Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Reg 106 & ue 106

Sayfa : [1] 2

Selcuk_RoL
22-07-2012, 17:05
Kim gecicek? Ahm iddali 1boy gecerse saymiycakmis bende yanimda kapimda yururse saymiycam siz ne diyorsunuz arkadaslar

mami_makinen
22-07-2012, 17:09
Ben oyumu attim hayirli olsun

zıpzıp
22-07-2012, 17:10
hadi hayırlısı oylar geliyor 2 tarafada başarılar

emre_
22-07-2012, 17:11
oyumu verdim bende reg 106
boy işinde meraktayım reg ue boy hesabı
bp ev boy hesabı :D
hayırlı neyse o olsun iyi olan kazansın reg iyi bence maşallah :D

ahm_52
Ue ye ilk oy benden ama oylar seni de beni de kurtarmaz:D

Selcuk_RoL
Ben oyumu attim hayirli olsun

Objektif ve tarafsiz bir oy olsun abi:)

Selcuk_RoL
22-07-2012, 17:12

Beni reg kurtarir merak etme sen:)

mami_makinen
22-07-2012, 17:13
Objektif ve tarafsiz bir oy olsun abi:)

Rege attim oyumu objektif ve taraf tutmadan ..

Cliosportve
22-07-2012, 17:13
UE bence tam formunda

Güzel videolar bekliyoruz

Selcuk_RoL
22-07-2012, 17:14

UE bence tam formunda

Güzel videolar bekliyoruz

Daha degil eksikleri var

-HAKTAN-
22-07-2012, 17:14
Deneme ne zaman yapılacak?

Çok keyifli olucak eminim.Kazasız belasız.

Araç içi net videolar istiyoruz:D

Selcuk_RoL
22-07-2012, 17:15
Deneme ne zaman yapılacak?

Çok keyifli olucak eminim.Kazasız belasız.

Araç içi net videolar istiyoruz:D

Ahmet hazirim dedigi an videolu :icon_tup:

ahm_52
22-07-2012, 17:16
kim gecicek? Ahm iddali 1boy gecerse saymiycakmis bende yanimda kapimda yururse saymiycam siz ne diyorsunuz arkadaslar

yanında yürürse geçti sayacaktın:d:d

Patisever
22-07-2012, 17:17
ooo kapışmaya gel sen geçen yazmıstım duydu beni hisler :) ikiside müthis full dolu kapı boy bilmemde gazlarken az kaçıran daha yakalayamaz diğerini speclerde değişiklik olacakmı bu haldemi olacak bu arada oy vermeyeceğim kararsızım reg pisko uede deli herşey olabilir başarılar kazasız belasız

Selcuk_RoL
22-07-2012, 17:21
yanında yürürse geçti sayacaktın:d:d

Tamam iste saymiycam yani seni gecti sayicam

Alper_
22-07-2012, 17:23
kazasız belasız bir deneme olsun..reg diyorum :)

Bayrampaşalı
22-07-2012, 17:30
gene çarşı pazar karışmış o gecer bu gecer bılmem ben

ama konfor olarak ikisinide geçerim selçuk yalanmı kanka :D :D

Selcuk_RoL
22-07-2012, 17:35
gene çarşı pazar karışmış o gecer bu gecer bılmem ben

ama konfor olarak ikisinide geçerim selçuk yalanmı kanka :D :D

Karisiklik yok kanka ahmet inanmis biz de iftara kadar vakit gecirme derdindeyiz:) konfora laf yok alamanlar bu isin sonu

Bayrampaşalı
22-07-2012, 17:36
Karisiklik yok kanka ahmet inanmis biz de iftara kadar vakit gecirme derdindeyiz:) konfora laf yok alamanlar bu isin sonu

gelın ıkınızde ıftarda size KOL köfte ısmarlıyım kendınıze gelırsınız bırakın araba ıslerını :)

ahm_52
22-07-2012, 17:42

gel senle şu konuda anlaşalım sen rakibini küçümsedin ben geçerim dedin bende rakibini küçümseme dedim inanmak falan alakası yok deneyelim görelim dedim

Selcuk_RoL
22-07-2012, 17:46
gel senle şu konuda anlaşalım sen rakibini küçümsedin ben geçerim dedin bende rakibini küçümseme dedim inanmak falan alakası yok deneyelim görelim dedim

acaba 1 boy geçersem saymıycam lafı nasıl bir küçümsemedir bunu sen söyledin ahmet ben değil ben küçümsemem GEÇERİM herşey ortada senin buna inanabilmene şaşırdım ben sadece sanada söyledim anlatmaya çalıştım sen hala 1 boy 2 boy diye makara yaptın benle sonuna bakıcaz artık yine söylüyorum ben küçümsemem az laf çok iş çıkar denerim :icon_tup:

ahm_52
22-07-2012, 17:50
ortalık karışmadan başkalarına mazeme çıkarmadan konu kapansın sadece denemeyi bekleyelim hazır oldummu buraya yazarım tartışmak bize yakışmaz dimi :)

peugeotefe
22-07-2012, 18:00
kafa kafaya giderler bence ue çok hızlandı

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:00
ortalık karışmadan başkalarına mazeme çıkarmadan konu kapansın sadece denemeyi bekleyelim hazır oldummu buraya yazarım tartışmak bize yakışmaz dimi :)

sanıyorum bunlarıda söylemiştim sana ahmet boşver kardeşim sen mekanikerisin bu aracın yazıp çizmeye gerek yok ben bir araba denemesi için seninle kötü olmak istemem demiştim bırak uruç yorum yaspın ue hakkında demiştim ama sen ne fark eder ya dedin diymi neyse bnm için ortada bi konu yok video gelmeden forumda bi hareket olsun tartışmada yok şanzıman senin için 1 2 günlük iş whatsappında var yazarsın:D

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:02
kafa kafaya giderler bence ue çok hızlandı

hala eksik varmış efe demekki çok hızlanamamış yada hızlanmıştır evet ama reg kadar değil

JDM VTİ
22-07-2012, 18:04
hala eksik varmış efe demekki çok hızlanamamış yada hızlanmıştır evet ama reg kadar değil

selçuk abi sanırsam emme manifoldu ,headers farkın var ve sanzumanın daha kısa ayrıca daha fazla devir dönüyorsun.

sence objektif bakarsan kaç boy geçiceğinden eminsin kaç boy önde olursun??

yasin_R
22-07-2012, 18:06
ue hergün kendine bişiler katıyor, fakat mami abinin araba hakikaten hızlı ve 170-190 lara kadar reg le yakın gidiyorlarsa ue nin işi zorrr. son gördüğüm...

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:11
selçuk abi sanırsam emme manifoldu ,headers farkın var ve sanzumanın daha kısa ayrıca daha fazla devir dönüyorsun.

sence objektif bakarsan kaç boy geçiceğinden eminsin kaç boy önde olursun??

ben emme yokkende geçmiştim zaten sen az biraz matematik yap bakiyim kardeşim hmn hmn hep ahm nin yanındasın az çok kimin neyle ne kadar gittiğini biliyorsun anlarsın ne kadar geçiceğimi?

JDM VTİ
22-07-2012, 18:14
ben ue'ye bindim, ama senin arabaya binemedim hiç. o yüzden yorum yapamıyorum. ben sadece ahmet abi geçicem dediyse geçeceğinden emin olduğum için diyorum ue diye. eğer senin arabaya binmiş olsaydım emin ol ue'yse ue, reg'se reg derdim.

dediğini hep yaptı ve cıktı.ahm'nin hep yanında olan birisi olarak ancak bunu diyebilirim.

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:16
ben ue'ye bindim, ama senin arabaya binemedim hiç. o yüzden yorum yapamıyorum. ben sadece ahmet abi geçicem dediyse geçeceğinden emin olduğum için diyorum ue diye. eğer senin arabaya binmiş olsaydım emin ol ue'yse ue, reg'se reg derdim.

dediğini hep yaptı ve cıktı.ahm'nin hep yanında olan birisi olarak ancak bunu diyebilirim.

mami abiyle ne kadar tutanabiliyormuş? EV yi en son ne kadar geçmiş YGZ nin yanında yürüyebilmişmi? matematik basit az çok alican

samet_61
22-07-2012, 18:21
ahm dıyorsa gecer bosa attıgını gormedım...

