Orijinalini görmek için tıklayınız : Reg 106 vs M5 roll
Selcuk_RoL
17-07-2012, 13:31
Reg 106 girtlak dolu:)
M5 supersprint catback
Videolar cok basarisiz ama m5 icinden daha prof cekimler var gelince ekliycem sagolsun selim abimiz bizi kirmadi geldi denedi tamamen abilik kardeslik cercevesinde keyif aldik ben 4. Vitese kadar keyif alabiliyorum tabi sonra m5 sahneye cikiyorum diyor kukremesiyle Ve en uzucusu reg yine debriyaj olayina yenik dusup cekilerek CRM nin yolunu tuttu:(
http://www.youtube.com/watch?v=6J0Qrb3enSM
http://www.youtube.com/watch?v=8MmjvxxPfDA
VE HD ÇEKİMLER YENİ EKLENDİ
http://www.youtube.com/watch?v=wtY3bGVZF0g&feature=results_main
Bayrampaşalı
17-07-2012, 13:36
kanka lınklerde sorun var herhalde
http://www.youtube.com/watch?v=6J0Qrb3enSM
http://www.youtube.com/watch?v=8MmjvxxPfDA
bunlardan dırek acılıyo
Selcugum sen kendındemısın kanka vıdeou ızlemedım ama m5 mem5 ne ıs :)
Yakında harbı reg 106 & f16 dıe konu acıcaksın :D :D
Ne olursa olsun helal olsun :)
SEÇKİN172
17-07-2012, 13:37
videolar açılmıyor
Bayrampaşalı
17-07-2012, 13:39
benım koydugum lınklerde dırek acılıyo
masallah kanka cok guzel gıtmıssın ama fena trafık varmıs
Selcuk_RoL
17-07-2012, 13:40
kanka lınklerde sorun var herhalde
106 gti VS m5 rolling 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6J0Qrb3enSM)
106 gti VS m5 rolling 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8MmjvxxPfDA)
bunlardan dırek acılıyo
Kanka sagolasin
Selcugum sen kendındemısın kanka vıdeou ızlemedım ama m5 mem5 ne ıs :)
Yakında harbı reg 106 & f16 dıe konu acıcaksın :D :D
Ne olursa olsun helal olsun :)
Kanka kanimizin son damlasina kadar savasiyoruz napalim:)
selcuk maşallah REG :icon_tup:
Selcuk_RoL
17-07-2012, 13:47
benım koydugum lınklerde dırek acılıyo
masallah kanka cok guzel gıtmıssın ama fena trafık varmıs
Daha net videolar birkac gune gelir kanka ama zaten gecemiyoruz yani biz ne kadar tutunuruz onu gorduk bana yetti herkez m3 len deniyor bizde m3 u gecenle deneyelim dedik:icon_tup:
Selcuk_RoL
17-07-2012, 13:48
selcuk maşallah REG :icon_tup:
Asil massallah sana abi alemde teksin degisilmessin:icon_tup: eline koluna saglik abim
by serçe
17-07-2012, 13:48
maşallah reg 106'ya
masallah selcuk aga reg kosuyo
emirarslan34
17-07-2012, 13:52
maşallah reg bitane
Bayrampaşalı
17-07-2012, 13:52
Daha net videolar birkac gune gelir kanka ama zaten gecemiyoruz yani biz ne kadar tutunuruz onu gorduk bana yetti herkez m3 len deniyor bizde m3 u gecenle deneyelim dedik:icon_tup:
masallah kanka masallah reg in çeki demirine kurban :D :D
Selcuk_RoL
17-07-2012, 13:57
masallah kanka masallah reg in çeki demirine kurban :D :D
O demir arabada en ise yarayan sey cunku hep cekiyoruz:):)
SEÇKİN172
17-07-2012, 13:58
Bide m6 ile dene abi göreyim ya :) kocaman maşşallah reg e
Maşallah kardeşim 10 numara gidiyo REG...
ön lastik ebatların ne?
mami_makinen
17-07-2012, 14:01
Masallah reg ve selcuk kankama ..
Selcuk_RoL
17-07-2012, 14:01
Bide m6 ile dene abi göreyim ya :) kocaman maşşallah reg e
Valla kardesim is oraya dogru gidiyo bakalim:D
Maşallah kardeşim 10 numara gidiyo REG...
ön lastik ebatların ne?
Eyv kankam sagolasin lastikler 175/70/14 arkalarda 185
Selcuk_RoL
17-07-2012, 14:02
Masallah reg ve selcuk kankama ..
