Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Cooper deneme r53&r56 (Avrupa yakasi)
34tb9544
17-07-2012, 13:07
Baslikta belirttiğim gibi sadece mini Cooper s olucak yapılacak olan deneme assagi yukarı gelecek olan araçlar bellidir biraz alisilmisin dısı mini cooperlar olursa iyi olur
1-r53 benim aracım kasnak filtre komple egzoz yazilim
2-56 tamamen standart orta susturucuyu çıkarttık bı tek
3- r53 uzman (Cem)
4-r56 sormadan yazıyorum Kekuti kırmaz bizi herhalde bı sürekli karşıya gittik kırmadık 1 defa gelir herhalde güzel hatrimiz için
5- arenimo gelirse iyi olur hızlı bir Mcs görürüz
Ufaktan liste bu cooperi olupta sohbet muhabbet etmek isteyen cooperlari görmek isteriz
Not: deneme Avrupa yakasında olacaktır
kanka satmaktan vazgeçtin denemeleremi başlıyorsun :) bende sohbete gelirim :)
Hava 45 derece farkindayiz dimi :D
34tb9544
17-07-2012, 13:16
Ufaktan ufaktan deniyordum zaten arkadaslar arası kanka simdi kimseyede atar gider yapmıyorum
Hızlı minileri görmek istiyorum sadece
Bayrampaşalı
17-07-2012, 13:19
gokhan kanka 200 ustu yapında senın aracın nasıl oldugu gorulsun :)
videolar kaliteli olsun :)
34tb9544
17-07-2012, 13:21
Hava 45 derece farkindayiz dimi :D
Gel kanka ben sana sguk bişeyler ismarlarim :)
Ben daha 100-200 olcemedim 190da kaliyor araba :D hahahaha
4. Vites sonu 100-190 oyle bir geliyorki sanirsin 5'e atinca 300 gorucek aq :D
Parasutleri aciyor sonra hahahah
Biraz sogusun hava daha sag salim yasiyoruz cok sukur ;)
by serçe
17-07-2012, 13:24
beni arabana alırmısın göki :) çok merak ediyorum bu deneme olaylarını
34tb9544
17-07-2012, 13:24
gokhan kanka 200 ustu yapında senın aracın nasıl oldugu gorulsun :)
Selçuk kankam gibi yapicam bende 6 yi bitirelim diycem hahahahah
Hızlı cooperlar aranıyor
Yekta pampisimi bilerek yazmadım o bu isleri bıraktı pist kowaliyor
Bide Aren gelirse ben gelmem alev atip duruyor hakaret eder gibi :hahaha:
yekta gelirse gelinir bizde en son piste girdik yani nolmuş :)
güzel bir kalabalık olursa gelmeye çalışırım maksat muahhbet ama yektasız olmaz
34tb9544
17-07-2012, 13:29
Bide Aren gelirse ben gelmem alev atip duruyor hakaret eder gibi :hahaha:
Emg hem gergin hemde Alevli galiba :) bide sitede bu saydiklarimdan başka Cooper o olan yok mü
kanka satmaktan vazgeçtin denemeleremi başlıyorsun :) bende sohbete gelirim :)
Haber ver kanka,sohbete gelebilirim :D
Haber ver kanka,sohbete gelebilirim :D
tamam kanka bana haber gelsin senle beraber geçeriz sohbete :)
Pilavlı sohbetmiş gibi bahsetme şundan :D
34tb9544
17-07-2012, 13:36
Sohbet var dediler geldik
Yektaaaaaaaaa duy sesimizi
Birde Luai vardi emg ye es deger galiba oda olsa :)
serqan23
17-07-2012, 13:37
gökhan sikendere ugricaz buhaftaiçi bi dompipi:D we kompple sikender yapımı egzozla gelebiliriz :D
serqan23
17-07-2012, 13:38
Sohbet var dediler geldik
Yektaaaaaaaaa duy sesimizi
Birde Luai vardi emg ye es deger galiba oda olsa :)
bugün sitede bi cooperS e denk geldim ERM 17 ona söyleyin o da gelsin :) S sonucta :heyoo:
34tb9544
17-07-2012, 13:38
gökhan sikendere ugricaz buhaftaiçi bi dompipi:D we kompple sikender yapımı egzozla gelebiliriz :D
Daha güzel olur ben hala aynı setupa mahkumum :) gecin beni :)
B.Battal
17-07-2012, 13:40
Pilavlı sohbetmiş gibi bahsetme şundan :D
Sen gel mübarek sen gel
serqan23
17-07-2012, 13:44
Daha güzel olur ben hala aynı setupa mahkumum :) gecin beni :)
senin araba okunmuş. 200 den sonra arkadan tekme yiyo ;)
Feyzli abiler getircem sende gel
Tarihi uydurursa bi tanede r56 otomatik ekle listeye Gokocum.