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:23
ahm dıyorsa gecer bosa attıgını gormedım...

pardon bişey diycem ya burda ahm geçer demişsin ama oyu reg e vermişsin:)

uRuç_106
22-07-2012, 18:32
ue benim olduğu kadarda ahm ninde.. Ayrıca reg beni geçtiği zaman benim debriyaj kaçırıyodu muammer abide ordaydı.. Neyse bu konu uzar gider.. Yan yana gelince ak koyun kara koyun belli olur..reg zorlu makina bununda farkındayım.

melih
22-07-2012, 18:34
zombi 106 reg :)

driftboy
22-07-2012, 18:37
Oyum reg'e.. UE'de yabana atılcak bi araba degil ama sonucta rakibi REG.. İyi olan kazansın.

BAR22
22-07-2012, 18:41
ue benim olduğu kadarda ahm ninde.. Ayrıca reg beni geçtiği zaman benim debriyaj kaçırıyodu muammer abide ordaydı.. Neyse bu konu uzar gider.. Yan yana gelince ak koyun kara koyun belli olur..reg zorlu makina bununda farkındayım.

ozaman reg selçuğun olduğu kadar CRM Suat abinin ve Maminindir...

böyle düşünürsek onlarında yazması lazım...Ama ben daha Suat abinin yaptığı arabalara Maşallah ve tebriklerden başka yazısını görmedim...

CRM Reg 106 önde bitirir diyorum bende...

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:42

ya uruç o öyleydi bu böyleydi tartışmıyoruz bnm arabamda suat abinin mami abinin konu o değil geçme geçilme işine gelince biz bi conta değiştik işin rengi değişti senin jb ile kafa burun giderken bnm ona ne yaptığımda ortada EV rc nin hiç 3 boy önüne çıkabilmişmi ue ne eskiden ne yeniden söyle bana? ben bakkal hesapcısı değilim ama görünen köy hesabı... boşver bnm takıldığım nokta farklı ahmeti ben ayrı tutuyordum yalan yok seni öyle çok fazla tanımıyorum muhabbetim yok yani varda ahmet veya ali gibi değil bnm için ahmet farklı bi konumdaydı ali zaten başka yeri geldi kendi bozduğumuz timingi ue ye benzin alıp sabaha kadar gaz bastı ayarladı ahmet gerçi sibop eydik ama oda kısmet :D:D bak buda vesile oldu motor açtık conta değiştik neyse ben yapılanları unutmam bu arabayı ilk aldığımda ue ye rakip olsun diye almıştım ahmeti aliyi tanıdıkça hatta mami abiye diyodum abi ahmetle video fln işim olmaz o bizden diye ama şimdi ue kafasına göre hızlanır gibi oldu ahmet bana saçpa sapan şeyler demeye başladı şakayla karışık bu bana göre yanlış herkezin yapısı ben takıntılı biriyim o nasıl emek veriyorsa bu arabadada bi dünya emek var şuanda ue yi rakip olarak yine görmüyorum ama bu sefer bana rakip olamiyacağı için benden yavaş olduğu için görmüyorum

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:43

böyle düşünürsek onlarında yazması lazım...Ama ben daha Suat abinin yaptığı arabalara Maşallah ve tebriklerden başka yazısını görmedim...

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

aynen yazmışım bak kanka:D

UM1196
22-07-2012, 18:45
Burda AHM ve CRM kıyaslamasını yapmanızda cok gereksız Suat abi öle yapıyor olabilir AHM de öle yapmak zorunda degil herkesın bakıs acısı sızın gordugunuz gıbı olmak zorundada degıl onu bırakında selcuk veya uruc solesın , bende UE den yanayım artık son noktayı koymalı ;)

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:47
Burda AHM ve CRM kıyaslamasını yapmanızda cok gereksız Suat abi öle yapıyor olabilir AHM de öle yapmak zorunda degil herkesın bakıs acısı sızın gordugunuz gıbı olmak zorundada degıl onu bırakında selcuk veya uruc solesın , bende UE den yanayım artık son noktayı koymalı ;)

ben söyledim zaten ahmet e merak etme :icon_tup:

İBRAHİM_MEY_GTİ
22-07-2012, 18:47
Bu kadar atısmaya gerek yan yaana gelın alın 2 o zman herseey ortaya ckar reg de ue de hızlı araclar selcuk reg e cok guvenıyon ue de cok zorlu selçuk dıkkat yan yana gelın alın 2 ye hersey cıksın ortaya ue 106 reg e suprız yapacak

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:48
Bu kadar atısmaya gerek yan yaana gelın alın 2 o zman herseey ortaya ckar reg de ue de hızlı araclar selcuk reg e cok guvenıyon ue de cok zorlu selçuk dıkkat yan yana gelın alın 2 ye hersey cıksın ortaya ue 106 reg e suprız yapacak

ibo bi boş konuşma ya tamam nerde ne kadar süpriz varsa şimdi... kim kime kaç kere süpriz yapmış ya ne kadar yürüdüğü herkezin ortada

ahm_52
22-07-2012, 18:49

dogru düşünmüşsün de benim farkım bu işte yaptıgım arabanın sonuna kadar arkasındayım mesela dün akşam ss 306 denemesinde 306 yolda yapılan ayarla ne kadar hızlandıgını alican yazar burda suat abiye lafım yok yaptıgım işi seviyorum hepsi bu suat abi kadar eski olmaya biliriz bu işte ama bizimde kendi mize göre yaptıklarımız yapacaklarımız var :)

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:50
dogru düşünmüşsün de benim farkım bu işte yaptıgım arabanın sonuna kadar arkasındayım mesela dün akşam ss 306 denemesinde 306 yolda yapılan ayarla ne kadar hızlandıgını alican yazar burda suat abiye lafım yok yaptıgım işi seviyorum hepsi bu suat abi kadar eski olmaya biliriz bu işte ama bizimde kendi mize göre yaptıklarımız yapacaklarımız var :)

kolay gelsin:icon_tup:

ama anlamadığın ne biliyonmu ahmet ben sana arabanın peşinde gezme ayar yapma yola çıkma demiyorum diyorumki araba ile sen atara gidere girme biz arkadaşız gerek yok sende fark etmez dedin mevzu bu ben sana suat abi sana bişey yazıyormu dedim ?

yasin_R
22-07-2012, 18:57
ahmetim selcuk sana anladığım kadarı ile arablar yüzünden bizle atara gidere girme bugün ue yi yaparsın yarın cb yı öbürgün tk yı neyse artık yaptığın arabaların arkasında ol ama atarla giderler dostluğumuzu rencide etme demek istiyor. yanlış yanılmışssa düzeltiniz:)

BAR22
22-07-2012, 18:57

ben senin işçiliğine veya yaptığın arabaların giderine bişey demedim zaten...sende iyi iş yapıyosun demekki okadar araç geliyo dükkanına...

benim yazdığım konu başkaydı...

unutmadan sadece sen değil her usta yaptığı işin arkasındadır...:icon_tup:

Selcuk_RoL
22-07-2012, 18:59
ahmetim selcuk sana anladığım kadarı ile arablar yüzünden bizle atara gidere girme bugün ue yi yaparsın yarın cb yı öbürgün tk yı neyse artık yaptığın arabaların arkasında ol ama atarla giderler dostluğumuzu rencide etme demek istiyor. yanlış yanılmışssa düzeltiniz:)

adamsın kanka en kısa özeti bu olmuş :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

teşekkür butonu istiyorum:)

JDM VTİ
AHM ve CRM kıyaslaması yapılmasın bence, ikiside esnaf adam.

He kıyaslamak isteyen de niyetini açıkca belli etsin herşey şeffaf olursa kalpler kırılmaz, kötü düşünceler olmaz.

