Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hotmail ve facebook hesabım çalınmış yardımcı olabilirmisiniz ?

yaşar
17-07-2012, 17:03
Bugün itibari ile hotmail ve facebook hesabım ........................ tarafından alınmış nasıl geri alırım acil yardımcı olurmusunuz ?

Dün ablamın facesini patlatmış aynı şahıs ablamın hesabındaki kişilerde para ve kontör istemiş çok zor durumdayım acil kontör lazım diye mesaj atıyormuş hatda ahmet28 nickli şahısdanda kontör istemiş,bugün benden istedi ben kim oldugunu sordum vs vs vs vs daha sonra benim hotmail ve face gitmiş bulunuyor geri nasıl alırım bütün şifreleri değiştirmiş ..........ç...

Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var ,faceden yazdıgı bir kaç kelimeyi özetleyim size,sen beni savcıya şikayet etsen ne olur kim benim peşime düşer bugün 80 tl kontör aldım sanki polisin umrunda diyor.

Bu kadarda annesi geniş bir adam lütfen yardımcı olun :)

yaşar
17-07-2012, 17:04
Konu cem bilgisinde açılmıştır bilginiz olsun ...

Dodoo
17-07-2012, 17:08
Geçmiş olsun.. Face de şikayet etme bir işe yaramaz mı acaba, en azından hesap kapatılırdı:soru:

Maxi
17-07-2012, 17:09
aynı problemi yaşayan bir tanıdığımda var
çözüm aranıyor..

direk facebook a mail atmak işe yararmı?
hesabım hack lendi kapatın gibilerinden ?

orhan_guney
17-07-2012, 17:09
bir kız nicki ile tanışmaya çalış bence.sonrada bir yerlere davet et :D gerisini anlatmama gerek yok heralde.

yaşar
17-07-2012, 17:14
Geçmiş olsun.. Face de şikayet etme bir işe yaramaz mı acaba, en azından hesap kapatılırdı:soru:
Başka arkadaşlardan dolayı şikayetettim ama geri alamıyorum şu an girse görürüm...

aynı problemi yaşayan bir tanıdığımda var
çözüm aranıyor..

direk facebook a mail atmak işe yararmı?
hesabım hack lendi kapatın gibilerinden ?

benim derdim bu ..............çocugunu bulmak yokmu bir babayiğir para karşılıgında bulmak istiyorum çok ciddiyim ...

Elimde cep telefonu mevcut kontür atmalarını istediği tel nosu var...

Quantum
link verin spam yapılsın

Dodoo
bir kız nicki ile tanışmaya çalış bence.sonrada bir yerlere davet et :D gerisini anlatmama gerek yok heralde.

Aynen, arkadaş listesindeki birinden rica edip bir şekilde 3.ağızdan konuşmaya başlayıp bir yerde buluşmaya çağrılabilir, ama akıllı biriyse yemez tabi.

Facebook a mail atmak olmalı bence ilk iş, fake hesaplar kapatılıyor, bunu da kaparlar sanırım.

yaşar
17-07-2012, 17:15

Ah keşke dediğin kadar kolay olsa,adam piç hackers eto nickli bir ....... çocugu oldugunu düşünüyorum sayfama eto ile dalga geçilmez yazmış .

yaşar
17-07-2012, 17:16
link verin spam yapılsın

Link biraz sıkıntılı cepden mesaj atıyorum geri dönmüyor ....çocgu

arıyorum açmıyor

yaşar
17-07-2012, 17:16
duvara kendi fotosunu ve kişiliğini yazmış.

Yayınladıgı fotoda arkadaşlarımı etiketlemiş onlar beni arayıp hayırdır diye soruyorlar ...

ahh eke nerdesin beee .

Dodoo
17-07-2012, 17:19
Sanal suçlarla ilgilenen bir bölüm vardı, polise mi bağlı tam hatırlamıyorum.. Ona başvuru yapmak belki sonuç verebilir..

yaşar
17-07-2012, 17:21
Sanal suçlarla ilgilenen bir bölüm vardı, polise mi bağlı tam hatırlamıyorum.. Ona başvuru yapmak belki sonuç verebilir..

tam emin olmamız lazım :( nereye giedeceksem yarın bütün günümü harcarım .