Ecufast
Evolve intercooler
Egzoz + dp
Ecufast
Evolve intercooler
Egzoz + dp
Evolve mu :cool:
uydurun tarihi ordayım ! :D
34tb9544
17-07-2012, 13:51
Ecufast
Evolve intercooler
Egzoz + dp
Sen tarih iste yeterki hepsini sana gore ayarlarım
senin araba okunmuş. 200 den sonra arkadan tekme yiyo ;)
adeta bir typeR :D
Evolve mu :cool:
uydurun tarihi ordayım ! :D
üzerine alındın dimi :)
Talha nın aracı
ahuahuauahauhau :D büyük R lere hastayım :D
Arkadaşlar dün çok geç yattım , Arkadaşlarla 3 e kadar oturduk sabah 8 de kalkıp 2 kere 4. levent gürpınar beykent yaptım yarın sabah çok erken saatte Bursaya gideceğim beni mazur görün R yaptı sayın:D
bana bırak EMG'yi :D
@grkm ; kanka biliyorum :) belki geçersem intercooler'ı bana verir dedim ama :D
Talhayi diosaniz arayim gorky bu isler icin haber bekliyordu bnden ztn
adam Baba olacak, bırakın çocugun peşini.. :)
adam Baba olacak, bırakın çocugun peşini.. :)
Ya sen ne kaşar adamsın ya :D R yaptın yine nerde o eksi kerem uçana kaçana sıkan:D
serqan23
17-07-2012, 14:06
yok böyle bişey ya :D adam 200 altı sanki vtec altı gidiyo :D 200 + kopuk uçurtma :D
Ya sen ne kaşar adamsın ya :D R yaptın yine nerde o eksi kerem uçana kaçana sıkan:D
havalar bi sogusun bak kimlere sıkıcam :D
havalar bi sogusun bak kimlere sıkıcam :D
Lütfen yine bana kaldır :D
ne olum en fazla 3 boy açarsın dediğin günleri çok özledim ya:D
34tb9544
17-07-2012, 14:18
Beyler bu aksam degil deneme Ramazan'da yaparız ne kadar mini o kadar hareket
Talhayi bı görmedik gitti Gorkem en yavasiniz olarak gelicem gaza getirmeyin beni
200 üstünü okuttuk kanka ama Kekuti kankama yetişemiyorum hala :)
34tb9544
17-07-2012, 23:16
Ewet bir adet daha r53 katıldı aramıza stock sadece oneball var arabada bu haftasonuna kadar atraksyon olur büyük ihtimal Kekuti tam sana gore bı 56 buldum ecufast dp egsoz senin kalemin otomatik
Beyler bu aksam degil deneme Ramazan'da yaparız ne kadar mini o kadar hareket
Talhayi bı görmedik gitti Gorkem en yavasiniz olarak gelicem gaza getirmeyin beni
200 üstünü okuttuk kanka ama Kekuti kankama yetişemiyorum hala :)
Arkadaşlar sakıncası yoksa bende katılmak isterim.Aracım Görkemin dediği gibidir.
Cuma veya cumartesi geceleri olabilir.Bahçeşehir Çatalca arası yolu tavsiye ederim.
Fakat siz nerde nasıl istersenizde katılım için elimden geleni yaparım.
34tb9544
18-07-2012, 14:45
Arkadaşlar sakıncası yoksa bende katılmak isterim.Aracım Görkemin dediği gibidir.
Cuma veya cumartesi geceleri olabilir.Bahçeşehir Çatalca arası yolu tavsiye ederim.
Fakat siz nerde nasıl istersenizde katılım için elimden geleni yaparım.