Clio rs geçen 306gti dedik,yaptık oldu Ahm Performance varsa bu speclerde 306 onlada deneriz:D

Suat usta ve ahmet usta yapar arabaları salarlar piyasaya, ahmet usta buraya yazıyor suat usta yazmıyor olabilir. ahmet ustayı aradığımda sorun var dediimde gece 2de, kapıma gelip adam soruna bakıyor suat ustayı gece saat 2 de arayabilir msin bar22 :) herkesin ustalığı garajı karakteri kişiliği kendine. kimisi crm'ye gider kimisi ahm'ye kimisi peak garaja vs. vs.

konu ue 106 reg 106 denemesi, bunun dışına çıkılmaması lazımdı, çıkılmasında bence dostluklar baki kalır insan insana her zaman muhtaç.

uRuç_106
ya uruç o öyleydi bu böyleydi tartışmıyoruz bnm arabamda suat abinin mami abinin konu o değil geçme geçilme işine gelince biz bi conta değiştik işin rengi değişti senin jb ile kafa burun giderken bnm ona ne yaptığımda ortada EV rc nin hiç 3 boy önüne çıkabilmişmi ue ne eskiden ne yeniden söyle bana? ben bakkal hesapcısı değilim ama görünen köy hesabı... boşver bnm takıldığım nokta farklı ahmeti ben ayrı tutuyordum yalan yok seni öyle çok fazla tanımıyorum muhabbetim yok yani varda ahmet veya ali gibi değil bnm için ahmet farklı bi konumdaydı ali zaten başka yeri geldi kendi bozduğumuz timingi ue ye benzin alıp sabaha kadar gaz bastı ayarladı ahmet gerçi sibop eydik ama oda kısmet :D:D bak buda vesile oldu motor açtık conta değiştik neyse ben yapılanları unutmam bu arabayı ilk aldığımda ue ye rakip olsun diye almıştım ahmeti aliyi tanıdıkça hatta mami abiye diyodum abi ahmetle video fln işim olmaz o bizden diye ama şimdi ue kafasına göre hızlanır gibi oldu ahmet bana saçpa sapan şeyler demeye başladı şakayla karışık bu bana göre yanlış herkezin yapısı ben takıntılı biriyim o nasıl emek veriyorsa bu arabadada bi dünya emek var şuanda ue yi rakip olarak yine görmüyorum ama bu sefer bana rakip olamiyacağı için benden yavaş olduğu için görmüyorum

eyvallah ozaman abi sen öyle görüyosan öyle olsun:icon_tup:

ondertopcu
22-07-2012, 19:02
konu garaj yarışına doğru gidiyor

ahm_52
22-07-2012, 19:02

kanka selçukla olan atarlaşmamız samimiyetten geliyordu buralara taşınacagını hesap etmedim

yasin_R
22-07-2012, 19:05
kanka selçukla olan atarlaşmamız samimiyetten geliyordu buralara taşınacagını hesap etmedim

bak benle osmana :):):):) şehir iiçi şehirler arası hep atarlaşıyoruz ama kırıcı olmuyoruz kalpler şeffaf olsun beyler.

o değilde o tripotu kamerayı nasıl yerleştirdi osmanımm bi an tırstım uyy allahım bu sefer fena sapliycak dedim ehueheuh

essek değil ya video koyar herhalde ehueheue:):):):)

BAR22
22-07-2012, 19:05

He kıyaslamak isteyen de niyetini açıkca belli etsin herşey şeffaf olursa kalpler kırılmaz, kötü düşünceler olmaz.

Clio rs geçen 306gti dedik,yaptık oldu Ahm Performance varsa bu speclerde 306 onlada deneriz:D

Suat usta ve ahmet usta yapar arabaları salarlar piyasaya, ahmet usta buraya yazıyor suat usta yazmıyor olabilir. ahmet ustayı aradığımda sorun var dediimde gece 2de, kapıma gelip adam soruna bakıyor suat ustayı gece saat 2 de arayabilir msin bar22 :) herkesin ustalığı garajı karakteri kişiliği kendine. kimisi crm'ye gider kimisi ahm'ye kimisi peak garaja vs. vs.

konu ue 106 reg 106 denemesi, bunun dışına çıkılmaması lazımdı, çıkılmasında bence dostluklar baki kalır insan insana her zaman muhtaç.

ya arkadaş siz konuyu nereye getirdiniz...ben crm ahm kıyaslaması yapmıyorum zaten ben hondacıyım bu kıyaslama bana düşmez...ikisinide tanımam etmem..sadece forumdan ve etraftan duyduğum kadarıyla bilirim...

olay arabaların sahibi konuşsun muhabbetiydi siz gece 2 arama muhabbetine döndürdünüz......

Selcuk_RoL
22-07-2012, 19:10
bak benle osmana :):):):) şehir iiçi şehirler arası hep atarlaşıyoruz ama kırıcı olmuyoruz kalpler şeffaf olsun beyler.

o değilde o tripotu kamerayı nasıl yerleştirdi osmanımm bi an tırstım uyy allahım bu sefer fena sapliycak dedim ehueheuh

ya ben ona öldüm ya:D:D osman harbi fenaa ya bana demişti ben jim keryy gibi adamım diye doğru demiş

uRuç_106
22-07-2012, 19:14

osman benide koparttı o nasıl bi kameraydı yaa :D neyse abi olmadıysa bidahakine osman geçer inşallah :D

Selcuk_RoL
22-07-2012, 19:14

ya sen niye boş konuşuyosun abicim? zaten suat abi bu işin makarasında kıyasa bile girmez ben sabaha karşıda arasam telefonu açar konunun garaj konuusu ile ne alakası var uzatıp oraya çekiyorsunuz! neyin 306 sı diycem şimdi kaç sene önce uğraşıyolardı onunla diycem olmiycak ayıp olucak bırak ahmet çocuk değil kendi bildiğini yazar reklamada ihtiyacı yok avukatada

Juggernaut
22-07-2012, 19:18

ahm crm kıyaslaması yapmayın ikiside esnaf adam diyosun sonra gidip ahm yi 2 de arasam gelio crm gelir mi o saatte demeye getiriyosun bu kıyaslama olmuyor mu?
Esnaf adamın ama burda sidik yarışına girmesi yanlış.

JDM VTİ
sen nasıl suat abiye işine laf ettirmiyorsan bende ahmet abiye etirmiyorum sadece selçuk abi olay bu boş konuşma yok. çünkü haksızlık olursa ortada çekinmem yazarım.

bar22'nin yazdıklarını oku anlarsın benimde neden yazdığımı.

suat usta yazamayabilir ahmet usta yazar bu kimseyi ilgilendirmez.

ayrıca ben crm ile ahm'yi kıyaslamam, ordada yanlış olmasın. herkesin işçiliği kendine dediğim gibi.

Patisever
şu piyasada 4 sağlam usta war kaliteli ve karakterli konu garajlara doğru gidecekse ne ataşehir kalır nede deneme talepleri herkez aracı üzerine yogunlaşsın beyler derim kıstas araçlar ep3 dede 106 dada 306 dada belli zaten belli bir aracı idol görenler ona bakarak hazırlık yapar geçerse yapan ustası +1 alır yaslanıp yorum okuyup grurlanır budur

JDM VTİ
22-07-2012, 19:19
ahm crm kıyaslaması yapmayın ikiside esanaf adam diyosun sonra gidip ahm yi 2 de arasam gelio crm gelir mi o saatte demeye getiriyosun bu kıyaslama olmuyor mu?

bar22 de aynı şeyi söyleyip suat usta yazmıyor ahm yazıyor derse bende yazarım adaleti olanı:icon_tup:

ben polemikleri sevmem zaten o verdiğim örneğide sadece bar22 daha iyi anlasın diye verdim.

daha da bişey yazmıyorum konu sapıyor.

iki aracada bol şans.

BAR22
22-07-2012, 19:21
sen nasıl suat abiye işine laf ettirmiyorsan bende ahmet abiye etirmiyorum sadece selçuk abi olay bu boş konuşma yok. çünkü haksızlık olursa ortada çekinmem yazarım.

bar22'nin yazdıklarını oku anlarsın benimde neden yazdığımı.

suat usta yazamayabilir ahmet usta yazar bu kimseyi ilgilendirmez.

ayrıca ben crm ile ahm'yi kıyaslamam, ordada yanlış olmasın. herkesin işçiliği kendine dediğim gibi.

valla biladerim benim yazdıklarımı sen anlayamamışın...ben açıklamasını yaptım kimseyi kıyaslamadım aracın sahibi konuşsun mevzusuydu olay....

Selcuk_RoL
22-07-2012, 19:23
bar22 de aynı şeyi söyleyip suat usta yazmıyor ahm yazıyor derse bende yazarım adaleti olanı:icon_tup:

ben polemikleri sevmem zaten o verdiğim örneğide sadece bar22 daha iyi anlasın diye verdim.

iki aracada bol şans.

hayy bar 22 ine senin ne yazmışsın be mert dert oldu anasını satıyım:) ne istiyosun olm sen kıyasmı al kıyas ue yi ahm yaptı reg i crm hadi gelsin geçsin bakalım bunumu yazdırcan illa?

