Orijinalini görmek için tıklayınız : 347. Dönem Yedek Subay ve Kısa Dönem Askere gidecekler ( Ağustos 2012)
cagri-35
04-08-2012, 23:58
krdsm tamam simani hatirladim,bir iki kere yer degistirdin onumde 75 nerde fln demislerdi:)
:D :D :D Keşke haberlesıp gıtseydık ıyı olcakmıs...
fasterhan
05-08-2012, 01:20
yavastan listedeki eşyaları almanın zamanı geldi... :D :D
Ben mı yapayım bu şafaktan sonra ahahaahahah :D Kolay gelsin poşetler :)
durun, once havaci mi karaci mi olacagimizi ogrenelim oyle alisveris yapalim :)
Thracian
05-08-2012, 13:43
Kardeşimin yeri belli oldu dün
125 nci Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı Safranbolu/ KARABÜK
burası hakkında bilgisi yada tanıdığı olan varmı acaba??
İnternetten araştırdık, sıkı yermiş. Biz safranbolu olunca sevinmiştik ama doğuya gönderiyormuş
kastamonu gölköy cıkanlar pm atsın
aLperTunga
05-08-2012, 13:45
İnternetten araştırdık, sıkı yermiş. Biz safranbolu olunca sevinmiştik ama doğuya gönderiyormuş
nasıl bellı oldu ya nerden öğrendiniz? anlamadım ben:beuj::beuj:
Yedek subay veya kısa dönem er değildir. Onların açıklandı sanırım.
Hayırlı teskereler şimdiden, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Thracian
05-08-2012, 13:59
Kardeşim dün öğrenmiş, arayıp haber vermişler.
Yedek subay veya kısa dönem er değildir. Onların açıklandı sanırım.
Doğru uzun dönem, başlık açmak istemedeim tekrar. Yazmayıda unutmuşum.
Hayırlı teskereler şimdiden, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok teşekkürler. Bütün temennimiz sağ salim geri dönmesi
gece 00.30da gidip sıra aldım çorlu (2.) gittim yattım evde sabah 8.30da gittim aldılar içeri arkadaş bu iş eğitime bakmıyor yeminle herkes üni mezunu falan ama fasafiso ya kaynakçılık ruhunda var yeminle bazılarının..ulan bari askeriyede yapmayın güya kalifiye elemansınız yani en azından oyle olduğunuzu varsayıyorlar. 50 kişi dediler ilk gruptuk bi sıra olmaya başladık 60 kişi çıkıyor kimsede gitmiyor geri, subay aranızda halledin yoksa diğer grubu alıcam dedi attı salterler.. dedim 51.den listeyi getirin çıksın ortaya ne olduğu liste geldi bi baktım 10 kişi ince ince uzamaya başladı... velasıl 10.30da işer bitti ordan oraya ordan oraya gidip durduk 5erli sıradan gruplar halinde sınava sorular zaten tam komedi kitapcığı bi açtım okuduğum ilk soru istanbulun sütçüleri süte su katmayı sevmez :D
3. gün gittiysen aynı gruptaymışız:)
aLperTunga
05-08-2012, 14:12
Kardeşim dün öğrenmiş, arayıp haber vermişler.
Doğru uzun dönem, başlık açmak istemedeim tekrar. Yazmayıda unutmuşum.
Çok teşekkürler. Bütün temennimiz sağ salim geri dönmesi
kütük neresi sizin?
uzun dönem standart askerlik yapıcağım, askerlik yerim
3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ olarak geçiyor telefonla şubeyi aradığımda burdur-ulaştırma denildi acemilik yerime ve celp dönemi ağustos olarak geçiyor fakat 21 eylül sevk tarihim.21 eylülde gideceğim heralde.
burada acemilik yapan var mıdır? nasıldır nedir ne değildir? unimog vs şoförümü olurum usta birliğinde? miyop-uzağı bulanık görme sıkıntım var ve bunuda muayenede söylemiştim gözlük-lens kullanıyorum ehliyetimde de yazıyor şoför olmamla ilgili sıkıntı olur mu? askerde lens mi gözlük mi takmak daha mantıklı? burdurdan usta birliğine genellikle neresi çıkar?
Biraz fazla oldu gibi kusura bakmayın, şimdiden çok teşekkürler.
gambit49
05-08-2012, 22:39
3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ olarak geçiyor telefonla şubeyi aradığımda burdur-ulaştırma denildi acemilik yerime ve celp dönemi ağustos olarak geçiyor fakat 21 eylül sevk tarihim.21 eylülde gideceğim heralde.
burada acemilik yapan var mıdır? nasıldır nedir ne değildir? unimog vs şoförümü olurum usta birliğinde? miyop-uzağı bulanık görme sıkıntım var ve bunuda muayenede söylemiştim gözlük-lens kullanıyorum ehliyetimde de yazıyor şoför olmamla ilgili sıkıntı olur mu? askerde lens mi gözlük mi takmak daha mantıklı? burdurdan usta birliğine genellikle neresi çıkar?
bence gozluk kullan lens de mikrop kaptirirsan cok sıkıntı olur
foça var mı foça :)
Ben düştüm Foça ya. :)
gambit49
06-08-2012, 00:16
yarin alisverise gidicem ankarada gidecek olan varsa beraber gidebiliriz
Muharrem C.80
06-08-2012, 00:24
3. gün gittiysen aynı gruptaymışız:)
Evet 3. gün gittim bide uyumdan sahurdan sonra. Sabah ilk grup yaka no 1615 kapının önünde askerlerin kurduğu çay çorba çadırının yanında sızmaya yakın, gölgede duran tip bendim:)
cagri-35
06-08-2012, 00:39
Foça'da yazlık var, eğitiminin ve rüzgarının felaket oldugunu biliyorum :)
Evet 3. gün gittim bide uyumdan sahurdan sonra. Sabah ilk grup yaka no 1615 kapının önünde askerlerin kurduğu çay çorba çadırının yanında sızmaya yakın, gölgede duran tip bendim:)
Bende 1643tüm 3 arkadaş geldik içeride bayağı eğlendik otobüse 5 erli sıra olayı kopardı beni zaten :D
bende burdura düşmüşüm ulaştırma olarak yarın silüsü alp öğrencem tam olarak nereye düştüğümü büyük ihtimal aynı yere düşmüşüz :D nasıldır burdur varmıdır bilen eden
M.Can Çimir
06-08-2012, 13:27
bende burdura düşmüşüm ulaştırma olarak yarın silüsü alp öğrencem tam olarak nereye düştüğümü büyük ihtimal aynı yere düşmüşüz :D nasıldır burdur varmıdır bilen eden
Alay Komutanlığı'nın içini bilmem ama 6 ay kadar Burdur'da geçici görevle çalışmıştım. Büyük bir köy, nizamiyeden dışarı çıkmasanızda olur yani... Esnafı çok güzel öper askeri.
önümüzdeki hafta verilecekmiş diye duydum ağustos eylül gidecekler için.kesin belli olsunda aynı yere düşersek görüşürüz abi :)
yok mu burdur hakkında bilgisi olan sorularımı cevaplayacak olan?
Ben düştüm Foça ya. :)
:)
foca'ya dusene ıtınayla bakılır :D
eylül gidecekmişim bende bugün gittim silüsü almaya vermediler :D 2. grup gidiyomuşum şubattan beri almaları için bekliyorum deli oldum ya :D
Bad-Fast
07-08-2012, 01:34
aralık kısa dönemler için ne zaman başvurmak lazım arkadaşlar tam bi tarih var mı eylülde gitsem olur mu
varmı iskenderun bahriyeli giden:) benım yerim orası nasıpse 24unde orda olucam.herkeze hayırlı tezkereler simdiden
cagri-35
07-08-2012, 12:45
Açıklansın artık gideceğimiz yer ya, beklemek zormuş arkadaş.
acemi eğitimim bende burda yapmıştım
ilk eğitim alanlardandık ankaradan sonraya gönderiyo %70 olarak
caglarcb
07-08-2012, 12:54
Belli olmadımı daha?
cagri-35
07-08-2012, 13:16
Perşembe gecesi belli olacakmış.
