Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabiha gökçen alternatif otopark
freelife
17-07-2012, 18:49
sabiha gökçenden abimin uçuşu var ve otoparkında 4-5 gün araç bırakmak istemiyor açıkcası ( tuzlu oluyor ) ona alternatif otopark vardı ,konusu bile olmuştuda bulamadım bu konuda bilgisi olan varmı?
BthnKrkt
17-07-2012, 18:50
istersenz 3 km uzakta sitede evim var kapalı garaj bırakırsınız sorun olmaz?
Cliosportve
17-07-2012, 18:52
Batu hemen olaya müdahale etmiş :)
Freelife Ozan abimiz yabancı değildir yardımcı olursan çok makbule geçer kardeşim
Ozan abi viaport yanındaki crowne plaza hotel'in otoparkına bırakabilirsin, günlük 10 tl ücreti var, aracı bırakınca transporter ile havalimanına getiriyor dönüş günü saati arayıp haber verincede havalimanından gelip alıyor :) bir kaç kere bıraktım çokta memnun kaldım :)
BthnKrkt
17-07-2012, 18:58
Batu hemen olaya müdahale etmiş :)
Freelife Ozan abimiz yabancı değildir yardımcı olursan çok makbule geçer kardeşim
Sorun yok abi elimden geldiğince herkeze yardımcı olmak isterim:) Ben samsundayım ama güvenliği ararım siteye girip bırakıp cıkabilir ozan abi. Orda olsam havaalanınada bırakır geldiğindede alırdım.
freelife
17-07-2012, 19:01
hepinize teşekkürler arkadaşlar .bundan iysi şamda kaysı :D abime söylerim gerisi ona kalmış ..
Pegasus'un kendi otoparkı var.Havaalanı'nın biraz uzağında ama her 15dk bi servisle shuttle yapıyorlar,fiyatlarda daha uygun.
Berk7767
18-07-2012, 13:31
harbi bende pazar günü marmarise gidicem arabayı havaalanının otoparkına bırakıcam(Sabiha Gökçen) ne kadar tutar ya 5 gün bilgiisi olan varmıdır?
pegasusla uçup ekoparkına bırakınca 10 tl olması lazım günlüğü
grup center iş merkezi yanında migros'un açık otoparkı var ücretsiz oraya bırakılabilir.havaalanı ile arası 1-1.5 km :D
En yakında Atlantis alışveriş merkezi var bedava,takside gidiş geliş toplam 15 lira tutuyor.
aynen baran orasıda olur.
Valla ben bir defasında kurtköy vergi dairesinin kapısına bırakmıştım 1 haftalıgına
taksi 7 tl tutmuştu havalimanına araç sadece toz olmuştu allaha emanet orda kalmıştı
wrcsinan
18-07-2012, 15:27
Viaport otoparkı uygun taksi 10 lira civarı tutuyor. Dönüşte havalimanı taksi yerine yoldan gecen taksiye binilmeli ***** adamlar saatlerce sıra bekliyor
Boost Up
18-07-2012, 17:12
harbi bende pazar günü marmarise gidicem arabayı havaalanının otoparkına bırakıcam(Sabiha Gökçen) ne kadar tutar ya 5 gün bilgiisi olan varmıdır?
olm bırak bana ben çözerim:D
Boost Up
18-07-2012, 17:13
En yakında Atlantis alışveriş merkezi var bedava,takside gidiş geliş toplam 15 lira tutuyor.
abi atlantis varda atlantis bomboş ya, oranın otoparkına bırakılmaz hakikaten yani şahsi görüşüm:D
valla atlantise bende bırakmam :D normalde bıle yyol ustu gırdıgımde lan dıyorum bısey olurmu acaba :D in cin top oynuyo ztn atlantis ölü yapı gibi viaport o yonden cok daha uygn
Yeni konu açmiyim, sabiha gökçen civarında en güvenli nere olur araç bırakmak için viaport mu?
Yeni konu açmiyim, sabiha gökçen civarında en güvenli nere olur araç bırakmak için viaport mu?
Viaport dibinde crowne plaza. Kapali otopark. Gunlugu 10 TL. otopark-hava alani arasi ucretsiz servis.
Güvenilir bir yerdir sanırım aracı oraya bırakmak sorun yaratmaz galiba, ne olur ne olmaz ruhsatı almak gerekir mi yanımıza?
Güvenilir bir yerdir sanırım aracı oraya bırakmak sorun yaratmaz galiba, ne olur ne olmaz ruhsatı almak gerekir mi yanımıza?
Anahtar sizde kaliyor. Ruhsat meselesi tercihe kalmis.
pegasus eko parkın arkasında ispark ın park alanı var. devamlı servis minibüsleri de çalışıyor ücretsiz.
bazı seyahat kartlarına da indirim yapıyorlar. en son günlük 7 tl idi