BAR22
22-07-2012, 19:23

iki aracada bol şans.

ya neden çarpıtıyosun sen mevzuyu arabanın sahibi yazmıyo ahm yazıyo mevzusu dönüyodu onun üzerine yazıldı...uruçun benim olduğu kadar ahmnin arabası dediği için yazıldı...benim yazdıklarımın nerdeyse aynısını selçukta yazdı...
bence uzatma konuyu...

OmeR-FE
22-07-2012, 19:25
Reg diyorum.
Guzel denemeler olur ins.

0k4N
22-07-2012, 19:29
Yüzyüze bakan insanlar çoğunlukta burda o yüzden konuşmalarada kırıcı olmayalım .

2 araçada maşallah Oyum Reg 106 dan yana .

Selcuk_RoL
22-07-2012, 19:33
neyse hadi HERKEZE HAYIRLI İFTARLAR....

uRuç_106
22-07-2012, 19:36
herkeze hayırlı iftarlar arkadaşlar.

evolutions
22-07-2012, 19:40
bir konuyu değerlendirebiliyoruz dediğimiz gün rollign yaptıgımız gündür

aVDANLı
22-07-2012, 19:51
oyum kardeşim selcuga REG diyoruz başka bişey demiyoruz :)

peugeotefe
22-07-2012, 20:26
pardon bişey diycem ya burda ahm geçer demişsin ama oyu reg e vermişsin:)

herkezin eli reg e gidiyor araba çok sert ya ondanmı dersın selçuk abi:D

engin52
22-07-2012, 20:36
Ue 106 diyorum

Jeandan-R
22-07-2012, 20:46
Reg candır :)

BoraRS
22-07-2012, 20:52
CUK s2000 ile UE nin gidisini videolardan izledim. Zannetmiyorum ki REG o kadar cabuk gecilsin CUK a. Oyumu REG den yana kullandim.

Selcuk_RoL
22-07-2012, 21:47
CUK s2000 ile UE nin gidisini videolardan izledim. Zannetmiyorum ki REG o kadar cabuk gecilsin CUK a. Oyumu REG den yana kullandim.

mantıklı bir yaklaşım olmuş abi:D

BoraRS
22-07-2012, 21:48
mantıklı bir yaklaşım olmuş abi:D

Yuzumu kara cikartma en yakin iftar yemegin benden :D Mami de gelecek ama :D

Selcuk_RoL
22-07-2012, 21:50

abi yemeklerde hiç sıkıntı yok ayıpsın herzaman zaten ue yetişmezse engin abiyi ariycam bi müsait akşam çıkalım bakalım ne yapıcaz:icon_tup:

mami_makinen
22-07-2012, 21:50

Yemekler biZden reis ..

BoraRS
22-07-2012, 21:53
Yemekler biZden reis ..

Ben sozumu verdim gardash :D Bekliyorum mutlaka:icon_tup:

BoraRS
22-07-2012, 21:55
abi yemeklerde hiç sıkıntı yok ayıpsın herzaman zaten ue yetişmezse engin abiyi ariycam bi müsait akşam çıkalım bakalım ne yapıcaz:icon_tup:

Aynen kardesim. Hep beraber iftarimizi acar ordan da rolle geceriz. Köksalla Ramazani da arariz. Iki makara yapariz :)

chiefkadir
22-07-2012, 21:58
Bende Au gc8 ile cos 106 videosunu seyrettim ona bakarak Reg geçer diyorum

BoraRS
22-07-2012, 22:01

Abi ariyorum acmiyosun

Selcuk_RoL
22-07-2012, 22:04

eyv abi:icon_tup: istanbul turnesi ne zaman?

mami_makinen

Abi istanbul seni bekliyo ne zaman gelcen

chiefkadir
Abi ariyorum acmiyosunSesi kısıkmış ben arıyım dedim ayfon'un şarj ömrü yetmedi , Msn e gelsene :D

Bu deneme ne zaman olcak :) İstanbulun atarlı denemeleri pek keyifli oluyo :)

chiefkadir
22-07-2012, 22:06
eyv abi:icon_tup: istanbul turnesi ne zaman?

Abi istanbul seni bekliyo ne zaman gelcen Kasnaklar hatalı geldi araba yatıyo :) Bora başgan çözecek inşallah en kısa zamanda ordayız:)

iynn-RS
22-07-2012, 22:17

Bende HV type-r @ kepez videosunu izledim reg 106 gecer diyorum :D:D

chiefkadir
22-07-2012, 22:22
Bende HV type-r @ kepez videosunu izledim reg 106 gecer diyorum :D:DOyuverde rengin belli olsun cigerim:hahaha:

iynn-RS
22-07-2012, 22:23
Oyuverde rengin belli olsun cigerim:hahaha:

Oyuverdim abi :)

BoraRS
22-07-2012, 22:40
Sesi kısıkmış ben arıyım dedim ayfon'un şarj ömrü yetmedi , Msn e gelsene :D

Bu deneme ne zaman olcak :) İstanbulun atarlı denemeleri pek keyifli oluyo :)

Abi teli sarj et ara. Msn e sarmayalim simdi. Daraliyirum ben msn de yazarken.

sinan-s
22-07-2012, 23:01
oyumuzu kullandık bakalım :)

Selcuk_RoL
23-07-2012, 00:19
Abi teli sarj et ara. Msn e sarmayalim simdi. Daraliyirum ben msn de yazarken.

abi harbiden yazı işi sıkıntı:D

Selcuk_RoL
23-07-2012, 00:56
Geçildiğim videoyu ekliyim baride ahmetin morali düzelsin:D

REG 106 vs m5 HD ÇEKİM

konudada yazmıştım 4 e attığım anda m5 hokus pokus oluyo sanırım ben 160 gibi falanımdır?:D:D

Selim abi bir kez daha teşekkürler, bu arada en son denemede beni etkileyen kafa nasıl gidiyor saga sola o güzel görünmüş ama sonunda kırıyoruz yine ses geliyor zaten

''EZ'' ///M5 vs ''REG'' 106 [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wtY3bGVZF0g&feature=results_main)

ProDriver
23-07-2012, 01:36
ben UE daha hızlı diyorum. araçların toplam kiloları eşitlenip çıkılsın gerçek güçlüyü görelim.

AHM performance korkulur nolacağı belli olmaz.. oyum UE ye

Tuncer M.
23-07-2012, 01:41
Denemeden önce konu açılmasının yerine, denedikten sonra videolarla konu açılsa daha mantıklı değil mi? Burada 23123 tane mesaj atılsa da sonuç yolda belli olmayacak mı?

Arenimo
23-07-2012, 08:18
Oyumu objektif olarak kullandım, Uruç 'u tanımam Selçuk çok sevdiğim arkadaşımdır oyumu REG e verdim CUK la olan videosunu bende izledim UE ,REG den net yavaş

BoraRS
23-07-2012, 08:32
Bende HV type-r @ kepez videosunu izledim reg 106 gecer diyorum :D:D

Ben de gecen Dexteri izliyordum CNBCe de. REG kesin gecer diyorum :D

Sen sar Bora abini maytaba :D EZN Angaradayken nirdeydin bakiim sen :D

iynn-RS
23-07-2012, 08:47
Ben de gecen Dexteri izliyordum CNBCe de. REG kesin gecer diyorum :D

Sen sar Bora abini maytaba :D EZN Angaradayken nirdeydin bakiim sen :D

EZN ucuz kurtuldu elimden:D

nick ine yakışır bi RS alsan abi artık:)

clio olur megane olur audi olur :D

wekoo
23-07-2012, 09:05
gene atar varrrrr

glockevo
23-07-2012, 09:12
Ue alır....

Selcuk_RoL
23-07-2012, 09:20
gene atar varrrrr

Yok be kanka iftara kadar vakit gecsin hesabi:)

referance
23-07-2012, 09:21
Araç speclerinide yazsaydınız çok iyi olurdu.

Oyum reg'e.

ceco
23-07-2012, 09:29
Kim gecicek? Ahm iddali 1boy gecerse saymiycakmis bende yanimda kapimda yururse saymiycam siz ne diyorsunuz arkadaslar

:hahaha:

mekanik bi sorun yaşamadıgın sürece REG hep önde olacaktır kanka...