Germanci
17-07-2012, 17:21
2 ay önce başıma aynısı geldi hem hotmail hem face hacklendi. hotmaili kolaylıkla geri aldım face ise kimlik doğrulaması istedi onlarada kimligi taratıp yolladım bana geri verdiler şifreyi maili falan hep değiştirmişlerdi. sonrada savcılığın yolunu tuttum şikayetçi oldum sonucu bekliyorum. face i almak zor ama imkansız değil çünkü ben aldım geri.

Germanci
17-07-2012, 17:22
tam emin olmamız lazım :( nereye giedeceksem yarın bütün günümü harcarım .

bilişim suçları ile ilgili savcılığa gideceksin. direk bilişim suçlarına gidemiyosun tanıdığın yoksa.

yaşar
17-07-2012, 17:22
sayfa halen gösterimde kapatılmamış

gabxer
17-07-2012, 17:23
Hotmaili kurtarmanız için gerekenler
https://account.live.com/acsr?rollrs=04

Linkinden size ulaşmalarını sağlayacaksınız.Email adresiniz içindeki klasör bilgileri ve sık olarak hangi ip adresinden hesabınıza ulaşıyorsanız.Bu bilgileri iletirseniz size ayrı mail yollarlar şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Eskiden link kullanmadan direk mail atarak yapılıyordu ancak şimdi sistem biraz değişmiş.Kurtarmanız 1 gün sürmüyor.

Facebook kullanmadığım için herhangi bir yorum yapamayacağım.

yaşar
17-07-2012, 17:23
bilişim suçları ile ilgili savcılığa gideceksin. direk bilişim suçlarına gidemiyosun tanıdığın yoksa.

Hotmail nasıl geri aldınız ?

Birde tanıdıgımız yoksa neden gidemiyoruz bilişim suçlarına ?

TOLGACANSAHIN
17-07-2012, 17:25
abi başka bi adres aç arkadaşlarına söyle bizimde başımıza geldi facebook ilgilenmiyor bide de herkes şikayet etsin belki işe yarar. Ne oluyor insanların canını sıkınca anlamıyorum ki. bu arada şifremi değiştirmek istiyorum falan diye bir şeçenek olması lazım arkadaş hotmaili nasıl kurtaracağınızı yazmış hotmail hesabınızı açarsanız facebook şifrenizi rahatlıkla değiştirebilirsiniz .

yaşar
17-07-2012, 17:25
0537 475 85 06

Telefon no açmıyor sürekli meşgul ...

yaşar
17-07-2012, 17:27
Link vereyim lütfen yardımcı olun şikayet edin kapansın bari eş dost arkadaş arayıp serzenişde bulunuyor :(

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=237687459685374&set=a.234871596633627.50751.100003323647263&type=3&theater

orhan_guney
17-07-2012, 17:29
oo resim ne öyle yaa :DDD
Link vereyim lütfen yardımcı olun şikayet edin kapansın bari eş dost arkadaş arayıp serzenişde bulunuyor :(

Piçim Geyims Fotos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=237687459685374&set=a.234871596633627.50751.100003323647263&type=3&theater)

Germanci
17-07-2012, 17:32
Hotmail nasıl geri aldınız ?

Birde tanıdıgımız yoksa neden gidemiyoruz bilişim suçlarına ?

hotmaili gizli sorulardan aldım. bilişim suçlarına sen savcılığa dilekçe verdikten sonra savcılık araştırılması için yazı yazıyor bilişim suçlarına onlarda inceliyor. tabi bu arada microsofta yazı yazıyor hangi ip lerden erişim yapıldığıyla ilgili o yazışmada en kısa 1 ay sürüyor. o ip ler üzerine gidiyor bilişim suçları. biraz uzun bi iş. ha birde face ile ilgili hacklere malesef ulaşılamıyomuş çünkü facebook un Türkiye bürosu yok dolayısıyla savcılık öğrenemiyor o hesaba erişim yapan ip adreslerini. microsoft ta ise biraz umut var.

yaşar
17-07-2012, 17:33
oo resim ne öyle yaa :DDD

Orhan adam bariz top yapabilecek birşey yok :D

yaşar
17-07-2012, 17:34
hotmaili gizli sorulardan aldım. bilişim suçlarına sen savcılığa dilekçe verdikten sonra savcılık araştırılması için yazı yazıyor bilişim suçlarına onlarda inceliyor. tabi bu arada microsofta yazı yazıyor hangi ip lerden erişim yapıldığıyla ilgili o yazışmada en kısa 1 ay sürüyor. o ip ler üzerine gidiyor bilişim suçları. biraz uzun bi iş. ha birde face ile ilgili hacklere malesef ulaşılamıyomuş çünkü facebook un Türkiye bürosu yok dolayısıyla savcılık öğrenemiyor o hesaba erişim yapan ip adreslerini. microsoft ta ise biraz umut var.

