Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçelievler'den Selamlar
Herkese merhaba adım Onur bahçelievlerde oturuyorum. dile gelmeyecek derecede honda tutkunuyum ne siz sorun ne ben söyliyim gerçekten abartmıyorum küçüklüğümden beri hep kükreyen bi hondam olsun istemişimdir :p fakat gel gelelim ki şu ana kadar hiç honda sahibi hatta kendi adımın yazılı oldugu bi araç ruhsatına dahi sahip olmadım :) hedefim 2013 mayıs ayında kendime hb 1.4is alarak bu yola başlamak hondayı keşfetmek ve yavaş yavaş sonrasında 1.6 vti sonra 2.0 Type-R sonrasında ise kara şimşek bi s2000 ile emekli olmak :p . Allahıma binlerce şükür şu an bile s2000 alabilirim ama ama herşeyi yavaş yavaş öğrenerek keşfederek tadıyla , zamanı gelince kavuşma arzusu heyecanıyla yaşamak gerek ben böyle düşünüyorum :) . Şimdiden herkese iyi kötü dilekleri için teşekkür ederim umarım herkes için yararlı iş gören sevilen biri olurum :) :)
_driver_
18-07-2012, 19:59
hoş geldiniz...
hakotech
18-07-2012, 20:00
hosgeldin,semtimizden birinı daha burda görmek güzel..inşallah hedeflerinede ulaşırsın kardeşim :)
hosgeldin,semtimizden birinı daha burda görmek güzel..inşallah hedeflerinede ulaşırsın kardeşim :)
hoşbulduk abi :) teşekkürler güzel dileğin için amin.
hoş geldiniz...
hoşbulduk :)
Hosgeldin keyifli forumlar :)
Hosgeldin keyifli forumlar
Hosgeldin keyifli forumlar :)
hoşbulduk.
Hosgeldin iyi forumlar
hoşbuldukk
hoşbulduk teşekkürler
Hoşgeldın kardesım Semtımız burda ;)
Hoşgeldın kardesım Semtımız burda ;)
hoşbulduk hocam :) mod'lu arabanın kalbi bahçelievlerde atıyor zaten :) akşamları uyuyamıyorum egzos seslerinden :)
akşamları uyuyamıyorum egzos seslerinden :)
Talatpasa ya yakin oturuyo olmalisin o halde
talatpaşanın arkasındayım aka kolejinin arkasında sadri alışığın olduğu sokak. kes55 vardı bi ara kafamı yastığa koyduğum an bütün kulak pasını alıyordu allah razı olsun 76 varexiyle :) :)
Sadri Alisik dedinde aklima bi arkadas geldi ah ah :) neyse kardesim hosgeldin tekrardan
Trance-R
18-07-2012, 20:39
foruma hoşgeldin , aktif forumlar dilerim....
honda güzel araç , arabayı kullanmayı o araçta öğrendim sayılır , 1-2 ders almıştım :)
inş nasip olur :) güzel günlerde binersin ...
foruma hoşgeldin , aktif forumlar dilerim....
honda güzel araç , arabayı kullanmayı o araçta öğrendim sayılır , 1-2 ders almıştım :)
inş nasip olur :) güzel günlerde binersin ...
hoşbulduk hocam teşekkür ederim amin hepimize daha iyilerine binmek nasip olur inşallah
yasinkarmil
18-07-2012, 21:31
hoşgeldin keyifli forumlar
hoşgeldin kardeşim semtimizden bir tanesine daha merhaba;)
hoşbulduk sayın ygz typer :) hayallerimin arabasının sahibi 1 kere bile binemedim şu makinaya :) :) ara sıra görürdüm serhat ustanın önünde umarım daha yakından tanışırız yasin abi şimdiden honda ustalarıyla tanışmak kaynaşmak lazım :)
otomania
19-07-2012, 01:20
hoşgeldn dostum bahçelievlerin neresindensin
hoşgeldn dostum bahçelievlerin neresindensin
hoşbulduk aka kolejinin arkasında oturuyorum
hosgeldiniz hem honda hastasısınız hemde b.evlerde oturuyosunuz harika iyi forumlar
Hoş geldin keyifli forumlar
hosgeldiniz hem honda hastasısınız hemde b.evlerde oturuyosunuz harika iyi forumlar
hoşbulduk teşekkür ederim :)
Hoş geldin keyifli forumlar
hoşbulduk sağol
onurbahattin
19-07-2012, 12:46
hoşgeldin iyi forumlar
hoşbulduk teşekkür ederim :)
çok yakınız size bende ömür konaklarının orda oturuyorum kes55 herdaim yolun karsında park etmiş halde denk geliyorum
S.Özeren
19-07-2012, 18:17
Sadri Alisik dedinde aklima bi arkadas geldi ah ah :) neyse kardesim hosgeldin tekrardan
O arkadas benmiyim yoksa hako mu ahaha
Hosgeldin
hoşgeldin iyi forumlar
hoşbulduk teşekkürler
çok yakınız size bende ömür konaklarının orda oturuyorum kes55 herdaim yolun karsında park etmiş halde denk geliyorum
evet yakınız fakat kes55 onur aracını sattı dıye bılıyorum yanılmıyosam caddede duran mavı cooper onundur.
