Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 Yağ ışığı
Turboğuz54
18-07-2012, 01:04
Bugün bindiğimde yağ ışığı aracı çalıştırdıktan sonra sarı renkte 5 saniye kadar yandı 1-2 gün önce babamda bindiğinde öyle olmuş fakat yağ su herhangi bi eksik yok acaba yağ değişim süresi geldiğin için mi yapıyo onu yağ kartıda yok bakamıyorum bi bilgisi olan varmı
sadikbeyazit
18-07-2012, 01:16
İlk önce bir cihaza bağlanip ne olduğunu görmek daha iyi olur bence...
yag basinci dusuk olabilir, yag pompasi bozuluyor olabilir yag isi tehlikeli istir zorlamadan servise goturun makine kacmasin ...
Turboğuz54
18-07-2012, 01:30
Ciddi olabilir diyosunuz haklısınızda yani tahminlerim hiç o yönde değildi belki yağ zamanı geçmiştir uyarıdır gibi geldi ama en iyisi servis gibi görünüyo teşekkürler
Yag pompasi olabilir giderken arada yanip sonuyorsa yag eksik olma ihtimali var ama calistirdigimzda dediin icin supheli benim eski arabamda sari isik yaktiginda 1 litre eksilmis oluyordu ama bi gosterin kirmizi yakmadan
Ciddi olabilir diyosunuz haklısınızda yani tahminlerim hiç o yönde değildi belki yağ zamanı geçmiştir uyarıdır gibi geldi ama en iyisi servis gibi görünüyo teşekkürler
Zamani gecince isik yakmiyor diye hatirliyorum sadece sifirlamadiysalar yag degisimini kontak actiginizda yol bilgisayarinda gosterir suresi geldimi yoksa gectimi diye km hesabiyla
Turboğuz54
18-07-2012, 01:34
Giderken yakma filan yok ben ilk önce eksik zannetim baktım bi sorun yok normal daha önce de yanmıştı eksikti zaten o zaman komple değiştim yağı zamanı gelmişti şimdi marşa basıyorum 1-2 saniye sonra yanıyo 5 saniye kadar belkiyor sönüyor
ALPER-VNS
18-07-2012, 01:38
tahminler yanlış :) yağ müşürün bozulmuş korkulacak bişey yok.. ben 1 sene gezmiştim e46 ile o halde.. ama değiştirsen iyi olur müşür bozuk olduğu için bi aksilik olursa yağ azaldı vs diye uyarı veremez..
Giderken yakma filan yok ben ilk önce eksik zannetim baktım bi sorun yok normal daha önce de yanmıştı eksikti zaten o zaman komple değiştim yağı zamanı gelmişti şimdi marşa basıyorum 1-2 saniye sonra yanıyo 5 saniye kadar belkiyor sönüyor
Bence cihaza baglayin basinci dusuktur belki yaglamanin o yuzden olabilir tahmin yurutuyorum asiri bi bilgim yok mekanikle isterseniz servis onerebilirim istanbuldaysaniz
Turboğuz54
18-07-2012, 01:43
tahminler yanlış :) yağ müşürün bozulmuş korkulacak bişey yok.. ben 1 sene gezmiştim e46 ile o halde.. ama değiştirsen iyi olur müşür bozuk olduğu için bi aksilik olursa yağ azaldı vs diye uyarı veremez..
Valla bu gecede biraz gazladım cok tedirgin uyucaktım bişi olur filan diye inşallah öyledir içim rahatladı biraz :D
ALPER-VNS
18-07-2012, 01:44
Valla bu gecede biraz gazladım cok tedirgin uyucaktım bişi olur filan diye inşallah öyledir içim rahatladı biraz :D
öyle öyle rahat ol :) ben de tırsmıştım başıma gelince.. müşürden olduğunu öğrenince değiştirmedim bile valla araba öyle satıldı gitti :)
Bu gece haber vermedin bana.. Ondan oldu o !