Gizli soruyu bile değiştirmiş ......evladı

Elimde telefon nosu var bu hiçbir işe yaramıyormu ?

ef186
link verin spam yapılsın

uu cok sert :D

orhan_guney
ah keşke ımkan olsada bulsak ama nerdee sana yemin ederim bana olsa ve bend eonu yakalasam Fıratpen hortumları varya aaaaaaaaaaaa ahhhhh işte .
Orhan adam bariz top yapabilecek birşey yok :D

Dodoo
17-07-2012, 17:35
Fotoğraf içler acısı..

yaşar
17-07-2012, 17:37
ah keşke ımkan olsada bulsak ama nerdee sana yemin ederim bana olsa ve bend eonu yakalasam Fıratpen hortumları varya aaaaaaaaaaaa ahhhhh işte .

Düşün işte yanındaki resimlerdede çocuklarım resmi var insanın metobolizmasının ne duruma geldigini hesap et :icon_tup:

Şu an bulsam adresini evine gidip annesinin önünde tacavüz ettiririm bana terss biraz hem cins ilişkisi .

Quantum
17-07-2012, 17:38
uu cok sert :D

sus sen.. konuşmuyorum ben seninle küsüm :D

orhan_guney
sanırım profıl engellenmiş şu anda şikayet etmemiz yaradı ?
Düşün işte yanındaki resimlerdede çocuklarım resmi var insanın metobolizmasının ne duruma geldigini hesap et :icon_tup:

Şu an bulsam adresini evine gidip annesinin önünde tacavüz ettiririm bana terss biraz hem cins ilişkisi .

yaşar
Şu an fotoğrafı düşünecek ve gülecek durumda değilim :icon_wack

ef186
17-07-2012, 17:39
hotmail hesabinizi uzun zamandir kullaniyorsaniz bunu ispat etmeniz gerekmekte bir form vardi bircok soruya sahip (son gonderdigin mailler nezamandan beri bu maili kullaniyorsun sana gelen son emailler hotmaile girdigin son bilgisayarin ip ve mac adresleri gibi gibi ) bunu doldurup gonderiyorsun ve eger hotmail bu hesabin senin olduguna inanir ise geri alabiliyorsun hesabini arastiriyim o formu bulursam yazarim buraya ....

Face ise bunun devami hotmaili alinca face ide sifirlarsin ...

yaşar
17-07-2012, 17:39
Ben şu anda başka bir hesapdan yine o hesaba ulaşabiliyorum ? sizde nasıl görünmüyor ?

ef186
17-07-2012, 17:40
sus sen.. konuşmuyorum ben seninle küsüm :D

niye ya nolduki :D

ef186
17-07-2012, 17:44
https://account.live.com/acsr?mkt=tr-TR

Burdan devam et ...

Formu dogru ve olabildigince eksiksiz doldur .... Yazdiin hersey onemli ve daha once hotmaile ne yazdiysan o bilgiler olmali ;)

ef186
17-07-2012, 17:45
Ayrica yazilmisini buldugumdan onu kopyaliyorum iletisim emailine bu tip bir mail gelebilir ingilizce gelmesi halinde kolaylik olsun :

Bilgilendirme maili geldikten 1 veya 2 gün sonra aşağıdaki gibi bir mail alıcaksınız.

Önemli Not : Form bilgilerini gönderdikten sonra hotmail ‘den içinde soruların olduğu maili yanıtlarken, mail sayfa menüsünden “Tümünü Yanıtla” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. “Tümünü Yanıtla” ‘yı seçtikten sonra göndereceğiniz cevaplar, orjinal mailin en üstünde kalacak şekilde olmalıdır. ( Kısaca : Tümünü Yanıtla seçilecek / Cevaplar en üstte / Orjinal soru maili cevapların altında olmalı / En son olarak Gönder tıklanarak mail gönderilecek )

Not : Msn veya Hotmail size gönderdiği e-mail ‘de sorduğu soru şeklini, sıralamasını veya sıralama şeklini değiştirebilir. Burda verilen örnek şuanda kullanılan ve çalışan bir örnektir.

