Orijinalini görmek için tıklayınız : belirli bütcede alınabilcek en iyi spor araç ?
goldbergbrk
19-07-2012, 03:29
selam dostlar vti vardı askerlik dolayısıyla sattım kafama göre askerden sonra alabileceğim bir araç bakıyorum vtiden daha konforlu ve hızlı olması şart kafamda birkaç tane marka model var ama sizlerinde fikrini almak istiyorum
bütcem maximum 45 lira
---araçdan beklentilerim gösterişli olması orta seviyede konfor, çok aşırı yakmaması , birkaç ufak işlemde iyi yürümesi 2.elide iyi olursa fena olmaz.
1- vw golf 5 gti 2.0
2-honda civic ep3 typ r 2.0
3- seat leon 2.0tfsi cupra
4- vw polo gti
5- sizin öneriniz ?
cupra diğer araçlara göre önü daha acık ve daha verimli diye biliyorum
cupraya +1
bir ep typer kullanıcı olarak
cupraya +1 de benden
Öncelikle Cupra, sonrası WRX veya STI
senin seçeneklerinden golf 5 gti.
olabilirse sti.
Erdem K.
19-07-2012, 10:44
belirttiğiniz bütçeye leon cupra ya da sti olabilir mi :confused:
eğer mümkünse önce sti sonra cupra ... ;)
edit:bocanegra'lara da bakabilirsiniz.
polo gti ya da boca derim yakıtı ve performansı açısından
EmrahERKAN
19-07-2012, 11:25
Burak bence Cupra yada STİ almalısın
goldbergbrk
19-07-2012, 12:59
eli ayağı düzgnleri 45 üstü hep sonradan gördüm cuprada bütcemi çok aşıyor cuprayı elesek fr modeli olsa onun yerine sıralama değişirmi ve başka önerileriniz varmı
Fr yerine polo gti ya da ibiza cupra olabilir.Listede en iyi secenek polo gibi gozukuyor cunku leon cupra o fiyata olmaz pek ama golf5gti i listeye kattiginiza gore megane rs te olabilir diye dusundum.Harici sti falan eski model olur o rakamlara o yuzden gerek yok bence.
alperkirman
19-07-2012, 14:52
polo gti bu aralar çok şakalar yapıyo hem gidiyolar hemde yakıtı üzmez sakinde
temiz cupra fırsattır o paralara,
ama az km dsg golf 5 gti da keyiflidir...
Polo GTI derim.Hacim düşük, vergisi az, basmadın mı çok yakmıyor diye duydum. 4 kapısı alınır, şaka yapılır :)
polo gti gayet mantıklı bir araç yeni,şık, hızlı, yürütülebilir :)
onn_dear
19-07-2012, 17:19
Ep3 tayyardan daha keyif vereni bulunmaz vti dan sonra r alinir
max bütçem 45binTL demiş, 45binTL ye STİ var mı?
liste dışı öneriyi severim :D tsport alınabilir, geri kalan bütçede değerlendirilir.
ALPER-VNS
19-07-2012, 17:40
valla bu paralara en mantıklısı typeR listeden ama ben almazdım.. 160lık scirocco alınır gibi görünüyo bence ama o da yavaş kalabilir diğerlerine göre.. 45.000 zor bütçe ben de bu paralara aynı beklentilerle araba baktım bulamadım .. az daha zorlayıp z4 3.0 alırım ama senin yerinde olsam.. 50 ye var z4
polo gti hem yüksek model araç almış olursun hem yakıtı diğerleri kadar üzmez...
driftboy
19-07-2012, 17:55
Cupra +1...