Buyuk baskan bunlar senin kalemin aslinda:icon_tup:
AhmetDncr
17-07-2012, 14:06
maşallah Reg yine fenalarda :)
Selçuk maşallah kardeşim m5 le yanyana gelmek bile adamın dizlerini titretir sen bir de 180km ye kadar yürüyorsun helal olsun.
maşallah reg yine konuşturmuş kingliğini;)
Şaka makinesi gibi reg. Maşallah çok tatlı uzuyor.
Selcuk_RoL
17-07-2012, 14:10
Selçuk maşallah kardeşim m5 le yanyana gelmek bile adamın dizlerini titretir sen bir de 180km ye kadar yürüyorsun helal olsun.
Cok sagol engin abicim m5 in sahibinde senin gibi cok duzgun bi abimiz bizi kirmadi denedi ama tam 180 e kadar yaninda kalamiyorum 160 170 arasi isinlanmaya basliyo alet bizkisi oyle fantastik bsy oldu abi maksat eylence iste:)
evolutions
17-07-2012, 14:11
masallah 106 sıkı bir araç
mami_makinen
17-07-2012, 14:14
Buyuk baskan bunlar senin kalemin aslinda:icon_tup:
Kalem kagit onemli degilde bu sendeki cesarete hastayim millet m3 le dener sen direk m5 le denemissin sonuc itibari ile 5. 3. Ten her zaman buyuktur :) yani bu videodan cikardigim anlam bende boyle bi delikanliyim demek istedin galiba mertay kardes :)
bi bu kadar da yerin altında var hesabı :)
Selcuk_RoL
17-07-2012, 14:17
Kalem kagit onemli degilde bu sendeki cesarete hastayim millet m3 le dener sen direk m5 le denemissin sonuc itibari ile 5. 3. Ten her zaman buyuktur :) yani bu videodan cikardigim anlam bende boyle bi delikanliyim demek istedin galiba mertay kardes :)
Hahahaha:):) abi razidan pisting oynamayalim dedik M3 le denesek kesin bi sorun var denilicekti e zaten herkez m3 le denedi biz yeri geldi ferrari ile bile bastik ki M5 te ferraride gecti ama olsun oda bi keyiftir bizim icin:)
Masallah rege. Bence ev rc ibo bu konuya girmesin gormesin :D
Patisever
17-07-2012, 14:18
ama doğru söyleyin regde tornado motorumu var hey ALLAHINA KURBAN
mami_makinen
17-07-2012, 14:18
Hahahaha:):) abi razidan pisting oynamayalim dedik M3 le denesek kesin bi sorun var denilicekti e zaten herkez m3 le denedi biz yeri geldi ferrari ile bile bastik ki M5 te ferraride gecti ama olsun oda bi keyiftir bizim icin:)
M3 var m3 var :)
kerimvtec
17-07-2012, 14:19
REG'in bi o kadarda yerin altında var sanırım ;) ;) maşallah Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız inş.
Montaj bunlar montaj :D :D
İbo sen bakma kardeşim bu videolara dene geçersin selçugu kesin :D
Maşallah selçuk ayağına sağlık :icon_tup: :icon_tup:
Selcuk_RoL
17-07-2012, 14:25
bi bu kadar da yerin altında var hesabı :)
La olm M5 fenaa luks konfor ve hiz 3 u bir arada:icon_tup:
Bora abi ibo inanmis ama neye inanmis:)
ama doğru söyleyin regde tornado motorumu var hey ALLAHINA KURBAN
CRM PERFORMANCE ve ECU FAST farki var kardesim
ooo yesss
masallah selcugum REG harbi gerginn :) suat abımın ellerine saglık ve ECUFAst'E sonsuz teşekürler.
REG e kocaman maşallah kanka EV RC ye göz dağı tadında olmuş video:D
Selcuk_RoL
17-07-2012, 14:51
ooo yesss
masallah selcugum REG harbi gerginn :) suat abımın ellerine saglık ve ECUFAst'E sonsuz teşekürler.