Hello OsmanAtabey

Thank you for writing to Windows Live ID Technical Support. This is Von and I understand that you believe that the security of your account has been compromised. I know how important it is for you to get your account back, so let me assist you.

OsmanAtabey, I would like to help you regain access right away, but because we value our members security and privacy, we will need your cooperation in verifying the account ownership. When we receive and verify the necessary information, we can give you the link that will allow you to reset your password. Please provide the following completely and accurately:

1. Your Windows Live ID
2. Your First and Last Names
3. Date of Birth (Month/Date/Year)
4. Country or Region
5. State (if applicable)
6. Zip or Postal Code
7. Your IP address. List the IPs from each computer that you use to access your account. You can go to www .whatismyip. com to find this information. The numbers that appear at the top of this page will be your IP address.
8. Answer to your Secret Question (if applicable)
9. Alternate email address associated with the account (if applicable)
10. Your Internet Service Provider (home or work). An ISP is a company that provides an end user with a connection to the Internet and other similar services, such as e-mail. Examples include MSNIA, EarthLink, and Comcast.
11. Last date and time you successfully signed in

Additional information that may assist us in verifying account ownership.

For Windows Live Mail customers:
1. Any folders you created (aside from the default folders)
2. Contacts in your address book
3. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders

For Windows Live Messenger customers:
1. A list of Contacts in your buddy list
2. Your Windows Live Messenger Nickname (your Messenger display name)

Your patience and cooperation on this matter are greatly appreciated. We look forward to your response and resolving your concern.

Sincerely,

Von
Windows Live ID Technical Support

———————— Hotmail Tarafından gönderilen Sorulara Vereceğiniz Yanıtlar ———————–

5) Hotmail ‘den gelen bu maile cevabımızda aşağıdaki şekilde olmalıdır.

Not : Çalınan mail hakkında aşağıdaki soruları yanıtlayacak kadar bilgiye sahip değilseniz cevabını hatırlayamadığınız veya bilmediğiniz soruların yan tarafına ( I dont Know and Dont remember ) şeklinde bir cevap yazın. Aşağıdaki soruların çoğu hotmail ayarlarına yazdığınız bilgilerin doğruluğunu ögrenmek için sorulmaktadır. İlk başta dediğim gibi Hotmail ayarlarındaki bilgileri hatırlayamıyorsanız bu bölümleri yanlış bilgilerle doldurmayınız.

İçlerinde cevaplanması gereken en önemli sorular : Eski şifreler ve hangi tarihler arasında kullanıldığı, alternatif mail adresi, msn messengera veya hotmail adresinize şifreniz hacklenmeden önce en son giriş tarihi veya hangi saatler arasında olduğu detaylı olarak yazılır, hotmail içinde oluşturduğunuz dosyalar klasörler ve hatırladığınız her hangi bir veya birkaç mail içerigi, Msn veya hotmail arkadaş listeniz ( Bu bölümde ne kadar çok detay yazarsanız sizin için o kadar iyi olur) .

Kendi bilgilerinizi aşağıda gösterildiği biçimde yazabilirsiniz. ( Kalın yazı ile yazılan soruların karşısında nasıl cevaplar yazmanız gerektiği açıklanmıştır )

Hello

Addition information :

My old passwords : ( Bu seçeneği ek bilgi olarak ben ekledim. Mail için kullandığınız eski şifreleri bu bölüme yazabilirsiniz tabiki şifreleri hangi tarihler arasında kullandığınızı hatırlamanız gerekiyor. Tarih bilgisi şu aylar arasında veya şu sene gibi tahmini olarakta verilebilir ve ingilizce olarak yazılmalıdır. )

Örnek : My old passwords : tcpsecurity.com in 2005-2006 , osmanatabey in 2007 January

