Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da motosiklet tamircisi olan Yada tanıyan var mi
phoenixs
17-07-2012, 10:12
Bende hyosung gt250r ben yapılması gereken malzemeleri satın aldım zincir dişli vs bunları yapabilecek bı motor üstasi arıyorum tanıdığı olan Yada bu isleri yapabilecek birisi varsa buradan mesaj atarsa sevinirim
mgnPower
17-07-2012, 10:23
Yiba carsisinin arkasinda erkal motor var. irfan var orda sahibi. selamimi soyle merkez bankasindan guroldan aldim numarani de yardimci olacaktir. 311 25 62
CeSaNCeEm
17-07-2012, 10:38
Şaşmazda var ustam numarasını ismini pm'ledim
Bende hyosung gt250r ben yapılması gereken malzemeleri satın aldım zincir dişli vs bunları yapabilecek bı motor üstasi arıyorum tanıdığı olan Yada bu isleri yapabilecek birisi varsa buradan mesaj atarsa sevinirim
ulusan motor birlik mahallesi vehbi abi firma sahibi. çok düzgün insanlardır ve çokta bilgilidirler. oraya yaptırabilirsin.
phoenixs
17-07-2012, 16:55
herbirinize tek tek teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için
Başka bir alternatif büyük sanayi Hüseyin usta..
phoenixs
18-07-2012, 16:18
Başka bir alternatif büyük sanayi Hüseyin usta..
tesekkürler hocam kısmetse önümüzdeki hafta içi birine gidip yaptıracam
phoenixs
29-07-2012, 23:35
Güncel varsa 1-2 yer daha alayim en uygun olana gideyim
arkadaşlar yeni konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum. kanuni pop corn motorum var. yaklaşık 5 senedir yatıyor. çalışması için doğal olarak elden geçmesi gerekiyor. tanıdığınız bildiğiniz ucuz tamirci önerileriniz nelerdir ? ankara içi