Orijinalini görmek için tıklayınız : Şişli civarı park
Arkadaşlar aracımı sadece haftasonu kullanıyorum evime yakın şişli civarında otoparklı evi olan ve otoparkında yer olan yada uygun fiyatlı otopark arıyorum
Aracı cumartesi alıp pazar akşamı bırakıyorum şirket otoparkı falanda olur
Yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok memnun olurum
individual
23-07-2012, 12:32
Şişli civarı derken ***** şişli büyükbir bölge.Açık otopark diyorsanız şişlide cevahir otel var.Cevahir otelin orda 2 tane açık otopark var.Kapalı alanlarıda var fiyatları 140 TL den başlıyor aylık.
Sisli civari neresi olursa olsun fark etmez
Site otoparki sirket otoparki binaya ait ozel otoprk hertirlu olur haftada 1 gun kullaniyorum 140 tl bana fazla gelir uygun fiyatli veya bedava ariyorum
Bedava, üstelik şişli.. İyiymiş.. Ben de isterim öyle valla. :)
Bedava, üstelik şişli.. İyiymiş.. Ben de isterim öyle valla. :)
Tamam senide ekleyelim listeye o zaman:)
Neolurki bi kiyiya koseye cekeriz maksat sokakta kalmasin cizilmesin çarilmasin:)
Emir_b16a
26-07-2012, 00:24
türkiye hastanesinin otoparkını dene ücretsiz
YunusAydn
26-07-2012, 03:04
türkiye hastanesinin otoparkını dene ücretsiz
evet katılıyorum mahallemiz temiz bi muhit hiç kimse gelip kapısını bir yerini kurcalamaz :)
Tuncayım bizim sitenin açık otoparkı var getir bırak ücretsiz sana...ciddiyim :)
Low-Rider
26-07-2012, 08:25
Valla cevahir taraflarında olursa bende isterim:DŞirket taşınıyor oraya , henüz otopark anlaşması falanda yok.Otoparkla anlaşsalarda anahtar bırakmak istemiyorum.
Tuncayım bizim sitenin açık otoparkı var getir bırak ücretsiz sana...ciddiyim :)
Metinim saolasın biraz yakın olsa olur yani tek vasıtada olsa düşünürdüm ama saolasın
Arkadaşlar aracımı sadece haftasonu kullanıyorum evime yakın şişli civarında otoparklı evi olan ve otoparkında yer olan yada uygun fiyatlı otopark arıyorum
Aracı cumartesi alıp pazar akşamı bırakıyorum şirket otoparkı falanda olur
Yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok memnun olurum
tam net bölge verirseniz maslaktan tutunda ayazağaya kadar şişli nişantaşı yazıyo profilde nişantaşında en uygun otopar bulunucak yakın bölge bomontı oda bizim sitenin ucretli bölümü var 220 tl istemekteler kapalı 24 saat guvenlikli bi ihtimal site otoparkında yer bulunur ama onlarda ücret karşılığı veriyolar
not: kurtuluşada bakılabilir ama düz giriş otopark pek olmax üstüste ve anahtar bırakılıyo
tuncay senin arabayı parkettiğin sokaktan yukarı kurtuluş caddesine doğru çık caddeye geldiğinde karşı sokağa geç iskiye gidiyor gibi belediyenin bi binası var emeklilerle falan ilgili onun hemen karşı sokağının içinde sol tarafta güzel bir otopark var blgin olsun
tuncay senin arabayı parkettiğin sokaktan yukarı kurtuluş caddesine doğru çık caddeye geldiğinde karşı sokağa geç iskiye gidiyor gibi belediyenin bi binası var emeklilerle falan ilgili onun hemen karşı sokağının içinde sol tarafta güzel bir otopark var blgin olsun
Yani baruthane caddesini bitiricek feriköy stadını geçicek sağa dönücek abi gece ordan dönerkan sıkntı olur gece pek tekin olmayablir oralar:D
otobusle veya metro ilede giderim almaya problem değil şişlinin heryerı hatta mecidiyeköy bile olur sadece 1 gun çıkarıyorum aracı
otoparklar çok pahalı en ucuz 150 tl muştu anlamı kalmaz:)
8.000rpm
26-07-2012, 08:35
cevahir civarında fiyatını bilmiyorum ama , mesela şişli migrosun hemen yanında aşağı fuşya'ya inen yokuş var , türk kalp vakfı'nın oraya iner..
