PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satış Temsilcisi arıyorum.

by_BuRoCk
22-07-2012, 22:08
Merhaba arkadaşlar,
Ankara çankaya ayrancı da Güvenlik sistemleri ve uydu üzerine dükkanım var.
Sahada satış yapabilecek bay veya bayan satış temsilcisi arıyorum.

Satışı yapılacak ürünler
- Dsmart + internet kampanyası
- İşyerleri ve ev için Kamera veya Alarm sistemleri

Maaş için 2 alternatif sunuyorum.
-400 tl net maaş + satış başı prim
-900 tl net maaş

sigorta 2 ay sonra yapabilirim. Öglen yemegi ve satış için gidecegi semte göre yol parasını karşılarım. sabahları uygun biyerden kendi aracımla alıp akşam aldıgım yere bırakırım.
şartlar uygun olarak düşünen arkadaşlar olursa pm ile veya
bktech_@hotmail.com burak@bktech.org adreslerime cv atabilirler.
detayları yüzyüze görüşebiliriz.
Teşekkürler

Burak Karabıyık
www.bktech.org

by_BuRoCk
23-07-2012, 07:48
yokmu iş arayan arkadaşlar

by_BuRoCk
23-07-2012, 13:43
işsizlik baya azalmış memleketimde

by_BuRoCk
24-07-2012, 14:30
satış temsilcisi aranıyor

HaKo
24-07-2012, 14:52
400 tl ye işci arıyosun bide işsizlik diye söyleniyomusun. Türkiye cumhuriyetinde askari ücret şu an 730 TL bilgine.

erdalss
24-07-2012, 14:56
2 alternatif sunmuş benim gördüğüme göre. başlangıç için 900 lira bence uygun bi başlanıç. bu işsizim diye gezen insanlar kaç lirayla işe başlamanın peşinde bende bunu merak ediyorum ?

leader_T
24-07-2012, 15:06
2 alternatif sunmuş benim gördüğüme göre. başlangıç için 900 lira bence uygun bi başlanıç. bu işsizim diye gezen insanlar kaç lirayla işe başlamanın peşinde bende bunu merak ediyorum ?

Yaa yapmayın o kadarda değil. Resmen adam kullanmak bu. Sigortayı 2 ay sonra başlatırım ne demek bunu hiç anlamadım. Her şekilde çalışanın işe başladığı gün sigortasınında başlaması gereklidir. Bu 2 ay içinde başına bir iş gelirse ne olacak peki?? ayrıca gideceği yere göre yol parası verilecek falan filan kusura bakmada seninkisi biraz durumdan istifade hazır işsizlik varken bedavadan adam çalıştırmak oluyor.

Ülkeyi bu hale getirenler utansın.

mgnPower
24-07-2012, 15:08
900TL maas arti yol deseydi bu kadar tepki cekmezdi sanirim ?

0k4N
24-07-2012, 15:10
900TL maas arti yol deseydi bu kadar tepki cekmezdi sanirim ?

Katılıyorum . Yalan dolan birşey yazmamış herşey açık ve net işine gelen çalışır .

sanctuary35
24-07-2012, 15:11
2 ay sonra sigorta yapabilirim demişsin ama çalışanın 2 ay sonra 2 aydır sigortamı yapmıyor diye sgk ya başvurursa kötü olur. bu riske girmeyin bence

HaKo
24-07-2012, 15:12
kimse yalan dolan yazmış demiyor zaten. Türkiyenin gerçeği bu herkes ağlıyor iş yok açız diye ama o paraya işci falan bulamassın. Ayrıca sigortayı 2 ay sonra yapmak gibi birşey söz konusu olamaz. 100 kişi çalıştırıyoruz 2-3 emekli dışında bir tane sigortasız yok biz enayimiyiz ?

leader_T
24-07-2012, 15:15
Katılıyorum . Yalan dolan birşey yazmamış herşey açık ve net işine gelen çalışır .

Yalan dolanı mı var yaa. 730 TL asgari ücret olan bir ülkede 400+Prim nasıl teklif edilebiliyor.