Talha büyük ihtimal ramazanda bı aksam Yapicaz kesin tarih ve saati yazarim ben sana bu arada hosgeldin
Talha büyük ihtimal ramazanda bı aksam Yapicaz kesin tarih ve saati yazarim ben sana bu arada hosgeldin
Ben telden ulasirim gokhan talhaya sikinti yok
34tb9544
18-07-2012, 14:50
Ben telden ulasirim gokhan talhaya sikinti yok
Tamam kanka sıkıntı yol Yekta beyfendi :):) muhabbete gelicekmis
Tamam kanka sıkıntı yol Yekta beyfendi :):) muhabbete gelicekmis
Vay anasini ;)
34tb9544
18-07-2012, 15:04
Hızlı Miniler araniyor???!?
Tamamdır , hoşbulduk görüşmek üzr...
Burakthy
18-07-2012, 17:47
talha nasipse bende gelirimde bu pirelli p zero nero lar ile nasıl olucak bilmiyorum
Sercan AKCAN
18-07-2012, 17:56
ne zaman olucak bu olaylar ? stock cooper s le denerim :D yok cooperdan baska araç istemiyoruz derseniz izlemeye muhabbete gelirim :D
Gel kanka ben sana sguk bişeyler ismarlarim :)
bakale bizde gelekmi :D
talha nasipse bende gelirimde bu pirelli p zero nero lar ile nasıl olucak bilmiyorum
Bence yeni aldın aracı ne olduğu da belli değil ztn :) gel bi görmüş olursun. Bak eski aracında ne kadar faydalı oldu.
34tb9544
19-07-2012, 14:39
bakale bizde gelekmi :D
Aklimdasin kanka
Aklimdasin kanka
hiç sirocco ile denemedim.Renk katar bence...
Yanlis anlasilmasin rocco gelsin derseniz pololarda gelir type R da gelir S2K da gelir bence aranizda deneyin panpalar once:D
Yanlis anlasilmasin rocco gelsin derseniz pololarda gelir type R da gelir S2K da gelir bence aranizda deneyin panpalar once:D
bencede miniciler arasında olsun o zman ataşhir gecelerinden bir farkı kalmaz ben polisten vs kaçmak istemiyorum çünkü artık yaşlandık adrenalini bünyem kaldırmıyor bide polislerle anlaşamıyorum mantıksız konuşuolar :)
Muhabbet için takipteyim :D
Muhabbet için takipteyim :D
GP in var sanırım denesene sadece muhabbetle sınırlı kalma ben çok deneridm cooper s lerle GP im varken hızlıda giderdi namussuz :)
Muhabbetimiz hoş olsunda deneme eğlencesi olur :)
4 - 5 miniye ulaştıkmı durum nedir?
of be arkadaş ıstanbulda olsaydım bıg turbolu methanollu bende aranızda olurdum:)
Burakthy
21-07-2012, 15:38
nihat büyüttünmü turboyu haberimiz yok kjcw turbosumu taktın
1-2 gündür geceleri havalar serin yokmu bişiler bu akşam sporda yok motorsporları yapardık :)
bs typer ilerle konudan 2013 te gel :)
of be arkadaş ıstanbulda olsaydım bıg turbolu methanollu bende aranızda olurdum:)
sana göre birşeyler bulunur Nihatcım :D
Haftaya yagmurluymus yokmu bisiler
Muhabbet için gelirim bende. Hem banada fikir olmuş :)
perşembe akşamına buluşalım diye konuştuk arkadaşlarla bakalım
ben varım
tb9544 (gökhan) var
talha var (r56)
luai (belki haber bekliyorum)
şimdilik bu kadar gelmek isteyen buyursun ,geçti geçildi problem değil maksat görmek isteyen arabsını görsün
34tb9544
07-08-2012, 11:40
Hızlı 56 kekutide gelir Cem en hizlimiz arenimo var onlarida yaz kanka Yekta gelebilir sohbete
Hızlı 56 kekutide gelir Cem en hizlimiz arenimo var onlarida yaz kanka Yekta gelebilir sohbete
ok gelcez diyenleri yazıcam
34tb9544
07-08-2012, 12:05
Topu topu 6-7 tane miniyiz bı türlü bı araya gelemiyoruz !!