VA_VTİ
23-07-2012, 09:42
Reg le şaka olmaz ;) üzerr

Selcuk_RoL
23-07-2012, 09:47
:hahaha:

mekanik bi sorun yaşamadıgın sürece REG hep önde olacaktır kanka...

Reg le şaka olmaz ;) üzerr

İsi bilen yorumlari:D. :icon_tup:

İBRAHİM_MEY_GTİ
23-07-2012, 09:54
ibo bi boş konuşma ya tamam nerde ne kadar süpriz varsa şimdi... kim kime kaç kere süpriz yapmış ya ne kadar yürüdüğü herkezin ortada

boş konuşma değil selçuk yanlış konusmalar bunlar herkesin ne kadar yürüdüğü ortada değil bu böle biline hergün milllet aracına bişeyler yapıyo specler durmadan değişiyo
hayrlsı ile bnm arac bi çıksın bu konusmalar gecicek orda:D

aLperTunga
23-07-2012, 09:57
normal şartlarda en son reg ue den 4 5 boy hızlıydı..reg jb ye 4 5 boy yaparken jb ue ile kafa burundu..yani bu durumda ue nin regi geçebilmesi için 5 6 boy hızlanmış olması gerek.tabi bu durumda regin de hiç ellenmemiş olması gerekiyor..bu durumda ue ye ne yapıldı veya rege ne yapıldı? bunları bilmeden oy kullanmamız dogru olmaz.en azından benim için böyle.

Evet ue ve regde yapılan değişikler varsa yazarmısınız?

Selcuk_RoL
23-07-2012, 10:01
boş konuşma değil selçuk yanlış konusmalar bunlar herkesin ne kadar yürüdüğü ortada değil bu böle biline hergün milllet aracına bişeyler yapıyo specler durmadan değişiyo
hayrlsı ile bnm arac bi çıksın bu konusmalar gecicek orda:D

Ne yapiliyo ya hadi yapin o zaman gotunu cikarsan gucu belli daha iyi billen yapsinda gorelim hadi bakalim hergun herkez bsy yapip hizlaniyo dimi gorucez ben biliyorum bi 106 ne kadar hizlanir sen bilmeden soruyodun ama bu arabayi napariz hizlanir diye hergun onun icin bos konusmaya gerek yok senin konun gecti sen parcani bekle yapin sokun takin gelin oky

İBRAHİM_MEY_GTİ
23-07-2012, 10:04
Ne yapiliyo ya hadi yapin o zaman gotunu cikarsan gucu belli daha iyi billen yapsinda gorelim hadi bakalim hergun herkez bsy yapip hizlaniyo dimi gorucez ben biliyorum bi 106 ne kadar hizlanir sen bilmeden soruyodun ama bu arabayi napariz hizlanir diye hergun onun icin bos konusmaya gerek yok senin konum konun gecti sen parcani bekle yapin sokun takin gelin oky

eyw selçuk da bilmiyodu soruyodum demekki sormıcaksın ...araba bittikten sonra bekle ilk denicegim kişi sensin selçuk:D

Selcuk_RoL
23-07-2012, 10:04
normal şartlarda en son reg ue den 4 5 boy hızlıydı..reg jb ye 4 5 boy yaparken jb ue ile kafa burundu..yani bu durumda ue nin regi geçebilmesi için 5 6 boy hızlanmış olması gerek.tabi bu durumda regin de hiç ellenmemiş olması gerekiyor..bu durumda ue ye ne yapıldı veya rege ne yapıldı? bunları bilmeden oy kullanmamız dogru olmaz.en azından benim için böyle.

Evet ue ve regde yapılan değişikler varsa yazarmısınız?

Kanka dogru bi yerden yaklasmissin eyv:icon_tup: ben hic bsy yapmadim araba ayni

Selcuk_RoL
23-07-2012, 10:24
eyw selçuk da bilmiyodu soruyodum demekki sormıcaksın ...araba bittikten sonra bekle ilk denicegim kişi sensin selçuk:D

Ben hep bekliyorum sikinti yok yapinda konusun senin sormana lafim yok ama 106 icin konusma bari yok hergun hizlaniyo bsy yapilir fln ne yapilicaksa yapilsin gorelim

Ranthor
23-07-2012, 11:44
bu arabalarin ozellikleri nedir? yani uzerindeki parcalar,
reg ue filan hic bir ifade etmiyor?

Ferhat
23-07-2012, 11:53
Oyumda gonlumde reg den yana.. Ankette orcun yok sana verdım bak oyumu kanka :D

Bu arada cok agresıfsın :D:D

Selcuk_RoL
23-07-2012, 11:56
Oyumda gonlumde reg den yana.. Ankette orcun yok sana verdım bak oyumu kanka :D

Bu arada cok agresıfsın :D:D

Eyv:) Bos muhabbetlere sinir oluyorum kanka

Selcuk_RoL
23-07-2012, 11:57
bu arabalarin ozellikleri nedir? yani uzerindeki parcalar,
reg ue filan hic bir ifade etmiyor?

İkiside girtak ve sokuk ozan az cok forumda videolari specleri yazdigi icin cogu konularda tekrar yazma geregi duymadik:icon_tup:

Eyup Duygun
23-07-2012, 11:57
Oyumu reg106'dan yana kullandım.İzledigim okudugum kadarıyla daha hızlı..

Videolar mumkunse arac ıcı cekım olsunda bızde atmosferık 106 gorelım :)

Ranthor
23-07-2012, 11:59
ikisi de girtlaksa o zaman biraz pilotaja kaliyor is.

Redbull
23-07-2012, 12:49
Yemekler biZden reis ..

Hayır benden :D:D

Redbull
23-07-2012, 12:51
Yemekler benden olmazsa oyumu reg'e vermem :) Tehdit hahahaaaa :)

furkan GTI
23-07-2012, 13:00
kazasız belasız bir deneme olsun :D

Selcuk_RoL
23-07-2012, 13:27

Abi musait bi aksam toplanalim:icon_tup:

BoraRS
23-07-2012, 14:32

Kanka madem bu kadar ısrar ediyorsun sen öde bari...

:D:D

mami_makinen
23-07-2012, 14:33

senın lafının uzerınede ben laf etmem :D:D o zaman yemekler engin abiden:D

BoraRS
23-07-2012, 14:36

Evet anlaştık. Şimdiden ölüm orucuna başlıyoruz beyler :D:D

Selcuk_RoL
23-07-2012, 14:36

O zaman adini koyalim ne zaman zaten hala 5 saat var oldum susuzluktan:)

BoraRS
23-07-2012, 14:38

Bence bu hafta olsun. Perşembe veya Cuma akşamı bizim tarafta. Yeri ben organize edicem.

EMG
23-07-2012, 14:40
reg üzer yardır selçuk :D

mami_makinen
23-07-2012, 14:42
Bence bu hafta olsun. Perşembe veya Cuma akşamı bizim tarafta. Yeri ben organize edicem.

engin abi bittin sen :D:D

Selcuk_RoL
23-07-2012, 14:46

Uyar abi haberleselim

janer106
23-07-2012, 16:07
iki aracada başarılar bu sefer gelicem izlemeye inş..

mtcvtc
23-07-2012, 17:14
ben oyumu reg 106'ya verdim gerçekten hızlı bir araç...

Redbull
23-07-2012, 17:32

Oh afiyet olsun kardeşlerime. :)

Evet anlaştık. Şimdiden ölüm orucuna başlıyoruz beyler :D:D

Ne ben birşeymi dedim :eek::eek:

Bora organize ediyor ben uyarım.

Ok sen organize et.

engin abi bittin sen :D:D

Bora şimdiden yemeği kesmiş hahahaa :D::D

Uyar abi haberleselim

Özel asistanım sizi arıyacak yer ve tarih bildirecek. Mr. Bora :D:D

Schumi
23-07-2012, 17:57
REG' de C2 VTS emmesi vardı. UE'de emme var mı ?

Selcuk_RoL
23-07-2012, 18:22
REG' de C2 VTS emmesi vardı. UE'de emme var mı ?