Zaten "İşine gelen" mantığı ve destekleyicileri olduğu sürece malesef insanlarımız sömürülmeye devam edecekler. Tabi ki bundan kar sağlayanlarda aynen devam edecekler.

leader_T
24-07-2012, 15:19
kimse yalan dolan yazmış demiyor zaten. Türkiyenin gerçeği bu herkes ağlıyor iş yok açız diye ama o paraya işci falan bulamassın. Ayrıca sigortayı 2 ay sonra yapmak gibi birşey söz konusu olamaz. 100 kişi çalıştırıyoruz 2-3 emekli dışında bir tane sigortasız yok biz enayimiyiz ?

Tabi ki işini adam gibi yapıp çalışanına hak ettiği değeri veren bu ülkede enayi olur. Gerçekten öyle, daha fazla kazanmak varken neden "Aman hak geçmesin çalışanların hakkı neyse verelim." diyelim ki? sonuçta işin ucunda para var!!!

onat
24-07-2012, 15:23
Adamın iş hacmini bilmeden neye göre yorum yapıyorsunuz ??

ben birebir biliyorum kendine yeten küçük bir dükkanda iş hayatını sürdürüyor. gene 400tl+ prim yazmış. prim istemeyene 900 tl demiş. yemeğide benden demiş. daha ne diyecek ?? prim usulü çalışamaya çekinen şahıs 900 tl yi kabul eder. asgari ücretinde üstü.

burda tek sorunlu cümlesi sigorta kısmı olmuş. oda işe girecek kişi ile iş veren arasında bir durum. işe girecek sigortasız 2 ay geçirecek tonla insan var. onu kendisi düşünsün. adamın konusu kaynamasın. güncel olsun hayırlısı olsun.

KGüneyli
24-07-2012, 15:24
- Makaramı yapıyosun sen napıyosun abi allah askına, senin böyle bir şirketin varsa mecbursun adamın işe basladıgı gün sigorta yapmaya.. bu işleri biraz kovala bence basına büyük iş alırsın.

erdalss
24-07-2012, 15:27
ben şuan öğrenciyim 2 senelik lojistik bitirdim 1 sene dgs ye hazırlanıcam. 1 sene çalışmak istiyorum. ozamn bu hak yiyen hakkına göre iş veren olun diyen arkadaşlarım abilerim. 1500 lira maaş ve yol veren bi lojistik şirketi bulabileceğim bi yer bulabilme garantisini bana verebilicek demektir ? ben kendime güveniyorum. başlangıç seviyesinde şu şartlarda ben hala düşünüyorum 1000 liraya bir yere başlam iyidir diye ?

leader_T
24-07-2012, 15:29
burda tek sorunlu cümlesi sigorta kısmı olmuş. oda işe girecek kişi ile iş veren arasında bir durum.

Sigortanın tanımlaması değişmiş galiba :) sigorta yaptırmasak maaşa yansır mı acaba diye konuşmak lazım iş verenle :)

referance
24-07-2012, 15:33
ben şuan öğrenciyim 2 senelik lojistik bitirdim 1 sene dgs ye hazırlanıcam. 1 sene çalışmak istiyorum. ozamn bu hak yiyen hakkına göre iş veren olun diyen arkadaşlarım abilerim. 1500 lira maaş ve yol veren bi lojistik şirketi bulabileceğim bi yer bulabilme garantisini bana verebilicek demektir ? ben kendime güveniyorum. başlangıç seviyesinde şu şartlarda ben hala düşünüyorum 1000 liraya bir yere başlam iyidir diye ?

doğru söze can feda.
400+ primi beğenmeyenler 900 net maaşı alsınlar bu kadar polemik yapmasınlar.
ssk işine gelince tamam sizde haklısınız ama bide işvereni düşünün bir kişiye yaklaşık 400 tl sigorta gideri var bu ülkede herkes cebini hesabını yapar.

6 Aydır işsiz olan birisini işe alırsanız 206 tl falan stopajı ile beraber ödüyorsunuz bilginize.

onat
24-07-2012, 15:34
Sigortanın tanımlaması değişmiş galiba :) sigorta yaptırmasak maaşa yansır mı acaba diye konuşmak lazım iş verenle :)

sen öyle yaparsın ;)

Onamdar
24-07-2012, 15:43
Adamın iş hacmini bilmeden neye göre yorum yapıyorsunuz ??

ben birebir biliyorum kendine yeten küçük bir dükkanda iş hayatını sürdürüyor. gene 400tl+ prim yazmış. prim istemeyene 900 tl demiş. yemeğide benden demiş. daha ne diyecek ?? prim usulü çalışamaya çekinen şahıs 900 tl yi kabul eder. asgari ücretinde üstü.

burda tek sorunlu cümlesi sigorta kısmı olmuş. oda işe girecek kişi ile iş veren arasında bir durum. işe girecek sigortasız 2 ay geçirecek tonla insan var. onu kendisi düşünsün. adamın konusu kaynamasın. güncel olsun hayırlısı olsun.