BlackEmperor
19-07-2012, 18:03
eğer performans odakı düşünecek olursam forumda satılık sağlam gc8 ler var bir kaç işlemle 500bg + yürütebileceğin, o kadar hardcore bişey düşünmüyorsan sana tavsiyem kendi aracımdır :) Astra GTC 1.6 Turbo
ama suan 45 bin TL olsa ne alırdım dersen kuvvetle muhtemel 4 kapı polo GTI alırdım herhalde...
goldbergbrk
20-07-2012, 13:46
hızlı giden araç birşekilde bulunabiliyor hepsi kendine göre hızlıda gösterişi olan makine olsun birazda işin gerçeği. subaru 2.0 wrx sti mavi olcak birde tam şekil gideride iyi ama 45liralara bulacağımı sanmıyorum adam gibisini çok eskilerede bkmak içimden gelmiyor.
rokko 160lıklar birkaç ufak hareketle fena gitmiyor onlarıda düşünebilirim aslında bütcem yeterse. ama eminim ep3ün yerini hiçbirisi tutmucak :)
orhan_guney
20-07-2012, 13:50
aynen katılıyorum. :icon_tup:
Ep3 tayyardan daha keyif vereni bulunmaz vti dan sonra r alinir
Listeye bakarsak cupra
Fakat 45 sinirlama varsa golf Gti
Neden typer degil: golf le ufak tefek oynarsin hem typer dan hizli olur hem konforlu hemde daha az masrafli
Neden polo degil: o hacimle cok iyi gidiyorlar .nedendir bilmiyorum ama omurleri kisa surecek gibi geliyor bana.
2000 model Audi S4 hız konfor yol tutuş ve itibar..
goldbergbrk
20-07-2012, 20:11
Listeye bakarsak cupra
Fakat 45 sinirlama varsa golf Gti
Neden typer degil: golf le ufak tefek oynarsin hem typer dan hizli olur hem konforlu hemde daha az masrafli
Neden polo degil: o hacimle cok iyi gidiyorlar .nedendir bilmiyorum ama omurleri kisa surecek gibi geliyor bana.
açıklayarak anlatmışsın kardeşim çok sağol.
golf gti manuel alıp yazılım filtre headers ve biraz hafifletmeyle iyi yürürmü bu araç kaç hp olur ortalama
ondertopcu
20-07-2012, 21:35
o fiyata cupra biraz zor gibi o yüzden typer diyorum
fastchild
20-07-2012, 21:39
valla bu paralara en mantıklısı typeR listeden ama ben almazdım.. 160lık scirocco alınır gibi görünüyo bence ama o da yavaş kalabilir diğerlerine göre.. 45.000 zor bütçe ben de bu paralara aynı beklentilerle araba baktım bulamadım .. az daha zorlayıp z4 3.0 alırım ama senin yerinde olsam.. 50 ye var z4
Z4 konusunda aynı kafadayız
spor otomobil kavramı çok geniş bir kavram siz sanırım hothatch sınıfı birşeyler bakıyorsunuz
8.000rpm
20-07-2012, 22:41
Yakıt bu saydıklarının arasında 2 litre olmayanlarda iyidir
Sonrasında yüksektir , typer hariç...
Bütçeye bu aralar ep3 bakabilirsin , Cupra Leon o bütçeye zor biraz
Golf dersen az var ama ben olsam Manuel alırım
Polo gti ve ibizalar da sanziman sebebiyle ben olsam elerim , dsg sevmiyorum...
S3 bakabilirsin mesela...
Sitede satılık zıpkın gibi bir S3 varken diğer alternatifleri sorgulamak benim için gereksiz. Piyasası 28-30 civarından gidiyor ve bütçen 45 milyar. amacında yürütmekse zaten turbo bişeyler düşün. 35-36 milyara o S3 ne yürür anlatamam. Paranda cebinde kalır. Konforda var performansta.
açıklayarak anlatmışsın kardeşim çok sağol.
golf gti manuel alıp yazılım filtre headers ve biraz hafifletmeyle iyi yürürmü bu araç kaç hp olur ortalama
kaç hp olur tam bilgim yok ama turbolu olupta yurumeyen araba yok:)
yukarda arkadaş S3 demiş. bencede S3 üde listeye ekle hatta ekleme git al :)
vti'dan sonra golf V gti, otomobile bakışını değiştirir insanın. ;)
goldbergbrk
21-07-2012, 15:34
Z4 konusunda aynı kafadayız
spor otomobil kavramı çok geniş bir kavram siz sanırım hothatch sınıfı birşeyler bakıyorsunuz
gösterişli hızlı birşey bakıyorm işi gerçeği eski bir arabayada sırf az bişe hızı var diye dünya para bağlamak istemem
goldbergbrk
21-07-2012, 15:37
golf 5 de alsam manuel alırım zaten dsg sorunları ile çok şey duydum en güzeli kara şanzuman :D
goldbergbrk
21-07-2012, 15:39
kaç hp olur tam bilgim yok ama turbolu olupta yurumeyen araba yok:)
yukarda arkadaş S3 demiş. bencede S3 üde listeye ekle hatta ekleme git al :)
Sitede satılık zıpkın gibi bir S3 varken diğer alternatifleri sorgulamak benim için gereksiz. Piyasası 28-30 civarından gidiyor ve bütçen 45 milyar. amacında yürütmekse zaten turbo bişeyler düşün. 35-36 milyara o S3 ne yürür anlatamam. Paranda cebinde kalır. Konforda var performansta.