1. My Windows Live ID : ( Şifresi çalınan hotmail ‘i yazın ) Örnek : çalınan_mail@mail.com

2. Your First and Last Names : ( İsim Soyad buraya ) Örnek :Osman Atabey

3. Date of Birth (Month/Date/Year) : ( Doğum Tarihi buraya Ay/Gün/Yıl şeklinde ) Örnek: 06/15/1977

4. Country or Region : ( Ülkeyi yazın ) Örnek : Turkey

5. State (if applicable) : ( Bulunduğunuz İl ‘i buraya yazın ) Örnek : Istanbul / Kadıköy

6. Zip or Postal Code : ( Bulunduğunuz İl ‘in posta kodunu yazın ) Örnek : 34200

7. My IP address : Bu mail i göndermeden önce What Is My IP - Shows Your IP Address (http://www.whatismyip.com) adresinden ip adresinizi ögrenin ve bu bölüme yazın. Örnek: 81.214.175.14

8. Answer to your Secret Question (if applicable) : Gizli soru ve cevabını bu bölüme yazın.

My secret question : ( Gizli sorunuzu yazın ) My answer : (Gizli sorunuza verdiğiniz cevap buraya)

Örnek : My secret question : Encok sevdigim yemek My answer: makarna

9. Alternate email address : ( Eğer şifresi çalınmış olan hotmail adresinin ayarlarına alternatif bir mail yazdıysanız o maili buraya yazın.) Örnek : alternatif_mail@mail.com

10. My Internet Service Provider : ( ISP yani internet servis sağlayıcınız hangisiyse bu bölüme yazın. Türk Telekom Adsl Company, SuperOnline, E-Kolay vs.. olabilir. )

11. My last date Signed in Time : (Burada ise hotmail veya msn ‘ye en son hangi tarihte giriş yaptığınız soruluyor. Hatırlıyorsanız yazın eğer mail şifrenizin ne zaman çalındığını biliyorsanız o tarihide buraya ekleyin ) Örnek : I signed in 03/26/2007 My mail is hacked 03/27/2007

For Windows Live Mail customers Answers : ( Hotmail için sorulan soruların cevapları )

1. Any folders my created (aside from the default folders) : ( Hotmail içinde daha önce bir dosya veya klasör oluşturup oluşturmadığınız soruluyor. Eğer hatırlıyorsanız isimlerini yazın )

Örnek : My folders : depo, play, ozel_mailler, eski_mailler

2. Contacts in my address book (please include the e-mail address) : (Hotmail içindeki arkadaş listeniz veya devamlı olarak mail gönderip aldığınız kişilerin mail adreslerini buraya yazın.)

Örnek : Contacts in my adress book : arkadasim1@mail.com arkadasim2@baskamail.com

3. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders : ( Hotmail içinde aklınızda kalan eski bir mail içeriği, gelen maillerden bir örnek, gönderdiğiniz veya detaylı olarak hatırladığınız bir mail içeriğini bu bölüme yazın )

For Windows Live Messenger customers Answers : ( Msn messenger için sorulan soruların cevapları )

1. A list of Contacts in your buddy list (please include the e-mail address) : (Msn messenger arkadaş listenizde olan kişilerin mail adreslerini detaylı olarak yazın. Ne kadar fazla e-mail adresi hatırlar ve yazarsanız o kadar iyi olur.)

2. Your Windows Live Messenger Nickname (your Messenger display name) : ( Msn messenger içinde kullandığınız nick veya görüntü adı (Display) bölümüne en son yazdığınız yazının aynısını buraya yazın.) Örnek: OsmanAtabey & TcpSecurity.com

6) En son olarak gönderdiğiniz bilgilerin doğruluğu Msn ve Hotmail tarafından kontrol edilip onaylandıktan sonra size 72 saat yani 3 gün içinde şifrenizi yenilemeniz için bir mail göndericekler o maildeki adımları uygulayarak mailinizi geri alabileceksiniz.

ef186
17-07-2012, 17:47
Bu yontemle birkac sene once giden birkac hotmaili geri almayi basarmistik insallah isinize yarar

mehmetRS
17-07-2012, 17:48
pazar gecesi bizim başımıza geldi aynı olay, teyze kızının hesabından girip benden para istedi, canım telefonuna ne oldu dedim, ya şu an açamam şarjda diyince kıllandım. aradım bunu, ne iş dedim, aa haberim yok dedi, bir girmeye calıstıkki hesabına, maili bile değiştirmiş. Aslında para istedikleri zaman, hesap numaralarını isteyip kabul etmiş gibi görünüp numaradan şikayet etmek lazım savcılıga v.s. neticede o numaran kim oldugu v.s. bulunabilir, yada bu kişiyle baglantılı kişinin kim oldugu..