Bekliyoruz bakalım.
Bad-Fast
07-08-2012, 18:39
sizinle aynı derece de meraklıyım :)
bora1311
07-08-2012, 18:41
aralık kısa dönemler için ne zaman başvurmak lazım arkadaşlar tam bi tarih var mı eylülde gitsem olur mu
bende aralik donemi yaptim askerligimi, 15 eylül de başvurmustum :) yanlis bilmiyorsam ekim sonuna kadar basvuru yapiliyor heralde...
Bad-Fast
07-08-2012, 18:45
bende ramazan çıksın yapim diyordum , iyiymiş bide kaçırırız falan al başına bela :D
diploma vs. ekleri alıp şubeye gidiliyor sonra tuzla için zaman bekliyoruz dimi , gerekli belgeler geçen sayfalarda yazıyordu zaten
fasterhan
07-08-2012, 20:22
ilk alışverişimi yaptım.... yıllar önce kulladıgım ama sonradan kaybolan efsane casio f91w saatden aldım :D :D
http://www.kotusozluk.com/img/2011/01/casio-f91w_10059.jpg
caglarcb
07-08-2012, 21:32
Allah sabır versin şimdiden, bekliyoruz sonuçlarınızı.
gambit49
07-08-2012, 23:04
bende ramazan çıksın yapim diyordum , iyiymiş bide kaçırırız falan al başına bela :D
diploma vs. ekleri alıp şubeye gidiliyor sonra tuzla için zaman bekliyoruz dimi , gerekli belgeler geçen sayfalarda yazıyordu zaten
4 er 5 er diploma kimlik fotokopisi al
Benimde bir arkadaşım gidiyor 347 Yarın bakalım belli olacak ak döt kara döt :) İnşallah iyi bir askerlik süreci geçirirsiniz.. Sabır ve irade bakımından level atlayacağınıza garanti veriyorum :D
Ben print yaptığım sayfaya baktım da 10 ağustosta açıklanmış 341 kısa dönem zamanın da :) herhalde tahminimce perşembeyi cumaya bağlayan gece açıklanacak :)
cagri-35
08-08-2012, 12:29
ilk alışverişimi yaptım.... yıllar önce kulladıgım ama sonradan kaybolan efsane casio f91w saatden aldım :D :D
asker saati :D
orjimi, ne kadara aldın :D
Bende alışverişi yer belli olduktan sonra yapıcam, bugunde superonlıne ı falan arıyayım bos yere fatura odemeyelım dıyorum ama dondurmazlar herhalde ya :S
M.Can Çimir
08-08-2012, 12:43
Ben de aldım bundan 10 liraya ama orijinal mi, su geçirir mi bilmiyorum :D gittiği yere kadar
cagri-35
08-08-2012, 12:47
Ondan sordum çakmasıda varmıs çakma 10 orji 20 diyorlar :D
Çakma olsun 5 ay götürsünde problem yok :D
http://aycareklam.com/images/safak_saati2.gif
şafak sayanlar var bir de:)
cagri-35
08-08-2012, 12:49
ahahaha neler varmış ya :)
341 Kısa Dönem olarak hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Gözünüzü hiç korkutmayın, başta hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama bir bakmışsınız son gün kapıdan çıkıyorsunuz. O anı asla unutmam. Acemiliği Manisa/Batı Kışla'da, usta birliğini Kıbrıs/Yeşilyurt'ta yaptım.
Herkes söyler şunu al, bunu al diye.. Ben kimseyi dinlemedim. Sadece mach 3 ümü alıp gittim. İyi ki de alıp kendime eziyet etmemişim. İhtiyacınız olan herşeyi vericekler merak etmeyin.
Sormak istediğiniz bişeyler varsa cevaplayabilirim seve seve.
şafak saatinden alın o salak dandik casioların neydü belirsiz ışıgı yanmaz oluyo su kaçırıyo gece göremiyosun falan :D
şafak matikli canavar valla 5 ay kolumdan çıkmadı hiç bişey olmadı su alma etme vs derdi yok :D
fasterhan
08-08-2012, 14:41
asker saati :D
orjimi, ne kadara aldın :D
Bende alışverişi yer belli olduktan sonra yapıcam, bugunde superonlıne ı falan arıyayım bos yere fatura odemeyelım dıyorum ama dondurmazlar herhalde ya :S
cok sevdigim bir saat :D o yüzden orjinal olsun dedim 30 lira para verdim aahhaha :D :D
cagri-35
08-08-2012, 15:47
Ya oşafakmatıklı saatte ne o arkadas duvar saati gibi :D
fasterhan
08-08-2012, 16:01
Ya oşafakmatıklı saatte ne o arkadas duvar saati gibi :D
casiodan şaşma.....yıllardır süregelen asker saati casiodur mantıgına ters hareket etme ahahahha :D :D
cagri-35
08-08-2012, 16:02
bende casio düşünüyorum bakalım :D :D :D
Arkadaşlar saat deyip geçmeyin muhtemelen orada yanınızda olacak tek elektronik cihaz olacak.. Nöbet fln yazarlarsa çok işinize yarayacak.. 20 liralık şeyin çakmasını almak nedir ya :D
gambit49
08-08-2012, 17:59
Ben de aldım bundan 10 liraya ama orijinal mi, su geçirir mi bilmiyorum :D gittiği yere kadar
bana hediye etti malzemeci heralde 5 lira olandan su alirsa patlar :D
bora1311
08-08-2012, 18:48
casio nun çakmasini almayin, cok kisa surede elinizde patlar. bi de askerde saatsiz kalmayin :) orjinal iyidir, ben 6 ay kullandim. daha sonra uzun donem giden bi arkadasima hediye ettim, 15 ay yapti geldi. saat hala canavar gibi çalisiyor :D
Bad-Fast
08-08-2012, 18:53
aile de her gidene verip geleneği sürdürün bence :D almışken orginal olsun yani en güzeli ya :)
Casio'nun orjinali almıştım.. 1 ay geçmeden pim'in bulunduğu siyah parça kırıldı.. Diesel satimi getirttim acemilik sonrası, onu kullandım kalan 5 ayda.. Farz değil casio kullanmanız, normalde kullandığınız saati kullansanız da olur.
gambit49
09-08-2012, 00:32
yarin bu saatlerde :D ak kara belli olmus olacak
cagri-35
09-08-2012, 01:09
Belli olsun artık ya...
Yarın geceye kadar nasıl zaman geçiricem belli değil kıçımın üzerine oturamıyorum:D
gambit49
09-08-2012, 01:47
Yarın geceye kadar nasıl zaman geçiricem belli değil kıçımın üzerine oturamıyorum:D
:D 12sinden sonra oturtmayacaklar :D kardesim bunlar ii gunlerimiz
:D 12sinden sonra oturtmayacaklar :D kardesim bunlar ii gunlerimiz
Orası da doğru:D
cagri-35
09-08-2012, 10:22
Heyecanmı bıraktı şerefsizler. Her gün şehit haberi... Bu sabah askeri helikopterlerin sesiyle uyandım anlam veremedim burnumuzun dibinde Foça'da terör saldırısı olmuş. Allah sonlarını yakında getirsin inşallah.
ufak da olsa bir hevesimiz vardi o da gitti bu haberlerle..
benim merak ettigim baska bir konu ise acaba saat 00.00 dan sonra hemen ogrenebilecek miyiz? yoksa sistemlerde skinti olusup gece 1 veya 2 ye kdar bekleyecek miyuiz?
cagri-35
09-08-2012, 10:34
Genelde kitleniyormuş, bakalım görücez.
gambit49
09-08-2012, 13:18
benim merak ettigim baska bir konu ise acaba saat 00.00 dan sonra hemen ogrenebilecek miyiz? yoksa sistemlerde skinti olusup gece 1 veya 2 ye kdar bekleyecek miyuiz?
en kotu 2 gibi ogrenmis oluruz heralde
Hiç kasma 3 gibi rahat rahat öğrenirsin :)
Valla ben kasmiyorum. Cok rahat adamim da annem, babam ve bilimum akrabalar cok heyecanli (:
En kısa sürede öğreninki bir an önce varsa gideceğiniz yere uçak biletlerinizi alırsınız.