Ahm takicak sanirim?

evolutions
23-07-2012, 19:11
videolarına baktım yürür olarak ikiiside tarzım olmasa bile yorum yapayım ue 106 güze lyürüyor ama diğer reg plakalı arac için söylenecek söz yok su anda sanırım en iyi yürüyen 106 lardan ue 1 ileriki viteslerde 2 boya kadar geriye düşecektir oyumu ue den yana kullandım kopma olmuş iyice oylarda

Schumi
23-07-2012, 19:17
Ahm takicak sanirim?

Takip etmiyorum normalde ama 2 araba arasında 5-6 boy mu vardı önceden ? C2 VTS emmesi ile orjinal 106 emmesi arasında rahat rahat 3 boy fark ediyor. Baya yakın olur araçlar sanırım.

Selcuk_RoL
23-07-2012, 19:21
Takip etmiyorum normalde ama 2 araba arasında 5-6 boy mu vardı önceden ? C2 VTS emmesi ile orjinal 106 emmesi arasında rahat rahat 3 boy fark ediyor. Baya yakın olur araçlar sanırım.

Bence o kadar fark olmasi imkansiz videolar bolumune gir usenmessen jb ile olan ilk denemelerimdede ayni c2 taktiktan sonrada ayni bnm gecmem bence bi fark olmuyo dyno dada 2 hp daha az ciktim ama aldik bi kere taktik piskolojik belkide??

HaLuK-35
23-07-2012, 19:58
hazirandaki draglarda bizde emme olmadıgı halde emme olan arabaları gectik 3 boy farketmez emme,pilotaj vs de yalan herkes iyi araba kullanıyodu oraya gelen,araclar yakın ama illa ki crm faktoru olacaktır ,reg önde olur ..

Schumi
23-07-2012, 22:21
Bence o kadar fark olmasi imkansiz videolar bolumune gir usenmessen jb ile olan ilk denemelerimdede ayni c2 taktiktan sonrada ayni bnm gecmem bence bi fark olmuyo dyno dada 2 hp daha az ciktim ama aldik bi kere taktik piskolojik belkide??

Yok bu dediğine kesinlikle katılmıyorum. C2 VTS emmesi hangi devir hatırlamıyorum ama bir devir aralığında 1.5 puana yakın AFR fark ettiriyor. C2 VTS emmesi bence atmosferik araçlarda tek gaz kelebeğinde kalınıyorsa iyi işe yarıyor.

Selcuk_RoL
23-07-2012, 22:35
Yok bu dediğine kesinlikle katılmıyorum. C2 VTS emmesi hangi devir hatırlamıyorum ama bir devir aralığında 1.5 puana yakın AFR fark ettiriyor. C2 VTS emmesi bence atmosferik araçlarda tek gaz kelebeğinde kalınıyorsa iyi işe yarıyor.

valla sen istediğin kadar katılma buyur videolar

bu c2 emme olmadan

burda radyatörden dolayı bi ısınma problemi yaşıyordum sadece

Jb- reg | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/jb-reg/6165277)

buda c2 emme varken

REG 106 vs JB 106 percussionali - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ivFFsN9yAtA)

bence geçiş ve fark aynı!!

JDM VTİ
23-07-2012, 22:38
bencede bi emme 3boy fark ettirmez.

Selcuk_RoL
23-07-2012, 22:39
bencede bi emme 3boy fark ettirmez.

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

bence 3 boy ciddi bir rakkam öyle bir şey yok

alikosar
23-07-2012, 22:39
iyi yürüyen kazansın kazasız belasız

Patisever
23-07-2012, 22:55
konu efsane oldu

Schumi
23-07-2012, 23:42
valla sen istediğin kadar katılma buyur videolar

bu c2 emme olmadan

burda radyatörden dolayı bi ısınma problemi yaşıyordum sadece

Jb- reg | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/jb-reg/6165277)

buda c2 emme varken

REG 106 vs JB 106 percussionali - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ivFFsN9yAtA)

bence geçiş ve fark aynı!!

Peki düşündüğün kadar işe yaramıyorsa hatta dyno'da 2 hp kaybettirdi ise güzel bir pm atarsan almayı düşünen arkadaşım var.

Selcuk_RoL
23-07-2012, 23:49
Peki düşündüğün kadar işe yaramıyorsa hatta dyno'da 2 hp kaybettirdi ise güzel bir pm atarsan almayı düşünen arkadaşım var.

attım......

Patisever
23-07-2012, 23:53
oha videolarda o nasıl kafa atıyor öyle vites geçişlerinde

Selcuk_RoL
23-07-2012, 23:55
oha videolarda o nasıl kafa atıyor öyle vites geçişlerinde

işte o zmn ue bu araba ile kafa burundu!!

eser
24-07-2012, 00:29
4-5 boy REG önceden UE yi geçiyorsa AHM de 1 boy geçmezsen geçildim sayılır demesınden UE'nin 5-6 boy hızlandığı ortaya cıkıyor.UE zaten hızlı ama öle 5-6 boy da hızlanamaz.

REG yine önde olucak

uRuç_106
24-07-2012, 01:31
4-5 boy REG önceden UE yi geçiyorsa AHM de 1 boy geçmezsen geçildim sayılır demesınden UE'nin 5-6 boy hızlandığı ortaya cıkıyor.UE zaten hızlı ama öle 5-6 boy da hızlanamaz.

REG yine önde olucak

:icon_tup:

Selcuk_RoL
24-07-2012, 01:32
:icon_tup:

hayırlı sahurlar kanka davulcu geldi:D

uRuç_106
24-07-2012, 01:35
hayırlı sahurlar kanka davulcu geldi:D

sanada hayırlı sahurlar kanka :D sahurda bile tech girmeden yapamıyosun hee :D

Selcuk_RoL
24-07-2012, 01:36
sanada hayırlı sahurlar kanka :D sahurda bile tech girmeden yapamıyosun hee :D

:Dnapiyim kanka bu saate kadar takılıyorum şimdi yedim bşyler yatıcam hadi allah rahatlık versin eyv

uRuç_106
24-07-2012, 01:38
:Dnapiyim kanka bu saate kadar takılıyorum şimdi yedim bşyler yatıcam hadi allah rahatlık versin eyv

sanada allah rahatlık versin kanka :heyoo:

janer106
24-07-2012, 08:21
sahurda mami makinen eksikmiş beyler :))) adamlara bak ya gece gündüz techteler :))

Selcuk_RoL
24-07-2012, 09:06
sahurda mami makinen eksikmiş beyler :))) adamlara bak ya gece gündüz techteler :))

Napalim caner telefon elimizden dusmuyoki:D

janer106
24-07-2012, 10:38
Napalim caner telefon elimizden dusmuyoki:D

yolunuz acık gazanız mubarek olsun :)))

angry28
24-07-2012, 11:01
UE 106 :icon_tup:

Ö.öztüRk
24-07-2012, 12:00
UE yürürü güzel bi araç , fakat REG Son zamanların en hızlı'larından biri oyumu REG Selçuk'a kullandım :) Beklemedeyzz

janer106
24-07-2012, 12:22
tarih saat varmı arkadaslar ona göre plan yapacam :))

Selcuk_RoL
24-07-2012, 12:26
tarih saat varmı arkadaslar ona göre plan yapacam :))

Valla ue yi cikarirlarsa bu aksamdan c.tesi aksamina kadar fark etmez ahmeyle konustuk c.tesiye yetisir dedi muhtemelen cuma c.tesi herhalde?

ernc
24-07-2012, 12:57
REG:icon_tup:

uRuç_106
25-07-2012, 14:45
güncelll :D nerde millet yaaa :beuj: bu kadarmı oylar. REG in oylar UE nin oylarını 10 Boy geçti :)

fatihGK
25-07-2012, 14:59
Ue ' ye ayrı bir sempatim var hayırlısı bakalım

uRuç_106
25-07-2012, 15:00
Ue ' ye ayrı bir sempatim var hayırlısı bakalım

eyvallah :D sevdiriyo kendini kareta ;)

Bi1ReD
25-07-2012, 15:15
Rege oy verdim ama UE'nin tutunmasını beklerim hiç olmassa...

uRuç_106
25-07-2012, 15:41
Rege oy verdim ama UE'nin tutunmasını beklerim hiç olmassa...

belki o da olur kardeşim inşallah...