Koyu yazdığım yer türkiyedeki ekonomik durumun en net özeti.

HaKo
24-07-2012, 15:43
bende iş verenim çok iyi de anlarım hallerinden , o maaşa sigortasız çalıştırsın hacmi küçük olsun vs. vs. hadi eyvallah. Ama kalkıp serzenişte bulunmasına ben alındım kendi adıma bu insanlara hakaret olarak algıladım. bahsi geçen para 400 tl + pirim ve bu adam full time çalışacak.

Bırakın bu parayı hakkını aldığı maaşla adam bulup çalıştırmak dertken bu serzeniş boşa olmuş..

onat
24-07-2012, 15:48
bende iş verenim çok iyi de anlarım hallerinden , o maaşa sigortasız çalıştırsın hacmi küçük olsun vs. vs. hadi eyvallah. Ama kalkıp serzenişte bulunmasına ben alındım kendi adıma bu insanlara hakaret olarak algıladım. bahsi geçen para 400 tl + pirim ve bu adam full time çalışacak.

Bırakın bu parayı hakkını aldığı maaşla adam bulup çalıştırmak dertken bu serzeniş boşa olmuş..

emin olun kimseye hakaret edecek bir insan dğildir o maksatla yazmamıştır. kendiside zamanında çok sıkıntı çekti birebirde bilen biri olarak yazıyorum şuan da parasızlıktan büyük problem geçiren birçok insan olduğunu ve elbetteki yetersizde olsa o imkanlarla birilerinin yarasına merhem olabileceğini düşünmüştür.

birde sadece 400tl + prim sçeneğine takılmayın. 400 tl az gibi gözüksede çok iyi satışlarla 1000-1500 tl arası kazanabilir. ayrıca 400tl lik hali ile bile aylık yol parası ve yemek parası katıldığı zaman 700 tl yi bulucaktır. e birde prim girince çok zor durumda olan şahıslar için kabul edilmicek olaylar değil.

s2k
24-07-2012, 15:50
Oruç yaramıyo lan size :D:D:D heryerde millet birbirine sarıyor yemin ederim :p

onat
24-07-2012, 15:52
Oruç yaramıyo lan size :D:D:D heryerde millet birbirine sarıyor yemin ederim :p

güzel saptama doc :D :D

leader_T
24-07-2012, 15:52
Resmen şaka gibi cevaplar geliyor. İnsanlar kullanılmayı ne kadar çok seviyormuş.

Arkadaşlar bir iş yerinde çalışıyorsunuz ve güvenceniz yok. Allah korusun başınıza bir iş gelse kim karşılayacak sizin masraflarınızı. 3 kuruş fazla vermeyip sigortanızı yapmayan iş vereniniz mi?

Gelelim emekliliğe siz çalışıyorsunuz ancak kayıtlarda çalışmadı olarak gözüküyorsunuz. dolayısıyla emeklilik gün sayınızda işlemiyor. Sizde bu günü tamamlamak için tekrar çalışmak durumundasınız tabi ki bu sefer sigortalı.

Dediğim gibi "İşine gelirse" mantığını benimseyen kişiler olduğu sürece bu durum daha da vahim olarak gidecek.

Aslında böyle işleri kabul edip bir süre sonra sigortasız beni çalıştırıyor diye şikayet edeceksin.