-fatih-
17-07-2012, 18:46
şikayet ettim kişiliksizi..

yaşar
17-07-2012, 20:05
Tamamdır arkadaşlar verdiğiniz linklerinde yardımı ile sorunu çözdüm o...ç...mesaj atıyorum şimdi kontör yolla sana facemi vereyim yazıyorum tekrar geri alırım sıkıntı değil diyor :D

La arkadaş biri anlatsa inanmam yemin ederim bacısını ......çocugu

İşi halledende lise 2 ye giden bir kardeşim dersler zortingen pc 10 :D

Bütün şifrelerinizi değiştirin telefon onaylı olsun böyle piçlerle ugraşmayın benim gibi :(

Maxi
17-07-2012, 22:30
Tamamdır arkadaşlar verdiğiniz linklerinde yardımı ile sorunu çözdüm o...ç...mesaj atıyorum şimdi kontör yolla sana facemi vereyim yazıyorum tekrar geri alırım sıkıntı değil diyor :D

La arkadaş biri anlatsa inanmam yemin ederim bacısını ......çocugu

İşi halledende lise 2 ye giden bir kardeşim dersler zortingen pc 10 :D

Bütün şifrelerinizi değiştirin telefon onaylı olsun böyle piçlerle ugraşmayın benim gibi :(

bişe sorucam
peki bu iş nasıl oluyor ? yani nasıl yapıp şifreyi ele geçirmiş bu ?
önce hotmail sonra facebook mu yoksa başka bir sıralama mı var ?

Volkey
17-07-2012, 22:50
msn hesabınızı açarken girdiğiniz gizli soru cevabı hala aklınızdaysa yeni şifre alabilirsiniz msn kurtulduktan sonra facebook hesabı her türlü kurtulur

yaşar
18-07-2012, 08:03
bişe sorucam
peki bu iş nasıl oluyor ? yani nasıl yapıp şifreyi ele geçirmiş bu ?
önce hotmail sonra facebook mu yoksa başka bir sıralama mı var ?
Önce hotmail hotmail ide muhtemelen görünen arkadaşlarımdan merhaba diyerek herhangi bir şekilde yolluyor daha sonra facebook nick değişikligi hesap şifre değişikligi devam ediyor dün 2 defa değiştirmiş .....evladı .

msn hesabınızı açarken girdiğiniz gizli soru cevabı hala aklınızdaysa yeni şifre alabilirsiniz msn kurtulduktan sonra facebook hesabı her türlü kurtulur
Geyik soruyuda değiştirmiş :)

Dün itibari ile değiştirdigi yani hacklediği ip adreside şu

Şifreniz şu konumdan değiştirildi:
Istanbul, 34, TR (IP=176.237.51.196)

Bugün bu ip adresinden savcılığa suç duyurusunda bulunacağız .

Gönül isterdiki karşılıklı konuşalım dertleşelim sorunlarımızı halledelim ama olmayınca olmuyor :)

Tekrar tel nosunuda vereyim belki size denk gelir tel sürekli meşgul sadece msj atabiliyorsunuz lavuk yüzsüz size geri dönüşde yapıyor msj yolu ile:)

Bülent76
18-07-2012, 08:27
Benim de hotmail hesabım ve facebook hesabım hacklenmişti, facebook hesabıma cinsel içerikli bir resim konulmuştu. Beni pornografik sitelere üye yapmıştı hackleyen kişi, o sitelerden benim adıma mesajlar atmıştı, bu attığı mesajları üniversite mail grubumuza ve en önemlisi eşime forward etmişti, daha neler neler yapmıştı. Çok şükür eşim bunu kaale bile almadı. Bunu yapanın eski eşim olduğunu adım gibi biliyordum ama elimde kanıt olmadığı için herhangi bir diyaloğa girmedim ve üst düzey bir tanıdığın yönlendirmesiyle organize suçlar büro amirliğine gidip olanları anlatmıştım, onlar benim adıma savcılığa suç duyurusunda bulundular, yaklaşık iki, iki buçuk ay sonra bunları yapanın eski eşim olduğu IP adreslerinden tespit edilmişti. Dava açıldı ama daha sonra her nasılsa takipsizlik kararı verilmişti. Ama öğrendiğime göre evinden polisler vasıtasıyla alınıp karakola (veya organize suçlar amirliğine) götürülüp ifadesinin alınması bile onlara yeterli korkuyu vermiştir. Ama yaptıkları yanına kar kaldı. Çok can sıkıcı bir durum, sıkıntınızı çok iyi anlıyorum. En iyisi her zaman savcılık kanalıyla bu işi halletmeye çalışmaktır. İnşallah bulunur ve cezalandırılır.