s3 eski model almak bana mantklı gelimiyor devamlı gazlanan ve turbolu bir araba yıpranma ve başıma iş açma olasılığınçok yüksek böyle kasası göze güzel görünebilcek spor bir araba almak amaç
Diğer S3ler için dediğin doğru olabilir ama sessiz sakin kullanıldığını biliyorum bu S3ün. sahibini tanımam etmem ama her gördüğümde tin tin gidiyor. ki sahiplerinin kendi yarış araçları var zaten basmak isterlerse basarlar. plakası açık sorgularsın. emin ol 2010 model cuprada yarışırsa 2001 S3ten fazla zarar ettirir.
45 bın +performans maliyeti de olursa = hazır sti derim :)
Emrecan-R
21-07-2012, 21:51
Ep3 Type R şeklin olur 2.seçenek ibiza cupra
1998corsa
21-07-2012, 22:15
yenı kasa ıbıza cupra larada bakılabılınır
Leon fr alınır 3 liraya k04 turbo kit takılır 300+ gezilir ;)
TurboJDM
22-07-2012, 01:15
Kardeşim al Polo GTİ 4 kapısını. Yaptır yazılımını tak downpipe yaptır komple eksoz sistemini, al bi EVC ile boost göstergesi bide wideband tamamdır daha ne istiyorsun. vergi tasarrufu, yakıt tasaruffu, 4 kişi çok rahat bi araç modelli araç daha ne istiyorsun.
M3 vs Polo GTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GiwRQyFJ6uE) buda video olsun sana kırmızı kırmızı polo gti
wrcsinan
22-07-2012, 01:26
bir ep typer kullanıcı olarak
cupraya +1 de benden
Neden öle dediniz
yn_lemans
22-07-2012, 11:03
Daha once sahip olmus biri olarak, audi s3 ve mumkunde 2001 olsun,önü acık konfor kalite yonunden hala bence hepsinden iyidir. Yol tutusu ve gidisini kanitlamis bir makina
2004-2005 Chrysler Crossfire Coupe 3.2 V6 ticari düşünmeyecek ve yükleme yapmayacaksanız keyifli olabilir
goldbergbrk
23-07-2012, 00:11
sıçan gibi arabaya 45 50lira bağlamak günah normal polodan ne farkı var bana sükse yaratabilcek makine lazım ben kararımı verdm bütceyi yükseltip wrx sti alıcam
referance
23-07-2012, 09:40
389_QmykVq8
Biraz daha düşün bence..
vti kullanıcısıysan eğer r lar seni bekler :))
İbrahim33
27-07-2012, 13:25
cupra dururken diğer seçeneklere zor bakılır , tabiki de cupra
devil_berk22
27-07-2012, 19:44
Cupra derim eger cupra olmassa golf gti veya leon fr tercih ederdim
O paraya yeni kasa 2.5 wrx alınır tatlı tatlı gazlanır.
Forged bugeye alınır.
Büyük kanatlı, en baba çufçufundan bir Subaru alınır keyfine bakarsın.
Şeklin yeter. ;)
vtı dan indiysen typer dan baska bişiy almassın, düzgğn birtane bul al keyfine bak.