Topu topu 6-7 tane miniyiz bı türlü bı araya gelemiyoruz !!
kısmet napalım bnm talhaya bide sana sözüm vardı ztn canımız sağolsun :)
hadi hayırlısı bakalım.Çok eğlenceli olucak.
Keremcim seni mutlaka beklerim.
Kanka Mini Miniye kaldırmaz :D ben şu ara japonlara sarmış durumdayım akşama hızlı mini videolarını koyuyorum hahaha :D
B.Aktepe
07-08-2012, 12:29
Kanka Mini Miniye kaldırmaz :D ben şu ara japonlara sarmış durumdayım akşama hızlı mini videolarını koyuyorum hahaha :D
:) her japonun eti yenmez :)
:) her japonun eti yenmez :)
Abi suyu içilir ekmeği yenirleri seçiyorum :D hahaha Bilal abi sen beni bi yar rahatla :D
B.Aktepe
07-08-2012, 12:31
Abi suyu içilir ekmeği yenirleri seçiyorum :D hahaha Bilal abi sen beni bi yar rahatla :D
:) eehehe yok genelleme yapınca konuya dahil olayım dedim :)
bnm japonlarda beni yarcak kankam var onu bekliyorum :)
ama bu mevsim mini vs mini
kışın sıfır derecelerde mini vs honda
ben bunu bilirim :)
:) eehehe yok genelleme yapınca konuya dahil olayım dedim :)
Abi alman mahallesinde sushi satma :D hahahaha işin şakasındayız bende eski japoncuyum :D
Selcuk_RoL
07-08-2012, 12:59
Abi alman mahallesinde sushi satma :D hahahaha işin şakasındayız bende eski japoncuyum :D
Fransiz kabulse bende gelirim kanka anadolu yakasi!!
yok avrupa yakası olcak ama miniler olcak malesef
-Günalp-
07-08-2012, 13:05
kısmet napalım bnm talhaya bide sana sözüm vardı ztn canımız sağolsun :)
Kanka tam Perşembe gelecektim kısmet değilmiş.. On numara olcakti..Benide yazardiniz listeye:)
Kanka tam Perşembe gelecektim kısmet değilmiş.. On numara olcakti..Benide yazardiniz listeye:)
valla güzel olurdu kanka :)
34tb9544
07-08-2012, 13:52
Bütün minilere gider bu satten sonra hahahahahahahahahhaah gelenede gelmeyenede sıkarım :):)
34tb9544
07-08-2012, 13:53
Hızlı Miniler ateşli miniciler araniyo
yokmu başka kimse max 4 kişimi kaldık şimdi
34tb9544
07-08-2012, 17:59
Kekuti bu günde ayarını yapamadı sanirim
Aren sen gelmiyomusun? Nos aldim bende fişliycam hepinize ona gore gelin :)
34tb9544
07-08-2012, 18:08
gökan nos mu aldın :D
Fos galiba Bendeki :)
arkadaslar selam bulusma oldu mu? katılmak ısterım post u sımdı gordum gec mı kaldım :/
evet beyler yapalımmı bu aralar kimler var gelebilcek olan yazsında ortak gün belirlyelim
gökhan
talha
ben
fiks tayfayız heralde :)
Cem senden bir önce msj atan arkadaşta var.Ona da haber verelim.4 tane minici oluyoruz.Bu sayı da yeter zaten.
Başlık açılalı çok oldu arkadaşlar müsait olsalardı gelirdi zaten.Biz kendimiz yapalım gitsin.Daha sonra gerekirse tekrar yaparız.
Cem senden bir önce msj atan arkadaşta var.Ona da haber verelim.4 tane minici oluyoruz.Bu sayı da yeter zaten.
Başlık açılalı çok oldu arkadaşlar müsait olsalardı gelirdi zaten.Biz kendimiz yapalım gitsin.Daha sonra gerekirse tekrar yaparız.
tamam talha gün belirleyelim o zaman bir şekilde onada uyalım isterse rocco vs de gelebilir çok kalabalık olmamak kaydıyla,sen ne dersin ?
benim bu ara katılım göstermem zor gibi, haftaya düğün var. cenaze hastane ofis ev arası koşusturmalarım var..