Vay cecom eyv sagol kanki
REG e kocaman maşallah kanka EV RC ye göz dağı tadında olmuş video:D
Kanka ev kumda oynasin ya:):)
REG efsane olma yolunda adım adım ilerliyor, tebrikler Selçuk
Selcuk_RoL
17-07-2012, 15:01
REG efsane olma yolunda adım adım ilerliyor, tebrikler Selçuk
Eyv abi cok sagol nerelerdesin ya gozukmuyorsun en son gece 01:00 sularinda yanyanaydik o kadar abi:)
Eyv abi cok sagol nerelerdesin ya gozukmuyorsun en son gece 01:00 sularinda yanyanaydik o kadar abi:)
Adli tatile girdik artık hafta sonu m3-m5-corvette gibi araçlar bulabilirsem sezonu açarız
Selcuk_RoL
17-07-2012, 15:33
Adli tatile girdik artık hafta sonu m3-m5-corvette gibi araçlar bulabilirsem sezonu açarız
Abi her gordugumuzde birazdaha hizlaniyorsun:icon_tup: massallah kazasiz belasiz
Ö.öztüRk
17-07-2012, 15:42
Reg'e kocaman maşallah :)
Maşallah diyorum sadece :) Reg depara kalkmış :)
chiefkadir
17-07-2012, 15:47
Maşallah Selçuk,M3 le denemediğin iyi olmuş M5 e bişey diyemezler :D
Ama bundan sonra şu muhabbet dönebilir M5 vaaar M5 var :hahaha:
Selcuk_RoL
17-07-2012, 15:53
Maşallah Selçuk,M3 le denemediğin iyi olmuş M5 e bişey diyemezler :D
Ama bundan sonra şu muhabbet dönebilir M5 vaaar M5 var :hahaha:
Eyv abim valla abi 5 3 ten buyuktur dedik tutunmaya calistik geldik M5 ayri bi dunya gercekten:icon_tup:
Patisever
17-07-2012, 15:56
kardeş sendeki 300zx cok harika maşallah
İBRAHİM_MEY_GTİ
17-07-2012, 16:10
bu REG 106 YÜRÜMUYO YAA KANKA:D:D
kumda 106 gti yaptım EV 206 RC GELDİ HANİ BANA HANİ BANA DEDİ:D:D:D
HARBİDEN AYARLANDIM EHUEH:D:D:D
ACAYİP BİLENDİM HİÇ BU KADAR BİLENMEMİŞTİM Bİ ARABAYA :D:D
cam car serdar ortactan bir kez daha nefret ettirdi :D
106 maşallah çok emek dolu araç. kazasız belasız.
Abi her gordugumuzde birazdaha hizlaniyorsun:icon_tup: massallah kazasiz belasiz
Eyvallah, aklımda 106 projesi var görüşelim müsait bi zamanda
kardeş sendeki 300zx cok harika maşallah
Teşekkürler, ne var ki 1.6, 2.0 deki rekabet bambaşka
Selcuk_RoL
17-07-2012, 16:38
bu REG 106 YÜRÜMUYO YAA KANKA:D:D
kumda 106 gti yaptım EV 206 RC GELDİ HANİ BANA HANİ BANA DEDİ:D:D:D
HARBİDEN AYARLANDIM EHUEH:D:D:D
ACAYİP BİLENDİM HİÇ BU KADAR BİLENMEMİŞTİM Bİ ARABAYA :D:D
İbocum seni rakip olarak bile gormuyorum:):)
cam car serdar ortactan bir kez daha nefret ettirdi :D
106 maşallah çok emek dolu araç. kazasız belasız.
Aynen cok emek verdik tesekkurler
Eyvallah, aklımda 106 projesi var görüşelim müsait bi zamanda
Teşekkürler, ne var ki 1.6, 2.0 deki rekabet bambaşka
Abi ne zaman istersen problem yok musaitim buaralar
Valla reg alır götürür demek geldi içimden
İBRAHİM_MEY_GTİ
17-07-2012, 16:52
[QUOTE=EK648;6040649]İbocum seni rakip olarak bile gormuyorum:):)
harbiden zoruma gidyo aq :D:Dfena laflar duyuyorum kanka :D:D
yerimde duramıyom :D:D
maşallah güzel yürüyo 106
kanka maşallah valla konuşturmuşsun
Metin Bilen
17-07-2012, 18:25
hey maşallah .. o nasıl oluyo yaa:soru:
maşallah reg' yine günündeydi herzamanki gibi güzel bir deneme oldu selim abimizde saolsun kalktı geldi bizi kırmayıp..maşallah araçlara
plakayı kesttttt :)
http://80.190.202.79/pic/n/nurdazwerbistwer/chrisy1.jpg
Selcuk_RoL
17-07-2012, 19:16
plakayı kesttttt :)
http://80.190.202.79/pic/n/nurdazwerbistwer/chrisy1.jpg
Ohaaaa harbi fenaa lan:)
m5 le 106 yı yanyana görünce töbe estafurullah dedimde videonun ortalarında sen deparı koyup 2-3 boy açınca yüzümde acayip salak bi gülümseme oldu yoğğğğ a.... goyimm dedim yani :D
helal valla. yorumluk bişey bırakmamışın 160-170 diyosun çoğu kişi m5 görünce yol değiştiriyo sen adama bilenmişin :) abi kardeş güzel deneme olmuş. m3 varrr m3 varr gibi salak yorumlarıda bertaraf etmişin :D m5 e kimse laf koyamaz :D
Selcuk_RoL
17-07-2012, 20:30