GokhanRS
27-07-2012, 21:26
45bine rahat rahat sti bulursunuz. ilanlardaki şişirmeye bakmayın. 3 sene önce 40a sattım şimdi 60 vercek halimiz yok stilere :D yaşlandıkça fiyatlarımı artmış araçların yoksa :D
bende 60 yazdım 40a verdiydim.
eli ayağı düzgnleri 45 üstü hep sonradan gördüm cuprada bütcemi çok aşıyor cuprayı elesek fr modeli olsa onun yerine sıralama değişirmi ve başka önerileriniz varmı
sıralama tabiki değişir.
cuprayı yani adam gibi bi cuprayı 60.000 tl den aşşagı bulamazsın ;)
fr yerine polo gti yada ibiza cupra tavsiye ederim ...
45.000 tl ye maalesef bulamazsın aklında ki hızlı arabaları
eski 2002 sti lara bak derim ;)
arkadaşım bırak ep3'ü, bırak vti'yı... al bi golf gti; onlardan kat kat kaliteli, güvenli, konforlu, donanımlı ve yakışıklı aracın olsun. adam gibi bi otomobile bin derim:
http://img50.resimup.net/di/TNTR.jpg
Ertug_T.
27-07-2012, 22:13
Aynı konuyu bende açacaktım
polo gti
sti
golf 5gti arasında
yorumları gördükçe iyice kafam karıştı :D
blumenberg
27-07-2012, 22:16
Polo gti dan yanayım bu seçenekler arasında.. Gecen bir arkadas 330ci'sini yakıyordu :)
Vti'den indiysen Type-r keser gibime geldi :)
goldbergbrk
28-07-2012, 23:11
gönlüm ep3den yana ama 35 40 arasına bulabilirsem tabi bulamassam kafama göre subaru yada başka alternatifler bakıcam artık fn2 typrlar şekilli güzel ama birşey var bu arabalarda mod olayıda baya pahalı olduğundan bu kasayı hiç tercih etmeyi düşünmüyorum . sordum fn2 kullanıcılarınada onlardanda fikir aldım az çok olursa temiz ep3 olmassa başka alternatifler
ALPhan japan
28-07-2012, 23:19
yorumların hepsini okudum WRX STİ veya EP3 bence
Leon cupra fiyatına göre çok iyi iyürüyen araç 45 lere 10 numara olmasada 8 numara araç alabilirsin.
i-vtec07
30-07-2012, 14:12
ep3 candır.:)
emretorlak
07-08-2012, 09:54
polo gti ve ibiza cupra'nın 1400cc olması yakıt açısından olumlu beklentiler doğuruyor anladığım kadarı ile, fakat böyle bir durum söz konusu bile değil. Bu araçlar minik benzin canavarları. Performansları da çok iyi.
CeM öZeR
07-08-2012, 10:13
Hayat herkese toz pembe galiba ? Sakin kullanımda bile şehiriçi 11-12 litrenin altına düşemeyecek arabalardan bahsetmiş bir çok arkadaş. Eğer hem hızlı olsun hem kafam rahat olsun hemde ekonomik olsun derseniz şehiriçi sakin kullanımda 5.5-6 litrelere kadar düşebildiği için direkt polo gti... Yükleme konusunda 240 hp ler hiç zor değil. Herşeyden önce hayırlısı olsun..
Hayat herkese toz pembe galiba ? Sakin kullanımda bile şehiriçi 11-12 litrenin altına düşemeyecek arabalardan bahsetmiş bir çok arkadaş. Eğer hem hızlı olsun hem kafam rahat olsun hemde ekonomik olsun derseniz şehiriçi sakin kullanımda 5.5-6 litrelere kadar düşebildiği için direkt polo gti... Yükleme konusunda 240 hp ler hiç zor değil. Herşeyden önce hayırlısı olsun..
çok doğru söylüyorsunun arabam.com da yapılan testte bile araç 100 kmde 12.5 l yi geçmemiş bence fiyatının aracı piyasayı deliyo ortadan şuan bildiğim kadarıyla 47.200 liste başlangıç fiyatı
cupra arkasından polo gti diye düşünürdüm ben olsam
brs_odbs
07-08-2012, 19:54
polo gti derim bende
blackjack
07-08-2012, 21:27
polo gti yada ibiza cupra gti reflex gümüş cupra sarı olmalı bence.
sti evo vs çok yakar çok kaçar bakımlarız zor diye biliyorum
leon cupralar ise çok yakar 2.0 motor gti da öle çok yakar diye düşünüyorum.
size en yakışıklı en giderli o fiyatlara alınabilcek en güzel motorlu ve şanzımanlı polo gti yada ibiza cupra diyorum.ibiza cupra bence daha yakışıklı ama polo gti daha malzeme kalitesi ve oturuş pozisyonu güzel seçim sizin.
hemde az yakıyorlar bulunmaz fırsat:)
polo ve ibiza cupralardaki yağ eksiltme sorununa ne gibi çareler bulundu varmı bilgisi olan arkadaşlar?