yaşar
18-07-2012, 08:53
Benim de hotmail hesabım ve facebook hesabım hacklenmişti, facebook hesabıma cinsel içerikli bir resim konulmuştu. Beni pornografik sitelere üye yapmıştı hackleyen kişi, o sitelerden benim adıma mesajlar atmıştı, bu attığı mesajları üniversite mail grubumuza ve en önemlisi eşime forward etmişti, daha neler neler yapmıştı. Çok şükür eşim bunu kaale bile almadı. Bunu yapanın eski eşim olduğunu adım gibi biliyordum ama elimde kanıt olmadığı için herhangi bir diyaloğa girmedim ve üst düzey bir tanıdığın yönlendirmesiyle organize suçlar büro amirliğine gidip olanları anlatmıştım, onlar benim adıma savcılığa suç duyurusunda bulundular, yaklaşık iki, iki buçuk ay sonra bunları yapanın eski eşim olduğu IP adreslerinden tespit edilmişti. Dava açıldı ama daha sonra her nasılsa takipsizlik kararı verilmişti. Ama öğrendiğime göre evinden polisler vasıtasıyla alınıp karakola (veya organize suçlar amirliğine) götürülüp ifadesinin alınması bile onlara yeterli korkuyu vermiştir. Ama yaptıkları yanına kar kaldı. Çok can sıkıcı bir durum, sıkıntınızı çok iyi anlıyorum. En iyisi her zaman savcılık kanalıyla bu işi halletmeye çalışmaktır. İnşallah bulunur ve cezalandırılır.

Büyük geçmiş olsun sizinki gerçekden çok fenaymış,bu gibi insanları anlamakda inan çok zorluk çekiyorum :(

aLperTunga
18-07-2012, 08:58
bu adamın çocukluguna inmek lazım yaşar..kesin bu cocukken annesinin hesabını patlatmışlardır..Bu a......k........rım babadan oğula nesil..

geçmiş olsun zor bir durum ama bişey yapılabilirmi ben bilmiyorum duymadım da..gizli sorularını felan cevapladın mı mailin ve facenin ?

yaşar
18-07-2012, 09:01
bu adamın çocukluguna inmek lazım yaşar..kesin bu cocukken annesinin hesabını patlatmışlardır..Bu a......k........rım babadan oğula nesil..

geçmiş olsun zor bir durum ama bişey yapılabilirmi ben bilmiyorum duymadım da..gizli sorularını felan cevapladın mı mailin ve facenin ?

Dün akşam geri aldık alper hotmail ve face hesabını zaten hotmail alman yetiyor eğer faceyi kapatmadıysa,benimkini kapatmamış zaten kapatmıyor ablamın baldızın hanımın 4 5 arkadaşın bacanağın bütün hesapları aynı şekilde duruyor bildigin virüs ordan oraya sıçrıyor ordan oraya kontör istiyor face hesabını geri veririm diyor bu kadarda yüzsüz bir ..l ziyanı .

Facebook ve hotmail hesaplarınızı mümkünse telefon onaylı yaptırın o zaman işlerin durumu değişiyor :)

SOMEONESPECIAL
18-07-2012, 09:01
Beni de haberim olmadan sihirlipartnere üye yapmışlar. Profili silemiyorum.
Ne halt edeceğiz bakalım.