Alican
24-07-2012, 16:06
Bu kadar takacak bir durum yok.
Eminim hepiniz çalışanın hakkını tam verip mesai, izin, aldığı maaş üzerinden ssk vs. yapıyorsunuzdur. Çünkü bu güçte bir şirketsinizdir. Gücü olsa bu konuyu açan kişininde yapacağına inanıyorum.
Türkiyede bu şartlar altında çalışacak vasıfsız eleman sayısı çok fazla. Haa dersenizki bu adam kullanmak ok sizin lugatınıza göre adam kullanmak. Arkadaşa göre olanı vermek.

by_BuRoCk
24-07-2012, 16:09
Herkes kendine göre dogru olanları sölemiş arkadaşlar. haklı oldugunuz noktalarda var haksız oldugunuz noktalarda. ssk olayında bilge arkadaşların dediklerini bende biliyorum işe başlandıgı gün sigorta yapılır ama ben şuan bana para kazandırmayan birisine sigorta yapacak lüxüm yok. işverenler bilir bi işçinin maliyetini. bilmeyende konuşur.

benim burda sundugum 2 alternatifimde ben hem kendimi hemde çalışacak kişiyi düşünerek yazdım. detayları yüzyüze konuşuruz diyede alta not düştüm. 400 tl + prim dedigim tercihte alacagı prim konusunda yüzyüze konuşuruz diyorum. burda detayları anlatacak degilim.

prim almak istemeyen kişi için 900 tl net maaş artı yemek artı iş için gidecegi yere harcıyacagı yol parası artı sabah uygun biyerden alıp akşam aynı noktaya bırakmak.

yani burda 900 tl net maaş + yemek + servis + yol harcırahı demek istiyorum. 2 ay sonra karşılklı birbirimizden memnuniyetimiz devam ederse ssk yaparım hiç yapmam demiyorum.
yanlış anlayarak yanlış yorumlar yapmayalım. bilip bilmeden konşmayın.
sıkıntılar çekerek geldik bizde kimsenin hakkını yiyecek degiliz.
Allah bize ogünleri göstermesin.

leader_T
birde sadece 400tl + prim sçeneğine takılmayın. 400 tl az gibi gözüksede çok iyi satışlarla 1000-1500 tl arası kazanabilir. ayrıca 400tl lik hali ile bile aylık yol parası ve yemek parası katıldığı zaman 700 tl yi bulucaktır. e birde prim girince çok zor durumda olan şahıslar için kabul edilmicek olaylar değil.

Çok iyi satış derken? O çok iyi satış dediğiniz kolay bir şey değil. Yaz sıcağında kapı kapı gezecek ve ayrıca altında araç yok toplu taşıma araçları ile günü geçirecek zaten zamanın büyük bölümü tükenecek ve iyi bir performans sağlayıp 1000-1500TL kazanacak toplam. Birde bu işin kışı var.

Mümkün mü? bence hayır... Hayal kurmayalım gerçek değerler verelim.

0k4N
Resmen şaka gibi cevaplar geliyor. İnsanlar kullanılmayı ne kadar çok seviyormuş.

Arkadaşlar bir iş yerinde çalışıyorsunuz ve güvenceniz yok. Allah korusun başınıza bir iş gelse kim karşılayacak sizin masraflarınızı. 3 kuruş fazla vermeyip sigortanızı yapmayan iş vereniniz mi?

Gelelim emekliliğe siz çalışıyorsunuz ancak kayıtlarda çalışmadı olarak gözüküyorsunuz. dolayısıyla emeklilik gün sayınızda işlemiyor. Sizde bu günü tamamlamak için tekrar çalışmak durumundasınız tabi ki bu sefer sigortalı.

Dediğim gibi "İşine gelirse" mantığını benimseyen kişiler olduğu sürece bu durum daha da vahim olarak gidecek.

Aslında böyle işleri kabul edip bir süre sonra sigortasız beni çalıştırıyor diye şikayet edeceksin.

Dediklerine katılıyorum tabiki dediğin gibi olması lazım ama hayal de görmeyelim ?

Ülke şartlarının bu seviyelere ulaşması çok zaman . Bu kadar işsiz varken .

Adam Yatırmıcam demiyor 2 ay sonra başlatabilirim diyor . Valla evli çocuklü ve kirada oturan bi baba veya baba adayları için belkide çok iyi bir fırsat . Hiç açlık çektiniz mi ? Tabiki gönül ister herkes çalıştığının karşılığını alsın herkesin sigorta primi yüksekten yatsın ferah bi ortam olsun ama görüldüğü gibi ülke buna uygun değil şu anda .