m5 le 106 yı yanyana görünce töbe estafurullah dedimde videonun ortalarında sen deparı koyup 2-3 boy açınca yüzümde acayip salak bi gülümseme oldu yoğğğğ a.... goyimm dedim yani :D
helal valla. yorumluk bişey bırakmamışın 160-170 diyosun çoğu kişi m5 görünce yol değiştiriyo sen adama bilenmişin :) abi kardeş güzel deneme olmuş. m3 varrr m3 varr gibi salak yorumlarıda bertaraf etmişin :D m5 e kimse laf koyamaz :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Selcuk_RoL
17-07-2012, 21:06
maşallah reg' yine günündeydi herzamanki gibi güzel bir deneme oldu selim abimizde saolsun kalktı geldi bizi kırmayıp..maşallah araçlara
Bide selim abinin videolari gelse daha iyi olcak kardesim
canozcan
17-07-2012, 21:07
maşallah :D
M3 u gecen derken??selim abinin arabayla sıfır ayarsız yuruduk keyfine gecildi gecilmedi mi oldu konu o zaman bi deneyelim m3 u gecen ibaresini kaldıralım aradan?Benim ayarlar bitmiş olur o zamana kadarda....
Metin Bilen
17-07-2012, 21:56
M3 u gecen derken??selim abinin arabayla sıfır ayarsız yuruduk keyfine gecildi gecilmedi mi oldu konu o zaman bi deneyelim m3 u gecen ibaresini kaldıralım aradan?Benim ayarlar bitmiş olur o zamana kadarda....
bu yorumlardan deişik rollıngler cıkıcak gibi.:) M makınanın şakası yok.
aracta UT ise zaten mevzu deısık olur..
bu yorum adami sakata goturur :))
bu yorumlardan deişik rollıngler cıkıcak gibi.:) M makınanın şakası yok.
aracta UT ise zaten mevzu deısık olur..
anlamadım şu keyfine video koyduk guzel bi sunum yaptık zaten videoda ben her asıldıgımızda geciyorum ama sıfır ayarla olan durumda 4 Viteste gelmesi aşikar işi bilen arabada sıkıntı oldugunu anlıyo geçince .Bitsin ben bu ibareyi kaldırcam m3 u gecen m5 ibaresini..3 e ugramadan 5 e uğranmış :)
selçuk maaşşllh kardeşim de şu videoları kesseydiniz ya:)
Patisever
17-07-2012, 22:09
seni geçerse eren geçer kardeşim :) ayar ne zaman yaptırıyorsun bir gün gelme bodyede ayara git :)
Selcuk_RoL
17-07-2012, 22:12
selçuk maaşşllh kardeşim de şu videoları kesseydiniz ya:)
Ne kesmesi yasin videolar nasilsa cekildiyse oyle kesme fln yok
alpergti
17-07-2012, 22:14
maşallah kanka...debriyaj bu işin tuzu biberi olmazsa olmaz...
seni geçerse eren geçer kardeşim :) ayar ne zaman yaptırıyorsun bir gün gelme bodyede ayara git :)
Fırsat yok abi benzin pompası enjektorlerin degistirmesi gerek benim servise goruturup ondan sora ayara goturcem .
Selcuk_RoL
17-07-2012, 22:15
Sana ozelden yazdim kardesim konunun icerigini ve seninle alakasi olmadigini uzatip burdan yazmayada gerek yok konu farkli yone cikmasin diymi senin aracin cok farkli bir setupta ayari bitince zaten herkez ne oldugunu gorur m5 inde kondisyonu ortada 106 zaten arada cerez keyif aldik keyfimiz kacmasin ben sana durumu izzah ettim
Metin Bilen
17-07-2012, 22:22
anlamadım şu keyfine video koyduk guzel bi sunum yaptık zaten videoda ben her asıldıgımızda geciyorum ama sıfır ayarla olan durumda 4 Viteste gelmesi aşikar işi bilen arabada sıkıntı oldugunu anlıyo geçince .Bitsin ben bu ibareyi kaldırcam m3 u gecen m5 ibaresini..3 e ugramadan 5 e uğranmış :)
UT zaten eski dende çok iidi bırde uzerıne senın yaptıklarınla neler yapabılecgını tahmın edıyorm az kahrımızı cekmedı UT eskıden..yeri ayrıdır bende
http://g1207.hizliresim.com/z/k/9ttq7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sana ozelden yazdim kardesim konunun icerigini ve seninle alakasi olmadigini uzatip burdan yazmayada gerek yok konu farkli yone cikmasin diymi senin aracin cok farkli bir setupta ayari bitince zaten herkez ne oldugunu gorur m5 inde kondisyonu ortada 106 zaten arada cerez keyif aldik keyfimiz kacmasin ben sana durumu izzah ettim
İzah ettinde, bana ozelden yazmadan önce benim yazdıgım bi mesaj kardesim silmemişim sadece.Konuyu uzatan falan yok ayrıca.