Selcuk_RoL
25-07-2012, 15:55
ue hızlanıyo ya yavaş yavaş ahmet uğraşıyodu gece yine ula uruç sende ahm nin hakkını ödiyemessin he şaka maka adam timing bi yandan beyinler bi yandan her türlüsünü deniyo valla reg i geçmek için:icon_tup:

janer106
25-07-2012, 15:55
oyu UE verimde ara biraz kapansın TIR boyu olmuş olm :)))

mami_makinen
25-07-2012, 16:47
ue hızlanıyo ya yavaş yavaş ahmet uğraşıyodu gece yine ula uruç sende ahm nin hakkını ödiyemessin he şaka maka adam timing bi yandan beyinler bi yandan her türlüsünü deniyo valla reg i geçmek için:icon_tup:

Harbiden ue de ahm nin cok emegi var dun gece yine ugrasti ama araba gercekten hizlanmaya baslamis masallah ..

by serçe
25-07-2012, 16:55
oyum REG 106' ya

uRuç_106
25-07-2012, 17:11
Harbiden ue de ahm nin cok emegi var dun gece yine ugrasti ama araba gercekten hizlanmaya baslamis masallah ..

eyvallah abi sağolasın:) ahm uğraşıyo valla hakkı ödenmez allah razı olsun ondanda :icon_tup:

braver
25-07-2012, 17:59
Bu mevsim UE nin mevsimi diyorum :icon_tup: :heyoo:

emirarslan34
25-07-2012, 21:46
oyum reg den yana. iki aracada maşallah kazasız belasız işallah

UmutRıza
25-07-2012, 21:50
Reg e oy verdim, iki aracada başarılar :)

janer106
26-07-2012, 12:21
update cekeyim dedim arkadaşlar :))

uRuç_106
26-07-2012, 12:24
update cekeyim dedim arkadaşlar :))

eyvallah kanka :)

janer106
26-07-2012, 12:25
selçuk ile ibo yok burada :))

Selcuk_RoL
26-07-2012, 12:25
selçuk ile ibo yok burada :))

ben burdayım:icon_tup:

uRuç_106
26-07-2012, 12:31
UE artık C2 li :D Bize izmirden C2 emme gönderen ALPER AKGÜN abiye teşekkür ediyorum.

http://e1207.hizliresim.com/z/u/b35ll.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Selcuk_RoL
26-07-2012, 12:32
UE artık C2 li :D Bize izmirden C2 emme gönderen ALPER AKGÜN abiye teşekkür ediyorum.

http://e1207.hizliresim.com/z/u/b35ll.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

anca REG i taklit edersiniz zaten:D:D hadi bakalım inş.. hızlı olur

bu piyasada ilkleri yapıp taklit edilmekte güzel bişeydir, bu duyguyu bana yaşatan SUAT PEHLİVANA teşekkür ederim.

janer106
26-07-2012, 12:32
demekki bugün yarın bi atraksiyon olacak c.tesi aksam yapın bari :))

Ö.öztüRk
26-07-2012, 12:40
UE'de gergin anlaşılan :) beklemedeyizz

janer106
26-07-2012, 12:41
ortam gergin bu rolling sabaha karsı 2-3 sularında olur sanırım :)))

uRuç_106
26-07-2012, 12:44
anca REG i taklit edersiniz zaten:D:D hadi bakalım inş.. hızlı olur

bu piyasada ilkleri yapıp taklit edilmekte güzel bişeydir, bu duyguyu bana yaşatan SUAT PEHLİVANA teşekkür ederim.

Burdan SUAT abiye bende teşekkür ediyorum kanka :) yapmış olmuş. bizede onu geliştirmek düşer :D

Selcuk_RoL
26-07-2012, 12:45
Burdan SUAT abiye bende teşekkür ediyorum kanka :) yapmış olmuş. bizede onu geliştirmek düşer :D

bende ahm ye teşekkür ediyorum bize böyle hızlı br rakip çıkardığı için:D

olm bune paso teşşekkür hadi iftara kadar sen bana ben sana teşekkür edelim:D

janer106
26-07-2012, 12:46
olm milletin kabusu oldunuz millet arabaları yakmaya başlamış :D :D

ikinize de başarılar amma sportmen cıktınız bu arada :))

Selcuk_RoL
26-07-2012, 12:48
bi dakka büyük reis geldi dikaaaaaaaaat :D

uRuç_106
26-07-2012, 12:48
bende ahm ye teşekkür ediyorum bize böyle hızlı br rakip çıkardığı için:D

olm bune paso teşşekkür hadi iftara kadar sen bana ben sana teşekkür edelim:D

PUHAHAHAHAH :D:D:D burdan muammer abiye teşekkür ediyorum kamera ayağını bana verdiği için :D

mami_makinen
26-07-2012, 12:49
PUHAHAHAHAH :D:D:D burdan muammer abiye teşekkür ediyorum kamera ayağını bana verdiği için :D

Hahhahahahaha rica ederim ..

Selcuk_RoL
26-07-2012, 12:49

bende burdan teşekkür ediyorum geçen benzincideki pompacı bana 97 oktan benzin verdiği için:D:D:D:D

mami_makinen
26-07-2012, 12:50
Hafta sonu guzel roling izleyelim arac ici kameralarla ..
Hadi hayirlisi iyi olan kazansin ..

uRuç_106
26-07-2012, 12:52
burdan YGZ typer sahibi yasin abiye de ayrıca teşekkür ediyorum beni kırmayıp 70 km de bastığı için :D

janer106
26-07-2012, 12:52
Hafta sonu guzel roling izleyelim arac ici kameralarla ..
Hadi hayirlisi iyi olan kazansin ..

abi sen cam car olursun sanırım :))

Selcuk_RoL
26-07-2012, 12:55
bende burdan teşekkür ediyorum eray abi gaz bırakıp bana kendini geçirttiği için:D:D

janer106
26-07-2012, 12:56
o değilde simdi birbirinize geçilip teşekkür etceksiniz :D :D

uRuç_106
26-07-2012, 12:59
selçuk abi beni çok geçme taam mı :) insaflı ol biraz :D

Selcuk_RoL
26-07-2012, 13:03
selçuk abi beni çok geçme taam mı :) insaflı ol biraz :D

Seni delecem oğlum hiç şansın yok

pardon yeğenim yazmış:D:D:D

uRuç_106
26-07-2012, 13:15
Seni delecem oğlum hiç şansın yok

pardon yeğenim yazmış:D:D:D

o nasıl bi yeğen yaa :D yeğenin senden daha atarlı :hahaha:

Selcuk_RoL
26-07-2012, 13:28
o nasıl bi yeğen yaa :D yeğenin senden daha atarlı :hahaha:

ahm anladı tabi bu şekilde REG le uğraşamiycağını fazladan sahura kadar her gece mesaii dersine çalışıyor:D şaka bi yana inş.. sıkıntısız kazasız belasız deneriz kanka c.tesi ye kadar REG de hazır olur:icon_tup:

BAR22
26-07-2012, 13:34
ahm anladı tabi bu şekilde REG le uğraşamiycağını fazladan sahura kadar her gece mesaii dersine çalışıyor:D şaka bi yana inş.. sıkıntısız kazasız belasız deneriz kanka c.tesi ye kadar REG de hazır olur:icon_tup:

imzayı keeesssttt :D

bu arada eraya nos basmadığı içinde teşekkür etmen lazım kanka :D

Selcuk_RoL
26-07-2012, 13:35
imzayı keeesssttt :D

bu arada eraya nos basmadığı içinde teşekkür etmen lazım kanka :D

imza fena :icon_tup: bugün teşekkür günü kanka:D:D sanada teşekkür ederim

BAR22
26-07-2012, 13:38
imza fena :icon_tup: bugün teşekkür günü kanka:D:D sanada teşekkür ederim

beni bu konuda misafir ettiğin için ben teşekkür ederim...

güzel bi 106 hazırladığı için baş pehlivan Suat abiyede halkımız adına teşekkür ederim :D

uRuç_106
26-07-2012, 13:42
Tom'un 106 GTi Hakkındaki Düşünceleri :) | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=377609502305947)

Selcuk_RoL
26-07-2012, 13:47
Tom'un 106 GTi Hakkındaki Düşünceleri :) | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=377609502305947)

tomada teşekkür ederim:D

peugeotefe
26-07-2012, 13:54

hani bana teşekkür

Alper_
26-07-2012, 14:04
istanbula geldiğimde ilgilenen herkese teşekkür ederim..

suat usta, eyüp usta, selçuk, mami abi, uruç, ahmet..

uruç illaki denk gelicez geçicem seni :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
26-07-2012, 14:30
http://www.facebook.com/photo.php?v=377609502305947

İBRAHİM_MEY_GTİ
26-07-2012, 14:31

:D:D:D 106 gti GELİR KOYAR HEVESİN KAÇAR yooo amuo goyummm:D:D:D

Ö.öztüRk
26-07-2012, 14:57
:D fena olmuş kedii GTayyy:D

uRuç_106
26-07-2012, 15:04
hani bana teşekkür

kanka senin yerin başka:D Sana çok teşekkür ederim.sen olmasan naparız biz yaa..her eve senden bitane lazım kanka.

uRuç_106
26-07-2012, 15:07

geç alper abi :d senin canın sağolsun...

uRuç_106
26-07-2012, 15:16

geç alper abi :d senin canın sağolsun...

braver
26-07-2012, 15:20

Kedi itiraf etti sonunda :D :D :D

peugeotefe
26-07-2012, 15:30
kanka senin yerin başka:D Sana çok teşekkür ederim.sen olmasan naparız biz yaa..her eve senden bitane lazım kanka.