Umarım yanlış anlamamışsındır beni aslında dogru olan senin dediklerin ama işte malesef olmuyor .
Saygılar .

by_BuRoCk
24-07-2012, 16:13
400 tl ye işci arıyosun bide işsizlik diye söyleniyomusun. Türkiye cumhuriyetinde askari ücret şu an 730 TL bilgine.

bardagın sadece boş tarafını görüosun galiba
asgari ücretin üzerinde verdigimiz rakamı niye görümüosun!
amaç sadece konuşmak içinse keşke yazmasaydın bunları

leader_T
24-07-2012, 16:14
sıkıntılar çekerek geldik bizde kimsenin hakkını yiyecek degiliz.
Allah bize ogünleri göstermesin.

Zaten sigortasız çalıştırarak hakkını yemiyor musun? Bu adamın emekliliği işlemiyor ve sende devletten vergi kaçırıyorsun. Yani yasal bir şey yapmıyorsunuz. Bu hak yemek değil mi? Kusura bakmayın da paranız yoksa adam almayın o zaman kendiniz daha fazla çalışın. Paranız olunca çalışan alırsınız.

hakkıyla iş veren olmak kolay değildir. Sorumlulukları göründüğünden çok fazladır.

leader_T
24-07-2012, 16:17
Dediklerine katılıyorum tabiki dediğin gibi olması lazım ama hayal de görmeyelim ?

Ülke şartlarının bu seviyelere ulaşması çok zaman . Bu kadar işsiz varken .

Adam Yatırmıcam demiyor 2 ay sonra başlatabilirim diyor . Valla evli çocuklü ve kirada oturan bi baba veya baba adayları için belkide çok iyi bir fırsat . Hiç açlık çektiniz mi ? Tabiki gönül ister herkes çalıştığının karşılığını alsın herkesin sigorta primi yüksekten yatsın ferah bi ortam olsun ama görüldüğü gibi ülke buna uygun değil şu anda .

Umarım yanlış anlamamışsındır beni aslında dogru olan senin dediklerin ama işte malesef olmuyor .
Saygılar .

Bunun olmayışının nedeni bu işsizliği kullanabilirim düşüncesindeki iş verenler. Tabiki insanlar aç kalacak değiller ve onlarda mecburen kabul etmek durumunda kalıyor.

Baksanıza sigorta işi bile aradaki memnuniyete kalmış.

onat
24-07-2012, 16:18
Çok iyi satış derken? O çok iyi satış dediğiniz kolay bir şey değil. Yaz sıcağında kapı kapı gezecek ve ayrıca altında araç yok toplu taşıma araçları ile günü geçirecek zaten zamanın büyük bölümü tükenecek ve iyi bir performans sağlayıp 1000-1500TL kazanacak toplam. Birde bu işin kışı var.

Mümkün mü? bence hayır... Hayal kurmayalım gerçek değerler verelim.

doğru söylüyorsun çok iyi satışın ne olduğunu ben bilmiyorum... Türkiye gibi bi ülkede para kazanmak için kapı kapı gezilecekse kapı kapı gezilecek. herkes parayı kazanırken çabalıyor. o 400 tl + prim alan şahısda gezecek.

senin hayal dediğini gerçeğe dönüştüren binlerce aile var. keşke herşey senin dediğin gibi olsa, öyle bir ülkede yaşasak ama bu şartlarda bu ülkede parası pulu olmayan zor durumda olan kişiler için güzel bir teklif.

by_BuRoCk
24-07-2012, 16:21
Yaa yapmayın o kadarda değil. Resmen adam kullanmak bu. Sigortayı 2 ay sonra başlatırım ne demek bunu hiç anlamadım. Her şekilde çalışanın işe başladığı gün sigortasınında başlaması gereklidir. Bu 2 ay içinde başına bir iş gelirse ne olacak peki?? ayrıca gideceği yere göre yol parası verilecek falan filan kusura bakmada seninkisi biraz durumdan istifade hazır işsizlik varken bedavadan adam çalıştırmak oluyor.

Ülkeyi bu hale getirenler utansın.

Yalan dolanı mı var yaa. 730 TL asgari ücret olan bir ülkede 400+Prim nasıl teklif edilebiliyor.

Zaten "İşine gelen" mantığı ve destekleyicileri olduğu sürece malesef insanlarımız sömürülmeye devam edecekler. Tabi ki bundan kar sağlayanlarda aynen devam edecekler.