Patisever
17-07-2012, 22:24
sıkıntı olmaz güzel arkadasdır kendisi ama arac sıfır ayarsız ayar yapılırsa m5 değil m6 dinlemez ciğerli ve yakısıklı bir cihaz yakısır kardeşime sen selcuk kardeşin dediği gibi takılma dostum onların olayı farklı segmenti bile farklı aracın ama helal olsun adamlarda yapmış seni erenle yada farklı bir araçla videolacağım tayyara fala nsenin arac kalın gelir
UT zaten eski dende çok iidi bırde uzerıne senın yaptıklarınla neler yapabılecgını tahmın edıyorm az kahrımızı cekmedı UT eskıden..yeri ayrıdır bende
http://g1207.hizliresim.com/z/k/9ttq7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
İnşallah hayırlısı ya herkesin gonlundeki olsun m3 u aradan cekelim gti vs m5 muabbeti bolünmesin :) gti a maşallah diyelim .
Patisever
17-07-2012, 22:31
Fırsat yok abi benzin pompası enjektorlerin degistirmesi gerek benim servise goruturup ondan sora ayara goturcem .
unuttum hacı enjektörleri söylemiştin tamamlansında söyle keyifle bir yanık cigerden M sesi dinleyelim
Ne kesmesi yasin videolar nasilsa cekildiyse oyle kesme fln yok
kankacım iki video yu izledim de olduğu gibi çekilmiş işte:) uzun yani.
fazlalıklar kesilseymiş sadece dedim.
BMK TypeR
17-07-2012, 22:36
selçuk, burak senın typerla deneyen ntk m3 sahibi hatırlarsın belkı, şimdı ut hazırlıyo egzantrık yuksek sıkıstırma headers egsoz fılan, ama beyın oem program, yazılımdan sonra cıddı fark edıcektır m5 yıne gecer ama çok ustlerde ,
Selcuk_RoL
17-07-2012, 22:39
kankacım iki video yu izledim de olduğu gibi çekilmiş işte:) uzun yani.
fazlalıklar kesilseymiş sadece dedim.
He bende sandim kesilmis diyosun kanka ben beceremiyorum ya bunlari bile zor koydum valla:)
Patisever
17-07-2012, 22:39
selçuk, burak senın typerla deneyen ntk m3 sahibi hatırlarsın belkı, şimdı ut hazırlıyo egzantrık yuksek sıkıstırma headers egsoz fılan, ama beyın oem program, yazılımdan sonra cıddı fark edıcektır m5 yıne gecer ama çok ustlerde ,
zannetmiyorum m5 geçsin bu kadar ayarsızken böyle yürüyorsa arac tam benzin yemiyor belki yüzde elli ama sağlam yürümüş yinede
Selcuk_RoL
17-07-2012, 22:41
Abi hatirladim gecer gecemez demedim konu zaten o arac degil buragada ozelden msj atip anlattim:icon_tup:
Sorma abi ya bi yazılımı çözemedik gitti ben anlamadım bu işten biri alsın hayrına ayarlatsın artık:)
BMK TypeR
17-07-2012, 22:42
zannetmiyorum m5 geçsin bu kadar ayarsızken böyle yürüyorsa arac tam benzin yemiyor belki yüzde elli ama sağlam yürümüş yinede
bıyerde gecer:) çok ustlerde yazdım 260 270den sonra m3 tutunamaz kı e92 m3 bıle e39 m5 ustlerde gecemez
Abi hatirladim gecer gecemez demedim konu zaten o arac degil buragada ozelden msj atip anlattim:icon_tup:
Sorun yok hallaştık biz aramızda :)
BMK TypeR
17-07-2012, 22:44
Sorma abi ya bi yazılımı çözemedik gitti ben anlamadım bu işten biri alsın hayrına ayarlatsın artık:)
enjektor benzin pompanı tak dr ecu özgune götur,
Patisever
17-07-2012, 22:44
bıyerde gecer:) çok ustlerde yazdım 260 270den sonra m3 tutunamaz kı e92 m3 bıle e39 m5 ustlerde gecemez
o yer neresi olacak abi o geçene yol bitecek :) warsa oyle duzluk ok :)
Metin Bilen
17-07-2012, 22:48
özgün ustaa..