O arkadas benmiyim yoksa hako mu ahaha
Hosgeldin
Hoşbulduk tz :)
hoşbulduk teşekkürler geçen ay avatarındaki jap'ı almayı düşünüyordum fakat 1.4is ile başlamak istedim gerçekten hoş bi araç allah kaza bela vermesin iyi bak ona :)
teşekkürler kardeşim type R gerçekten keyifli bir araba fakat ilk araban olucaksa biraz aşırı kaçabilir seçimin güzel bende JAP la bahçelievlerdeyim çounlukla görüyorsundur belki ;)
hoşbulduk sayın ygz typer :) hayallerimin arabasının sahibi 1 kere bile binemedim şu makinaya :) :) ara sıra görürdüm serhat ustanın önünde umarım daha yakından tanışırız yasin abi şimdiden honda ustalarıyla tanışmak kaynaşmak lazım :)
ulaşılmayacak hiçbirsey yoktur, 6 sene önce haliç köprüsüne dönmeden ışıklarda ygz typer yanımda durduğunda iç çekmiş hayranlıkla arkasından bakabilmiştim bendede bravo vardı:) hayat yıllar sonra sahibi oldum;) nasip olur denk gelirsek birgün binersin:)
B.Battal
19-07-2012, 22:37
Hoşgeldin kardeşim.
Bizler bahçelievlerin en bilindik ailelerinin çocuklarıyız dostum kendine gel lütfen
Ayrıca çevre mühim:rolleyes:
teşekkürler kardeşim type R gerçekten keyifli bir araba fakat ilk araban olucaksa biraz aşırı kaçabilir seçimin güzel bende JAP la bahçelievlerdeyim çounlukla görüyorsundur belki ;)
görüyorum hocam ara sıra ufak bi rüyaya dalarak maşallah çekiyorum sonra devam :) :)
ulaşılmayacak hiçbirsey yoktur, 6 sene önce haliç köprüsüne dönmeden ışıklarda ygz typer yanımda durduğunda iç çekmiş hayranlıkla arkasından bakabilmiştim bendede bravo vardı:) hayat yıllar sonra sahibi oldum;) nasip olur denk gelirsek birgün binersin:)
şu an aynı senin 6 sene önceki duygularını yaşıyorum yasin abi :) inşallah benim finalimde senin gibi olur.Kısmet olurda bana o kavuşma heyecanını yaşatırsan ne diyeyim birtanesin :) :)
Hoşgeldin kardeşim.
Bizler bahçelievlerin en bilindik ailelerinin çocuklarıyız dostum kendine gel lütfen
hoşbulduk hocam sanırım bu jackie bizim sokakta duran gp cooper :) avatardaki resim bayağı benziyor ondada amerikan park var.
B.Battal
19-07-2012, 22:52
hoşbulduk hocam sanırım bu jackie bizim sokakta duran gp cooper :) avatardaki resim bayağı benziyor ondada amerikan park var.
GP plaka olan değil Jackie'nin ki BIG plakalı gp
GP plaka olan değil Jackie'nin ki BIG plakalı gp
anladım yanlış anons o zaman :) fgm yide görmüşlüğüm var önceden talatpaşada stock egzos ile sıkıyordu
nostalji
19-07-2012, 23:49
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşbulduk teşekkürler
harbi talatpasada oturanlar varsa gece uyumalari biraz zor oluyodur :)
hosgeldin kardesim hayirli forumlar.
harbi talatpasada oturanlar varsa gece uyumalari biraz zor oluyodur :)
hosgeldin kardesim hayirli forumlar.