Ben de geçen sene bu zamanlarda gitmiştim. Umarım hepiniz sıkıntısız bir şekilde gider gelirsiniz. Hayırlı teskereler
M.Can Çimir
09-08-2012, 14:28
Valla ben kasmiyorum. Cok rahat adamim da annem, babam ve bilimum akrabalar cok heyecanli (:
Al benden de o kadar... Benim dışımda herkes, özellikle de kız arkadaşım çok heyecanlı :) Hepimiz için hayırlısı olsun. Memleketin her yeri bizim, her yeri de aynı bugün gördüğümüz üzere...
En kısa sürede öğreninki bir an önce varsa gideceğiniz yere uçak biletlerinizi alırsınız.
Ben de geçen sene bu zamanlarda gitmiştim. Umarım hepiniz sıkıntısız bir şekilde gider gelirsiniz. Hayırlı teskereler
insallah dedigin gibi sorunsuzca gider geliriz.
Al benden de o kadar... Benim dışımda herkes, özellikle de kız arkadaşım çok heyecanlı :) Hepimiz için hayırlısı olsun. Memleketin her yeri bizim, her yeri de aynı bugün gördüğümüz üzere...
bende senin dedigin gibi bize her yer vatan diyordum ama gecen gun bir kuzenimlaf arasinda oraya gittiginde,
"Allahallah burasi da mi vatanmis!"
diyebilirsin dedi :o
Bnde 343. Donemdim hepiniz icin hayirlisi olsun insallah en guzel yerler cikar
00:05'te öğrenmiştim sonucumu :)
gambit49
09-08-2012, 16:39
00:05'te öğrenmiştim sonucumu :)
ins cabuk ogreniriz de ucak bileti bulabilirz rahat
Açıklandıktan sonra 2 saat içinde otobüs uçak bileti falan kalmama derecesine geliyormuş neredeyse çok fazla kişinin teslim olacağı şehirlerde, öyle duydum:)
asal ın sıtesındemı acıklanacak yerler??
kkk.tsk.tr diye biliyorum ben.
gambit49
09-08-2012, 18:05
http://pertem.kkk.tsk.tr/sonuc/sonuc.aspx bende bura (http://pertem.kkk.tsk.tr/sonuc/sonuc.aspx) bende bu die biliyorum bakalim :D 5 saat kaldi
Bad-Fast
09-08-2012, 18:59
herkeste heyecan doruktadır şimdi , 3-4 aya bizde o heyecanı tadıcaz kısmetse :)
M.Can Çimir
09-08-2012, 20:55
son 2 saat
gambit49
09-08-2012, 21:15
sitenin ara yuzu degisti son 1.45
M.Can Çimir
09-08-2012, 22:31
Site fena kasıyor :)
şimdiden böyleyse 00:00'da nasıl olacağını düşünemiyorum
gambit49
09-08-2012, 22:33
heycan firtınasi devam edio son 27
haYdaa bide bilet sıkıntısı olcak di mi
kahveye batağa gitcektik ya oda kaçtı :D bekleyelimde bilet alalım hemen madem :D
M.Can Çimir
09-08-2012, 22:44
site şimdiden çöktü bile
son 10dk...açıklandığı gibi biletimi alacağım inşallah..
caglarcb
09-08-2012, 22:51
Kasmayın, sabaha bırakın. Tadı da kaçmamış olur, enfazla bi gece meraktan uyuyamazsınız. :)
Aralık gelsede bizde böyle sonuçları beklesek:)
Kalp atislari, tansiyonlar ne alemde?
gambit49
09-08-2012, 22:58
patladi site
Bad-Fast
09-08-2012, 23:01
Aralık gelsede bizde böyle sonuçları beklesek:)
zaman çabuk geçiyor , bekleme safhasına geçeriz göz açıp kapayıncaya kadar :)
başlık açıldı gerisini bekliyoz :D
fasterhan
09-08-2012, 23:10
site fenalarda 1-2 yi bulacak heralde kendine gelmesi
emregnal
09-08-2012, 23:11
site iptal beyler yine beklicez anlaşılan iki saat
sene 2012. insan bi sms atar, mail gönderir dimi:)
Asker adamın işidir beklemek :) acemilikte özellik ile genelde ayakta :) :D
zaman çabuk geçiyor , bekleme safhasına geçeriz göz açıp kapayıncaya kadar :)
Haklısın baya hızlı geçiyor askerdede böyle hızlı geçer inşallah:D
gambit49
09-08-2012, 23:17
ulasabilen yok heralde henuz
emregnal
09-08-2012, 23:19
F5 e devam beyler
cagri-35
09-08-2012, 23:23
Halen yok, telefon trafıgı basladı yerı bılmıyoruz daha...
fasterhan
09-08-2012, 23:24
Halen yok, telefon trafıgı basladı yerı bılmıyoruz daha...
hakkeden ya sıkıntı yoktu şimdiye kadar durduk yere stress olduk :D :D
Muharrem C.80
09-08-2012, 23:30
deprem olur kandilli rasathanenin sitesi çöker , kar yağar meteoroloji sitesi çöker, kpss açıklanır ösym sitesi çöker, yedek subay sınavı açıklanır kkk sitesi çöker nasıl iş la bu yıl 2012..
cagri-35
09-08-2012, 23:33
pertem perte bağladıııı
aLperTunga
09-08-2012, 23:41
anlaşıldı site çöktü biz sonucları öğrenemeyeceğiz.Askerede almayacaklar :)
Bakalim ne zaman duzelecek
63owen63
09-08-2012, 23:42
Torunlar az sakin :) Daha burdan başladı sabırsızlıgnız, hele bir gidin , sizi ne bekleyişler bekliyor görün :) Herkese kolaylıklar diliyorum, hayırlı teskereler sag salim.
honour35
09-08-2012, 23:47
sonuçlar açıklanınca gidecek olan arkadaşlardan ricam; kütüklerinin nereye bağlı olduğunu ve nereye düştüklerini yazabilirlermi?
gambit49
10-08-2012, 00:01
girebilen varmi arkadaslar
cagri-35
10-08-2012, 00:01
Açılıyor beyler sanırım
sonuçlar açıklanınca gidecek olan arkadaşlardan ricam; kütüklerinin nereye bağlı olduğunu ve nereye düştüklerini yazabilirlermi?
onur, kütük istanbul ,sonuç beklemede:)
cagri-35
10-08-2012, 00:05
Tekrar çöktü :S
gambit49
10-08-2012, 00:10
yeter ya 70 dakikadir f5 coktu kpss desen onda daha ses soluk yok ne istir bu anlamadim
bi umit verdi sonra yine husran :D
aynı anda kapasite kaldırmaz dedim site çöker dedim de,bu kdr uzun süreceğini tahmin etmiyordum!
fasterhan
10-08-2012, 00:26
1,5 saat oldu nasıl bir alt yapı bu ya :D :D
cagri-35
10-08-2012, 00:28
yok valla halen beklyoruz...