Maxiboost
18-07-2012, 09:14
Bence herseyden once sifrenizi nasil ele gecirdi onu dusunun :) bu konuda hicbirsey yapmadiysaniz tekrar rahatlikla ulasicaktir sifrelerinize..

mehmetRS
18-07-2012, 09:22
şifrenize ulasması için mutlaka birşey yapmış olmanız gerekli. yollanan bir fotografı açmış, ekli bir dosyayı indirmiş yada bir linke tıklamış olmanız gerekli. Hotmail gibi sistemlerde dışarıdan enjeksiyon yöntemiyle şifreler v.s. alınamıyor diye biliyorum. Muhakkak birşeyi yedirmiş olmalı karşı tarafa diye düşünüyorum.

alfonso4474
18-07-2012, 09:25
benım kız arkadasımın çalmıstı okuzun bırı burda 50.100kısı sıkayet etmesıne ragmen kapatılmadı facebook adresı nasıl oluyosa anlamadım gıttı

Ahmet_28
18-07-2012, 09:54
ya bu ibne tam bir yüzsüz.herife ana avrat çakıyom sırıtıyor.varmı benim gibisi cep telefonundan hesablara giriyom diyo :) bunun herhangi bi suçu yok ben araştırdımda yapıyorum cezası yok diyo.numarasıyla ben bu gavatı bulmak için harbi uğraşacam o zaman görecek cezası varmı yokmu harbi kitlendim lavuğa :D

Bülent76
18-07-2012, 09:57
Büyük geçmiş olsun sizinki gerçekden çok fenaymış,bu gibi insanları anlamakda inan çok zorluk çekiyorum :(

Size de büyük geçmiş olsun, çok lanet bir durum. Sükunetinizi korumanız en mantıklısı, zaten yapacak çok fazla birşey olmuyor bu tip durumlarda maalesef:(

Dodoo
18-07-2012, 10:34
Bilgisayarinizda keylogger varsa yani bu herhangi bi foto veya dosya ile de gelmis olabilir, sifrenizi yeniden bulmasi an meselesi..

yaşar
18-07-2012, 10:51
Bilgisayarinizda keylogger varsa yani bu herhangi bi foto veya dosya ile de gelmis olabilir, sifrenizi yeniden bulmasi an meselesi..

Telefon onaylı yaptım başka bir pc den girdiginde sms yolu ile mesaj geliyor şifreyi onay koduna yazıp girmesi gerekiyor :)

Bilmiyorum bunuda kırarsa yapacak birşey yok yeni adres bulacağız mecburen :icon_tup:

yaşar
18-07-2012, 10:53
Bence herseyden once sifrenizi nasil ele gecirdi onu dusunun :) bu konuda hicbirsey yapmadiysaniz tekrar rahatlikla ulasicaktir sifrelerinize..

şifrenize ulasması için mutlaka birşey yapmış olmanız gerekli. yollanan bir fotografı açmış, ekli bir dosyayı indirmiş yada bir linke tıklamış olmanız gerekli. Hotmail gibi sistemlerde dışarıdan enjeksiyon yöntemiyle şifreler v.s. alınamıyor diye biliyorum. Muhakkak birşeyi yedirmiş olmalı karşı tarafa diye düşünüyorum.
msn den bir şey yazdı bende cevapladım ne olduysa ondan sonra oldu şimdi msn den yazanları ilk arıyorum sonra cevap veriyorum :)

benım kız arkadasımın çalmıstı okuzun bırı burda 50.100kısı sıkayet etmesıne ragmen kapatılmadı facebook adresı nasıl oluyosa anlamadım gıttı
facebok biraz rahat olsa gerek :)

ya bu ibne tam bir yüzsüz.herife ana avrat çakıyom sırıtıyor.varmı benim gibisi cep telefonundan hesablara giriyom diyo :) bunun herhangi bi suçu yok ben araştırdımda yapıyorum cezası yok diyo.numarasıyla ben bu gavatı bulmak için harbi uğraşacam o zaman görecek cezası varmı yokmu harbi kitlendim lavuğa :D
Ahmet seni sorup duruyordu onuda hadım edecem diyor mesajda :D

Ahmet_28
18-07-2012, 10:56
Ahmet seni sorup duruyordu onuda hadım edecem diyor mesajda :D

bana dedi zaten senin hesabada girecem,istersen ......... gir dedim bende :)

yaşar
18-07-2012, 11:09
bana dedi zaten senin hesabada girecem,istersen ......... gir dedim bende :)

Hacı sende çok rahatmışsın be ,ne demek lan istersen ...... gir :D :D manyaksın adamım :D