Zor secim gonul sti ister, mantik polo gti der bence. Bu arada kimse fabia v rs dememis. Rocco da gorsel olarak cok guzel. Ama arkadas bence gidip type r alacak marka algisi insanlarda kolay degismez cunki.
O parala bir ust segment varken polo cok cezbedici gelmiyor gosteris ve imaj acisindan.
golfgti diorum bende cok cok mantiokli konforlu donanimli hizli
s3te cok eski:D
AtmoSpheriC
12-08-2012, 23:33
cupra.. olmassa ep3 olmassa polo gti
Tercihim ; Ep3 Type-R
Senin tercihlerinden ; Polo Gti, Yakıt vergi Model olarak en mantıklı.
emretorlak
13-08-2012, 01:30
Bir araç piyasaya çıktıktan 2 sene sonra alınmalı. İlk 2 sene kronik problemleri gideriliyor sonraki üretimler stabil sorunsuz oluyor. 2006-2007 model golf gt 170 ps ler, 2007 peugeot 207 gt, vag 1.4 180 ps vb.
goldbergbrk
13-08-2012, 14:46
cupra ep3 wrx en son polo sıralama böyle aklımda aslında
furkangunes
13-08-2012, 16:20
Bir araç piyasaya çıktıktan 2 sene sonra alınmalı. İlk 2 sene kronik problemleri gideriliyor sonraki üretimler stabil sorunsuz oluyor. 2006-2007 model golf gt 170 ps ler, 2007 peugeot 207 gt, vag 1.4 180 ps vb.
Aynen Bir araç piyasaya çıktıktan 2 sene sonra alınmalı
aligoldenstone
21-08-2012, 11:48
Polo GTİ alınabilir yakıt konusundada mantıklı.. zaten bu işin sonu yok gibi... :)
ilk cuprayı dene, hatasızını arama, 10 degilde 8 numara bi arac alabilirsin!
Olmadı bence golf 5 gti dene, az km'li ve mumkunse kırmızı olanından. Donanım olarak da, bixenon, deri, cd changer, sunroof vs bulabilirsin, tatmin eder.
Ve onu de acık, ilerde ufak ufak baslayıp, saglıklı bi sekilde gazlarsın.
Polo da cok güzel ama golf gibi onu acık degil, hacim yok bi kere!
Yine de secim senin, hayırlısı olsun derim ben.
altugkocer
23-08-2012, 17:11
sıçan gibi arabaya 45 50lira bağlamak günah normal polodan ne farkı var bana sükse yaratabilcek makine lazım ben kararımı verdm bütceyi yükseltip wrx sti alıcam
sti candır :icon_tup: :D:D
rallyesport
24-08-2012, 16:08
duzgun cupra makul gibi..
ocean0636
25-08-2012, 00:52
50-55'den asagi duzgun cupra bulman imkansiz bulsan bile stock cupradan oyle aman aman bi zevk alamazsin stg2+ olursa oldukca tatmin eder onunda maliyeti 8.000tlyi buliyor.
İmkanin varsa hic dusunme stg2+ bi leon cupra al arkana bile bakma...
Eski bi ep3 kullanicisi olarak soylemeden de edemeyecegim kprolu bi typerin zevkide bambaskadir :D heleki vti'dan geciceksen typerdan cok keyif alirsin... :)
Polo gti guzel araba iyide gidiyor yakit konfor model vs cok da artilari var ama kesinlikle surus zevki olmayan bir araba 1.4 hacim de bir yere kadar dsg de guzel ama hardcore bi arac degil bana gore A noktasindan B noktasina sehir ici hizli gitmek icin alinabilir zevk amacli binilecek bir arac degil..