Cam car çok iyimiş! Ayri zaman da çekici görevi yapiyor sanirim
Selcuk_RoL
17-07-2012, 23:12
Cam car çok iyimiş! Ayri zaman da çekici görevi yapiyor sanirim
Hahaha senden hepsi olur abi,mekaniker,camcar ,cekici ne istersen:):) yanliz otobuscunun akli cikti ya:)
Hahaha senden hepsi olur abi,mekaniker,camcar ,cekici ne istersen:):) yanliz otobuscunun akli cikti ya:)
ahahhah yolcu var yolcu var ...yolcu varsa vergin nerde a ib.....
Selçuk araba çekerken de trafik yapmasan tam super olacak :):) en sağ en sol! çeki halati var olum arada;)
maşallah araclara. bi 106 nın m5 boy ölçüşmesi bile çok güzel :)
Selcuk_RoL
18-07-2012, 00:21
Selçuk araba çekerken de trafik yapmasan tam super olacak :):) en sağ en sol! çeki halati var olum arada;)
ya bi ara aramıza araba girecek sandım roccomuydu golfmüydü:D:D
ahahhah yolcu var yolcu var ...yolcu varsa vergin nerde a ib.....
Hahaha :hehe:
şizofren
18-07-2012, 08:47
taş geldi selçuk maşallah allah nazarlardan saklasın
Selcuk_RoL
18-07-2012, 09:41
taş geldi selçuk maşallah allah nazarlardan saklasın
Yok be kanka ayipsin:) ben her zaman bi ust siniflara hastayim :icon_tup:
okan_berke
18-07-2012, 10:14
kanka maşallah hani gelicektin
şizofren
18-07-2012, 10:25
Yok be kanka ayipsin:) ben her zaman bi ust siniflara hastayim :icon_tup:
yakışır kanka sonuçta 106 yürütüyorsun m3 te olsa m5 te olsa bizi temsil
ediyorsun 106 cı olarak 1000 rr video larını bekliyoruz kanka :)
Selcuk_RoL
18-07-2012, 11:16
kanka maşallah hani gelicektin
Kanka isler yogun gece 2 de geldim:)
yakışır kanka sonuçta 106 yürütüyorsun m3 te olsa m5 te olsa bizi temsil
ediyorsun 106 cı olarak 1000 rr video larını bekliyoruz kanka :)
Kanka bakarsin turbolariz bi hayalde 1000 rr ile goruruz:)
selcuk maşallahhh...
Sagolasin kanka
AhmetYılmaz
18-07-2012, 11:19
Maşallah abicim. İçimdeki pug aşkını arttırıyosun. :D
Selcuk_RoL
18-07-2012, 11:30
Maşallah abicim. İçimdeki pug aşkını arttırıyosun. :D
Eyv kardesim
Maşallah REG'e suat abininde eline sağlık...
Selcuk_RoL
18-07-2012, 11:58
Maşallah REG'e suat abininde eline sağlık...
Eyv kardesim allah razi olsun
REG'e bak hay maşşallah :)
salih_560
18-07-2012, 12:25
maşallah reg her zaman ki gibi gergin ....
Selcuk_RoL
18-07-2012, 13:07
REG'e bak hay maşşallah :)
maşallah reg her zaman ki gibi gergin ....
