Orijinalini görmek için tıklayınız : SS 306 Gti vs KB Rs
percussionali
22-07-2012, 02:45
SPECLER
KB Rs = chip filtre egzos emme gaz kelebeği port polish Arka koltuklar ÖN baslıkları sökük kullanan alican
SS 306 Gti = chip filtre egzos port polish piston ön arka koltuklar sökük.
rS9ccNYRfbc
zxeeX6WtYbs
LİNK : http://www.youtube.com/watch?v=rS9ccNYRfbc
LİNK :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zxeeX6WtYbs
BurakCengizhanoğlu
22-07-2012, 02:47
Link eklerseniz cok iyi olur
peugeotefe
22-07-2012, 02:48
İzledik gördük maşallah alican o nasıl bir dört hala anlamış değilim birde o nasıl bir 5 atıştır.
AHM nin eline sağlık 306 larda yürüyormuş demekki :)
Selcuk_RoL
22-07-2012, 02:49
maşşallah araçlara ali kankam herkeze bi video yapıyo bi biz ona yapamadık be:( ula iki telefon ikiside şarz yok :):)
specler
kb rs. chip filtre egzos emme gaz kelebeği port polish koltuk baslıkları sökük arka koltuklar sökük kullanan, adaşım alican
ss gti6. chip filtre egzos port polish piston ön arka koltuklar sökük.
4ten sonra geçmeye başlıyorum.
tamam yav, adam muradına ermiş.
maşallah, emekler boşa çıkmamış :)
tamam yav, adam muradına ermiş.
maşallah, emekler boşa çıkmamış :)
eyvallah abi :)
Bulut Y.
22-07-2012, 02:52
vitesler muazzam. :)
percussionali
22-07-2012, 02:52
maşşallah araçlara ali kankam herkeze bi video yapıyo bi biz ona yapamadık be:( ula iki telefon ikiside şarz yok :):)
salık olsun kanka sıkıntı yok akşam kimi nekadar geçtiğimizi gören gördü benim araba gidiyo :D
mustafa_yaman
22-07-2012, 02:58
4 ten snra geçiomusun alican?biz dışardan izledik bnm araç her denemede burun önde gdiodu
percussionali
22-07-2012, 03:07
bu arada iki aracada maşşallh
Cliosportve
22-07-2012, 03:10
Videolarda geçme geçilme yok
Yan yana gibi bitmiş yollar
Gene tam anlamıylan uzunda denenmemiş
Ama SS GTİ çok iyi devirleniyor
Clio Rs kadar gidebilmiş ya zaten istediğide oydu
Tebrikler AHM ve ekibine
İzledik gördük maşallah alican o nasıl bir dört hala anlamış değilim birde o nasıl bir 5 atıştır.
AHM nin eline sağlık 306 larda yürüyormuş demekki :)
Ahm Performance ahmet ustanın ellerine sağlık. 306da tabu yıktı bence. sağolasın kanka 4 306da can:D 5e ivana sert atarım :D
vitesler muazzam. :)
sağol kardeşim.
mustafa yaman@ kanka polemiğe girmeyelim hiç gözünü seviyim:icon_tup:
peugeotefe
22-07-2012, 03:12
salık olsun kanka sıkıntı yok akşam kimi nekadar geçtiğimizi gören gördü benim araba gidiyo :D
Araban hızlı diye atar yapma pis geçerim seni sesimi çıkarmıyorum :D
percussionali
22-07-2012, 03:13
Araban hızlı diye atar yapma pis geçerim seni sesimi çıkarmıyorum :D
şu lastikleri bi değiştir artık yaa R yapıyo düşüncesini sokma aklıma değiştirde sana KONULU bi video yapim :D
Videolarda geçme geçilme yok
Yan yana gibi bitmiş yollar
Gene tam anlamıylan uzunda denenmemiş
Ama SS GTİ çok iyi devirleniyor
Clio Rs kadar gidebilmiş ya zaten istediğide oydu
Tebrikler AHM ve ekibine
selçuk abi farkında değil misin 4te gelişimin 5te vites kacırmamdan dolayı gidemeyişimin o halde nasıl olduğunun :) ? rs sempatizanları :D ben 5.6bitirseydim eğer arada 3boy olurdu net.
peugeotefe
22-07-2012, 03:15
şu lastikleri bi değiştir artık yaa R yapıyo düşüncesini sokma aklıma değiştirde sana KONULU bi video yapim :D
Yarın akşam ***** yerde veya gündüz çekimi yessss.
Cliosportve
22-07-2012, 03:16
selçuk abi farkında değil misin 4te gelişimin 5te vites kacırmamdan dolayı gidemeyişimin o halde nasıl olduğunun :) ? rs sempatizanları :D ben 5.6bitirseydim eğer arada 3boy olurdu net.
Bazı bilinç altlarını def etmek lazım kafadan :D
Bazı empozeleride artık yemiyoruz anladın sen :D
KB RS hegemonyası altındasın halan bence :D
percussionali
22-07-2012, 03:17
Yarın akşam ***** yerde veya gündüz çekimi yessss.
owwww gidere bak sen yarın ola hayrola konuyu çip etmeyelim telefon diye bişy var hatta wassap ım var artık :D
video orda işte ben bişey demiyom :D 5.6da yürüycek ve rs var diyorlar görmek istiyoruz hallet işini netleştir cabuk:D
BerkayKamaci
22-07-2012, 03:18
Bende 7 tane video var 220yi gectigimde arkamdasin nasil 3 boy geciyosun yarin videolari yuklicem herkes gorur. Bide ben senin gibi soksem neler olur sen dusun. Neyse ben videolari yarin yuklicem herkes gorur 2 tane degil 7-8 tane :)
Alican.
Cliosportve
22-07-2012, 03:20
video orda işte ben bişey demiyom :D 5.6da yürüycek ve rs var diyorlar görmek istiyoruz hallet işini netleştir cabuk:D
Bende 7 tane video var 220yi gectigimde arkamdasin nasil 3 boy geciyosun yarin videolari yuklicem herkes gorur. Bide ben senin gibi soksem neler olur sen dusun. Neyse ben videolari yarin yuklicem herkes gorur 2 tane degil 7-8 tane :)
Alican.
Ahaaaa ... Abooooooo vay vay vayyy tüüüüüü
Bu iki açıklamayı videoları izleyince kafa bulandı
Sempatizanlar olarak baş kaldırıyoruz bu düzene :D
Bende 7 tane video var 220yi gectigimde arkamdasin nasil 5-6 boy geciyosun yarin videolari yuklicem herkes gorur. Bide ben senin gibi soksem neler olur sen dusun. Neyse ben videolari yarin yuklicem herkes gorur 2 tane degil 7-8 tane :)
Alican.
kanka ilk video da belli 4te geçicem gaz kesiyorsun,
2.video da4te öne cıkıyorum 5te gidişim net belli olacakta sokamadığım halde yanındayım devam ediyorum geçemiyosun :)
koy 7-8taneyi kanka problem yok. ordada söyledim 4benim 170te bitiyor 5 210da kadranda çekip koyarım gerekirse problem yok:)
birde senin gibi söksem derken bi yolcu koltugunuz var adaş, sökün onu da fark etmez 5-6bitirelim ama öyle geldiğimi görünce gaz cekmek yok :)
Ahaaaa ... Abooooooo vay vay vayyy tüüüüüü
Bu iki açıklamayı videoları izleyince kafa bulandı
Sempatizanlar olarak baş kaldırıyoruz bu düzene :D
:D nerde köküne kadar basıcak rsçi abi nerde ve'nin eski hali :D
Cliosportve
22-07-2012, 03:28
:D nerde köküne kadar basıcak rsçi abi nerde ve'nin eski hali :D
Ahhh ahh sorma
Kapak yaptık yazılımlı turbo araçlarlan deniyorum
Tatmin olan arıyor :D
Bu arada gerçekten çok güzel ses var devir çeviriş 10 numara
Bu kadar beklemiyordum
İt gibi değil hayvan gibi demiştin ya tam olmuş
O kültürü yansıtmış :D
Ahhh ahh sorma
Kapak yaptık yazılımlı turbo araçlarlan deniyorum
Tatmin olan arıyor :D
Bu arada gerçekten çok güzel ses var devir çeviriş 10 numara
Bu kadar beklemiyordum
İt gibi değil hayvan gibi demiştin ya tam olmuş
O kültürü yansıtmış :D
hahah :D senin rs BAMBAŞKAydı dimi :D eyvallah sağolasın abi.
daha bişey yazmıyorum video ile ilgili görünen köy kılavuz istemez hersey ortada izleyenler yorumlasın artık benden bu kadar sonra adımız heyecanlıya cıkıyor:D. poelimkleri sevmiyorum girmiycemde adaş haberin olsun.
Cliosportve
22-07-2012, 03:34
hahah :D senin rs BAMBAŞKAydı dimi :D eyvallah sağolasın abi.
daha bişey yazmıyorum video ile ilgili görünen köy kılavuz istemez hersey ortada izleyenler yorumlasın artık benden bu kadar sonra adımız heyecanlıya cıkıyor:D. poelimkleri sevmiyorum girmiycemde adaş haberin olsun.
Benim rs değildi o bambaşka olan
Benimki araba doğal araba :D
Sokaktan geçen bir cliodan farksız :D
Kardeşim telefonda konuştugumuz gibi köküne kadar basma işini halledicez
O işi zaten benden başkası yapamaz
255 km de devir keserim artık ne zaman gelirsen çekerim gazı ayagımdan
Kese kese :D
Olur mu :D
Benim rs değildi o bambaşka olan
Benimki araba doğal araba :D
Sokaktan geçen bir cliodan farksız :D
Kardeşim telefonda konuştugumuz gibi köküne kadar basma işini halledicez
O işi zaten benden başkası yapamaz
255 km de devir keserim artık ne zaman gelirsen çekerim gazı ayagımdan
Kese kese :D
Olur mu :D
:D kapak işlemek rs'te fark ettirmiyor deme haberin olsun fark ettiriyor.
2-3boy arası diyorum ben şahsen. adaş hala 4*5i savunuyor o da denemelerine göre konusuyor.
bu rs ne muallak araba ya:D
Cliosportve
22-07-2012, 03:40
:D kapak işlemek rs'te fark ettirmiyor deme haberin olsun fark ettiriyor.
2-3boy arası diyorum ben şahsen. adaş hala 4*5i savunuyor o da denemelerine göre konusuyor.
bu rs ne muallak araba ya:D
Heleki SS kelimesi geçiyorsa o konu mındar olmaya mahkumdur:D
Bak plakayı değiştir anında nasıl netlik kazancak bundan sonraki konular
Maşallah iki aracada
Kapak PPR'li 5Kısalı bi rs'le 240 lara kadar gazlanılmalı (:
bizim kapakta PPR Motorsport fark etmez:D
kapak işli rs'le de denemek lazım. kısmetse onu da yapıcaz. biraz daha hızlandırabilirsek arabamızı ne mutlu bize.