Tabi ki işini adam gibi yapıp çalışanına hak ettiği değeri veren bu ülkede enayi olur. Gerçekten öyle, daha fazla kazanmak varken neden "Aman hak geçmesin çalışanların hakkı neyse verelim." diyelim ki? sonuçta işin ucunda para var!!!

napacaktık biladerim bugun işe başlayan bi adamın altına sıfır arabamı çekecektik.
gücümüzün yettigi kadarını elimizden verebilecegimizi burdan yazdık detayları yüzyüze konuşuruz dedim. takılmışsın sigorta olayına! sigorta yapmam demiyorum. şuan bana hiçbirşey kazandırmayan birine sigorta yapacak lüxüm yok diyorum bu kadar basit.

erdalss
24-07-2012, 16:26
evet bu devlette herkez böyle düşünüyor zaten. kanunlarda bile var bir işçiyi 2 ay deneme süresine tabi tutulabilir diye . ya bunu kullanıyorsa ? tmm sigortada geçerli olmayabilir bu durum. ama karşılıklı olarak anlaşmak prdoblem. adamda gayet normal olarak kendini garantiye alıyor. yanında çalışabilicek 2 tarafada karlı gelebilecek bir işçi arıyor kendine. ve piyasada benim gibi öğrencide çok ? adam 1 -2 ay tatil parası çıkarmak için çalışıyor. ben şimdi bu arkadaşa gitsem beni uygun görse ben 2 ay sonra tamam abi gidiyorum ben desem adam yine işçimi arayacak kendine. yada işini düzgün yapmayan bir işçiye durumu olmadığı halde herşeyi sunacak. adam yapmıycam demiyor 2 ay sonra yapıcam diyor ve bu tc nin heryerinde doğal görünen bir şey. şuan avm de satış yapanların işçilerin çoğuna girişte sigorta yapılmaz. turkcel vodafon gibi yerlerin satış elemanları dahil başlarken yapmıyolar ve daha birsürü yer adamlar işini garantiye alıyolar. bu iki tarafında işine geliyo bazı durumlarda. neden; bu adam bunu işe alıyor çünkü ? anlatabildimmi para veriyor bu adam ? . he hakkını ararsın aramazsın o senin kapasitene bağlı durumuna kaldırılabilirlik gücüne bağlı.

by_BuRoCk
24-07-2012, 16:26
Zaten sigortasız çalıştırarak hakkını yemiyor musun? Bu adamın emekliliği işlemiyor ve sende devletten vergi kaçırıyorsun. Yani yasal bir şey yapmıyorsunuz. Bu hak yemek değil mi? Kusura bakmayın da paranız yoksa adam almayın o zaman kendiniz daha fazla çalışın. Paranız olunca çalışan alırsınız.

hakkıyla iş veren olmak kolay değildir. Sorumlulukları göründüğünden çok fazladır.

sigortasız işçi çalıştırmak dogru degil yasal degil demek bak ben bilmiyordum bunu.
sanırım siz sigorta konusunda baya sıkıntılar çekmişsiniz.
neyse siz işin kötümser ve yokuş yapan tarafındasınız. dogruları bende biliyorum. ama gerçekleride görmezden gelmeyin.
size başka cvp yazmıycam tşkler

referance
24-07-2012, 16:29
Bu kadar takacak bir durum yok.
Eminim hepiniz çalışanın hakkını tam verip mesai, izin, aldığı maaş üzerinden ssk vs. yapıyorsunuzdur. Çünkü bu güçte bir şirketsinizdir. Gücü olsa bu konuyu açan kişininde yapacağına inanıyorum.
Türkiyede bu şartlar altında çalışacak vasıfsız eleman sayısı çok fazla. Haa dersenizki bu adam kullanmak ok sizin lugatınıza göre adam kullanmak. Arkadaşa göre olanı vermek.