Eyv arkadaslar cok sagolun
kanka bende yorum yaptım neden cvp vermıyorsun kırdın kalbımı :) illa senı geceyımmı onumu istiyon ;)
Selcuk_RoL
18-07-2012, 13:57
kanka bende yorum yaptım neden cvp vermıyorsun kırdın kalbımı :) illa senı geceyımmı onumu istiyon ;)
Vay kankama bak ya:D al bi araba be olm valla sen olmayinca olmuyo
Vay kankama bak ya:D al bi araba be olm valla sen olmayinca olmuyo
bakalım kafama yatan bı kaç bısey her an bı süpriz yaparım kanka bı hafta sonu geleyım su reg bı tur kullanıyım ya valla çok merak edıyorumm :D :D :D
mami_makinen
18-07-2012, 14:02
bakalım kafama yatan bı kaç bısey her an bı süpriz yaparım kanka bı hafta sonu geleyım su reg bı tur kullanıyım ya valla çok merak edıyorumm :D :D :D
Reg i kisaca anlatayim motosiklet gibi :) tatataatatata
abim nasılsın yaa koptuk valla piyasadan hattı falan degiştim num falan kalmadı
0533 293 1766 num selçuk sende yaz kanka
bakalım bu hafta sonu ataşehire inersenız haber verın goreyım sızı
Selcuk_RoL
18-07-2012, 14:15
Kanka kayd ettim numarayi sen atasehiri bekleme olm ne zaman istersen gel bnm ev yakin zaten atasehire tekim yaz sonuna kadar ne zaman istersen gel takiliriz
537 256 1907 buda bnm no
Selcuk_RoL
18-07-2012, 14:16
:icon_tup: hasta oldum abi yorumuna:):)
aboooooooo
Selcuk_RoL
18-07-2012, 18:25
aboooooooo
Kanka mami baskan diyosa dogrudur:)
ev ile deneme ne zaman ?
masallah cok cok basarılı :)
Alicanrs
18-07-2012, 18:27
Maşallah selçuk inanılmaz hızlı reg seve seve izliyorum videolarını =)
Selcuk_RoL
18-07-2012, 19:07
ev ile deneme ne zaman ?
masallah cok cok basarılı :)
Ne zaman hazirim derse
Maşallah selçuk inanılmaz hızlı reg seve seve izliyorum videolarını =)
Eyv alican sagolasin
HaLuK-35
18-07-2012, 19:11
Maasallah selcuk,asılmaya devam :)
Selcuk_RoL
18-07-2012, 19:13
Maasallah selcuk,asılmaya devam :)
Aynen kanka kosturuyoruz
arabasızadam
18-07-2012, 20:13
Serdar ortaç style
Selcuk_RoL
18-07-2012, 20:36
Serdar ortaç style
Son trend buydu sanirim?
Maşallah Selçuk Maşallah REG'e
Suat ustamın ellerine sağlık ;)
Selcuk ayakta alislanilcak adamsin helal masAllah Vanda askerden bile takip edyorum seni kazasix belasiz ins :)
mustafa_yaman
18-07-2012, 23:25
maşallah reg e..
Maşallah selçuk reg in kurma kolu çekili :)
brs_odbs
19-07-2012, 02:05
Kocaman maşallah REG 106 ya
Selcuk_RoL
19-07-2012, 08:36
Maşallah Selçuk Maşallah REG'e
Suat ustamın ellerine sağlık ;)
Selcuk ayakta alislanilcak adamsin helal masAllah Vanda askerden bile takip edyorum seni kazasix belasiz ins :)
maşallah reg e..
Maşallah selçuk reg in kurma kolu çekili :)
Kocaman maşallah REG 106 ya
Mermi mermi masallah..
Herkeze iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim
Merhaba gardaş kaç basiyo aracın
Selcuk_RoL
19-07-2012, 17:33
Merhaba gardaş kaç basiyo aracın
Km telim kopuk gardaş:)
Km telim kopuk gardaş:)
e gel ben yaparım selçuk:rolleyes:
Selcuk_RoL
21-07-2012, 11:04
e gel ben yaparım selçuk:rolleyes:
Saygilar abi:)
maşallah reg 106 tech videolar dünyada yok :) maşallah reg
Selcuk_RoL
21-07-2012, 11:26
REG buyuk ihtimalle aksama hazir:icon_tup:
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/69e523d5.jpg
Maşallah REG'e yürümüş yine..
İBRAHİM_MEY_GTİ
21-07-2012, 12:47
REG buyuk ihtimalle aksama hazir:icon_tup:
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/69e523d5.jpg
seni üzecem REG sabret az kaldı:D:D
Selcuk_RoL
21-07-2012, 13:38
seni üzecem REG sabret az kaldı:D:D
İbocan sen kumda oyna
chiefkadir
21-07-2012, 17:20
İbocan sen kumda oynaOğlum bak git şekli he:hahaha:
Selcuk_RoL
21-07-2012, 19:34
Oğlum bak git şekli he:hahaha:
Aynen oyle abi:D
Selcuk_RoL
21-07-2012, 21:44
Bu aksam avrupa yakasi denemelik arac araniyor
chiefkadir
21-07-2012, 21:47
s2000 lerle bi denesene bro yokmiiii seni beğenen :D
-HAKTAN-
21-07-2012, 22:00
Bu aksam avrupa yakasi denemelik arac araniyor
Ne lazım kanka:D
Selcuk_RoL
22-07-2012, 10:32
s2000 lerle bi denesene bro yokmiiii seni beğenen :D
abi bana hafifmi geliyolar ne:D
Ne lazım kanka:D
hızlı araba lazım :eek:
hikmetcubukcu01
22-07-2012, 13:18
Maşşallah Reg herzamanki gibi yine sahnelerde...