aynen hocam hatta 1 saat once bırı sıktı bayagı gazdan cektıgı zaman duydugum cızırtı buyuk ıhtımal ınvıdıa cat back veya varex76 dan cıkan s2000 cızırtısıydı ezberledım artık hoşbulduk bu arada teşekkürler :)
denizkaylu
20-07-2012, 01:50
hoşgeldin kardeşim :)
eski bir bahçelievlerli olarak bende hoşgeldin diyeyim :)
keyifli forumlar hep böle alcak gönüllü olursan her zaman herşeyin en iyisine layık olursun zaten merak etme aramızada hoşgeldin
fatihtemizer
20-07-2012, 07:17
hoşgeldin genç kardeşim..bizde eski semtteniz.konular arası gecerken gördüm.girmem normalde tanısma bölümlerine.her ne kadar yaşım büyük olsada duygularımız aynı..inşallah Allah gönlüne göre verir..hoşgeldin tekrar..
S.Özeren
20-07-2012, 12:14
hoşgeldin genç kardeşim..bizde eski semtteniz.konular arası gecerken gördüm.girmem normalde tanısma bölümlerine.her ne kadar yaşım büyük olsada duygularımız aynı..inşallah Allah gönlüne göre verir..hoşgeldin tekrar..
Yasli sinifindasin artik abi ne kadar disardan bakilinca bizden genc dursanda kemik yasin ilerlemis ahaha:)
by serçe
20-07-2012, 12:22
hoşgeldin aktif forumlar.."
pesimist206
20-07-2012, 12:36
hosgeldın kardesım umarım dıleklerın en kısa zamanda gerceklesır semt olarak cogalıyoruz :)
ulaş kelav
20-07-2012, 18:29
hoşgeldiniz
Ne adamsın ya :)
hoşgeldin kardeşim :)
hoşbulduk :)
eski bir bahçelievlerli olarak bende hoşgeldin diyeyim :)
eski yeni ne fark eder zamanında oturmuşsun hoşbulduk :)
keyifli forumlar hep böle alcak gönüllü olursan her zaman herşeyin en iyisine layık olursun zaten merak etme aramızada hoşgeldin
allh razı olsun teşekkürler biz babadan böyle gördük valla :) hoşbulduk tekrardan :)
hoşbulduk fatih abi allah hepimizin gönlüne göre versin teşekkürler
hoşgeldin aktif forumlar.."
hoşbulduk teşekkürler
hosgeldın kardesım umarım dıleklerın en kısa zamanda gerceklesır semt olarak cogalıyoruz :)
hoşbulduk kardeşim inşallah amin sen ilkokulu kumporttamı okudun gözüm ısırıyor bir yerden :)
hasectear
20-07-2012, 22:29
hoşbulduk teşekkürler
nemonomani
20-07-2012, 23:24
Bizim orada bayrağa coştu bu ara tanımıyoz. Birbirimizi ama kalabalıgız bayaa
Bizim orada bayrağa coştu bu ara tanımıyoz. Birbirimizi ama kalabalıgız bayaa
yaparız bı ara cıtır bı tanısma kaynasma bulusması
evet yakınız fakat kes55 onur aracını sattı dıye bılıyorum yanılmıyosam caddede duran mavı cooper onundur.
doğrudur dikkatimden kacmış olmalı :D
jap ı bi kaç kere incirli e5 te gördüm bi kac kerede veliefendi petrol ofısınde arabamı yıkarken gördüm sesi gidişi görüntüsü kadar güzeldi kocaman maşallah
blowofff
23-07-2012, 23:27
hoşgeldiniz...
hoşgeldiniz...
hoşbulduk kardeşim sende hoş geldin
pesimist206
24-07-2012, 02:19
hoşbulduk kardeşim inşallah amin sen ilkokulu kumporttamı okudun gözüm ısırıyor bir yerden :)
Valla gozun nerden isirdi bilmiyorumda iyi isirmis aynen kumport mezunuyum :D
secomeco
24-07-2012, 11:29
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşbulduk kardeşim
bi insanın adını , gördüğüm bi insanın yüzünü ve gördüğüm bi plakayı asla unutmam :D
bi insanın adını , gördüğüm bi insanın yüzünü ve gördüğüm bi plakayı asla unutmam :D
pesimist206
25-07-2012, 14:44
haha eyvallah o zaman :D
Harun S.
02-08-2012, 17:02
Hoşgeldin. Dilediğin gibi bi araca sahip olursun inşallah. Keyifli forumlarr
eyvallah amin kardeşim sağol