Ay ortasında da Almanya'da fuara katılacağım, İnşallah ekim'de emrinizdeyim :)
kazasız belasız keyifli denemeler olsun, videoları bekliyorum
Sadece mini demissiniz ama civic r53 Sİ var :) kabul ederdeniz hafta sonu olursa bende gelirim
tamam talha gün belirleyelim o zaman bir şekilde onada uyalım isterse rocco vs de gelebilir çok kalabalık olmamak kaydıyla,sen ne dersin ?
bu cuma veya cumartesi gecesi olsun.Cuma daha iyi olur benim için.
Rocco banada uyar.Fazla olmamak kaydıyla 200 250 hp araları uygundur heralde.
R53 - MCS
Alta 15 Kasnak
Alta Filitre
Alta Intercooler
MSD Ignition Kit
SS Header + One ball Egzoz
Duruma göre gelebilirim bende arkadaşlar.
R53 - MCS
Alta 15 Kasnak
Alta Filitre
Alta Intercooler
MSD Ignition Kit
SS Header + One ball Egzoz
Duruma göre gelebilirim bende arkadaşlar.
liste gayet güzel bekleriz :)
Eğer bu akşam buluşuyorsanız imkansız, icabed gerektiren bi d.günü zortladı :(
ama bundan sonraki buluşmalara yazın adımı :)
Eğer bu akşam buluşuyorsanız imkansız, icabed gerektiren bi d.günü zortladı :(
ama bundan sonraki buluşmalara yazın adımı :)
cuma veya cumartesi akşamı planlıyoruz.Gelirsen memnun oluruz.
evet cumartesi gecesi diyelim gelmek isteyenler pm atarsa yeri söylerim açık açık olmsında sıkıntı olmasın
34tb9544
30-08-2012, 19:18
Kanka pazar donuyorum :) ufak tefek islerim var gerçi Cumartesi gec gelirsem sohbete gelirim :)
Kanka pazar donuyorum :) ufak tefek islerim var gerçi Cumartesi gec gelirsem sohbete gelirim :)
Gel kafana gore sadece bn ve talha deil 2-3 guzel ve hizli araba daha var ztn bakalim
34tb9544
30-08-2012, 19:23
Sorun yok panpa yetişirsem gelirim her türlü biliosun
Evet arkadaşlar organizasyon Cem'de.Bilgi isteyen kendisiyle iletişime geçebilir.
Yazın buraya Talha :D tüm hızlı miniler bilgi sahini olsun :D
Serhat Y.
31-08-2012, 10:05
Oradayim,,
Oradayim,,
Kekuti seni 2 de 40 da dimdik bekliyo :D hahaha
Kanka Serhatı cok gecerim ben :D daha saglam rakip lazim
Yazın buraya Talha :D tüm hızlı miniler bilgi sahini olsun :D
Zaten ben hem bu forum işinde hem de rolling işinde son derece tecrübesizim yazarım valla ama sıkıntı oluyomuş sonra :D
zaten en hızlı minicinin de haberi var işte başka kime gerek var :D
Zaten ben hem bu forum işinde hem de rolling işinde son derece tecrübesizim yazarım valla ama sıkıntı oluyomuş sonra :D
zaten en hızlı minicinin de haberi var işte başka kime gerek var :D
kanka demekki benim araba yavaş hahahaha:D benim haberim yok
yok aren yazarımda ztn gelcek olanlar belli ben öle geniş deilim ekip görünce keyfim kaçıo :) eskilerden kalma bir durum :)
Yok olurmu kanka ne yavaşı.Sen onur konuğusun o yüzden sana İngiltere kraliyet ailesinden kaşeli imzalı davetiye hazırlattım ama ptt de takılı kalmış olabilir :D ben seni davet ediym bu vesile ile.
Yalnız en hızlı mini derken ben kekutiyi kastettim orada bi yanlışlık olmasın :D
ben öle yazdım ama önceden dediğim gibi organizasyon cemde.
Ben herşeye kabulum zaten iddaam yok o yüzden çok rahatım :D
Yok olurmu kanka ne yavaşı.Sen onur konuğusun o yüzden sana İngiltere kraliyet ailesinden kaşeli imzalı davetiye hazırlattım ama ptt de takılı kalmış olabilir :D ben seni davet ediym bu vesile ile.