Heleki SS kelimesi geçiyorsa o konu mındar olmaya mahkumdur:D
Bak plakayı değiştir anında nasıl netlik kazancak bundan sonraki konular
aracım cıktı 2 konu actım, hep polemik oldu zaten:D SS'ler bambaşka hahaha:D
Cliosportve
22-07-2012, 03:43
Maşallah iki aracada
Kapak PPR'li 5Kısalı bi rs'le 240 lara kadar gazlanılmalı (:
Kapak PPR lı RS lede gazladık
Sıkıntı büyük değil :D
bizim kapakta PPR Motorsport fark etmez:D
kapak işli rs'le de denemek lazım. kısmetse onu da yapıcaz. biraz daha hızlandırabilirsek arabamızı ne mutlu bize.
kapakta büyük faktör'de 5 vites dişlide kısaysa Öf ne zevk verir :)
Kapak PPR lı RS lede gazladık
Sıkıntı büyük değil :D
Sende bi denede kapak farkına bakın :)
kb rs'in arka koltuklarda sökük ali abi onu yazmayı unutmuşsun eklersin sana zahmet.
uzunda bu speclerde rs yalan olur benle.
kapak işli kısalı bilmiyorum nolur. kapak işliyle ne kadar yürüyebilriim onu da bilmiyorum denemek lazım.
Cliosportve
22-07-2012, 03:46
Sende bi denede kapak farkına bakın :)
Uzaktan olmaz o işler
Geliceksin kahrını çekiceksin
yancı olcaksın artık
Ahkam kesme hele gel buralara
Araba sendeyken bi video izletmedin be kardeşim :)
kapak işli kısalı bilmiyorum nolur. kapak işliyle ne kadar yürüyebilriim onu da bilmiyorum denemek lazım.
Aynen bi deneyip görmek lazım. Ama kapaklı bi clio rs 2'de otururken sana 1 boy kesin çıkar.
Uzaktan olmaz o işler
Geliceksin kahrını çekiceksin
yancı olcaksın artık
Ahkam kesme hele gel buralara
Araba sendeyken bi video izletmedin be kardeşim :)
Panpa Gelicez, Yabancı elde değil araç bakalım.
Muaynesi yok şuan :) Otto varken silencer tak git oluyordu şimdi Greddy var tam isyan :) muaynesiz gelirsek kesin bağlarlar arabayı :D
Cliosportve
22-07-2012, 03:51
Aynen bi deneyip görmek lazım. Ama kapaklı bi clio rs 2'de otururken sana 1 boy kesin çıkar.
Bırakın yav bu bilinç altlarını
Kapak + uzun 5 ile paçavra edicem onu :D
Yok kısa 5 miş
Yok kapakmış
Nerde barzo ss rs yav
Nerdesin Okan Tüfek :D
Bırakın yav bu bilinç altlarını
Kapak + artı uzun 5 ile paçavra edicem onu :D
Yok kısa 5 miş
Yok kapakmış
Nerde barzo ss rs yav
Nerdesin Okan Tüfek :D
Barzo VTC'yle gazlıyomuş :D
Cliosportve
22-07-2012, 03:57
Barzo VTC'yle gazlıyomuş :D
Okan bu
Clioya oturması yeter
Typer da neymiş
Clio koltuguna otursun o araba 20 hp hızlanır
Adam barzo adam
İşini biliyor :D
Zaten bende arabayı ona vercem artık
O çıksın gazlasın ben yapamıyorum bu işi :D
Masallah kardesim cok iyi yurumussun, kac hp suan tahmini arac?
nitrO_Oxide
22-07-2012, 09:06
Masallah :)
Masallah her 2 aracada gti hakikatten efsane olmus kanka.clio kisa disli takmadigi surece gecemez bence.kapak yapili olsa bile gecemez.en fazla azcik burun cikartir senin 5. Ve 6.ebediyete uzayan vitesleribde gelemez bence yanina ama cok yakin olur fark 2-3 boy civari.tabiki yinedeneme yapilmadan kesin konusmak yanlis olur
brs_odbs
22-07-2012, 09:38
maşallah araçlara ..
306 hakkını vermıs maşallah
Bayrampaşalı
22-07-2012, 09:48
alican kanka masallah ayar falan bıtsın daha guzel olucak ınsallah :)
mami_makinen
22-07-2012, 11:18
Masallah araclara Ahm yine konusturmus ...
maşallah araçlara ss 306 iyi geldi bana ya 4 dolarken öne çıkmaya başlıyoda tabi alican pampiş kesiciye girmese geçicek :D
Jdm alican maaşallah çok güzel yuruyor aracın.emeklerının karsılıgını almıssın gerısı onemlı degıl.
6 da bassak 3 boy olacaktı gıbı dusuncelerle sadece kendını kandıırsın. belki dedıgın gıbı 3 boya kadar acarsın arayı ama bunu deneyerek gormen lazım.
mısal gecen denemede tek vıdeo vardı RS 1 boy onune cıkıyodu 3.vıtes ıcınde vıdeo kesılımıstı.
o vıdeoyu o sekılde gorenler RS ın o sekılde uzamaya devam edecegını dusunmustur.bende oyle dusundum. ama ne oldu sen 5 te yetıstın. aynı sekılde RS inde 5 içinde sana yetişmesi mümkün.240 lara kadar bastıgınızda RS 5i doldurmus gelıyo olacak sende 6 ya atacaksın. orda tum hesaplar degısır.onun ıcın denemeden su olur bu olur yazmaya gerek yok.
yenı denemelerı beklıyoruz:D
iki aracada iki alicanada maaşallah :D
maşallah araçlara ecu fast alper ve öz ellerine saglık dayno üzerinde tımıng ve bıraz daha devir dönmeye çalışacaz ufak tefek eksikleri de halledince daha iyi olacagı kesin akşam güzel denemeler oldu ayagınıza saglık beyler
maşallah bende uzun zamandır bekliyordum bu videoyu :) 306 gayet iyi bence, banada sanki uzunda 306 öne geçecekmiş gibi geldi ama 3 boy felan asla olmaz bence. ibonun dediği gibi 6 ya atarken ve attıktan sonra rs bence kapatmaya başlar diye düşünüyorum. kapak işin içine girerse ölüsü 1 boy alır rs. hakkaten kapaklı rs ler standart çok fark ediyor..
306 nın da çok eksikleri var sanırım onlar tamamlansın çok daha fena olur... maşallah ikisine dee...
chiefkadir
22-07-2012, 12:01
kapak işli kısalı bilmiyorum nolur. kapak işliyle ne kadar yürüyebilriim onu da bilmiyorum denemek lazım.Denediginizde goreceksiniz gerci ama sunu soyleyim 210 lara kadar yakin giderseniz sen 6 ya attigin anda Rs yanindan suzulur:)
Zevkli yarış olmuş elinize sağlık:)306 yakalıyor Ama max 1 boy acar gibi bencede.
Ama rs in 5i çok uzun ya. Attıgın anda çakılı kalıyor araba.
Alicanrs
22-07-2012, 12:06
Denediginizde goreceksiniz gerci ama sunu soyleyim 210 lara kadar yakin giderseniz sen 6 ya attigin anda Rs yanindan suzulur:)
hayal gücü işte :D
emirarslan34
22-07-2012, 12:56
maşallah araclara 306 ya ayrıca maşallah. emekler boş cıkmamıs. dahada gidecektir. işallah
teşekkürler arkadaşlar maşallah araçlara.
hayal gücü işte :D
Hayaller için varız :)
iki Alicana da maşallah...5.de rs gaz kesmese 306 bariz öne çıkmaya başlıyor...SS 306 yı GFJ 306 ile denemek lazım ...
Maşallah kanka sonunda azmettın yuruttun dahada ıyı olcak inş :) Ahm farkı ;)
iki Alicana da maşallah...5.de rs gaz kesmese 306 bariz öne çıkmaya başlıyor...SS 306 yı GFJ 306 ile denemek lazım ...
specleri belli olmayan araçlrla alican normalde denemez ama gfj'ye bi ayrım yapar heralde
specleri belli olmayan araçlrla alican normalde denemez ama gfj'ye bi ayrım yapar heralde
SS 306 nın speclerinin belli olduğunu nerden biliyoruz..? GFJ de ne varmış söylede bizde öğrenelim..;)
yanlış anlama Alican söylediklerinin haricinde birşey olmadığını biliyorum...
hiç bi 306 o speclerde o kadar hızlı gideceğine inanmak zor....
İBRAHİM_MEY_GTİ
22-07-2012, 14:23
Araclara masallah alican kanka kazai belasi kardesim onasil 4 ve 5 tir hakkini vermis eline sahlik ahm performans:icon_tup:
wuwww jdmcan :D 306 nı gordum yuruyormus :D
baska araçları katmayalım işin içine.
hiçbi 306yla denemiycem benim speclerimde olmayan.
yorumlar için teşekkürler.
rs 5e attığı zaman zaten 306 5i bitirmek üzere olur tahminim çünkü 5.vites 208 ile 210 arası kesiyor chipli 306da..
306 6'ya attığında ise RS'in en zengin 5.vitesi devreye girer yani uzunda 3 boy zor gibi alican:)
edit : ama 306nın 6da nasıl gittiğini görmeden yorum yapmakta olmaz..:)
gerçekten emeğinize sağlık şaka gibi bişey olmuş araban nazar değmesin:D:icon_tup:
kardeşim 6da nasıl gittiğini görmekten önce 4te nolduğu belli aracın videolardan.
birde alican 210larda öndeyim diyor, ben 5te 210 görüyorum hiç 5bitirmedim yarılamadım bile :) 306cı adam söyledi işte 5.vitesin kaçta bittiğini yalan yok bizde adaşım anlıycağın kaşarlık yok..
shiftingin çok güzel ama şu 5ide yaslayarak atsan löp diye kapar zaten..atmış olduğunu varsayarsak biraz kafa çıkartıp uzundada yarım veya 1 boy çıkacak gibisin.
bilinç altı tabi:D
alicanın şansı orda, 5e sokamadım normalde affetmem:D 306larda 5e cok cok rahat atılıyor.
ya öyle olsaydıları sevmiyorum aslında, çıkar deneriz tekrar önemli değil, kapak işli rs'le de denemek lazım uzunda iyilermiş :).
Videolardan merak ettim 306 neden RS e bu kadar yaklaşıyor denerken? Neden araya temiz 1 şerit koymuyor? Bu yaptıgı hem tehlikeli hem de farkında olmadan RS in rüzgar tünelinden faydalanıyor. Suretler arttıkça RS i yakalamasının sebebi bu da olabilir.
Maşallah her ki araca da.
SEÇKİN172
22-07-2012, 16:01
Videolardan merak ettim 306 neden RS e bu kadar yaklaşıyor denerken? Neden araya temiz 1 şerit koymuyor? Bu yaptıgı hem tehlikeli hem de farkında olmadan RS in rüzgar tünelinden faydalanıyor. Suretler arttıkça RS i yakalamasının sebebi bu da olabilir.
abi rüzgarın netaraftan estigiini nasıl anladın :)
mustafa_yaman
22-07-2012, 16:04
yaaa ne şansından bahsediosn alican bırak bu ayakları harbi boş muhabbete döndü .. koyduğum videolardada sol şeritteyim yanımda durmuosn + 4 bitio bende rs te 4 bitimi wimmer yazılımlı 7400 dönüğorm 200 210 gibi bana gelmiş 5 sokamıorm 5 bitmio gibi şeler diosun madem bu kdr iddalısın gel akşam komple sökiyim aracı bende sizden bi eleman binsin yanıma baksın kaç basıyo 4. vites .. yok alican kesio vs diosn öliyim mi aqdm arabası için boş knşmayn harbi.. zevkine denedik ettik bitti gitti.. 5-6 da 3 boy geç sana bi 306gti alıcam ;) 230 a kdr her türlü basarım .. kaç kez bıraktın sende ağzımı açmadım tünel yaptın ağzımı açmadım yanımda durmuosn dıt dıyt yapıosn yanımda durarak deneyelim arkadan akıtma işi olmuo ;)
@a
mustafa_yaman
22-07-2012, 16:05
http://www.techturkey.com/forum/videolar/127573-kb-clio-rs-amp-ss-306gti-disaridan-cekimler.html
Bu da bizim videoların konusu
Emre Ekrem
22-07-2012, 16:08
SS e kocaman bir maşallah, daha da iyi olacak
1. videoyu net seçemedim ama 2. video da 306 bi vitesde gecikme yaşamış oda olmasa öne çıkabilirmiş.