:Bravoo::Bravoo::Bravoo:

kemal_koker
24-07-2012, 16:31
yani yazmıym yazmıym dedim ama öyle yorumlar var ki duramadım :)

İşveren kendini de düşünerek tüm seçenekleri yazmış.Sizin eleştiriniz nafile. İşvereni tanımam etmem bir bağımda yok ama ne kadar bu abartılıyor. Adam olmayan bişeyi nasıl vaad edebilir. bence eleştirmek yerine sağınızda solunuzda iş arayan genç varsa yönlendirmeyi deneyin forumculuk bunu gerektirir :)

leader_T
24-07-2012, 16:35
doğru söylüyorsun çok iyi satışın ne olduğunu ben bilmiyorum... Türkiye gibi bi ülkede para kazanmak için kapı kapı gezilecekse kapı kapı gezilecek. herkes parayı kazanırken çabalıyor. o 400 tl + prim alan şahısda gezecek.

senin hayal dediğini gerçeğe dönüştüren binlerce aile var. keşke herşey senin dediğin gibi olsa, öyle bir ülkede yaşasak ama bu şartlarda bu ülkede parası pulu olmayan zor durumda olan kişiler için güzel bir teklif.

İşte evine ekmek götürmek zorunda olduğu içi insanlarımız sömürülüyor ve hakları yeniyor.

kemal_koker
24-07-2012, 16:38
İşte evine ekmek götürmek zorunda olduğu içi insanlarımız sömürülüyor ve hakları yeniyor.

ne iş yapıyorsunuz ve hangi konumdasınız bilmiyorum ama bu yazısız bir kuraldır ufak çaplı işletmelerde deneme süresi olur. siz holding veya plazada çalışıyorsunuz heralde halkın arasına karışıp durumun ne derece de olduğuna bakın yersiz eleştiriler yapmak yerine

onat
24-07-2012, 16:39

la gardaş allah aşkına sen neden anlamak istemiyorsun ??? sömüren yok imkanı o kadar. adamın imkanı o kadar. daha fazla olsa daha fazla verir.

adam esclade e binipte 400 tl vereyim demiyorki. adam mütevazi bir dükkanda hayatını idame ettirme peşinde. imkanları kısıtlı o yüzden bu miktarda bir işçi arıyor.

nasıl bi doğu perinçek kafası bu anlamadım. türkçe yazıyoruz kafadan dediğimi anlamıyorsun.

Onamdar
24-07-2012, 16:39

yazdıklarının tümüne katılıyorum.
İnsanlar çaresiz oldukları için bu suistimale uğruyorlar. Az para hiç paradan iyidir mantığı...

by_BuRoCk
24-07-2012, 16:41
la gardaş allah aşkına sen neden anlamak istemiyorsun ??? sömüren yok imkanı o kadar. adamın imkanı o kadar. daha fazla olsa daha fazla verir.

adam esclade e binipte 400 tl vereyim demiyorki. adam mütevazi bir dükkanda hayatını idame ettirme peşinde. imkanları kısıtlı o yüzden bu miktarda bir işçi arıyor.

nasıl bi doğu perinçek kafası bu anlamadım. türkçe yazıyoruz kafadan dediğimi anlamıyorsun.

onatcım elini ve sinirlerini yormana degmez boşver
beni anlayan arkadaşlar anladı zaten. uzatmanın bi manası yok.

TaGo
24-07-2012, 16:43
Pardonda güvenlik kamerası yada uydu alıcısı satacak bir kişiye sizler kaç tl verirsiniz? Bakın Ünv mezunu, lise mezunu denilmemiş. Bu işi yapabilecek kişi aranıyor denilmiş. 900 TL + YOL VERİLİYOR AHALİ, 1000 TL DEN FAZLASINDAN BAHSEDİYORUZ. alooooo.

Sigorta için ise 2 ay mantıkllı, deneme süreci hakkını kullanıyor. İşi beğenmeyip bırakıp giden, 1 aylık maaş için çalışan okadar çokki. Bu arada 730tl değil asgari ücret. Asgari ücret + Asgari geçim indirim 730tl odsa bu ay daha alınmadı. Yani bu ay ilk defa alınacak normalde 701 tl. Nerede yaşıyorsunuz, haber izliyormusunuz???

s2k
24-07-2012, 16:45
Ya bir ülkede bu kadar çok boş konuşmayı seven insan mı olur arkadaş
nasıl bir araya geliyorsuınuz bu kadar hızlı hayret ediyorum ?

kemal_koker
24-07-2012, 16:45
bu anti mesajları atanların yanlarında ki çalışanlara verdiklerini merak ediyorum burada herkes bir sabancı herkes bi koç olmuş bunu 8. kere söylüyorum tech bozuyor artık.

adam çalışan arıyor herkes çalışmamak için bahane arıyor :D

leader_T
24-07-2012, 16:47

Çok şükür anlayışım iyidir. Ancak siz kullanılmayı kabul ettiğiniz için dediklerimden hiçbir şey anlamadığınız ortada yada sizde insanları kullanan bir iş verensiniz oda olabilir.