migrostan içeri girin , inşaatı geçin , inişteki çatala gelir gelmez sağ taraftaki binanın altında kapalı otopark var , fiyatı uygun olabilir
8.000rpm
26-07-2012, 08:37
beşiktaş'a da bak o zaman
migrosun olduğu yerde kapalı var , dragger oraya koyar mesela :D
hatta fulya'da real'in olduğu plazanın kapalısından da fiyat al bence
Migrosun altı 180 TL birçok arkadaşım koymakta oda indirimli fiyat W otelin karşısındaki katlı otopark 250 Tl oda 5 araka koydukları için o paraymış 300 + olması lazım beşiktaşta otrmakta birçok arkadaşım o yuzden o civar otoparkları iyi biliyorum ama ne zaman beşiktaşa insem Migrosun evlendirme dairesinin altındaki otoparka koyarım aracımı :D en sevdiğim ve personel olarak en düzgün otopark o civarda orası:D
Arkadaşım saolasın
şirket otoparkı site otoparkı
binaya ait otopark yeri müsait olan arıyorum yani direk otoparka yani bu işin ticaretini yapan yerede değil:)
ücretsiz bulabilirmiyim acaba ilk onun düşüncesindeyim
individual
26-07-2012, 08:41
kapalı otoparkların minunum fiyatları o 140 -150 TL civarında.Ben daha aşşa görmedim.Bulunursa banada haber verin ben 8 senedir açık otoparka koyuyorum.Sokaklarda bile yer bulunamıyor.
Not:Şişli civarında yeni yapılan apartmanların altına koyula bilir ama onlarda daire hak sahibi olduğu için parayla veriyorlar.Birde çok dik rampaları var 2012 polo bile önünü hafif sürterek giriyor.
Tuncay abi cevahir otelin karşısınsa full var arkadaşım orada çalışıyor istersen oraya çekebilirsin sorrarım arkadaşa hemde beleş
Tuncay abi cevahir otelin karşısınsa full var arkadaşım orada çalışıyor istersen oraya çekebilirsin sorrarım arkadaşa hemde beleş
Ah be guzel kardesim olayi çozdun beles lazim bize ama benzincide nasil olurki?
valla bilmem abi yanında birboşluk vardı biliyorum oraya bırakırısn eger uyarsa olmazmı
valla bilmem abi yanında birboşluk vardı biliyorum oraya bırakırısn eger uyarsa olmazmı
Uyar uyar ama arkadasin icin bis sikinti olmazsa yalniz
Uyar uyar ama arkadasin icin bis sikinti olmazsa yalniz
Konuşayım haber veririm sana abi
kerimvtec
26-07-2012, 09:22
Ah be guzel kardesim olayi çozdun beles lazim bize ama benzincide nasil olurki?
ya yine çözdün işini ihtiyar :D:D getır bızım garajda takılsınlar ben cuma günü getırırım köprü çıkışına kadar abi he :D:D
SekoLive
26-07-2012, 09:23
Getir bakırköy galeriaya koy ücretsiz ve kapalı :D zaten haftada bi gün biniyomssn sabah alır gece bırakırsın
Konuşayım haber veririm sana abi
Ok sailasin aslan bakalim ne olacak
ya yine çözdün işini ihtiyar :D:D getır bızım garajda takılsınlar ben cuma günü getırırım köprü çıkışına kadar abi he :D:D
Kerimim saolasin sende kopru sikintisi var bu aralar biliyosun:)
Getir bakırköy galeriaya koy ücretsiz ve kapalı :D zaten haftada bi gün biniyomssn sabah alır gece bırakırsın
Mantikli ama yinede biraz uzak saolasin
Bayrampaşalı
26-07-2012, 09:28
evın altında 3 arabalık kendıme özel garaj var arabayı bı kere koymus degılım ıstıyosan getır abı kapalı dukkan kafana gore takılırsın :D
evın altında 3 arabalık kendıme özel garaj var arabayı bı kere koymus degılım ıstıyosan getır abı kapalı dukkan kafana gore takılırsın :D
Saolsin mesut bakalim cevahir full deki durum nedir ona gore bakarim olmazsa senin yer nerdeydi
Bayrampaşalı
26-07-2012, 09:34
Saolsin mesut bakalim cevahir full deki durum nedir ona gore bakarim olmazsa senin yer nerdeydi
bayrampaşa abı cezaevının alt tarafı kımsede gıremez ıcerı ayazda orda kalıyo sanada alıstırırız yemesın sonra senı :D
bayrampaşa abı cezaevının alt tarafı kımsede gıremez ıcerı ayazda orda kalıyo sanada alıstırırız yemesın sonra senı :D
Saolasin kalsin ayaz ayazda birakir beni:)
Bayrampaşalı
26-07-2012, 09:39
Saolasin kalsin ayaz ayazda birakir beni:)
yokbe abı bı kere sevsen yeter alısır hemen :)
Tuncay abi eskiden olsa eyvallah olurdu diyor ama şimdi karşısında vergi dairesi varya oranın o yüzden diyor bizim müdür araç başına para topluyor diyor yoksa kimse benzinliğe giremiyordu araç park etmekten diyor ama muhasebenin orada boş yer var konuşurum müdürle aylık diyor 100tl ye bağlarız işi diyor yoksa şuanda diyor imkansız araç prak ettirmiyorlar diyor
Tuncay abi eskiden olsa eyvallah olurdu diyor ama şimdi karşısında vergi dairesi varya oranın o yüzden diyor bizim müdür araç başına para topluyor diyor yoksa kimse benzinliğe giremiyordu araç park etmekten diyor ama muhasebenin orada boş yer var konuşurum müdürle aylık diyor 100tl ye bağlarız işi diyor yoksa şuanda diyor imkansız araç prak ettirmiyorlar diyor
Anladim saolasin yinede ilgilendigin icin