhat Y.
17-07-2012, 14:42
sıkıntı yok kardeşş zaten deneyeceklerini biliyoruz ama sağlam olacak onu bekliyoru bir cok kişi ;)
beklemeye devam ozaman araç hazır olunca deniycez, bekleyen biçok kişiye iletirsin;)
Serhat Y.
17-07-2012, 14:45
2'de 40'ta bekliyorum :hahaha:
şakacı:D dostlarımızla devir vites hesabı yapmıyoruz heriki aracında makul ölçülerde en iyi olduğu yerde basarız:icon_tup:
şakacı:D dostlarımızla devir vites hesabı yapmıyoruz heriki aracında makul ölçülerde en iyi olduğu yerde basarız:icon_tup:
hele bir çıksın BS,sabaha kadar basarız.. özletti kendini
40'ın üzerinde basarsam konulu fuhuş +18 videosu olur.. o nedenle ben izlemeye geliim :D
Serhat Y.
17-07-2012, 14:54
eee Cem uzmanım senle kaçta basıcaz varmı kafanda bi hız devir aralığı:D
Knka aralik - ocak gibi dusunelim bunu ;)
Serhat Y.
17-07-2012, 15:02
peki cems;)
peki cems;)
Ona en güzel adaleti ben yapıcam :)
ersin_srndg
17-07-2012, 15:27
arada çay ve sigara eşliğinde izliyorum :) maşallah diyelim, gerçekten bs izlenmeye değer.
Knka sana turbo typerlar var ;)
Patisever
17-07-2012, 15:47
beklemeye devam ozaman araç hazır olunca deniycez, bekleyen biçok kişiye iletirsin;)
eywallah mesajı yayıyorum arkadas :D ciddi rakipler ama ciddi sıkı yürürlü nadir her ikiside bs nin fn2 olup böyle yürümesü ayrı bir merk yaratıyor bircok kişide ep3 olsa böylesi olmazdı sanırım herşeyden önce hayırlısı olsun kazasız belasız
evolutions
17-07-2012, 15:58
uslup önemli bişeydir derdi büyüklerim
Serhat Y.
17-07-2012, 16:00
Cupradan bahsetmiyosun dimi kanks. anca tt ye çıtır bi modifiye yaparsan stg1. gibi mesela ozaman denersin cem uzmanla.
eywallah mesajı yayıyorum arkadas :D ciddi rakipler ama ciddi sıkı yürürlü nadir her ikiside bs nin fn2 olup böyle yürümesü ayrı bir merk yaratıyor bircok kişide ep3 olsa böylesi olmazdı sanırım herşeyden önce hayırlısı olsun kazasız belasız
aynen öyle herşeyden önemlisi kazasız belasız deneyelim geçsin gitsin:icon_tup:
Serhat Y.
17-07-2012, 16:01
uslup önemli bişeydir derdi büyüklerim
konuyla ilişkilendiremedim, mümkünse açarmısın biraz?
by_BuRoCk
17-07-2012, 16:08
2 aracada maşallah fn2 ye ayrıca maşallah çok saglam sıkı
bs yi çok seviorum maşallah yapan ellere tebrikler.2 sonunda basar basmaz vites bitmesine ragmen manyak güzel yürümüş.o süratte 3. viteste basılsa daha makbül değil miydi?
Cupradan bahsetmiyosun dimi kanks. anca tt ye çıtır bi modifiye yaparsan stg1. gibi mesela ozaman denersin cem uzmanla.
aynen öyle herşeyden önemlisi kazasız belasız deneyelim geçsin gitsin:icon_tup:
Kanka ben onun minisini severim :)
earthquake07
21-07-2012, 14:15
bu aracı insan mı yaptı.? boyutundayım su an