Yalnız en hızlı mini derken ben kekutiyi kastettim orada bi yanlışlık olmasın :D
haha :D kanka yok mu bu ptt ciler :D Kekutiyi ne yapıp yapıp getirticem benm araba zaten bu gece yada yarın gece rodaja çıkıyo :D motorumuz bitiyo hızlı bir şekilde forgetledik :D
haha :D kanka yok mu bu ptt ciler :D Kekutiyi ne yapıp yapıp getirticem benm araba zaten bu gece yada yarın gece rodaja çıkıyo :D motorumuz bitiyo hızlı bir şekilde forgetledik :D
iyi hadi bakalım hayırlısıyla sıkıntısız olsun bu sefer :)
Serhat Y.
31-08-2012, 11:00
Kekuti seni 2 de 40 da dimdik bekliyo :D hahaha
Tamam ilk olarak 2 de 40 deniyoruz nekadar sert cocuklarmisiniz gorelim bakalim:D
iyi hadi bakalım hayırlısıyla sıkıntısız olsun bu sefer :)
Sıkıntısız kanka zaten kendimiz kaşındık sorun yok En hızlı minileri görmek istiyorum araba çıkınca uçan kaçan face de resmi olan yolda pistte uzayda atmosferde hepsini bekliyorum
Evet takipteyim :D İnşallah hayırlısıyla keyifle kullanırsın. Yalnız soğuklar geliyor vakit daralıyor.
Tamam ilk olarak 2 de 40 deniyoruz nekadar sert cocuklarmisiniz gorelim bakalim:D
Cok sert bir atar geldi :D uzerime alinmiyorum :hahaha:
Adamsin Serhat reyis cCc :) bana bi sapla kendime geliim
çok atarlısın bakıorum serhat kardeş :)
kelalper
31-08-2012, 11:37
genclik boyle bisey iste biz evcilik oynayalim gencler gazlasin tabe. hanim aksam cikmiim diye her hafta ayri program yapio. carsamba aksami fenerbahce macindan sonra cikarim diye mac izlemeyen kiz benimle mac izlemeye geldi yaw.
genclik boyle bisey iste biz evcilik oynayalim gencler gazlasin tabe. hanim aksam cikmiim diye her hafta ayri program yapio. carsamba aksami fenerbahce macindan sonra cikarim diye mac izlemeyen kiz benimle mac izlemeye geldi yaw.
geldin 36 yaşına evli barklı hemde kelsin otur evinde Alper abi hahahah :D ben senin yaşında alıcam bi M5 roll yapan gençlerin yanından 300 le geçicem hahaha bakıcam keyfime
Valla bende evliyim çocuğum var ve rolling gecesi için henüz konuşmuş veya izin almış değilim çıkmaya :d Bu konuda engin tecrübeleri olanlar varsa bana fikir verebilir :D
Serhat Y.
31-08-2012, 12:43
Valla bende evliyim çocuğum var ve rolling gecesi için henüz konuşmuş veya izin almış değilim çıkmaya :d Bu konuda engin tecrübeleri olanlar varsa bana fikir verebilir :D
Olayi cok dogal tum erkeklerin yaptigi bir ismis gibi hissettireceksin hanima, mumkunse son ana kadar haber vermiceksin, ben cikiyorum diceksin, cool gorunceksin biraz ozguvenli:D ama tabi yinede bu islerin standarti olmaz. Dikkatli ol:D
altugkocer
31-08-2012, 12:48
yaa bizim çocuklar halı saha maçı ayarlamış :D çok yorgunum ama şimdi satmak olmaz :D
kelalper
31-08-2012, 12:49
Hanımlara çaktırmak istemiyorsan kahve her zaman iyi bahanedir. Hanımın tanıdığı arkadaşın varsa o kişi ile kahve içmeye çıkıyoruz diyeceksin. Uzun sürebilir merak etme diyeceksin zira akşam en erken 2 de evde olursun.
kelalper
31-08-2012, 12:50
yaa bizim çocuklar halı saha maçı ayarlamış :D çok yorgunum ama şimdi satmak olmaz :D
Ben halı saha kadar olduğum için benim hanım onu yemez :D
altugkocer
31-08-2012, 12:53
Ben halı saha kadar olduğum için benim hanım onu yemez :D
doğrudur abi :) evli olmayınca bu kadar oluyor tecrübe yok ya ondan :D
Serhat Y.