Kaç bin kişi kepaze oldu pc başında adam gibi sistem yapamıyorlar yok böyle rezillik ya kafayı yicem.
olan sekeri olan babama oldu :)
tavan yapti..
cagri-35
10-08-2012, 00:30
Durun bakalım askerlikte neler görücez :)
fasterhan
10-08-2012, 00:35
T.C. Kimlik Numaranızı ve Onay Kodunu yazıp "Gönder"i tıklayınız. çıktı ama yazılacak yerler açılmıyor bir türlü...
biz yaziyoruz da tekrar basa atiyor sayfa..
hep silbastan oynuyoruz
cagri-35
10-08-2012, 00:39
ben daha oraya ulasamadım bıle :S
gambit49
10-08-2012, 00:40
T.C. Kimlik Numaranızı ve Onay Kodunu yazıp "Gönder"i tıklayınız. çıktı ama yazılacak yerler açılmıyor bir türlü...
bende :D ayni ekrani gecemedim henz
turbo&quattro
10-08-2012, 00:42
bende sayfa aciliyor Tc kimlik no giriyorum ama ama onay kodunun oldugu yerde birsey cikmio .
bende sayfa aciliyor Tc kimlik no giriyorum ama ama onay kodunun oldugu yerde birsey cikmio .
Geçen sene bende aynısını yaşamıştım :D onay kodunu girmeye kutucuk yok :D sonra oda çıkıyor :)
Kutuk Istanbul, ikametgah ist arkadasslar.
vatana millete hayirli olsuun :)
Kisa donem ER Jandarma
Serinyol 121. jandarma egt ara komutanligi Serinyol/HATAY
acemilikten sonrasi;
Cukurca 3. Jandarma sinir tb. komutanligi Cukurca/HAKKARI
12 agustos teslim.
gambit49
10-08-2012, 00:50
Kisa donem ER Jandarma
acemilikten sonrasi;
12 agustos teslim.
ustalik biraz sert olmus hayirli olsun kardesim hayirli teskereler
M.Can Çimir
10-08-2012, 00:52
Kisa donem ER Jandarma
acemilikten sonrasi;
12 agustos teslim.
Hayırlı uğurlu olsun, ben hala öğrenemedim
fasterhan
10-08-2012, 00:53
Kisa donem ER Jandarma
acemilikten sonrasi;
12 agustos teslim.
kardeşim hayırlı ugurlu olsun.... Allah yolunu açık etsin...
cagri-35
10-08-2012, 00:55
Kisa donem ER Jandarma
acemilikten sonrasi;
12 agustos teslim.
Kardeşim hayırlı ugurlu olsun,
Bakalım dha biz öğrenemedik halen beklıyoruz. Kutular cıkmadı , sayfa acıldı ama...
aLperTunga
10-08-2012, 01:00
Kisa donem ER Jandarma
acemilikten sonrasi;
12 agustos teslim.
kardeşim sen ciddimisin şaka değil dimi gercek sonuc bu?ben hala giremiyorum da..
LightSide
10-08-2012, 01:02
İL J.K.LIĞI/ÇORUM
- ÇORUM
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/AMASYA
Herkese hayırlısı olsun.
gambit49
10-08-2012, 01:05
İL J.K.LIĞI/ÇORUM
- ÇORUM
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/AMASYA
Herkese hayırlısı olsun.
gözunaydin kardesim :)
fasterhan
10-08-2012, 01:05
acemilik 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
usta 14'üncü Mknz. P. Tug. 2'nci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı KARS
cagri-35
10-08-2012, 01:07
Arkadaşlar hepınıze hayırlı olsun da ben gıremıyorum ya
hangı sıteden bakıyorsunuz pertem.kkk danmı?
aLperTunga
10-08-2012, 01:09
al benden de o kadar..
yalnız o cukurcaya düşen arkadaşın ailesine allah sabır versin..uyku girmez gözlerine hee hele de bu dönemde :(
acemilik 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
usta 14'üncü Mknz. P. Tug. 2'nci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı KARS
Amasya acemilik güzel yer :) ben de orada yapmıştım piyade oldun :) Hayırlı olsun .Geceleri serin serin uyursunuz da gündüz o güneş yakacak sizi :) bir de arılara dikkat :)
gambit49
10-08-2012, 01:10
al benden de o kadar..
benide eklein arkadaslar
LightSide
10-08-2012, 01:12
gözunaydin kardesim :)
Eyv sagolasın :)
Hayirlisi olsun
ben halen giremedim
LightSide
10-08-2012, 01:13
Bır arkadasım kıbrıstan baktı benım ıcın ordan rahat acılıyor gecen donemde kımse bakamazken ordan gormustuk.
Kisa donem ER Jandarma
acemilikten sonrasi;
12 agustos teslim.
Hayırlı Olsun, Bende 4. jandarma sınır tb. kom. köprülü'de yaptım, Benımkısi sınırda ama senın usta birliği 3. jan. tab. kom. çukurca merkezde, alaya yakın, baskın taciz gibi bir olay olmayacak kadar güvenlidir, iyidir. Zaten kısa dönemsin, yazıcı falan olursun :) Sıcak sadece, hiç endişelenmesin ailende, sende, Çukurca'da askerlik çok farklıdır. Allahın izniyle gider gelirsin :)
gambit49
10-08-2012, 01:34
kisa donem er
3. piyade egitim tgayi antalya
usta burdur egitim tugayi
M.Can Çimir
10-08-2012, 01:36
kisa donem er
3. piyade egitim tgayi antalya
usta burdur egitim tugayi
Hayırlı olsun, ikisi de genel olarak çok rahattır. Acemilikte birazcık pişik ve mantar sorunu yaşarsın antalya'da, onun dışında sorun olmaz.
Kütük istanbul ikametgah istanbul
Statü: Jandarma er
Acemilik: Gölköy/Kastamonu
Usta: Erzincan il jandarma alay yazıyor ben şimdi oradan da dağıtıma köy karakollarına falan gidebilirmiyim yoksa burada kalırmıyım?
Her iki yer hakkında da bilgisi olan var mı?
Herkeze vatana millete hayırlı olsun bu arada:)
aLperTunga
10-08-2012, 01:42
xlHDratzf9A
arkadaşlar saatlerdır acamıyorum hala öğrenemedim nereye düştüğümü bari bu videoyu izleyin beklerken benim gülmekten göbeğim düştü :D bende böyle perteme isyan ediyorum artık :D
Usta: Erzincan il jandarma alay yazıyor ben şimdi oradan da dağıtıma köy karakollarına falan gidebilirmiyim yoksa burada kalırmıyım?
İl Jandarma olduğu için size bağlı jandarma karakollar şehir içerisinde olur. Usta birliğindeki niteliğine bağlı kalıp kalmaman :) Hayırlı olsun :)
cagri-35
10-08-2012, 01:46
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
GÖLKÖY KASTAMONU
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/SAMSUN
- SAMSUN
DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY(GÖLKÖY/KASTAMONU) NA KATILINIZ
fasterhan
10-08-2012, 01:51
arkadaşlar hayırlı olsun Allah utandırmasın hepimizi....
aLperTunga
10-08-2012, 01:52
ulan arkadaş bir ben mi giremiyorum bu perteme..
cagrı sen nerden sorguladın pertem.kkk dan mı? bi girmeyi deneyinde benim de tc yi vereyim bi bakıverin ya.
M.Can Çimir
10-08-2012, 01:54
ulan arkadaş bir ben mi giremiyorum bu perteme..
cagrı sen nerden sorguladın pertem.kkk dan mı? bi girmeyi deneyinde benim de tc yi vereyim bi bakıverin ya.
ben de giremiyorum, hiç açmıyor sayfayı hala. girebilen arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa verelim T.C. leri
Murat Ç.