Selcuk_RoL
22-07-2012, 15:21
Maşşallah Reg herzamanki gibi yine sahnelerde...
Aynen gesekte gecilsekte sahnedeyiz adam bizi durur gibi geciyor valla:)
Selcuk_RoL
23-07-2012, 00:45
ve HD kalitede geçilme anlarımız:D
selim abiye tekrar teşekkürler
''EZ'' ///M5 vs ''REG'' 106 [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wtY3bGVZF0g&feature=results_main)
ve HD kalitede geçilme anlarımız:D
selim abiye tekrar teşekkürler
''EZ'' ///M5 vs ''REG'' 106 [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wtY3bGVZF0g&feature=results_main)
hd çekimler iyi olmuş gerçekten reg de ses var maşallah
aspava983
23-07-2012, 08:57
helal olsun..
Selcuk_RoL
23-07-2012, 09:19
hd çekimler iyi olmuş gerçekten reg de ses var maşallah
Aynen kanka ses var ama gucu yetmiyo bi yere kadar:D
helal olsun..
Eyv sagol
aynen kanka ses var ama gucu yetmiyo bi yere kadar:d
eyv sagol
kanka m5 farkındamısn yanındakı araba :) ben video 4 kişi iken typera bye yaptıgını biliyorum sakamı yaaa :d
Selcuk_RoL
23-07-2012, 09:39
kanka m5 farkındamısn yanındakı araba :) ben video 4 kişi iken typera bye yaptıgını biliyorum sakamı yaaa :d
Dogru diyosun kanka bide biz teke tek basiyoruz arac ici olanlarda 2 ye tek sadece, o degilde m5 hicbiseyden etkilenmiyoki abi:):)
gürkan18
23-07-2012, 09:40
maşallah 106 ya güzel tutunmuş 4. vitese kadar kilo 4 ten sonra hacim konuşuyo :)
Selcuk_RoL
23-07-2012, 09:43
maşallah 106 ya güzel tutunmuş 4. vitese kadar kilo 4 ten sonra hacim konuşuyo :)
Aynen oyle kardesim ben 4 atiyorum m5 bakiyorumki gitmis ben tek kalmisim:) ben bu kadar cok gittigini tahmin etmiyordum bunlarin ya sonra baktimda selim abinin videolarina adam corvette fln birakmamis:)
hd videoyu yenı izledim masallah kanka.
yalnız bu M5 de nasıl bi ses wardır yaa :( maşallahh.
gürkan18
23-07-2012, 09:49
Aynen oyle kardesim ben 4 atiyorum m5 bakiyorumki gitmis ben tek kalmisim:) ben bu kadar cok gittigini tahmin etmiyordum bunlarin ya sonra baktimda selim abinin videolarina adam corvette fln birakmamis:)
m5 candır ya sağlıklı olanıda sağlam yürür bu m5 gibi :D ama maşallahınız var bu fareler hep 4 te kadar yanımızda :D
Selcuk_RoL
23-07-2012, 09:52
hd videoyu yenı izledim masallah kanka.
yalnız bu M5 de nasıl bi ses wardır yaa :( maşallahh.
Kanka ss magnum var Komple ses fenaa:icon_tup:
m5 candır ya sağlıklı olanıda sağlam yürür bu m5 gibi :D ama maşallahınız var bu fareler hep 4 te kadar yanımızda :D
Senin aracta cok normal giden bi m3 degil massallah sence ne olur bu m5 le?
gürkan18
23-07-2012, 09:57
Senin aracta cok normal giden bi m3 degil massallah sence ne olur bu m5 le?[/QUOTE]
hiçbir tahmin yürütemiyorum ki :D ama üstlerde kesinlikle geçer sanırım bende 4 ün ortalarına kadar tutunabilirim :icon_tup:
Selcuk_RoL
23-07-2012, 10:07
hiçbir tahmin yürütemiyorum ki :D ama üstlerde kesinlikle geçer sanırım bende 4 ün ortalarına kadar tutunabilirim :icon_tup:[/QUOTE]
Eyv kardesim :icon_tup:
furkan GTI
23-07-2012, 12:57
maşallah REG :icon_tup:
Selcuk_RoL
23-07-2012, 16:26
maşallah REG'e.. :)
Sagol kanka
maşallah REG :icon_tup:
Eyv:icon_tup: