Orijinalini görmek için tıklayınız : sizin terciginiz ne olurdu ?
e30 318 is & saxo vts mk2 bütçe max 15 000 tl
arkadaşlar bugünlerde bir seçim yapmam gerekiyor.ikisinin arasında gidip geliyorum.kullanım amacım akşamları haftasonları çıkıp biraz stres atmak yani günlük kullanım amaçlı düşünmüyorum.durum böyle olunca ikisininde avantajları ve dezavantajları var ve bende fena derecede kararsızım.bu yüzden sizin düşüncelerinize ihtiyacım var.fikirleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...
wrcsinan
22-07-2012, 00:46
E30 U e36 okuyup e30 a oy verdim yanlışlıkla. Saxo e30 dan iyidir diye dusunuyorum
Saxo daha sorunsuz ve rahat olur derim ben
Saxo daha sorunsuz ve rahat olur derim ben
bu konuda hem fikiriz ama yinede gönlüm 318 is den yana nede olsa aşk üç harfli BMW.20+ yaşında araç alıp ama bide sanayiden çıkamamakta var :)
kickbuttowski
22-07-2012, 01:55
Bugün bitane e30 denk geldi yolda bildiğin apaçilerin eline düşmüş o kasalar iyice gıcık aldım.. saxo hem daha yeni hem km olarak genelde daha düşük hemde çıkıp gazlayınca filan apaçi damgası yemezsin.. Ama ben olsam si alırım 15 bine :D
Murat Özcan
22-07-2012, 03:14
saxo diyroum bende
Saxo üzmez :) oyum saxoya
hocam duzgun e30 kalmadı gıbı olanlarda bı dunya para, + yınede eskı araba illa sorun cıakrtır dıe dusunuyorum. bnce basınız agrımasın, bnde vts dıyorum.
E30 u e36 okuyup e30 a oy verdim yanlışlıkla. Saxo e30 dan iyidir diye dusunuyorum.
aynı şey benim de başıma geldi. :) kesinlikle saxo vts diyorum.
bu gidişle bende saxo diyeceğim galiba =)
ondertopcu
22-07-2012, 19:00
saxo derim bende
darkmoon
22-07-2012, 19:16
saxo daha yeni teknoloji
saxo tabiki hem hızlı hem daha kolay satılır 318 e göre tabiki benim fikrim
darkmoon
22-07-2012, 19:25
e30 318 is & saxo vts mk2 bütçe max 15 000 tl
arkadaşlar bugünlerde bir seçim yapmam gerekiyor.ikisinin arasında gidip geliyorum.kullanım amacım akşamları haftasonları çıkıp biraz stres atmak yani günlük kullanım amaçlı düşünmüyorum.durum böyle olunca ikisininde avantajları ve dezavantajları var ve bende fena derecede kararsızım.bu yüzden sizin düşüncelerinize ihtiyacım var.fikirleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...
haftasonu sürmelik madem araç alıcaksın maddi bir kaygı ile ikinic el falan düşünmüyorsan niye bunlara bakıyorsunki alabiliceğin en extrem aracı al bence..
saxo daha az masraflı olacaktır E30 bence yaklaşmayın..
1998corsa
22-07-2012, 21:47
Saana sorunsuz turbo sahin verelim 150-160 beygir araliginda kirildi bozuldu derdi olmadan sikarsin sabaha kadar
muratburunce
22-07-2012, 21:54
saxo'yu tek geçerim...
tdipower
22-07-2012, 21:59
tabiki saxo
saxo emniyetsiz hızlı ve daha keyiflidir + önden çeker.Bmw güvenli saxoya nazaran ağır ve arkadan itişli yanlarım diyorsan aslında çok farklı kulvarlar ben citroeni tercih ederdim
haftasonu sürmelik madem araç alıcaksın maddi bir kaygı ile ikinic el falan düşünmüyorsan niye bunlara bakıyorsunki alabiliceğin en extrem aracı al bence..
antalya polisine son susturucu bile gayet extrem gelirken benim daha bi extrem seçim yapmam şu anda imkansıza yakın :):)
yanlarsan bmw,roll drag felan vts olur heralde :) ben olsam saxo derdim
darkmoon
23-07-2012, 01:14
antalya polisine son susturucu bile gayet extrem gelirken benim daha bi extrem seçim yapmam şu anda imkansıza yakın :):)
öyle demek istemedim cabrio tarzı bir araçda alabilirsin antalya güzel sıcak memleket gayet sürüşü gazlamasıda üstü açık keyifli olur ondan dedim.
dediğiniz gibi cabrio ve gazlanabilecek 15000 e ne alınabilir mesela =))
benim aklıma pek bişey gelmiyoda yanlış anlamayın.
Emrecan-R
23-07-2012, 01:22
tek bmw diyen benmiyim?
tek bmw diyen benmiyim?
bencede çok şaşırtıcı ama galiba evet tek bmw diyen sizsiniz şimdilik =))
darkmoon
23-07-2012, 01:27
fransız grubundan çıkar epey bir cabrio.. şimd tek tek yazmıyım ama bolcana pug ve renault grubundan cabrio çıkar. almanlardan opel den çıkar..
Emrecan-R
23-07-2012, 01:29
vts kaç hp dir bilen varmı
vts kaç hp dir bilen varmı
şu anda alınacak 10 yaş ve üstü standart bi vts (tabiki kaldıysa) 110-120 hp civarıdır.
arifozcelik
23-07-2012, 06:45
e36 bak derim ama biraz sabır ve takip gerekecektir