10-08-2012, 01:58
Kisa donem ER Jandarma
acemilikten sonrasi;
12 agustos teslim.
ustalık kötü olmuş Allah yardımcın olsun ....
kütük Istanbul,ikamet İzmir,
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/KAYSERİ
- KAYSERİ
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KAYSERİ
- KAYSERİ
Evet gecenin buyuk ikramiyesi bende galiba arkadaslar :)
iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Allah hepimize sabir versin ve Hayirlisiyla geri donebilmemizi nasip etsin.
aLperTunga
10-08-2012, 02:05
Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
MANİSA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 1'inci P. Eğt. Tug. 8'inci P. Eğt. A. 2'nci P. Eğt. Tb. 5'inci P. Eğt. Bl. K.lığı
MANİSA
DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (MANİSA) NA KATILINIZ.
Acemi ve usta birliğim aynı il içerisinde.vatana millete hayırlı olsun inş.
Bu arada chrome de giremiyordum 2 saattir.normal explorerdan açtım hemen girdi.Bilginiz olsun..
PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 61'inci P. A. K.lığı
KIBRIS
Hayırlı Olsun, Bende 4. jandarma sınır tb. kom. köprülü'de yaptım, Benımkısi sınırda ama senın usta birliği 3. jan. tab. kom. çukurca merkezde, alaya yakın, baskın taciz gibi bir olay olmayacak kadar güvenlidir, iyidir. Zaten kısa dönemsin, yazıcı falan olursun :) Sıcak sadece, hiç endişelenmesin ailende, sende, Çukurca'da askerlik çok farklıdır. Allahın izniyle gider gelirsin :)
Biraz da olsa icimiz ferahladi valla :)
tesekkurler.
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
GÖLKÖY KASTAMONU
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/SAMSUN
- SAMSUN
DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY(GÖLKÖY/KASTAMONU) NA KATILINIZ
Tertipp :D
İl Jandarma olduğu için size bağlı jandarma karakollar şehir içerisinde olur. Usta birliğindeki niteliğine bağlı kalıp kalmaman :) Hayırlı olsun :)
Dag bayırda karakol falan yok orda bizimkiler mala bağladı evde kötü oldu diye.
Bad-Fast
10-08-2012, 02:16
bütün arkadaşlara hayırlı teskereler genel olarak güzel yerlere düşmüşsünüz sevindirici ;)
Kardeşin Yeri Belli Oldu 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Sivas :) Acemilikte, Usta Birliğide Aynı Yerde ... Vatana Millete Hayırlı Olsun ...
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı TOPÇU
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 39'uncu Mknz. P. Tüm. 39'uncu Top. A. 2'nci Top. Tb. 1'inci 155/39 mm K/M Ob. Bt. K.lığı
KIBRIS
Vatana millete hayırlı olsun. Varsa buralardan geçmişte yapan fikir edinmek isterim. Hepimize şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar.
aLperTunga
10-08-2012, 02:26
manisa hakkında bilgisi olan varmıdır?eğitimleri agırmıdır?piyade olacağımız için ne gibi şeyler bekliyor bizi.Allahtan hep duam 2 haftadır diyordum ki inşallah usta birliğimde aynı il içinde olur ve ALLAH dualarımı kabul etti.
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 1'inci P. Eğt. Tug. 8'inci P. Eğt. A. 2'nci P. Eğt. Tb. 5'inci P. Eğt. Bl. K.lığı
MANİSA
DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (MANİSA) NA KATILINIZ.
Biraz da olsa icimiz ferahladi valla :)
tesekkurler.
Gerçekten hiç sorun yapmayın, zaman o kadar hızlı geçiyor ki gittiniz yerde size belirli bir iş veriyorlar askerliğiniz boyunca onu yapıyorsun. Ben uzun dönem yaptım 12 ay kaldım Çukurca'da iyi bilirim :) Giderken Van KTM biraz sorun oluyor. İnsanları koyun gibi sayıyorlar, çok can sıkıcıdır. Çukurca'ya gidince tam alışıyorsun ortama askerliğin bitiyor :)
M.Can Çimir
10-08-2012, 02:27
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
MAMAK ANKARA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 70'inci Mknz. P. Tug. 4'üncü Hd. A. 3'üncü Hd. Tb. 12'nci Hd. Bl. K.lığı
AKDOĞAN MARDİN
turbo&quattro
10-08-2012, 02:29
@ M.Can Cimir
Bende Mamak'da MEBS okulundaydim. Posetler yani sizler genelde cok rahattirlar :) Tek sorun cok fazla rutbeli var selam vermekten bir hal oluyorsun .
Muharrem C.80
10-08-2012, 02:29
techturkey ahalisi olarak kastamonuya baskına gidiyoruz :)
Jandarma Genel Komutanlığı
Jandarma
Kısa Dönem Er
GÖLKÖY KASTAMONU
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ELAZIĞ
- ELAZIĞ
abim acemiligide ustayıda erzincanda yaptı acemilikte merkezdeydi ustada refahiye köy karakolundaydı çok sorun yaşamadı sogugu biraz agır oluyor o kadar ,
tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler
abim acemiligide ustayıda erzincanda yaptı acemilikte merkezdeydi ustada refahiye köy karakolundaydı çok sorun yaşamadı sogugu biraz agır oluyor o kadar ,
tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler
Sağolasın:)
Harbiden 3 kişi gidiyor techturkey den kastamonuya:D
M.Can Çimir
10-08-2012, 02:34
@ M.Can Cimir
Bende Mamak'da MEBS okulundaydim. Posetler yani sizler genelde cok rahattirlar :) Tek sorun cok fazla rutbeli var selam vermekten bir hal oluyorsun .
Selam veririm o sorun değil de ben asıl Mardin'i merak ediyorum :D
hepinizie hayırlı teskereler beyler takmayın kral gibi yapıp gelceksiniz öyle böyle geciyo bişekilde
buarada arkadaşımla aynı yere düşmüşşün :)
manisa hakkında bilgisi olan varmıdır?eğitimleri agırmıdır?piyade olacağımız için ne gibi şeyler bekliyor bizi.Allahtan hep duam 2 haftadır diyordum ki inşallah usta birliğimde aynı il içinde olur ve ALLAH dualarımı kabul etti.
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
gambit49
10-08-2012, 02:41
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı
ANTALYA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı
BURDUR
Bende tamamını yazıyım bari
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
GÖLKÖY KASTAMONU
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ERZİNCAN
- ERZİNCAN
turbo&quattro
10-08-2012, 02:43
Arkadasimin kardesi icin bakiyordum..
Sınıfı TOPÇU
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 2'nci Kor. 102'nci Top. A. ÇNRA Tb. 3'üncü 122 mm ÇNRA Bt. K.lığı
UZUNKÖPRÜ EDİRNE
Broşür Birlik bilgilendirme broşürüne ulaşmak için tıklayınız
Arkadasimin kardesi icin bakiyordum..
Sınıfı TOPÇU
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 2'nci Kor. 102'nci Top. A. ÇNRA Tb. 3'üncü 122 mm ÇNRA Bt. K.lığı
UZUNKÖPRÜ EDİRNE
Broşür Birlik bilgilendirme broşürüne ulaşmak için tıklayınız
edirne üzünköprü mü :D bol bol ziyaretine gelirim bende uzunköprülüyüm çok çok güzel yere düşmğşsğn hayırlı olsun :)
turbo&quattro
10-08-2012, 02:47
hahaha ben bitireli 8 sene oldu yahu arkadasimin kardesi bu :)
hahaha ben bitireli 8 sene oldu yahu arkadasimin kardesi bu :)
hehehe pardon o zaman, gerekirse iletişim numaramı pmliyim herhangi bişeyde yardımcı olmaya çalışırım uzunköprü çok güzel ve kolay yerdir
turbo&quattro
10-08-2012, 02:51
Pm le numarani arkadasa vereyim.
Hayirli teskereler herkese. Kotu gunler geciridimiz bu donemde Allah herkesin yardimcisi olsun.