Golf gti ise oldukca sorunlu ve surus zevki olmayan bir arac ama en azindan polodan daha zevkli olacagi kesin.
Sonuc olarak 55leri zorlayabiliyorsan stg2+ leon cupra al 400hp temiz temiz binersin :) ha yok 45 civari olsun dersen hic dusunme al bi emmeli gommeli egzantrikli ctr keyfine bak ;)
Stg2+ 8000tl iyimis valla ben daha cok bekliyordum.
Opel Astra H 2.0 Turbo kullanıcısı olarak tavsiye ederim :) Araçla ilgili bilgin yoksa bilgi verebilirim.
williamss
26-08-2012, 17:36
45 bin tL bütçe varsa bi clio Rs 182 alırsın 10 bin tL ye turbo kitini getirirsin birazda kurcalandımı çılgın sonuçlar alıp türkiyede tek olabilirsin ^^
GokhanRS
26-08-2012, 17:40
45 bin tL bütçe varsa bi clio Rs 182 alırsın 10 bin tL ye turbo kitini getirirsin birazda kurcalandımı çılgın sonuçlar alıp türkiyede tek olabilirsin ^^
pardon 182 yi kaça alıcak :D 45binin kaç lirası 182
50-55'den asagi duzgun cupra bulman imkansiz bulsan bile stock cupradan oyle aman aman bi zevk alamazsin stg2+ olursa oldukca tatmin eder onunda maliyeti 8.000tlyi buliyor.
İmkanin varsa hic dusunme stg2+ bi leon cupra al arkana bile bakma...
Eski bi ep3 kullanicisi olarak soylemeden de edemeyecegim kprolu bi typerin zevkide bambaskadir :D heleki vti'dan geciceksen typerdan cok keyif alirsin... :)
Polo gti guzel araba iyide gidiyor yakit konfor model vs cok da artilari var ama kesinlikle surus zevki olmayan bir araba 1.4 hacim de bir yere kadar dsg de guzel ama hardcore bi arac degil bana gore A noktasindan B noktasina sehir ici hizli gitmek icin alinabilir zevk amacli binilecek bir arac degil..
Golf gti ise oldukca sorunlu ve surus zevki olmayan bir arac ama en azindan polodan daha zevkli olacagi kesin.Sonuc olarak 55leri zorlayabiliyorsan stg2+ leon cupra al 400hp temiz temiz binersin :) ha yok 45 civari olsun dersen hic dusunme al bi emmeli gommeli egzantrikli ctr keyfine bak ;)
golf gti dengeli modlamaya acik yol tutusu basarili kaliteli donanimli bir aractir. bana gore cupradan daha keyiflidir. cupra yuksek yapisi ve cok sarmasi nedeniyle sorun yaratabiliyor.
polo biraz daha farkli daha cevik ve kivraktir ama 1,4 bir yere kadar
golf gti dengeli modlamaya acik yol tutusu basarili kaliteli donanimli bir aractir. bana gore cupradan daha keyiflidir. cupra yuksek yapisi ve cok sarmasi nedeniyle sorun yaratabiliyor.
polo biraz daha farkli daha cevik ve kivraktir ama 1,4 bir yere kadar
eheh aynen , golf 5 gti cupra dan daha dengeli ve daha iyi tutunuyor bence de.
KALENDAR
26-08-2012, 18:42
Focus ST dıyorum ortalama 9 15 lıtre arası benzın tuketırsın ama harbi hakkını werırı, vergi vs sıkıntı ama ıkıncı plan polo gtı olabılır.
Trance-R
26-08-2012, 19:41
Cupraya +1
polo GTI ...
evolution_9
29-08-2012, 20:13
typ r ı al önün açık olsun 97 model v-tecler bile hala revaşta
Belki şimdiye aracı coktan almışssınızdır bilmiyorum ama genede okuyanlar için yazayım.
Golf 5 GTI DSG için konuşuyorum çok narin bir araç.Gerçekten baş ağrıtır.80 k km de Komple turbo,piston,Şanzıman değiştirmiş tanıdığım var.Sadece soft yazılım ve downpipe varken oldu bu.Ki bu yapılanlarda SS yazılım SS dp.. Alınacaksa manuel alınmalı.2. elde orta derece zarar eder.