31-08-2012, 14:40
çok atarlısın bakıorum serhat kardeş :)
kanka naaptın sen avatarı shopdrawing mi yaptın amk. o nasıl jant o nasıl kaliper, hayır gerceğini görmesek 8 piston D2 caliper var sanırım.
kanka naaptın sen avatarı shopdrawing mi yaptın amk. o nasıl jant o nasıl kaliper, hayır gerceğini görmesek 8 piston D2 caliper var sanırım.
Olm idarelik resim gercegi yakinda ;) bana *** ationda stock olcu diskle dolasion auhahaha
Serhat Y.
31-08-2012, 15:01
Olm idarelik resim gercegi yakinda ;) bana *** ationda stock olcu diskle dolasion auhahaha
bak yaa illa bi karşılık vericen lafı çakıcan dimi, olm biz oldugumuz gibiyiz sanki bende büyük boy disk kallipermi var dedimki, hoş orginal ebatlarda oldugunuda sana kesin ben sölemişimdir sende nerde o göz yoksa.
bak yaa illa bi karşılık vericen lafı çakıcan dimi, olm biz oldugumuz gibiyiz sanki bende büyük boy disk kallipermi var dedimki, hoş orginal ebatlarda oldugunuda sana kesin ben sölemişimdir sende nerde o göz yoksa.
Yaa birak yaa bu isleri ;)
ChtArdARSL
31-08-2012, 15:16
Eger kabul edersenız 2 tane hızdı dızel olarak denemeye gelebılırız yada sızı anadolu yakasına davet edebılırz??
Eger kabul edersenız 2 tane hızdı dızel olarak denemeye gelebılırız yada sızı anadolu yakasına davet edebılırz??
yok bizim olay kendi aramızda biraz yani ben gelmem anadoluya varsa gitcek olan karışmam tabi
Serhat Y.
31-08-2012, 15:30
yok bizim olay kendi aramızda biraz yani ben gelmem anadoluya varsa gitcek olan karışmam tabi
+1500
Ne demekse bunuda hic anlamamisimdir:D
Alper D.
31-08-2012, 17:48
Olayi cok dogal tum erkeklerin yaptigi bir ismis gibi hissettireceksin hanima, mumkunse son ana kadar haber vermiceksin, ben cikiyorum diceksin, cool gorunceksin biraz ozguvenli:D ama tabi yinede bu islerin standarti olmaz. Dikkatli ol:D
Bu adamın tavsiyelerini dinleyip ornek almak lazım adamla forza oynarken gece birbucukta hadi karting yapalım dedik ben bekarım benden daha önce karting pistindeydi:)) her zaman ornek almisimdir Serhat baskan önünde saygı ile eğiliyorum :))
ChtArdARSL
31-08-2012, 17:59
Kendı aramızda derken mınıler ıcınmı? yoksa arkadaslar manasındamı?
Kendı aramızda derken mınıler ıcınmı? yoksa arkadaslar manasındamı?
evet miniler var sadece
gokhan sen alayını geçersin . king olacaksın olum =)
Serhat Y.
31-08-2012, 22:08
Bu adamın tavsiyelerini dinleyip ornek almak lazım adamla forza oynarken gece birbucukta hadi karting yapalım dedik ben bekarım benden daha önce karting pistindeydi:)) her zaman ornek almisimdir Serhat baskan önünde saygı ile eğiliyorum :))
kaardeşimsin;)
saygı bizden:cool:
34tb9544
31-08-2012, 22:31
gokhan sen alayını geçersin . king olacaksın olum =)
Adamimisin bro gerek yok simdi çeşmeyi bırakıp istanbula dönmeye pazara kadar burdayim kanka
Keske çalışmasam sezon bitene kadar 10 gun daha kalındım su an ne mini Nede başka bı şey dusuncek haldeydim tatil bitmesin yeter :)
http://i1130.photobucket.com/albums/m535/talhagorenoglu/DSCN2728.jpg
çok güzel foto bir kış günü yurtdışında çekılmış gibi :)
şortlu arkadaşı görmezsek tabii :)