Eski bi 306gti ve clio rs sahibi olarak 306 yı çok tebrik ederim çok güzel çeviriyor,tabanca gibi olmuş maşaAllah.
tolgaaydın
22-07-2012, 16:25
ölmeden SS 306'nın videosunu izlemek nasip oldu :) Maşallah 2 aracada :)
yaaa ne şansından bahsediosn alican bırak bu ayakları harbi boş muhabbete döndü .. koyduğum videolardada sol şeritteyim yanımda durmuosn + 4 bitio bende rs te 4 bitimi wimmer yazılımlı 7400 dönüğorm 200 210 gibi bana gelmiş 5 sokamıorm 5 bitmio gibi şeler diosun madem bu kdr iddalısın gel akşam komple sökiyim aracı bende sizden bi eleman binsin yanıma baksın kaç basıyo 4. vites .. yok alican kesio vs diosn öliyim mi aqdm arabası için boş knşmayn harbi.. zevkine denedik ettik bitti gitti.. 5-6 da 3 boy geç sana bi 306gti alıcam ;) 230 a kdr her türlü basarım .. kaç kez bıraktın sende ağzımı açmadım tünel yaptın ağzımı açmadım yanımda durmuosn dıt dıyt yapıosn yanımda durarak deneyelim arkadan akıtma işi olmuo ;)
@a
adaş denemeler açık ve net.
230a kadar çıkmadın dün gaz kestin benim istediğimde oydu 100kere de söyledik sana bırakma gaz diye:) geçilceğin zaman gaz bırakıyorsun.
videolarda kaçınca viteslerde öne cıkmaya basladığım gözüküyor adaş, viteslerimi say :icon_tup:
arabayı söküyim dediğin yolcu koltuğun takılı, sökersiniz h.içi onu bi daha deneriz.
gaz çekmek yok geçilceğin zaman ama haberin olsun :) 5.vitese sokamadığım halde yanında yürüyorum hayal görme geçerim önde olurum diye :)
tünel münel yok videolar orda işte :)
hep sizin devrinizde basıyorum 2de 60 da da gel öyle de görelim :) 90a çekip bana 500devir döndürme araba altlarda yürümüyorsa ben anlamam ben üstlere geliyorum uyuyorum size :)
diğer arkadaşlaara abilere teşekkür ediyorum :)
T.AYdın bi çıktık tam çıktık tartışma eksik olmuyor millet alışmamış giden 306'ya :D
hiç bi 306 o speclerde o kadar hızlı gideceğine inanmak zor....
yani bildiğin herhangibir şey yok...
Alican ben arabana kıstas olsun diye GFJ ile denemeni istedim...tahminimce kafa burun zevkli bir deneme olur...başka bir niyetim yok..denememek isteğini saygıyla karşılıyorum...;)
Alicanrs
22-07-2012, 16:37
hala boş boş diyorsunki geçilceğin zaman gaz kesiyorsun yaa stadın ordan sora çıktık videomda var işte gaz kesip bıraktın kaçırmadın seste duyuyorum tam yanımda bas bidahakine deneyince ;) hee bide ben bırakınca selektör vs dörtlü yakmadığım için sadece gazdan çekiorm sen sanıosunki arayı açıosun ondada uyandırıyım ;) neyse boş boş tartışmaya gerek yok ben yine diyorum aracın senin istediğin gibi olmuşsa sorun yok gerçekten güzel yürüyor inş dahada iyi olucaktır fanatiklik yapmıyorum rs tabiki geçebilirsin ben bu denemeleri konuşuyorum sadece uzatmaya gerek yok ..
yani bildiğin herhangibir şey yok...
Alican ben arabana kıstas olsun diye GFJ ile denemeni istedim...tahminimce kafa burun zevkli bir deneme olur...başka bir niyetim yok..denememek isteğini saygıyla karşılıyorum...;)
apo abi gfj benle kafa burun yürürse bende inanmam sadece o speclerde olduguna acıkcası.çünkü bi 306, clio rs kadar gidemez o speclerde. kaan abiyle cok uğraştık baktık ettik, conta yanık gazlamışız motor acmadan önce hadi 1-2boy daha hızlı olsun yine yürüyemez. he yinede bu benim şahsi düşüncem kimse yanlış anlamasın. sende 306 sahibi oldun sende bunu adın gibi bilirsin yani:)
sağolasın abi.
hala boş boş diyorsunki geçilceğin zaman gaz kesiyorsun yaa stadın ordan sora çıktık videomda var işte gaz kesip bıraktın kaçırmadın seste duyuyorum tam yanımda bas bidahakine deneyince ;) hee bide ben bırakınca selektör vs dörtlü yakmadığım için sadece gazdan çekiorm sen sanıosunki arayı açıosun ondada uyandırıyım ;) neyse boş boş tartışmaya gerek yok ben yine diyorum aracın senin istediğin gibi olmuşsa sorun yok gerçekten güzel yürüyor inş dahada iyi olucaktır fanatiklik yapmıyorum rs tabiki geçebilirsin ben bu denemeleri konuşuyorum sadece uzatmaya gerek yok ..
adaş en acık ve net videolar benim içerden çektiklerim işte, bak izle gör yorumunu yap kendince.
yine deneriz problem yok
Alicanrs
22-07-2012, 16:41
adaş en acık ve net videolar benim içerden çektiklerim işte, bak izle gör yorumunu yap kendince.
yine deneriz problem yok
izlememe gerekmi var kb yi süren benim ne oldğunu bilen benim :D bana izle diyorsun komik olma yaa 4 . vites 7000 7200 dd kaç oldğunu rs i bilenler bilio sen hala 170 180 diosn 3. viteste görüorm o süratleri ben ;) benim videomdada 210 daym solda sen bırakmışsın önün boşken .. 3 boy geçebiliyorsan deneriz sıkıntı değil mustiden ben alırım aracı yapılması gerekeni yaparım.. seninle tartışmaya gerek yok araç için kırmıcamda seni bşver maşallah aracın isteidğin gibi olmuşmu olmuşsa sorun yok ;)
adaş rs'le yürüsün istiyordum şükür geçebileni oldu istediğim gibiden fazlası oldu şükür:)
adaleti yaparız yine, mustafadan al aracı hazırla sen.
mami_makinen
22-07-2012, 16:43
Aksam deneme varmi simdi ...
Alicanrs
22-07-2012, 16:45
adaş rs'le yürüsün istiyordum şükür geçebileni oldu istediğim gibiden fazlası oldu şükür:)
adaleti yaparız yine, mustafadan al aracı hazırla sen.
tamam sıkıntı yok hafta içi salı çarşmba perşmbe olabilir.. mustafayla knşrm satmadıysa sökeriz bizde deneriz sen ayarlarını yap. o zaman harbiden dediğin gibi hani 200 den sora 3*4 boy geçerim diyorsun ya geç bakalım herkez görsün dediğin gibi olmassa gülerim sadece:D
Ruzgarin nereden estigi ile alakasi yok bu yazdigimin. Senin hafif onunde yuruyen RS in yardigi hava bi ruzgar tuneli yapar. Sen videolardan gordugum kadari ile direk o tunelin icindesin. Yantana denerken RS e bu kadar yaklasman farkinda olmadan seni uzunda avantajli hale getiriyor.
Ama dedigim gibi kamera acisindan dolayi yanlis da goruyor olabilirim. Zaten o yuzden tunel yapiyosun demiyorum farkinda olmadan tunele girmissin diyorum. Bence yapma. RS ister istemez solda ani bi durumla karsilasip saga kirarsa direk tepende. Allah korusun. Bir serit birakin arada denerken.
kamera açısından öyle bora abi. tünel yok yani. 2.3viteste rs olunca olmuyor da tünel ben 4te gelip geçince mi oluyor :) 4te tünel demenin manası yok araba hızlı yapcak bişey yok:)
deneme istemiyormuş aracın sahibi arkadaş mami abi, daha hızlısıyla çıkıp deniycem daha iyi olur.
hahahahah :D
kamera açısından öyle bora abi. tünel yok yani. 2.3viteste rs olunca olmuyor da tünel ben 4te gelip geçince mi oluyor :) 4te tünel demenin manası yok araba hızlı yapcak bişey yok:)
deneme istemiyormuş aracın sahibi arkadaş mami abi, daha hızlısıyla çıkıp deniycem daha iyi olur.
Tamam gülüm ben yanlis gormusum o zaman. Iki araca da Masallah. Bi 306 nin RS le boyle yurumesi ciddi basari :icon_tup:
deneyen kardeşlerimi tebrik ederim
o değilde o s m a n ı gene fena üzdüm galiba:):):):)
öyle mi mami abi:):)
Patisever
22-07-2012, 17:41
nefiss olmus 3 ile 4 arası 306 süper rs ile yürümesi bile rs ci olarak geçti saymamdır ama piston demekki büyük işlere yarıyor MAŞAALLAH güzel sunum olmuş bu tip kapışmalarda oturup izlemek düşer konuyu tartışmak olayın güzelliğinide bitiriyor
apo abi gfj benle kafa burun yürürse bende inanmam sadece o speclerde olduguna acıkcası.çünkü bi 306, clio rs kadar gidemez o speclerde. kaan abiyle cok uğraştık baktık ettik, conta yanık gazlamışız motor acmadan önce hadi 1-2boy daha hızlı olsun yine yürüyemez. he yinede bu benim şahsi düşüncem kimse yanlış anlamasın. sende 306 sahibi oldun sende bunu adın gibi bilirsin yani:)
sağolasın abi.
alican bak hep böyle şeyler konuşuyosun yalnış yapıyosun her araç bir değildir kullandan kullanana bile fark eder eh vtec içinde demiştin inanmam demiştin milleti yalancı duruma düşürüyosun ayıp
maşh araçlara
alican bak hep böyle şeyler konuşuyosun yalnış yapıyosun her araç bir değildir kullandan kullanana bile far eder eh vtec içinde demiştin inanmam demiştin milleti yalancı duruma düşürüyosun ayıp
maşh araçlara
EH nin 5. Vites öldürmez süründürür :D
melih abi ben gfj için bi iddia da mı bulundum specler eksik filan mı dedim ya da inanmıyorum mu dedim speclerine?
bi 306gti motor acmadan kapak işlemeden sıkıştırma olmadan clio rs'le gidebilir mi bu speclerde ki? kimse hayal görmesin gidemez, sizde 3-5sene önce vardı gti-6 sen daha iyi bilirsin :) giderse vardır bişeyler, kimse aptal değil arba yürütmeyi belirli insanlr bilmiyor bazılarının unuttukları var bizim biliğimiz kadarının..
kullanan benim arabamı videoda işte bundan iyi şekilde kullanacak olan varsa veririm arabayı o kullansın denemelerde ki öyle biride yok maximumu bu.
gfj filan karıştırmayalım gerek yok zaten kimsenin bişey dediğide yok, maşallah güzel gidiyor o da.
eh vtec en vtec mevzularına girmeyelim .... :)
EH nin 5. Vites öldürmez süründürür :D
abi rs al bizde vtec alalım :D söz 5 atmıcaz :D
abi rs al bizde vtec alalım :D söz 5 atmıcaz :D
4 biter roll biter kardesimmmm :D 5 e atarsaniz fena maraza cikaririm :hahaha:
PPR engineering
22-07-2012, 17:52
gfj gercekten sağlıklı bir araba yapılan her şey ileri götürmüştür arabayı ama gerceyi söylemek gerekirse biraz ss in gerisinde kalır ama her zaman sölediğim bir şey var denemeden belli olmuyor hiç birimiz münencim değiliz:).Artık herkez kopya mopya işi öğrendi arabalar hızlı ancak her zaman cok daha hızlısı cıkacaktır mesela 306 aslında devir dönmeye yatkın bir motordur eksikleri var bunlar tamamlandıktan sonra dahada zevkli bir araba olabilir:)
melih abi ben gfj için bi iddia da mı bulundum specler eksik filan mı dedim ya da inanmıyorum mu dedim speclerine?
bi 306gti motor acmadan kapak işlemeden sıkıştırma olmadan clio rs'le gidebilir mi bu speclerde ki? kimse hayal görmesin gidemez, sizde 3-5sene önce vardı gti-6 sen daha iyi bilirsin :) giderse vardır bişeyler, kimse aptal değil arba yürütmeyi belirli insanlr bilmiyor bazılarının unuttukları var bizim biliğimiz kadarının..
kullanan benim arabamı videoda işte bundan iyi şekilde kullanacak olan varsa veririm arabayı o kullansın denemelerde ki öyle biride yok maximumu bu.
gfj filan karıştırmayalım gerek yok zaten kimsenin bişey dediğide yok, maşallah güzel gidiyor o da.
gfj artık bizi ilgilendirmez buraktan çıktıntan sonra kim ne yapmış ne etmiş orasını bilemem sadece benle aynı yürürse stok olmadığına inan demen yalnış yoksa gider yap et umrumda değil sonuçta gfj de bizim elimizden geçti her alan bi eksiklerini tamamladı ve güzel yürüyo araç yalan yok
alican sen emmenin portlarını kestindinmi telfon conta kullandınmı ve filtreni düzeltip ayarını düzgün yaptırdınmi bu arada ??
4 biter roll biter kardesimmmm :D 5 e atarsaniz fena maraza cikaririm :hahaha:
efsanesin abi :D saygılar
abi boşverelim gfj mevzusunu salla gitsin.
filtremi düzelttim ayara h.içi gidicez, özgünün babası vefat edince gidemedik malesef.dyno üstünde yapıcaz bakalım ayarı .şuan cok daha fazla hava çekiyorum ama ayar yok.
gfj gercekten sağlıklı bir araba yapılan her şey ileri götürmüştür arabayı ama gerceyi söylemek gerekirse biraz ss in gerisinde kalır ama her zaman sölediğim bir şey var denemeden belli olmuyor hiç birimiz münencim değiliz:).Artık herkez kopya mopya işi öğrendi arabalar hızlı ancak her zaman cok daha hızlısı cıkacaktır mesela 306 aslında devir dönmeye yatkın bir motordur eksikleri var bunlar tamamlandıktan sonra dahada zevkli bir araba olabilir:)
hahaha aynen öyle :D:D
Patisever
22-07-2012, 18:03
306 gti güzel arac ama net rs geçerim demesi için specleri daha fazla rs ile yürümelisin piston farkın war sanırım mesela egzantirikli ***** rs ile densen güzel olur ama başarılar konu tartışılıyorsa iyi bir iş cıkartmıssınız demektir
reddewill
22-07-2012, 18:21
maşallah araçlara
by microp
22-07-2012, 18:22
ss 306 ya kocaman maşallah bende bi 306 cı olarak söylüorum allah nazarlardan saklasın kardeşim...
GFJ'nın soylenmeyen specı olduguna ınanan arkadaslar madem okadar emınsınız goturup gosterelım aracı gerekıyosa kapakta acılsın soylenılen dısında bırsey cıkmadıgı takdırde masanın ustune ne koyabılıceksınız ? Bos beles muhabbet yapmayın.
GFJ'nın soylenmeyen specı olduguna ınanan arkadaslar madem okadar emınsınız goturup gosterelım aracı gerekıyosa kapakta acılsın soylenılen dısında bırsey cıkmadıgı takdırde masanın ustune ne koyabılıceksınız ? Bos beles muhabbet yapmayın.
doğancan bırak gfj'yi :) , ss'e yorum yap merak ediyordun sende abicim, olmuş mu nasıl sence? :)))
by microp@ teşekkür ediyorum sizin aracın da maşallahı var çok çok güzel duruyor.
reddevil@ teşekkür ederim.
ykavcioglu
22-07-2012, 20:45
Maşallah ss e kanka, muayene yap karsiya geç:))
Maşallah ss e kanka, muayene yap karsiya geç:))
muayene yok 2 dönem vergi ödememişim bu halde 2 kere çevirmeye girdim Allah'tan 2.ci sorgulama yapmadı 2 kere men edildim anlıycağın trafikten:D valla nasıl halletcem bilmiyorum uğraşmakta istemiyorum :D
chiefkadir
22-07-2012, 23:27
selçuk abi farkında değil misin 4te gelişimin 5te vites kacırmamdan dolayı gidemeyişimin o halde nasıl olduğunun :) ? rs sempatizanları :D ben 5.6bitirseydim eğer arada 3boy olurdu net.Rs sempatizanlığına felan gerenk yok :D Net geçiyosun uzatsanız iyice gidecen ..İkisinede maşallah .... Kb plaka adaşım Keçiören Rulez:D
ibratice
22-07-2012, 23:51
ss maşşallah inşallah sorunsuz dahada hızlanır .
teşekkürler abiler.
şu halimin üzerine 2boy koyabilirsem mis olur valla :) çok zor ama düşüncez işte bişeyler.olmazsa da şükür yeteri kadar hızlandık zaten. bundan sonrakiler ekstra olur.
ibratice
23-07-2012, 00:16
teşekkürler abiler.
şu halimin üzerine 2boy koyabilirsem mis olur valla :) çok zor ama düşüncez işte bişeyler.olmazsa da şükür yeteri kadar hızlandık zaten. bundan sonrakiler ekstra olur.
dahada gideri olabilir ama 2 yıllık emeğinide çöpe atma .
evet merak edıyodum ama vıdeo ızleyemıyorum tlfndan gırdıgım ıcın ızledıgım zaman ayrıca yorum yapıcam tabıkı.
redlinemst
23-07-2012, 00:55
maşallah tam beklediğim kıvamda olmuş ss Allah kaza bela vermesin
d.can gfj yi geri al sen kanka :))
ProDriver
23-07-2012, 01:21
arkadaşlar yorumları falan hiç okumadım videyu izleyip direk yazmak istedim
iki tarafıda tanımam ama bu videoya göre ss 306 nın kb rs i bırakın geçmeyi yanyana gitmesi bile olanaksız uzun kısa alt üst farketmes (kb yi ben kullanırsam) ;)
Cliosportve
23-07-2012, 01:23
iki tarafıda tanımam ama bu videoya göre ss 306 nın kb rs i bırakın geçmeyi yanyana gitmesi bile olanaksız uzun kısa alt üst farketmes (kb yi ben kullanırsam) ;)
streetdriver ruhu
İşte bu :D
Safkan sokaklardan gelen barzo sürücüyü istiyoruz :D
ProDriver
23-07-2012, 01:28
Valla selçuk hani yorum yanlışanlaşılmasın bu benim şahsi izlemimim
bu 306 tr nin en hızlı atmosferik 306 sımıdır bilmiyorum ama bu 306 bu videoya göre ciğerli bir rs geçemez basit net biraz daha kurcalanması gerek
ProDriver
23-07-2012, 01:42
streetdriver ruhu
İşte bu :D
Safkan sokaklardan gelen barzo sürücüyü istiyoruz :D
kes traşıda git şu 306 ile bir dene 3-4 boy atamassanda gözüme gözükme :D
Cliosportve
23-07-2012, 01:48
kes traşıda git şu 306 ile bir dene 3-4 boy atamassanda gözüme gözükme :D
Arabayı sana vericem
Ayarlarını yap götür
Problem yok aramızda
VE senindir :D
okan özellikle alican'a kullandırttım pilotajda sıkıntı olmasın diye alicanrs ondan iyi kullanacağınıda sanmıyorum açıkcası mayk:)
kb sizle en son yan yana gittiği gibi ss rs'le ve rs'le benim bildiğim bi sağlık sorunuda yok.
ve rs'i bekliyoruz artık onla çekeriz uzun bi video dimi sayın cliosportve :P
videoda 4te gelişim ve geçmeye başladığım yer var 5e atsam geçip geçmiyceğimi de görücektinde nasip işte.
her rs'le denerim problem yok.
percussionali
23-07-2012, 01:50
kullanan kisi DSG gibi vites atar rs konusunda cik bilgili bir arkadas
senin gecmen biseyi farkedecegini zannetmiyorum....
peugeotefe
23-07-2012, 01:55
kullanan kisi DSG gibi vites atar rs konusunda cik bilgili bir arkadas
senin gecmen biseyi farkedecegini zannetmiyorum....
Nedir bu rs lerin şöför problemi :D
Nedir bu rs lerin şöför problemi :D
percünün rs alması lazım:D
ProDriver
23-07-2012, 02:11
ben vites i kötü atıyor yada rs i kullanamıyor demedim ki araçtata sorun var falan demedim rollde şöförlük sadece vites atmak değildir..
anlayan anlar niye böyle bişi sölediğimi ama garantisinide veririm 2 boyun belkide fazlası net ve temiz şekilde ..
peugeotefe
23-07-2012, 02:18
ben vites i kötü atıyor yada rs i kullanamıyor demedim ki araçtata sorun var falan demedim rollde şöförlük sadece vites atmak değildir..
anlayan anlar niye böyle bişi sölediğimi ama garantisinide veririm 2 boyun belkide fazlası net ve temiz şekilde ..
Arabanın gücünün nerde gelip nerde gittiğini iyi bilmek lazım ama 2 boy kadar farkettirirmi dersin güç bandına göre vites atmak ?
Cliosportve
23-07-2012, 02:38
Efe o farklı birşey demek istemiş bence :)
peugeotefe
23-07-2012, 03:06
farklı bişey ne olabılır abi ?
ProDriver
23-07-2012, 07:21
Arabanın gücünün nerde gelip nerde gittiğini iyi bilmek lazım ama 2 boy kadar farkettirirmi dersin güç bandına göre vites atmak ?
ben güç bandından falanda bahsetmiyorum :D
bak bu işten anlayan az buçuk ne demek istediğimide anlıyor bu 306 bu rs in yanına gelemez ne 4 ne 5 ne 8 ne gece 12 :D öyle bir şansı yok kesin ve emin konuşuyorum. :icon_tup:
ss 306'ya kocaman maşaallah....
bak bu işten anlayan az buçuk ne demek istediğimide anlıyor bu 306 bu rs in yanına gelemez ne 4 ne 5 ne 8 ne gece 12 :D öyle bir şansı yok kesin ve emin konuşuyorum. :icon_tup:
Ben de anladim :D Ikinci kornada basmak :D Ruzgar tuneline girmek :D One gectigi zaman videonun sarjini bitirip kamerayi durdurmak falannn filannnn :D
Kizanim bunlari sen yaptin diye yazmadim aklima geldi diye yazdim hemen celallenip 3 paragraf yazi yazma oyarim bak :D
İki aracada maşallah,SS 306 güzel olmuş kazasız belasız.
ProDriver
23-07-2012, 09:26
Ben de anladim :D Ikinci kornada basmak :D Ruzgar tuneline girmek :D One gectigi zaman videonun sarjini bitirip kamerayi durdurmak falannn filannnn :D
Kizanim bunlari sen yaptin diye yazmadim aklima geldi diye yazdim hemen celallenip 3 paragraf yazi yazma oyarim bak :D
anlıyorum abi seni :D:D
iki aracada masallah.
ss 306 sanırım gitmesi gerektıgı gıbı gıtmıyor cünkü bu arac yapılırken Kprolu typerlar ile yürüyecek denılıyordu. şuan gördüğüm kadarıyla hayal.
maşallah... 306 çok güzel olmuş....
PPR engineering
23-07-2012, 10:52
iki aracada masallah.
ss 306 sanırım gitmesi gerektıgı gıbı gıtmıyor cünkü bu arac yapılırken Kprolu typerlar ile yürüyecek denılıyordu. şuan gördüğüm kadarıyla hayal.
yok cecom alican hep rs ler kadar gitse yeter abi diyordu bende gider diyordum o dedigin sanirim inanmislarin laflari.
iki aracada masallah.
cengiz abi oruç mu vurdu naptı ya nasıl bi hayal gücüdür bu:D öyle bi dünya yok typerı geçtik birde k-pro'lusu kaldı hahahah valla güldürdün abi sabah sabah iyi geldi:D
hiçbi zaman öyle söylememiz olmadı kaan abininde dediği gibi. ne ahmet ustanın nede benim :) hedefimiz clio rs'le yürümekti, geçeni oldu abi biz görceğimizi gördük deneme zamanı orda olanlarda farkında neyin noldugunun:icon_tup:
millet typer'la yürümemi bekledi de öyle bi dünya yok 5 sene önce ki typerlar yok artık stok olmadıkça yürüyemez:) bu speclerde bi rs hangi speclerde ki typer'la yürürse bende onlarla yürürüm suan işte.
maşallah uzunda ne güzel gitmeye başlıyo öyle :)
cengiz abi oruç mu vurdu naptı ya nasıl bi hayal gücüdür bu:D öyle bi dünya yok typerı geçtik birde k-pro'lusu kaldı hahahah valla güldürdün abi sabah sabah iyi geldi:D
hiçbi zaman öyle söylememiz olmadı kaan abininde dediği gibi. ne ahmet ustanın nede benim :) hedefimiz clio rs'le yürümekti, geçeni oldu abi biz görceğimizi gördük deneme zamanı orda olanlarda farkında neyin noldugunun:icon_tup:
millet typer'la yürümemi bekledi de öyle bi dünya yok 5 sene önce ki typerlar yok artık stok olmadıkça yürüyemez:) bu speclerde bi rs hangi speclerde ki typer'la yürürse bende onlarla yürürüm suan işte.
alican yalan deıl ben senın agzından oyle bı kelıme duymadım kardesım sadece oyle soylenıyordu oyuzden bu sekılde yazdım. güle güle bin güzel olmus kardesım aracın bayada ugrastın zaten hakkını al en ıyı sekılde.
kaanda gerekenı yazmıs zaten postunda.
yok cecom alican hep rs ler kadar gitse yeter abi diyordu bende gider diyordum o dedigin sanirim inanmislarin laflari.
abi öyle söyleyenler inanmış olanlar ve arabadan beklentiyi yüksek tutup sonra aa olmamaış polemiği cıkarmak isteyenlerdir. sağolasın daha iyi oluruz inşallah.
yiit@ thanx panpa. güzel oldu maşallah. 4üm çok güzel oldu . zaten 306lar 4ten sonra yürümeye baslıyor. altlarda kg ve sanzuman dezavantajı var.
ProDriver
23-07-2012, 14:02
zaten 306lar 4ten sonra yürümeye baslıyor. altlarda kg ve sanzuman dezavantajı var.
aslında yanlış biliyorsun eğer kıyasladığın araçlar rs ile 306 ise
şanzıman avantajı 306 dadır bu yüzden alt devirleri daha iyidir zaten 6 vites olması avantajdır
bundan yaklaşık 2 sene kadar önce denemiştik stock 306 stock rs olarak videosuda bi kenarlarda vardı bulursam atarım
normal roll yapıyoruz 10-15 boy atıyorum rs le 306 ya
birde gebere gebere basıyoruz 4. vites 5. vites normalde 10-15 boy geçtiğim araç ben üst vitese geçene kadar bana 3-4 boy atıyordu sonra gelip yine geçiyordum
alican gözün aydın gazlamaya başlamışsın maşallah
keşke 306 yandan gelmeye başlayınca rs bırakmasaydıda doğru düzgün deneme olsaydı
aslında yanlış biliyorsun eğer kıyasladığın araçlar rs ile 306 ise
şanzıman avantajı 306 dadır bu yüzden alt devirleri daha iyidir zaten 6 vites olması avantajdır
bundan yaklaşık 2 sene kadar önce denemiştik stock 306 stock rs olarak videosuda bi kenarlarda vardı bulursam atarım
normal roll yapıyoruz 10-15 boy atıyorum rs le 306 ya
birde gebere gebere basıyoruz 4. vites 5. vites normalde 10-15 boy geçtiğim araç ben üst vitese geçene kadar bana 3-4 boy atıyordu sonra gelip yine geçiyordum
her 306 bir değil okan. sağlıksızları coktu bu zamana kadar.
neyse bidaha ki rs denemesinde görüşmek üzere:)
alican gözün aydın gazlamaya başlamışsın maşallah
keşke 306 yandan gelmeye başlayınca rs bırakmasaydıda doğru düzgün deneme olsaydı
teşekkürler emre. güzel oldu araç maşallah. gaz bırakma olaylarına ben yorum yapmıyorum artık görünen köy kılavuz istemez:)
Alicanrs
23-07-2012, 14:48
yaa adaş boş konuşma sen gelince gaz filan kesmiyorum hala anlamadığın şey var ben bnırakınca selektör vs atmadığım için gazdan az bişe bile çeksem siz sanıyorsunuzki arkadan gelmeye başlıyorsun ;) bunu aklına sok bence öle bi dünya yok .. çarşambaya filanda hazırlan gece geç çıkalımki uzun uzun 3 boy geçerim demeyi biliyorsun millete .. ******luğu bırakın bence ;) aynen görünen köy klavz istemez belli oluyor.. kimin gaz kestiği bizdeki videolarda sorun yok hafta içi deniyorsan yarın öbür gün alo dersin .. Bu sefer kumburgaza sıkıcaz ;) içimde bazıları gibi kaşarlık yok yani aa yaklaşıyor gaz kesiyim filan die gelip geçebiliyorsan geç helal olsn derim.. yolun durumuna göre basarım ben hçi bi zaman riske atmam ;) araba dansöz gibi oynuyor yolda inanmıyorsan binip bakarsın
SEÇKİN172
23-07-2012, 14:51
okancım fanatiklik yapmaya gerek yok cnm :) bende o akşam ordaydım alicanın 306 çok iyi gidiyor kb rs de çok iyi gidiyor ikisinede laf yok
yaa adaş boş konuşma sen gelince gaz filan kesmiyorum hala anlamadığın şey var ben bnırakınca selektör vs atmadığım için gazdan az bişe bile çeksem siz sanıyorsunuzki arkadan gelmeye başlıyorsun ;) bunu aklına sok bence öle bi dünya yok .. çarşambaya filanda hazırlan gece geç çıkalımki uzun uzun 3 boy geçerim demeyi biliyorsun millete .. ******luğu bırakın bence ;) aynen görünen köy klavz istemez belli oluyor.. kimin gaz kestiği bizdeki videolarda sorun yok hafta içi deniyorsan yarın öbür gün alo dersin .. Bu sefer kumburgaza sıkıcaz ;) içimde bazıları gibi kaşarlık yok yani aa yaklaşıyor gaz kesiyim filan die gelip geçebiliyorsan geç helal olsn derim.. yolun durumuna göre basarım ben hçi bi zaman riske atmam ;) araba dansöz gibi oynuyor yolda inanmıyorsan binip bakarsın
alican ilk videoda önün acık viraj miraj yok kardeşim neden gaz kestini açıkla hadi bize:))))
******luk dediğini yapan sensin. anasını saıtyım 5e sokamadığım halde gidiyorken gidemedim ama hala yanında kalmaya devam ettim..
arabayı uzun uzun basıcak biri kullansın:icon_tup:
bu arada mustafa denemiycem diyordu siz önce aranızda bi netleyin bende ona göre cıkarım benden yana problem yok :)
Alicanrs
23-07-2012, 14:57
alican ilk videoda önün acık viraj miraj yok kardeşim neden gaz kestini açıkla hadi bize:))))
arabayı uzun uzun basıcak biri kullansın:icon_tup:
bu arada mustafa denemiycem diyordu siz önce aranızda bi netleyin bende ona göre cıkarım
netleştridik sen rahat ol .. bizim konudaki 4. video önünde araç yok nie bırakıyorsun ? tır sağda ama sen orta şerittesin baktın gelemiyorsun hee bazen aynı anda gaza otursak bile gaz kesiyorsun .. tam yanımda durmanı istiorm bidahakine .. senin şoforlukte problem varsa başkası kullanabilir ;) kumburgaz diyorum sana uzun uzun basıcaz gece 2-3 filan .. çarşamba ok mu ? adaş kusura bakmada o. karı gibi laf yetiştirme bana çıkalım de her zaman çıkalım uzun uzun basalım ;) eve gelir gelmez geçtik demekle olmuo herşey ortada ..
BurakCengizhanoğlu
23-07-2012, 14:57
Sonra diyolar ki niye araba denemiyosunuz. Denenir mi baksana muhabbete :)
kardeşim napalım biliyon mu biz hiç basmayalım ben baska rs'lerlen deneyeyim sizde ordan çıkarın hesabınızı.
sizin kinginiz ve rs'le deniyim ben, uzun uzun basarız da onla gazda kesmez adam.
çok fazla laf kaşarlığı olmaya basladı ben laf yetiştiremem size icraat yaparım, kırıcaz birbirimizi araba yüzünden belli ki gerek yok:icon_tup: vazgeçtim denemiyorum kb rs'le. denediğim arabalarla denersiniz isterseniz adaşım. yolunuz açık olsun kardeşim.
Alicanrs
23-07-2012, 15:03
kardeşim napalım biliyon mu biz hiç basmayalım ben baska rs'lerlen deneyeyim sizde ordan çıkarın hesabınızı.
sizin kinginiz ve rs'le deniyim ben, uzun uzun basarız da onla gazda kesmez adam.
çok fazla laf kaşarlığı olmaya basladı, kırıcaz birbirimizi araba yüzünden belli ki gerek yok:icon_tup: vazgeçtim denemiyorum kb rs'le. denediğim arabalarla denersiniz isterseniz adaşım. yolunuz açık olsun kardeşim.
ben matematik yapmıyorum adaş kusura bakma ;) onla bastım o bunu geçti bu onu geçti vs bize göre değil sana göre oldğuna göre sana lafım yok kazasız belasız gazla .. ve rs beni ilgilendirmiyor king diyorsan cvk hazır ;) oda rs .. yc var yada egzantiriksiz olsun diyorsan sıkıntı yok ..
ProDriver
23-07-2012, 15:12
olm hiç bağrınma suç sende sen git en sol şeritten adamla dipdibe bas arabalar ayrılamıyor birbirinden üst vitese geçince doğal olarak gelmiş 306 birdahaki denemede sağ taraftan bas ve biraz uzak dur 306 dan farkı göreceksin :icon_tup:
okan farkında değil misin bi sen bi alican didinip duruyorsunuz
10kişiden 8i gaz kesmiş diyor geri kalan 2 kişide sizsiniz yok mok cık mık diyorsunuz:D
herkese hayırlı işler beyler :) daha laf yetiştiremiycem.
ss'i anca cvk paklar zaten :D:D
ProDriver
23-07-2012, 15:26
okan farkında değil misin bi sen bi alican didinip duruyorsunuz
10kişiden 8i gaz kesmiş diyor geri kalan 2 kişide sizsiniz yok mok cık mık diyorsunuz:D
herkese hayırlı işler beyler :) daha laf yetiştiremiycem.
kardeşim ben gaz kesme olayını falan bilmiyorum o aranızdaki olay önünüz açıksa basın gidin o beni lgilendirmez ben videodan izlediğim kadarıyla konuştum benim şahsi görüşüm bu beğen yada beğenme o rs i o gece ben kullanıyor olsaydım sonuç senin adına hüsran olurdu alicanın dalgınlığına gelmiş bidahaki denemede aynı hataya düşmemesi için şimdiden uyarıyorum tabi deneme cesareti göstereceksen
ProDriver
23-07-2012, 15:29
bu arada JDM VTİ bişi soracam sen HUK plaka clio rs ile denedinmi ? denediysen sonucu yazarmısın buraya ?
huk'la denedim okancım, kaç kere de yazdım daha önce yani hani saklamışız gibi söylememişiz gibi yazmana gerek yok okanım kızanım ekmek yok sna ordan yani:)
kapak işli burdaki rs'e ek olarak onda 4sonu 3 boy gerisindeydim egzosum kopuk, filtrem 44 derece iatla ve en son gittiğim ayara gitmemişken :) bi daha deneriz onunla kısmetse görürüz sonucu. kaç boy hızlanmışız hızlananamış mıyız vs hepsi cıkar ortaya :)
bütün rs'lerle deniycem dert etmeyin kendinize bi rs geçildi diye :D
kb rs'le denemiycem daha vazgeçtim dedim yukarda..
ss'i anca cvk paklar zaten :D:D
hahahah :D yoh ammua :D böyle şeyler yazmayın okan hazmedemez sonra :D
Alicanrs
23-07-2012, 15:58
Carsamba bekliyorum adas rr ye takmicaksin umarim hersey esitlencek rahat ol denemiorm diosan ztn bise demiorz adama kendini kandirma artik bence heyecanina veriorm.. Madem geciosun kumburgaz gece gec saatte uzun uzun basalim
heyecan mı hahahah :D adaş denemeyelim gerek yok:icon_tup:
Lafla peynir gemisi yürümez ama RS yürür zuzhahahah:D:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
23-07-2012, 16:01
ya alicanrs aynısını bana yapmıstınız neyin savasını veriyosunuz adam araba yapmış yürütmüş bi 306 gti bi RS ile yürüyo bunu görmüş olduk bu kadar fanatiklik yapma alican yanlış burda herkes arac yapıp yürütüyo ama siz RS lere laf söletmiyosunuz anlamadım gitti.
SS 306 GTİ alkışlıyorum maşşalah kardeşim arac on numara yürüyo kazasız belasız
mustafa_yaman
23-07-2012, 16:02
alican sen aracini gor die biz geldik 2 defa sen gelme skinti yok ama gectm diede bise yok hani bnce cikilsin bidaha denensn kimse muallakta kalmasin
alican sen aracini gor die biz geldik 2 defa sen gelme skinti yok ama gectm diede bise yok hani bnce cikilsin bidaha denensn kimse muallakta kalmasin
kardeşim denemeye gerek yok. 2 defa geldin de mustafacım gaz kesileceğini hesap edemedim yani:icon_tup:
he gaz kesilmeside önemli dğeil insanlar zaten farkında olayın.
deneme mevzusu kapanmıştır insanlar yorum yapsın videolara yeter. isteyen istediğini düşünmekte özgür kardeşim.
başka rs'lerle deniycem bundan sonra. yine videolarla döner SS 306 ordanda uzun uzun bastıklarımızı islersiniz.
Lafla peynir gemisi yürümez ama RS yürür zuzhahahah:D:D:D
zaaaaaaaaa :D:D
Alicanrs
23-07-2012, 16:21
Ibo kuyruk acini anliorm kardesim kolay gelsin sana ruyalarina griomu cvk ahaha bence sen karisma yavrum
İBRAHİM_MEY_GTİ
23-07-2012, 16:23
Ibo kuyruk acini anliorm kardesim kolay gelsin sana ruyalarina griomu cvk ahaha bence sen karisma yavrum
yavru girmiyoda sen bence uzak dur araba işlerinden başkasının seyi seni bozar ....ehue
Alicanrs
23-07-2012, 16:24
Yaa alican hala uzatiosn adamin canini sikiosun gaz kesme filan yediremiosan deneme kadrsm cidden 2 tane video secip koymussun kac video koyduk elimizde olanlari kasarliga gerek yok kimle denediysende hep arkadan basmissin yandan bas akitmayi hangi abin ogrettyse arkadan gelmeler flan yuanda durmama snn gbi kasarlik yuapsaydm ooo kolay glsn yavrum son postum ztn denemiosnda basska rs lerle dene aynen hepsi buyuk glr gerci sana
YavuzNaz
23-07-2012, 16:24
başka 306 larla denemem derken.? ben bekliyorum sırada..!
:D:D şaka biyana
yavrum maaşallah, arabaya evrim geçirttin bundan dolayı seni tebrik ediyorum, ayrıca ahmet ustanında ellerine sağlık güzel işler çıkarıyor :) Allah gönlüne göre versin sorunsuz sıkıntısız güle güle kullan inşallah
Alicanrs
23-07-2012, 16:26
yavru girmiyoda sen bence uzak dur araba işlerinden başkasının seyi seni bozar ....ehue
Ahaahaha seviorm seni ibo beni knstrtma her gn aramalar vs vs gecildinmi bitti gitti biz hc dglse gecilip gel gel demiorz hirsina yenik dustun kac kere bak cebine zarar optm ibocum seni
İBRAHİM_MEY_GTİ
23-07-2012, 16:31
Ahaahaha seviorm seni ibo beni knstrtma her gn aramalar vs vs gecildinmi bitti gitti biz hc dglse gecilip gel gel demiorz hirsina yenik dustun kac kere bak cebine zarar optm ibocum seni
alicxan bende sana gel gel demiyorum ama bu fanatikliğinden vazgec genc ;) valla alican cebime zara felan değil ben gecilipte sana gel gel yapmadım bu böle biline ;)
Alicanrs
23-07-2012, 16:35
Ibo sana takiliorm gecti gtti araba denedk birbirimizi dgl hamiti beni bin kere aramadin mi kardesm yine gelip gecmedikmi gectgmz zaman tele bakmadin yakicam edicem araci dedin vs vs bunlar isin sakasi onemli dgl dostluk baki kalsn kardesim aracin suan muazzam yurucek ins bizde seyredip masallah deriz yine arasana beni ozledim sseni
Yaa alican hala uzatiosn adamin canini sikiosun gaz kesme filan yediremiosan deneme kadrsm cidden 2 tane video secip koymussun kac video koyduk elimizde olanlari kasarliga gerek yok kimle denediysende hep arkadan basmissin yandan bas akitmayi hangi abin ogrettyse arkadan gelmeler flan yuanda durmama snn gbi kasarlik yuapsaydm ooo kolay glsn yavrum son postum ztn denemiosnda basska rs lerle dene aynen hepsi buyuk glr gerci sana
oğlum sizin koydugunuz videolar zaten 2-3 vites 4 vites yarım olanlar benim koydgum videodada bundan farklı bi durum yokki :)
2.3öndesin 4teliyorum 4sonu geçmeye baslıyorum hoop adaşım gazı bırakıyor.
videoda belli herşey kesilip konulan bişey yok zaten.
he ama sizin koymadığınız bi video var orda ben önde geçiyorum berkay stadın orda abi bi bu var dedi gösterdi bize onu da kaşarlık yapıp koymadın adaş hani bizde yapıyoruz ya kasarlık :) sen ilk videoda erken oturuyorsun ben devam ediyorum iyi izleyenler görmüştür zaten bi senin arabanın tepkisine birde benim tepkime baksınlar. senin stilin bu kızmıyorum sana inan ama gaz kesmene kızarım hacı olay bu. salla gitsin.
diyorum işte sana sizin en hızlınızla deniycem ve rs ile sonuna kadar. 190hp varım yokum kg'mde 1170-1180 ön arka koltuklar sökük sadece. siz kaç kg'siniz ben bunları yazıyor muyum. kabul etmeye bilirsiniz videolar orda biz yorumlamayalım izleyenler yorumluyor işte ne güzel.:icon_tup:
sağolasın yavuz abi .sen beni 10boy gecersin abi denemize gerek yok soonuc belli YN 306 king :D:D
ProDriver
23-07-2012, 17:10
alican kardeşim milleti geçtim diye kabullendirme çaban bana ters geliyor sadece yoksa geç geçme aracına maşallah ama geçmediğin bir aracı geçtim diye lanse etme sakın hani yok geliodum gaz kestiniz kesmeseniz uçacaktım kaçacaktım davası değil bu sen yada o gaz kesmeseniz olacağı ben sana sölim o gece rs in arkasna düşüp yanına gelmen senin aracının gücü yada kabiliyeti değil tamamen rs in rüzgarında kalman ve tam vites attığı ana denk gelmesi hepsi bu rs gaz kesmesede sen en fazla bi kafa çıkarıp tekrar gerilerde yerini alcaksın.. ha sen sanıosan ben 200de rs e gelip bide 2-3 boy atacam önüne geçecem allah daha çok versin derim hayal alemi olur senin kafanda kurduğun şeyler ;) tekrar denerseniz alican hatasının farkındadır zaten bu sefer öyle gelip yanına yanaşma lüksünü vermez sana sende bunu bildiğin için başladın R lere zaten hiç gerek yok ben selçuğa söylüyorumda dinlemiyor selçukta sadece kapak var yazılımsız filtre egzosla yürüyor sanada en az 3 boyu var ;) ha gitse denese atamassa ben bu işi bırakırım ;)
şimdi işin gerçek ve senin için acı kısımlarından bahsettim..
bunları söyledikten sonra evet aracın normal bir 306 gti a göre gerçekten hızlanmış en azından rs e tutunabilecek seviyeye gelmiş buda bir başarıdır fazlasını istiyorsan biraz daha kurcalaman gerek biraz mütevazi olsan sana kimse hırlamaz
Cliosportve
23-07-2012, 17:12
Zamanında basmıştım 306GTi ile
Gerek görmüyorum :D
Video başlığındanda belli
Çamaşır ipi:D
306 gti clio rs 3. vites çamasır ipi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eXWC0DxmBrM)
okan hiçbi zaman yanına gelmedim videoda geri düştüğümde yanında olmuyorum da gelip geçeceğim zaman mı yanına yanaşmış oluyorum. komik olma dostum. bende r olmaz. çıkıcaz dediğim aksam hep cıkmışımdır. r sizin işiniz tünel yapmak,gaz kesmek vs.
benim alicanla bi dostuluğum var ve bozulmasını istemiyorum ;) selçuk abiyle olan diyaloğum zaten bambaşka. onla denediğimizdede video bile koyamaya biliriz bu ikimizin kararı :)
kapak işli rs beni geçer diye düşünüyorum bende.ama uzun gitmek lazım yine.
Zamanında basmıştım 306GTi ile
Gerek görmüyorum :D
Video başlığındanda belli
Çamaşır ipi:D
306 gti clio rs 3. vites çamasır ipi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eXWC0DxmBrM)
hahaha burdaki 306 zaten çamaşır ipi değil çamaşır suyuymuş yav :D
Bu ne rezalet bu ne terbiyesizlik ben anlamıyorum. 2 tane araba rolling yapmaya görsün millet birbirini kılıçtan geçirecek hemen. Yazık valla. Bunun için mi arabalara para harcıyorsunuz.
Madem bu boku yiyeceksiniz araba deniyceksiniz kıyın paraya adam gibi kamera alın. Sabitleyin yan camınıza. Bütün geceyi baştan sonra kayıt alsın iki tarafta. Herşey çıksın ortaya. Ne geçilen geçilmeyi kabul ediyor nede geçen geçtiği farkı.
Bu ne rezalet bu ne terbiyesizlik ben anlamıyorum. 2 tane araba rolling yapmaya görsün millet birbirini kılıçtan geçirecek hemen. Yazık valla. Bunun için mi arabalara para harcıyorsunuz.
Madem bu boku yiyeceksiniz araba deniyceksiniz kıyın paraya adam gibi kamera alın. Sabitleyin yan camınıza. Bütün geceyi baştan sonra kayıt alsın iki tarafta. Herşey çıksın ortaya. Ne geçilen geçilmeyi kabul ediyor nede geçen geçtiği farkı.
bu denemeden cıkaracağımız sonuç, rolling için adam seçmek şart kanka manka hikaye..
Schumi +1
SS 306 ya bravo 306larin gurur kaynagi olucak.. \
yuru gecilmez RS:d
mustafa_yaman
23-07-2012, 21:33
nie uzuyoki konu denensin grulsun uzatmaya grek yok alican
Schumi +1
SS 306 ya bravo 306larin gurur kaynagi olucak.. \
yuru gecilmez RS:d
hehehe :) teşekkür ederim.
mustafa yaman@ mustafa sen nasıl ilkten kabul etmediysen kardeşim daha denemeye gerek yok deyip sonra tekrar denemek istiyorsan, bende ilkten denemek isteyip sonradan denemek istemiyorum.
sizden hızlılarıyla deniycem, alican adaşım ile rs'i ferrari sanan okana gösterir izletirsin:D sizden 3-5boy hızlılar kapak işliler adaiımın dediğine göre, inşallah tutunurum yürürüm onlarlada 2-3boy gerilerinde gitsemde başarı sayarım.
mustafa_yaman
23-07-2012, 22:00
tamam alican kavga etmiyorz cok hararetlisn arabana emek zman para harcamissn guzel gidiyo masallah amacina ulasmissn rs lerle yuruosun.
tamam alican kavga etmiyorz cok hararetlisn arabana emek zman para harcamissn guzel gidiyo masallah amacina ulasmissn rs lerle yuruosun.
mustafa kavga etmem zaten ben.
senin iyi niyetinide biliyorum ben, seni gördüm tanıdım, sadece gerçeklere gözlerini kapadın o da adaşım yüzünden fazla inanmış o :) onlada kavga etmem, severimde adaşımı.
dostluğumuz baki kalsın denemeye gerek yok. :icon_tup:
Alicanrs
23-07-2012, 22:58
yaa alşican hala konuşuyorsun canımı sıkmaya başladın artık ama ciddiyim .. kendini kandırma kaç kere sölicem neye inandım en kral 306 yı getir sabaha kdr sıkıyım .. seninle sabaha kadar basarım ;) geçemiceğini biliyorsun çarşamba araba hazır olucak nie denemiyorsun ? bi kere kaçtın 2. yi denedin 3. de R ye takıosn artk boş konuşma bence.. Rs seni her türlü üzer yc gibi bi rs le denesen ztn 5-6 boy yiceksin bence rs le filan deneme kendine daha basit bi araç bul ..geçtim psikolojisini yen bence geçebiliyorsan geç kumburgaz gece 2*3 diorm sana nie arabayı hazırlayınca bi R ye takma çabası görüyorum şartları eşitlicem işte olmadı dimi geçilceğini anlayınca denemem kavga etmem olum ben seninle kavga etmem dostluk her zmn baki ben arabayı denicem seninle kendimi denemicem .. ikide bi laf atıp sinirlendirme yeterki geçtim ettim lafını geç. çık deneyelim hazırlıcam aracı ona göre .. İnanma yani geçiceğine filan .. benim inandığım şey senin KB yi geçemiceğindir hazırlayınca yoksa mikimdemi kb benim değil benim olsa ztn geçemessin ben öle boş durmam musti aracına bakmıyor bile zamanı yok ben alıcam yapcam .. denemem diyorsun madem o zaman susmasını öğren laf yetiştirme adaş .. sonuçta geçmedin sanmaki geçildi birdaha denemek istemior umrmda değil o zaman oturup cay kahve içeriz muhabbetimizi ederiz denicek araba çok :) yavşak :D
adaş bak ben ne diyorum sizin en hızlınız ile deniycem ben ;)
ama kb'le değil.. sen yap bi araba madem bu kadar iddialısın o zaman deneyelim.
kb konusu benim için kapanmıştır. r yapsaydım polis yüzünden gittiğimin ertesi günü çıkıp denemezdim. yok kaçtın maçtın deme kandırma kendini.
can sıkma mevzusuna gelince aynı duyguları paylaşıyoruz, daha fazla ikimizinde canı sıkılmasın kardeşim. bozuşmayalım.
yc mc bilmem ben deniycez işte başka rs'lerle o zaman görürsün, kim inanıp kim inanmamış. daha fazla yazmayalım;)
Alicanrs
23-07-2012, 23:05
kb konusu benim için kapanmıştır. r yapsaydım polis yüzünden gittiğimin ertesi günü çıkıp denemezdim. yok kaçtın maçtın deme kandırma kendini.
can sıkma mevzusuna gelince aynı duyguları paylaşıyoruz, daha fazla ikimizinde canı sıkılmasın kardeşim. bozuşmayalım.
yc mc bilmem ben deniycez işte başka rs'lerle o zaman görürsün, kim inanıp kim inanmamış. daha fazla yazmayalım;)
tamam kanka öpüorum seni :)
eyvallah kardeşim bende seni öpüyorum başka rs mevzusunda görüşmek üzere:D
pardon rs değil t-sport can'la da deneyelim ondada polemik yaşayalım güzel oluyor :D
Patisever
23-07-2012, 23:12
olay makına CVK heryerde arkadaslar şakalaşmalar bir yanada cıkın net geç saat 5 kafa basın top srrede kadar oaly çözülsün ss kopartırsa bir üst segmente kıng dediğiniz ile yürüsün oda ***** 1 2 tane war öyle rs saygılar
huk'la denedim okancım, kaç kere de yazdım daha önce yani hani saklamışız gibi söylememişiz gibi yazmana gerek yok okanım kızanım ekmek yok sna ordan yani:)
kapak işli burdaki rs'e ek olarak onda 4sonu 3 boy gerisindeydim egzosum kopuk, filtrem 44 derece iatla ve en son gittiğim ayara gitmemişken :) bi daha deneriz onunla kısmetse görürüz sonucu. kaç boy hızlanmışız hızlananamış mıyız vs hepsi cıkar ortaya :)
bütün rs'lerle deniycem dert etmeyin kendinize bi rs geçildi diye :D
kb rs'le denemiycem daha vazgeçtim dedim yukarda..
deneriz kanka sıkıntı yok önemli olan dosluk bea benım aracım senın aracın sonucta hepsi AHP performance :D gerisi yalan
mustafa_yaman
23-07-2012, 23:37
alican kb gtti sorun bitti:D
Cliosportve
23-07-2012, 23:46
Gene mi satıldı bir Rs daha :)
mustafa_yaman
23-07-2012, 23:47
aynen selçuk:)
bu arada ben alıntı yapamıyorm yaw nden acep?
Alicanrs
23-07-2012, 23:48
alican kb gtti sorun bitti:D iyi kanka hayirli olsn beni dinlemedn zamannda eheh artk typerla gazlariz :)
deneriz kanka sıkıntı yok önemli olan dosluk bea benım aracım senın aracın sonucta hepsi AHP performance :D gerisi yalan
huk'la özel hesabım var kardeşim:D şaka bir yana huk'ta bizim garajın aracı, AHM PERFORMANCE derbisi yaparız bende aracım ilerlemiş mi görürüm, sende kapak işli olmayan rs'lerden ne kadar ilerdesin onu görürsün:icon_tup: HUK çok hızlı maşallahhh..
alican kb gtti sorun bitti:D
sorun yoktu ki zaten mustafa benim için :) hayırlı olsun. typer diyordun bekliyoruz onu. onla gazlarız SS'i gelirsen haha alican kullanmasın ama :D
mustafa_yaman
23-07-2012, 23:50
typer la çok iyi vites atıyorm yanlız kanka:)
Gene mi satıldı bir Rs daha :)
sen kaldın panpa :)
Cliosportve
23-07-2012, 23:53
aynen selçuk:)
bu arada ben alıntı yapamıyorm yaw nden acep?
Hayırlı olsun bakalım
Yeni canavar gelsin ufaktan
Alıntı yapamıyorsun çünkü RS ini sattın
Artık sitede seni arabasız oldugunu biliyor
Önemsiz bir adam oldun :D
mustafa_yaman
23-07-2012, 23:54
o da yapar bi süpriz yakında belki:)
bende anlamam toptan tüfekten (:
Ortayı bulup güzel bir video'lu deneme yapalım 250 km'lere kadar.
mustafa_yaman
23-07-2012, 23:56
Hayırlı olsun bakalım
Yeni canavar gelsin ufaktan
Alıntı yapamıyorsun çünkü RS ini sattın
Artık sitede seni arabasız oldugunu biliyor
Önemsiz bir adam oldun :D
şimdi yapmaya başladım bak:D
VE rs gtsin ne gelsin:)?
ortayı bulamayız volkan sizin gelmeniz lazım, benim ve sizin müsait olmamız lazım vs. :)
ben karşıya bile geçmiyorum, dediğim gibi muayenem yok, vergilerini ödemedim aracın. Allah muhafaza bi bağlandığım an ceza+çekici+muayene parası+egzoscu+2 dönem vergi vs. vs. yanarım. 1500tl param gider.
mustafa_yaman
23-07-2012, 23:58
huk'la özel hesabım var kardeşim:D şaka bir yana huk'ta bizim garajın aracı, AHM PERFORMANCE derbisi yaparız bende aracım ilerlemiş mi görürüm, sende kapak işli olmayan rs'lerden ne kadar ilerdesin onu görürsün:icon_tup: HUK çok hızlı maşallahhh..
sorun yoktu ki zaten mustafa benim için :) hayırlı olsun. typer diyordun bekliyoruz onu. onla gazlarız SS'i gelirsen haha alican kullanmasın ama :D
sağolasın.gazlarızda alicansız olmaz ama ya:)
Cliosportve
23-07-2012, 23:58
sen kaldın panpa :)
Ben bu işin elebaşıymışım bugün öyle dediler bana :D
O yüzden sattırmıyorlar panpa :D
o da yapar bi süpriz yakında belki:)
Aynen
Süpriz gelirse bomba etkisi yaratıcak
İnşallah bakalım :)
ortayı bulamayız volkan sizin gelmeniz lazım, benim ve sizin müsait olmamız lazım vs. :)
ben karşıya bile geçmiyorum, dediğim gibi muayenem yok, vergilerini ödemedim aracın. Allah muhafaza bi bağlandığım an ceza+çekici+muayene parası+egzoscu+2 dönem vergi vs. vs. yanarım. 1500tl param gider.