Kanka şu dondurmacıya bi daha gidelim :D

uRuç_106
26-07-2012, 15:48
Kanka şu dondurmacıya bi daha gidelim :D

gideriz kanka ayıpsın :) bu sefer 3 tane yersin artık :D

janer106
26-07-2012, 16:17
ne iş uruç dondurmaya mı sardınız maç c.tesi akşam mı beyler .))

alpergti
26-07-2012, 23:36
İki arabada aynı kıvamda c2 vs c2...güzelce kardeşçe deneyin kazanan 106 olsun...performance savaşlarına girmeden herkes kimin ne olduğunu biliyo Suat ustada Ahmet ustada bu isten ekmek yiyen insanlar...oyumda mamiden yana mami bunları yer:D

Selcuk_RoL
27-07-2012, 02:01
İki arabada aynı kıvamda c2 vs c2...güzelce kardeşçe deneyin kazanan 106 olsun...performance savaşlarına girmeden herkes kimin ne olduğunu biliyo Suat ustada Ahmet ustada bu isten ekmek yiyen insanlar...oyumda mamiden yana mami bunları yer:D

ordan buraya istanbulu hareketlendiriyosun kanka:icon_tup:

aydan abiyle beraber bi roll arabası yapında buralarada bekleriz

EM-RE
27-07-2012, 02:17
Böyle Atarli kapışmalı karşılaştırmalar oldugunda CECO m geliyor aklıma ahuahuahuha bebeğim benim yaaa :D:D:D

Oyumu reg den yana kullanmıştım, gönlümde Reg den yana ama iyi olan kazansın

Selçuk ben aracı söküp enkaz spec dolandigim zamanki halımı hatirliyormusun kanka reg de aynı o görünümde urkutucuuu

Göki,ZD

Selcuk_RoL
27-07-2012, 02:26
Böyle Atarli kapışmalı karşılaştırmalar oldugunda CECO m geliyor aklıma ahuahuahuha bebeğim benim yaaa :D:D:D

Selçuk ben aracı söküp enkaz spec dolandigim zamanki halımı hatirliyormusun kanka reg de aynı o görünümde urkutucuuu

Göki,ZD

kanka sen bu işi bilen adamsın:icon_tup:

janer106
27-07-2012, 08:14
ceco zm ile geliyo yakında :) kapı baca sökme olayları dedin mi ceco ile göki geliyo aklıma :))

ceco
27-07-2012, 11:01

Göki,ZD

güçlü erkeğimm benim :D

ceco
27-07-2012, 11:02
ceco zm ile geliyo yakında :) kapı baca sökme olayları dedin mi ceco ile göki geliyo aklıma :))

2 haftayı bulur benım aracın cıkması kanka urucla selcuk bı denesınler bakalım :)

janer106
27-07-2012, 11:14
2 haftayı bulur benım aracın cıkması kanka urucla selcuk bı denesınler bakalım :)

hadi hayırlısı olsun resimleri gördüm ;)

Selcuk_RoL
27-07-2012, 11:31

1. Belli 2. Yi bulalim kanka:D:D

ceco
27-07-2012, 11:33
1. Belli 2. Yi bulalim kanka:D:D

kanka 106 da hiç bi zaman şansım tutmadı taa AK zamanından beri ama bakalım bukez farklı bıseyler denıyoruz hayırlısı allahtan ıkı haftaya hazır kısmetse.

Selcuk_RoL
27-07-2012, 12:07
kanka 106 da hiç bi zaman şansım tutmadı taa AK zamanından beri ama bakalım bukez farklı bıseyler denıyoruz hayırlısı allahtan ıkı haftaya hazır kısmetse.

Hayirlisi kanka ins istedigin gibi olur

janer106
27-07-2012, 12:49

huzuru japonda buldun kanka sen ;)

Selcuk_RoL
27-07-2012, 17:03
Dukkan fln dolu olmasina ragmen kapidada olsa REG yarina hazir ins...

http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/94370ad3.jpg

İBRAHİM_MEY_GTİ
27-07-2012, 17:06

ya bu nasıl bişey anlamaıyom selçuk bu arabayı hiç sevmiyom :D:D:D

Selcuk_RoL
27-07-2012, 17:16
ya bu nasıl bişey anlamaıyom selçuk bu arabayı hiç sevmiyom :D:D:D

Bende olsam beni o kadar gecen arabayi sevmezdim:)

mami_makinen
27-07-2012, 17:32

İsmail ustama selam ...

Selcuk_RoL
27-07-2012, 19:00
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/75c9969a.jpg

Ve REG bitti ismail de bitti ama:)

mami_makinen
27-07-2012, 19:05
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/75c9969a.jpg

Ve REG bitti ismail de bitti ama:)

Hey masallah bee ismailime bak 1 saatte bitirmis isi .. Ustasi benim sonucta :)

yan53
27-07-2012, 19:05
hey maşallah ..ismail'im ellerine kollarına sağlık...bycrm

Gürkan
27-07-2012, 19:21
reg 106 kendini ispatladı artık fazla söze gerek yok maşallah

janer106
27-07-2012, 20:59
şu ustalara helal valla canla başla puglarla uğraşıyolar.

Selcuk_RoL
28-07-2012, 16:59
REG gergin UE sini bekliyo:D

Metin Bilen
28-07-2012, 17:00
Reg..... ;)

APO
28-07-2012, 17:04
GERgin bir roll...:)

Metin Bilen
28-07-2012, 17:06
REG gergin UE sini bekliyo:D

nerde ne zaman yapıyosnz..belkı ızlemeye gelırız..

Selcuk_RoL
28-07-2012, 17:11
nerde ne zaman yapıyosnz..belkı ızlemeye gelırız..

Kanka mami abinin orda olucam gece 1 gibi

dc_crx
28-07-2012, 17:16
UE çok sessizz.. :D

Metin Bilen
28-07-2012, 17:17
Kanka mami abinin orda olucam gece 1 gibi

ooo karsıda ... bu tarafa geleydiniz iidii..

Patisever
28-07-2012, 17:25
bu tarafda yapınca dbs de katılsın acıkmış :) birde ev rc cıkmadımı henüz 2 hafta oldu kardeş

wekoo
28-07-2012, 17:50
selçuk araç içine bi cam.. yerleştir artık be..........

Selcuk_RoL
28-07-2012, 17:51
bu tarafda yapınca dbs de katılsın acıkmış :) birde ev rc cıkmadımı henüz 2 hafta oldu kardeş

İki aracta bu tarafta o tarafa gecmek gereksiz olur EV rc daha cook surer:)

mami_makinen
28-07-2012, 17:57
Baktimki hic arac ici cekim videomuz yok olsun dedik:) ue deneme oncesi son video:)

http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/fa2cd306.mp4

Selcuk...

Selcuk_RoL
28-07-2012, 18:01
selçuk araç içine bi cam.. yerleştir artık be..........

Kanka ins bu aksam yerlestiricem bi cam:)

Metin Bilen
28-07-2012, 18:05
Baktimki hic arac ici cekim videomuz yok olsun dedik:) ue deneme oncesi son video:)

http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/fa2cd306.mp4

Selcuk...

tövbe ne yapmıssınz araba...pistinlar gözüküyo içerden..:)