Çanakkale'ye gelen varsa orada oldugum sürece ilgilenebilirim :)
turboquatroo abi :D
bizim buralı olmus o artık bea :D uzunkopru ıyıdır rahattır sakındır 10 numara askerlık yapıcaktır.
hepinize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
Sınıfı HAVA SAVUNMA
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 2'nci Kor. Hv. Svn. Tb. 3'üncü 35 mm Oer. Hv. Svn. Bt. K.lığı
GELİBOLU ÇANAKKALE
fasterhan
10-08-2012, 03:15
vay arkadaş benden başka KARS a düşen yok heralde :D :D
hakotech
10-08-2012, 03:17
vay arkadaş benden başka KARS a düşen yok heralde :D :D
la ne şanslı adamsın arabaların içinde askerlik yapacaksın !! ıyyykk kendimden tiskindim iğraaancım !! :D
arkadaşlar MEVLAM HEPİNİZE HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN..hayırlı tezkereler alayınıza..
fasterhan
10-08-2012, 03:19
la ne şanslı adamsın arabaların içinde askerlik yapacaksın !! ıyyykk kendimden tiskindim iğraaancım !! :D
arkadaşlar MEVLAM HEPİNİZE HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN..hayırlı tezkereler alayınıza..
hahahhah sonuç sayfasında ilk okudugumda inanki benimde aklıma direk arabalar filmi (cars) geldi ahahhahahahhahha :D :D
aLperTunga
10-08-2012, 03:21
manisaya düşen çok kişi varız.orada tech turkey diye bagıracam benı duyan yanıma gelsin :D
komutanlarda bu manyak STV deki tek türkiye asker dizisinin etkisi altında kalmış diyecekler herhalde :D
ahaha aynen, manisa tayfası sağlam
gambit49
10-08-2012, 03:46
:D baska antalya yok mu yaw tek benim heralde
beyler bu manisada acemilik ne kadar sürer
7.j.komd. Egitim a.k. Ligi yenifoca izmir kisadonem er
Varmi bilen duyan??
Murat Özcan
10-08-2012, 03:58
Sınıfı HAVA SAVUNMA
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 2'nci Kor. Hv. Svn. Tb. 3'üncü 35 mm Oer. Hv. Svn. Bt. K.lığı
GELİBOLU ÇANAKKALE
gelibolu çok sakin ve güzel bir yerdir buram buram tarih kokar o kokuyu hissederken zaten biter askerlik :)
gambit49
10-08-2012, 04:03
Varmi bilen duyan??
uzun gelseydi cok zorlardida kardesim suan sikinti olmaz kisa oldugu icin
uzun gelseydi cok zorlardida kardesim suan sikinti olmaz kisa oldugu icin
Uzun donemler pek hos seyler solemiyo
Jandarma kisa donem er yaziyo ama bakalim umarim hepimiz icin hayirlisi olur gidup gorucez
gambit49
10-08-2012, 04:11
Uzun donemler pek hos seyler solemiyo
Jandarma er yaziyo ama bakalim umarim hepimiz icin hayirlisi olur gidup gorucez
uzun gidenler adonis kasiyla donuo acemilik sonrasi doguda sinirda oluyor direk
beyler bu manisada acemilik ne kadar sürer
şehirden şehire değişiyor mu :) 28 gün acemilik yaparsınız..
3-4 gün yatak döşek dolap muhabbeti olur 24 gün sabah 7, akşam 17:00 yürüyüş yaparsınız.. Hepinize hayırlı olsun inşallah..
valla yerine göre 11 gün yapanda varmış, öyle diyolar
acemilik işi tamamen muallakta bir konu bizde selamın aleyküm acemilik 5 hafta dediler komutanlar saolsun sonra yılbaşı girince araya 17.günde bitti acemilik 30 aralıkta ama bunu tabi son 3 gün kala söylediler (343 kd.buarada) 28 inde bitirende oldu bir sonraki haftada bitiren oldu 4 arkadaş gittik hepimizin ayrıydı :D
bizden bir önceki 341leride bayram geliyor diye söylenenden önce arifedemi ne bitirmişlerdi hatırlayan yazar artık acemiliği şansına bahtına kalmış
en iyisi acemi olmak buarada bırakın uzun uzun takılın yiyip yürüyüp yatarsınız :D
3.kolordu komutanlıgı nato ıstanbul /MASLAK da askerlık yapardım hergun mıllet ses dınletırdı maslak sanayıde mashattan gok delenlerındekı hatunlar show yapardı bıze nobet tutarken :)) sınırlenırdım posetlere ızdırap olurdum :)) askerlık aklıma geldı yaa ....konya ya askerlıgı dusen varsa ozelden ulassın yardımcı olurum :)
O olay sanırım bağlı bulunulan bölüğe göre değişkenlik gösteriyor.. Gayrı resmidir yani.. Öyle düşünürsek bizde ilk 15 gün yattık, sivil dolaştık içtimalara öğlen gittik kafamıza göre hareket ettik.. taa ki usta birliğinde işler tam tersine dönene kadar.. Acemi birliği çok keyifliydi.. 5 gün fotoğraf çektirmeye çalışmakla geçmişti abartısız :) Aşı fln.. Iskartadan işler uzmanlığı..
PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 61'inci P. A. K.lığı
KIBRIS
Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla Kıbrıs'ın en kötü yerlerinden birisidir, Allah yardımcın olsun şimdiden.
Sınıfı TOPÇU
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 39'uncu Mknz. P. Tüm. 39'uncu Top. A. 2'nci Top. Tb. 1'inci 155/39 mm K/M Ob. Bt. K.lığı
KIBRIS
Vatana millete hayırlı olsun. Varsa buralardan geçmişte yapan fikir edinmek isterim. Hepimize şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar.
Bende 1.Topçu taburunda idim. 2. ve 4. taburlar alayın içindedir Türkeli semtinde. Genel olarak güzel bir yer Lefkoşe yolu üzerinde. İlk başta yemekhanelerini filan yadırgayabilirsin, eskiden kalma harabe yerlerdir. 1 akşam alayda kaldım, ortam olarak güzeldir. Yatmadan önce barfiks demirlerinde çalışmayı unutma, ihtiyacın olucak bol bol :) Alay komutanı değişmedi ise Birol KAHRAMAN'dır. Tam bir asker dostudur fakat öttürmediği rütbeli yoktur. :)
morgy_drag
10-08-2012, 07:20
Ankara mamak varsa benim 4 gun oldu bıtelı ama hala ılgılenebılırım:)
Izmıt dusuk ıhtımal ama varsa orasıda olur..
Askerlik..ziyaretçin geldi deseler dunyalar senın olur..
Cok sevdıgındenmı,hayır..egıtımden kactıgına sevınır ınsan:D
B.Aktepe
10-08-2012, 07:58
var mı yedek subay jandarma eski foça?
Denizli varsa Pm atması yeterli, yardımcı olalım, yedirelim içirelim nizamiye kapısına bırakalım :D
SekoLive
10-08-2012, 08:17
beyler hepinize hayırlı olsun
:)
istanbul varsa yardım etmeye calısalım
Herkese hayırlı olsun. Sağ salim gidin gelin inşallah. Darısı başımıza:)
cagri-35
10-08-2012, 09:00
Beyler öncelikle herkese hayırlı olsun,
Allah hepimize sağlıkla gidip sağlıkla gelmeyi nasip etsin.
Dün yerim açıklandıktan sonra telefon trafiğiydi, nasıl ulaşırım sorularıydı gece yarısı bilet vs. almaydı tekrar siteye bakamadım, açık kaldı o sebeple tc verelim bir bak diyen arkadaşlardan özür diliyorum gerçi sayfa kapandı sonra bir daha bende açamadım yine çöktü yanı tamamen şans işi.
Ayrıca arkadaşlar Samsun İl Jandarma hakkında bilgisi olan varmıdır?
Tertipp :D
Tertippp :)
techturkey ahalisi olarak kastamonuya baskına gidiyoruz :)
Jandarma Genel Komutanlığı
Jandarma
Kısa Dönem Er
GÖLKÖY KASTAMONU
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ELAZIĞ
- ELAZIĞ
Okuldan bir arkadasımda var kastamonuya giden, arkadaş toplama kampımı burası baya kalabalık bıryer herhalde :) İnşallah hepınızle orada tanısmak nasıp olur :)
Varmi bilen duyan??
Şimdiden hayırlı teskereler, eğitimi ve rüzgarı adamı yıpratır. Ama kısa dönem herhalde. Bu dediklerim kısa dönem ıcın ne kadar geçerli bilemiyorum.
Gerçekten hiç sorun yapmayın, zaman o kadar hızlı geçiyor ki gittiniz yerde size belirli bir iş veriyorlar askerliğiniz boyunca onu yapıyorsun. Ben uzun dönem yaptım 12 ay kaldım Çukurca'da iyi bilirim :) Giderken Van KTM biraz sorun oluyor. İnsanları koyun gibi sayıyorlar, çok can sıkıcıdır. Çukurca'ya gidince tam alışıyorsun ortama askerliğin bitiyor :)
toplama kamplari zaten hep skintili. daha onceki arkadaslarimdan biliyorum. artik basa gelen cekilir diyecegiz.
cukurca ile ilgili tavsiyelerin varsa dinlerim :)
gölköycuelr arasın 5549511785
kastamonu gölköy gıdıcekler arasın benı:)5549511785
emregnal
10-08-2012, 10:06
Amasya ya giden yokmu
serdar_07
10-08-2012, 10:10
Sınıfı HAVA SAVUNMA
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
GELİBOLU ÇANAKKALE
hava savunma iyidir bol bol stenger eğitimi görceksin :D :D
cagri-35
10-08-2012, 10:11
kastamonu gölköy gıdıcekler arasın benı:)5549511785
Kardeşim tekrar çok sağol on numara bilgi verdin :)
Birde samsun hakkında bilgi alırsam süper olucak.
serdar_07
10-08-2012, 10:15
Sınıfı HAVA SAVUNMA
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
MANİSA
GELİBOLU ÇANAKKALE
Kardeşim tekrar çok sağol on numara bilgi verdin :)
Birde samsun hakkında bilgi alırsam süper olucak.
valla samsun acemilik yapan arkadaşlarım vardı PS3 felan oynuyoduk diyo :)
cagri-35
10-08-2012, 10:17
valla samsun acemilik yapan arkadaşlarım vardı PS3 felan oynuyoduk diyo :)
Eee iyimiş, bakalım görücez gidince. Ben birazdan alışverişe gidicem halledeyim şu işide artık hazırlayayım çantamı ufaktan.
Beyler sakın belirtilen tarihten geç teslim olmayın. Allah hepinize sabır versin...
acemilik işi tamamen muallakta bir konu bizde selamın aleyküm acemilik 5 hafta dediler komutanlar saolsun sonra yılbaşı girince araya 17.günde bitti acemilik 30 aralıkta ama bunu tabi son 3 gün kala söylediler (343 kd.buarada) 28 inde bitirende oldu bir sonraki haftada bitiren oldu 4 arkadaş gittik hepimizin ayrıydı :D
bizden bir önceki 341leride bayram geliyor diye söylenenden önce arifedemi ne bitirmişlerdi hatırlayan yazar artık acemiliği şansına bahtına kalmış
en iyisi acemi olmak buarada bırakın uzun uzun takılın yiyip yürüyüp yatarsınız :D
Evet ben 341. dim bayram ayagına 14 gün yapıp usta birliğine geçtim. Muş'a :)
evet beyler morallar nasil?
benim pazar 15.30 da thy ile ucusum var hataya.
sportinger
10-08-2012, 11:51
Allah yardımcınız olsun, sağsalim gidip sağsalim dönün inşallah...
5'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI SİVAS MERKEZ hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? acemi ve ustada aynı yer?
5'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI SİVAS MERKEZ hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? acemi ve ustada aynı yer?
Sanırım Sivas içindeki kışla
kardeşim oradaydı. Uzun dönem düşenler için zor çünkü tim olarak sınıra gidiyorlar.
Ama orada ne bileyim , posta,kantinci, eğitim çavuşu,yazıcı gibi görevler alırsın tahminimce :)
askere giden tüm arkadaşlarıma hayırlı teskereler dilerim şimdiden.
Sanırım Sivas içindeki kışla
kardeşim oradaydı. Uzun dönem düşenler için zor çünkü tim olarak sınıra gidiyorlar.
Ama orada ne bileyim , posta,kantinci, eğitim çavuşu,yazıcı gibi görevler alırsın tahminimce :)
Kardeşim gidiyor , Kısa dönem piyade er olarak.
Acemi : 5. piyade Tuğ. Kom. SİVAS
Usta : 5. piyade 3.nücü Hud Tuğ. Kom. SİVAS
Aşırı soğuk olma haricinde yazılanlar olumlu hayırlısı bakalım :)
kütük Istanbul,ikamet İzmir,
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/KAYSERİ
- KAYSERİ
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KAYSERİ
- KAYSERİ
burasi hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar?:soru:
oznclskn
10-08-2012, 14:32
burasi hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar?:soru:
Aynı yerde yapıcaz acemiliği. Acemilik -İL J.K.LIĞI/KAYSERİ - Birlik İL J.K.LIĞI/YOZGAT
Bölge komutanlığı ile aynı alan üzerine kurulmuş. Güzel bi yer ama eğitim olarak bende tam bilmiyorum..
Şu erzincan il jandarma hakkında hala tam bilgi bulamadım kimse yok mu bilen:)
Bu arada kastamonucular yarın akşam 23 otobüsü ile gidiyorum ben.
tech üyesi southern_fixern aynı yerde olucak
tech üyesi southern_fixern aynı yerde olucak
tech ten kimler var diye bağırıcam zaten içeride:D
Kardeşim gidiyor , Kısa dönem piyade er olarak.
Acemi : 5. piyade Tuğ. Kom. SİVAS
Usta : 5. piyade 3.nücü Hud Tuğ. Kom. SİVAS
Aşırı soğuk olma haricinde yazılanlar olumlu hayırlısı bakalım :)
Sanırım bahsettiğim yer :)
bora1311
10-08-2012, 23:16
herkese hayirli teskereler...
beyler hepinizin gazası mubarek olsun sımdıden. kımse kendını uzmesın bana surası cıktı ona burası cıktı dıye kımın nerde nasıl rahat olucagı bellı olmuyor.
oncelıkle askerlıkte işin piçliğine kaçmadan adam gibi mert bi şekilde askerliğinizi yapın cok delikanlı gordum asarım keserım soyle yaparım boyle yaparım dıyenı sılahı elıne verıp nobete gonderııldıgınde yok uykusuz kalıyorum yok sılah tutamıyorum yok bnm hobım var psıkolojım bozuluyor dıyıp te kaytarmaya calısanı.
ne gorev verılırse verılırsın elınızden geldıgınce yapın .
kendınızden kucuk komutanıunız olabılır rutbesı ust olduıgundan emırlerıne rıayet etmek zorundasınız sadece 155 gun kadar 156 ncı gun hepınız hurgeneral.
sevmedıgınız yemekler olabılır zamanla alısıyor ınsan aac kalmamak ıcın 1ekmek yedıgım gunler oldu :D sabah kahvaltısını hıc sevmem ılk bn gıderdım yemekhaneye :D
acemı bırlıgı guzel gecer daha dogrusu sız boyle ısmı olur esenızde usta bırlıgı daha kotudur . kotuden kastım karı kılıklı erkek lerın oldugunu goruceksınız.
durumunuz ıyı olabılır ıctıgınız sıgaraya laf eden olabılır harcaqdıgınız 5 tl ye vaay para harcıyosun dıyen olabılır askere herkesın durumu ıyı deıl olanı var olmayanı var.ınsanları hırsızlıga tesvık etmeyın yanı solemek ısteıgım gostermeden halledın ıslerınızı .
kılık kıyafetınıze dıkkat edın.
temızlıgınızı duzenlı hale getırın askerıye kalabalık tır mıkrop cabuk yayılır.
bn aksam 8 dedın mı yatardım saatlerce televızyon basında durmaktansa 1 saat fazladan uyumayı secerdım.
son gune kadar nobet tuttum bu sızı etkılemesın.bazınızın komutanı 1 ay kala ısten gucten ceker sızı bazısı 2 saat kala mısal bn .karakol komutanım cıkana kadar askersın dıyordudogru kapıdan cıkana kadar askerım . psıkolojınızı sureklı 155 gune ayarlayın 156ncı gun reset atın olay bıtsın.
usta bırlıgınızde 1 devre gonderıceksınız.
oda 3 tertıp uzun donemler.ondan snr kapıdan cıkıcak olan sızsınız.
uzun donemler sureklı dun geldın bugun gıdıyorsun muhabbetı yapıcaklar uzatmadan muhabbetı kapatmaya calısın ordan 1 gun fazladan kalmak ınsanı cok etkılıyor sız 155den duserken 300 dıyen adam ıster ıstemez ıclenıyor.
gereksız muhabbetleren kacının .sureklı net olun ya soylede olur boylede olur olmayın.
ben askere hergun 3 gazete alır bulmacalarını cozerdım kendımı 2 saat bulmacaya kıtlerdım bos vaktım coktu.sızın ıcınde bı secenek olabılır.
kolay gelsın hepınıze gule gule gıdın gule gule gelın.
ALPhan japan
10-08-2012, 23:46
ULŞ.PER.OKL.VE.EĞT.MRK.A2'NCİ ULŞ.ER EĞT.TB.K.LIĞI/ ( MANİSA / ALAŞEHİR )
KATILACAGI TARİH : 24.08.2012
Varmıdır burayı bilen :)
ULŞ.PER.OKL.VE.EĞT.MRK.A2'NCİ ULŞ.ER EĞT.TB.K.LIĞI/ ( MANİSA / ALAŞEHİR )
KATILACAGI TARİH : 24.08.2012
Varmıdır burayı bilen :)
Alaşehir çok sıcaktır insanları sıcak kanlıdır askeri sever tipik ege işte:)
Birlik hakkında bilgim çok yok malesef yapan yapanlar oldu alaşehirde jandarma olarak çok rahattı:)
cagri-35
11-08-2012, 00:40
Bende bugün alışverişimi çantamı bakım eşyalarımı vs. hepsını aldım. Bir kaç ufak detay kaldı onlarıda yarın halletmeyi düşünüyorum.
Ulaşım planım şu şekilde, sabah uçak ile ankaraya geçiyorum kısmetse uçak 8 civarlarında inecek, saat 10 dada kastamonu otobüsüm var aştiden. Arkadaşlar, pazar sabahı ankara esenboga havalimanından aştiye ortalama kaç dk da hangi ulaşım şekli ile en hızlı ve uygun sekilde varabilirim. Taksiye binelimmi? Mesafe var sanki bir ince... Gerçi bir ihtimal 3 kişi olucaz, çok problemde olmayabilir. Bir akıl vs. verin :)
Ayrıca Samsun İl Jandarma hakkında bilgisi olan arkadaşlardanda yardım bekliyorum...
Kardeşim kaçta kastamonudasın kısmetse benım ucaktan ınmem ve ankaradan otobus vs varmam ki dolmuş falanda yapıcaz herhalde 3 u falan bulacak. Özelden pm leşelim içeride benı bul. Ben suanda yaklasık 5-6 tanıdıkla denk geldım ve hepsı oraya gıdıyor,forumda ve dısarıdan arkadasımın arkadası tanıdıgı vs. yaklasık 15 kısı gölköy çıkmış :)
ALPhan japan
11-08-2012, 00:45
Alaşehir çok sıcaktır insanları sıcak kanlıdır askeri sever tipik ege işte:)
Birlik hakkında bilgim çok yok malesef yapan yapanlar oldu alaşehirde jandarma olarak çok rahattı:)
inş güzel geçer bide ankaradan direk alaşehire vasıta yokmuş bakalım nerden aktarma yapıcam :s
inş güzel geçer bide ankaradan direk alaşehire vasıta yokmuş bakalım nerden aktarma yapıcam :s
İnşallah cümlemize:)
İstanbul otogardan direk alaşehire sarıkız diye bir firma vardı giden istersen bir irtibata geç manisa merkezden alaşehir nerden baksan 100 150 km var çünkü yanlış hatırlamıyorsam. Ama ankaradan otobüs olmasa bile bu sarıkız manisa merkeze de mutlaka uğrar yolcu alır gibime geliyor.
ALPhan japan
11-08-2012, 00:50
sıkıntı olabilir o kadar asker var alaşehir yakınına bi yere gitsem bile ordan oraya geçebilcek miyim acaba yarın biraz araştırıyım varsa bilet falan alıyım ne var ne yoksa
tolgaaydın
11-08-2012, 00:52
Herkese hayırlı teskereler şimdiden
Ispartaya gelen varsa yardımcı olabilirim :)
sıkıntı olabilir o kadar asker var alaşehir yakınına bi yere gitsem bile ordan oraya geçebilcek miyim acaba yarın biraz araştırıyım varsa bilet falan alıyım ne var ne yoksa
Geçersin muhtemelen herkes o gün askerlerin geliceğini biliyor ona göre arttırmıştır herkes seferleri bir şekilde gidersin hiç merak etme bence.
ALPhan japan
11-08-2012, 00:58
teşekkür ederim inş. dedigin gibi olur =)
teşekkür ederim inş. dedigin gibi olur =)
Rica ederim inş:)
bora1311
11-08-2012, 01:03
Bende bugün alışverişimi çantamı bakım eşyalarımı vs. hepsını aldım. Bir kaç ufak detay kaldı onlarıda yarın halletmeyi düşünüyorum.
Ulaşım planım şu şekilde, sabah uçak ile ankaraya geçiyorum kısmetse uçak 8 civarlarında inecek, saat 10 dada kastamonu otobüsüm var aştiden. Arkadaşlar, pazar sabahı ankara esenboga havalimanından aştiye ortalama kaç dk da hangi ulaşım şekli ile en hızlı ve uygun sekilde varabilirim. Taksiye binelimmi? Mesafe var sanki bir ince... Gerçi bir ihtimal 3 kişi olucaz, çok problemde olmayabilir. Bir akıl vs. verin :)
havaş ya da ego nun otobuslerini tercih edebilirsiniz...
Havaş: Ankara (http://www.havas.net/otobus-ve-otopark/ankara/)
cagri-35
11-08-2012, 01:03
Ayrıca Samsun İl Jandarma hakkında bilgisi olan arkadaşlardanda yardım bekliyorum...
Kardeşim kaçta kastamonudasın kısmetse benım ucaktan ınmem ve ankaradan otobus vs varmam ki dolmuş falanda yapıcaz herhalde 3 u falan bulacak. Özelden pm leşelim içeride benı bul. Ben suanda yaklasık 5-6 tanıdıkla denk geldım ve hepsı oraya gıdıyor,forumda ve dısarıdan arkadasımın arkadası tanıdıgı vs. yaklasık 15 kısı gölköy çıkmış :)
Güncel arkadaşlar bilgisi olanlardan mesaj beklıyorum.
cagri-35
11-08-2012, 01:04
havaş ya da ego nun otobuslerini tercih edebilirsiniz...
Havaş: Ankara (http://www.havas.net/otobus-ve-otopark/ankara/)
Ne kadar sürede aştiye ulaşabiliriz havaş ile? Bilginiz varmı?
Şimdiden teşekkürler.