Aynı kardeşim sendekilerin hepsi bizdede mevçut :D
ama bi kaçamak yapıp gelebiliz bu hafta içi alo yaparız " araç hazır dimi sıkıntı yok gelince deneriz hertürlü ? "
Aynı kardeşim sendekilerin hepsi bizdede mevçut :D
ama bi kaçamak yapıp gelebiliz bu hafta içi alo yaparız " araç hazır dimi sıkıntı yok gelince deneriz hertürlü ? "
araç ecufaste ayara gidicek filtreyi vs düzelttik fazla hava çekiyoruz suan ayar yok. bunun dışında hazır hiçbir eksik yok şükür.
onların müsaitlik durumuna göre ahmet abi ayara götürcek net bişey diyemiyorum yani.
birde kapak işli rs'ler için biraz kg'mi düşürmek adına fiber kaput bagaj yapmak istiyorum acıkcası.
şuanda deneyeceğim kapak işli rs huk ile ve rs olur onlarda samimi dostum polemik olmıycağını bildiğim için. geri kalan araçlarla yapcaklarımdan sonra sıkarım:icon_tup:
mustafa_yaman
24-07-2012, 00:02
Aynen
Süpriz gelirse bomba etkisi yaratıcak
İnşallah bakalım :)
bncede öyle yaa elebaşı sensin bu rs lerin:D
[QUOTE=Cliosportve;6059369]Ben bu işin elebaşıymışım bugün öyle dediler bana :D
aynen sen satmada s3'le deneriz :D
araç ecufaste ayara gidicek filtreyi vs düzelttik fazla hava çekiyoruz suan ayar yok. bunun dışında hazır hiçbir eksik yok şükür.
onların müsaitlik durumuna göre ahmet abi ayara götürcek net bişey diyemiyorum yani.
tamam dostum ahmet'e selam söyle :)
bizde custom emmeyi hallederiz o zamana kadar inş.
tamam dostum ahmet'e selam söyle :)
bizde custom emmeyi hallederiz o zamana kadar inş.
aleykümselam .inşallah. sizde halledin cok güzel olur :icon_tup:
inşallah. sizde halledin cok güzel olur :icon_tup:
aynen bal gibi olur (:
Cliosportve
24-07-2012, 00:08
bncede öyle yaa elebaşı sensin bu rs lerin:D
Laf sahibi nasılda anlıyor :D
aynen sen satmada s3'le deneriz :D
S3 ile denerim hertürlü her devirde yeterki kafamız rahat olsun
S3 ile denerim hertürlü her devirde yeterki kafamız rahat olsun
tek koltuk, füll sökük :)
Cliosportve
24-07-2012, 00:12
tek koltuk, füll sökük :)
istersen tavanı komple kestir sıkıntı yok :)
vauuvv atara bak behhh :)
RS'çiler sever atarı :D
mustafa_yaman
24-07-2012, 00:15
video istiorz dermişim:D
video istiorz dermişim:D
video'dan sonra 30 yazar VE RS'e :))
Alican wideband'ın varmı. Dip gazda kaç afr yürüyosun.
mustafa_yaman
24-07-2012, 00:20
video'dan sonra 30 yazar VE RS'e :))
öylemi selçuk:D
Alican wideband'ın varmı. Dip gazda kaç afr yürüyosun.
widebandım yok abi.
nerden anladın diyceksin, önce ki filtre sistemimi gördün mü bilmiyorum ama suan fardan cıkıyor filtrem.. daha soğuk hava cekiyorum ayrıca.
Cliosportve
24-07-2012, 00:22
Zaten 30 veriyorlar şu anda
Satıp 2 tane 172 alıp onlarıda 30 ar liraya satarım belki bir ümit :D
S3 geç al parayı
Bul karoyu al parayı hesabı :D
RS'çiler dua etsin arabaları hafif:D (motorunun başarısını söylememize gerek yok)
çok çok mantıklı araçlar rs'ler, satmaya niyetli olanlar içinde hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah. ( mesaj gönder, gönderildi :D )
mustafa_yaman
24-07-2012, 02:16
kimmiş onlar alican:)
sen hala satamadınmı şu rsi :D
sat hacı değişiklik güzel şey:D
RS'çiler dua etsin arabaları hafif:D (motorunun başarısını söylememize gerek yok)
çok çok mantıklı araçlar rs'ler, satmaya niyetli olanlar içinde hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah. ( mesaj gönder, gönderildi :D )
Kg esıtleyıp denıceksın aslında rsle, gucler benzer 2 lıtre 2sıde sonucta. motor farkı ortaya cıksın:D
rs'ler 1030kg
gti-6'lar 1220kg
benim aracımdan 50kg sökük olsa suan 1170kg gelir. hadi fabrika yanlış diyelim 1200 olsun 1150 kg en aşşası
rs'in arka koltuklar + ön koltuk kafaları kaç kg gelir bilmem onu da diğer rs'ten düşün. bu kg'lerde denedik işte.
ya bırakın saçma hesapları
farklı araçların kg simi eşitlenirmiş. aynı araç bile olsa ben kilo eşitlemem şahsen.
kg fazlası eksiği varsa speclere yazılır olur biter.
ayrıca RS 5 iler Gti 6 ileri onu nasıl dengeliyeceksiniz.
illa kilo eşitleyecekseniz eşitleyin kiloları RS 5 te GTi 6 da 80 kmh den basın bakalım ne oluyo
yav kg eşitleme demiyorum zaten ben :)
bende karsıyım yok kg eşitleyelim filanlara.. sadece 306nın ağırlığından bahsediyoruz. yok şoför kg'si eşitle yok araç kg'si eşitle bunlar bana göre değil zaten :)
kimmiş onlar alican:)
sen sattın oğlum satmayanlar var onların arasından işte karıştırma :D
vtecburac
24-07-2012, 13:21
bora abi yazıcaklarımı yazmışsın zaten:)
farkında olarakmı olmadanmı yol inkanındanmı bilemicem ama rüzgar tüneli oluyor çok yakın basmışlar.
her 2 aracada maşallah..
maşallah 306 güzel yürümüş ;)
alıcan RS cılerı dılıne dolamıssında senı kaale almayan cok rscı var be kardesım orneklerını de sen dusun :)
duzgun bır sekılde boyle boyle parcalar var arabam bu bukadar gıdıyor desen herkezın bas tacı olursun ama boyle sacma sapan atarlarla onca bu olur mustafa gıbı mutevazı adamı bulmussun hamsıye kofte dedırttırmıssın daha ne konusuyorsun ...dımı mustafa :)
vtecburac
24-07-2012, 13:39
emeğe saygı duyarız kaan güzel gitmiş ss ama bende hep okuduklarımda en kotu fıltre egzozlu typerı rahat gecer dıyolardı rsle bu sekıl yurumesı cok bır basarı degıl bence bu benım fıkrım bu araba GFJ ıle kafa burun yürür sende ıyı bılırsın bunu;)
alıcan RS cılerı dılıne dolamıssında senı kaale almayan cok rscı var be kardesım orneklerını de sen dusun :)
duzgun bır sekılde boyle boyle parcalar var arabam bu bukadar gıdıyor desen herkezın bas tacı olursun ama boyle sacma sapan atarlarla onca bu olur mustafa gıbı mutevazı adamı bulmussun hamsıye kofte dedırttırmıssın daha ne konusuyorsun ...dımı mustafa :)
kanka kapak işli olmayan rs'le cok rahat gidiyoruz işte. zaten hedefimiz buydu oldu. bana cvk ile gelme kapak işli rs'lerle gelme:) eğer gelirsen bende kilo farkını söylerin sana :) cvk ile egzantrik vs vs. apayrı zaten. he ama kapak işlilierlede deniycez.
vtecburac. tünel yok, videonun acısından öyle görünüyor. eğer öyle olsaydı 2-3 önde gidemezdi. bu speclerde ki bi rs ayrıca zaten f-e'lu typerla rahat yürür. geçeriz demedik typerı ama orda bi yanlışın var.
gfj konusuna yorum yapmıorum. denemeden belli olmaz tabiki ama gfj o speclerde rs'le yürüyebiliyorsa maşallah. speclerini de tam yazın olsun bitsin:) yıllardır arabacısın bi 306gti'nin o speclerde bi rs'le gidemeyeceğini çokta iyi bilirsin. yine tartışmayalım lütfen:icon_tup:
bora abi yazıcaklarımı yazmışsın zaten:)
farkında olarakmı olmadanmı yol inkanındanmı bilemicem ama rüzgar tüneli oluyor çok yakın basmışlar.
her 2 aracada maşallah..
Be nyanlis gormus de olabilirim diye ozellikle yazdim hani kimseyi kirmamak icin ama sen de gorduysen demek hakli tarafi varmis. O kadar yakin gitmeleri sakincali.
vtecburac. tünel yok, videonun acısından öyle görünüyor. eğer öyle olsaydı 2-3 önde gidemezdi. bu speclerde ki bi rs ayrıca zaten f-e'lu typerla rahat yürür. geçeriz demedik typerı ama orda bi yanlışın var:
Alicanim bi konuda yanilma. Ruzgar tuneli 2 de 3 te kendini gostermez. 4-5-6 da gosterir. Hele 5 ve 6 da bariz fark ortaya cikar. Birbirine yakin araclar birbirinden sirf bu tunel yuzunden kopmaz. Arkadan ondekinin yanina gelir ama gecemez.
Sen bilerek yapiyosun demiyor zaten kimse. Farkinda olmadan tunel oluyor dolayisi ile 4 te. 5 te RS e yaklasman seni yaniltmasin. En olmadi tekrar denersiniz. Belki de biz yaniliyor olabiliriz.
vtecburac
24-07-2012, 14:06
306 kaç kilo
306 gtı 1100 kg den baslıyor 1160 kadar...
hassas kantarda 5 tane 306gtı tarttım;)
bılgıler ezber ver ruhsat değil..
kb konusu kapandıda abi, baska rs'lerle deniycez kısmetse o zaman araya bi şerit bıraskırım senin için problem yok:) çünkü göreceğimizi gördük biz o gün.
SEÇKİN172
24-07-2012, 14:10
alican maşşallah yafrum tekrar diorum adam arabasını yapmış yürütmüş ayakta alkışlanacak iş yaptık o akşam bende ordaydım alican tabi sen beni tanımadın o dizel megan benim di yafru izledim sizi :)
gokhan_205
24-07-2012, 14:11
306 gtı 1100 kg den baslıyor 1160 kadar...
hassas kantarda 5 tane 306gtı tarttım;)
bılgıler ezber ver ruhsat değil..
Maşallah 2 makinayada iyi gidiyorlar evet benim arabada 1160 çıkmıştı kanka hatırlıyorsan
alican maşşallah yafrum tekrar diorum adam arabasını yapmış yürütmüş ayakta alkışlanacak iş yaptık o akşam bende ordaydım alican tabi sen beni tanımadın o dizel megan benim di yafru izledim sizi :)
hahaha:D harbiden ben seni tanımadım ya sende demedin ki kanka ben seçkin diye:D
bira< daha hızlanmaya bakıcaz seçkinim inşallah.