O fiyata az km polo GTI bulamazsınız.20-25k km lerde olur.Buda temiz olamyacağı anlamnına gelmez tabiki.Ek olarak bomboş olur.
O fiyata 2.0 TFSI cupra hiç olmaz.Ha alırsınız 40-45 arasına bi cupra.Sanayide yatar kalkarsınız.Temiz cupra 60-65 liradan aşağıya zor.2. eli hesaba katmıyorum o yüzden.
Boş olması problem olmuycaksa hatta orta dolulukta bile diyebilirim.20-25 k km li polo gti alınabilir.2. elde zarar ettirmez.konfor ve performans demişssiniz.O yüzden sizin en iyi ilacınız polo gti :) Kendi arabam diye söylemiyorum ama.Efendi kullanıldığında çok şaka bir yakıtı var.Konforu,sürüşüde o kadar iyi.Tabi sağ ayağınıza 320d gördüğünüzde ne kadar hakim olabilirsiniz orası muamma :)
typermelih
09-09-2012, 19:18
Polo GTI derim.Hacim düşük, vergisi az, basmadın mı çok yakmıyor diye duydum. 4 kapısı alınır, şaka yapılır :)
aynen katılıyorum
Murat Özcan
10-09-2012, 01:52
ep3 typer dıyorum ama cuprada fena gitmez hani
hakanguclu
10-09-2012, 01:58
bu karşılaştırmaya göre öncelikle cupra ve polo gti gelir tabiki aradaki vergi yakıt farkıda önemli tabi bana kalırsa polo gti gayet mantıklı bir seçim olabilir.
Senın beklentılerıne su sekılde cevaplıyayım :;
1- cok yakmaması demıssın o zaman cuprayı elemek zorundasın polo burada bır adım one cıkıyor
2- az bısey konforlu olsun demıssın buradada ep3 elemelısın
3- golf gtı demıssın ıkıncı elının olmamasından dolayı elemıssın cunkı ıkıncı elı olsun dıyosun
4- sana onerebılecegım arac r53 mını olur . R56 bulursun lakın temızını bulamazsın ;)
kısacası hem az yakan hem sekıllı olan hem konforlu olan hemde ufaktan gıderı olsan bı arac o butceyle cok zor ;) valla varsa bende cok merak ettım ????
nemonomani
20-09-2012, 09:51
Öncelikle Cupra, sonrası WRX veya STI
abi wrx sıkıntı ya 1 2 4 5 gazlıcaksa sıkıntı yok :D
bence eski kasa ibiza 1.8t al paranda kalır birde gt 28 çaktınmı üzerine o kilolarda delemiyeceğin makina yok
No-3: Leon Cupra
No-5: Alfa Giulietta 1.4 170PS ya da o paraya olur mu bilmiyorum ama 2.0 235PS
dincer07
23-09-2012, 00:56
'01-'02 sti bulunur En iyiside o olur...
dragon07
23-09-2012, 01:06
sti yada polo alırdım
Şu beş tanesine hastayım ya...
1999 Model Honda S2000
https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-honda-s2000.jpg (https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-honda-s2000.jpg)
2005 Model BMW 645i
https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-bmw-645.jpg (https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-bmw-645.jpg)
2010 Model Mazda RX-8
https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-mazda-rx8.jpg (https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-mazda-rx8.jpg)
2003 Model BMW M3
https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-bmw-m3.jpg (https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-bmw-m3.jpg)
2008 Model Alfa Romeo Brera-Spider
https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-alfa-romeo-spider.jpg (https://img.paratic.com/dosya/2017/05/turkiye-de-100-bin-tl-ye-kadar-alabileceginiz-en-iyi-spor-arabalar-alfa-romeo-spider.jpg)
Diğer arabalara buradan bakabilirsiniz: https://paratic.com/en-iyi-spor-arabalar/
i-vtec07
30-06-2017, 11:50
Teşekkür ederiz tansel bey ilk sıradaki s2000 adlı modeli ilk kez gördüm güzel bi araca benziyo , hasta olduğunuz başka modeller varsa görmek isteriz