Deneme süresi iş veren için bir haktır. Ancak sigortasını yaptırmama gibi bir seçeneği yoktur. Bu işçinin yasal hakkını vermemektir. Bunu kabul eden kişi mecburiyetten kabul etmiştir. Bunu iş verende çok iyi biliyor.

by_BuRoCk
24-07-2012, 16:47
Pardonda güvenlik kamerası yada uydu alıcısı satacak bir kişiye sizler kaç tl verirsiniz? Bakın Ünv mezunu, lise mezunu denilmemiş. Bu işi yapabilecek kişi aranıyor denilmiş. 900 TL + YOL VERİLİYOR AHALİ, 1000 TL DEN FAZLASINDAN BAHSEDİYORUZ. alooooo.

Sigorta için ise 2 ay mantıkllı, deneme süreci hakkını kullanıyor. İşi beğenmeyip bırakıp giden, 1 aylık maaş için çalışan okadar çokki. Bu arada 730tl değil asgari ücret. Asgari ücret + Asgari geçim indirim 730tl odsa bu ay daha alınmadı. Yani bu ay ilk defa alınacak normalde 701 tl. Nerede yaşıyorsunuz, haber izliyormusunuz???

tşkler kardeşim unuttuklarımı yazmışsın.

_Burak_
24-07-2012, 16:48
adam ne güzel her şeyi açıklamış
bence ihitiyacı olan için gayet mantıklı teklif
sadece konuşma ve satış kabiliyeti istiyor vasıf olarak
üniversite mezunu 800 liraya daha sigortası başlatılmayan arkadaşlarım var benimle aynı bölümden mezun olan

herkes richie rich herkes ayda 20000TL üzeri kazanıyor sanki :)

JapanVsGermany
24-07-2012, 16:49
by_BuRoCk

İnsanları Sömürüp haklarını da yedirdiler sana gördün mü?

:D

Ludacris
24-07-2012, 16:49
Ya adam verecegini yazmis asgari ucretin ustunde elinden gelenide yapacagini
İddia etmis sigortayida 2 ay icin yaparim demis

Sayin pamuk sekerler, cicisler
Sanayileri gezin sigortasiz,haftalik 100-150 liraya calisan insanlari gorun bi
Bi b*ktan haberiniz yok adama cemkiriyonuz

onat
24-07-2012, 16:50
Çok şükür anlayışım iyidir. Ancak siz kullanılmayı kabul ettiğiniz için dediklerimden hiçbir şey anlamadığınız ortada yada sizde insanları kullanan bir iş verensiniz oda olabilir.

Deneme süresi iş veren için bir haktır. Ancak sigortasını yaptırmama gibi bir seçeneği yoktur. Bu işçinin yasal hakkını vermemektir. Bunu kabul eden kişi mecburiyetten kabul etmiştir. Bunu iş verende çok iyi biliyor.

ben kullanılmayı kabul ettiğimden değil hayatımda aç kalmanın ne demek olduğunu ve 400 tl nin değerini bildiğimden konuşuyorum. öyle bir aç kalırsınızki değil 400tl + prim 50 tl olsada evime yiyecek ekmek götüreyim dersiniz. o yüzden kullanılma demeyelim zorunluluk diyelim. daha da yazmicam elli tane adam yazdı onlara cevap yazarsın artık.

leader_T
ne iş yapıyorsunuz ve hangi konumdasınız bilmiyorum ama bu yazısız bir kuraldır ufak çaplı işletmelerde deneme süresi olur. siz holding veya plazada çalışıyorsunuz heralde halkın arasına karışıp durumun ne derece de olduğuna bakın yersiz eleştiriler yapmak yerine

Ben halkın ne durumda olduğunu çok iyi biliyorum. Sigortasız çalıştığı için iş sırasında başlarına bir şey geldiğinde iş vereni tarafından hiçbir masrafı ödenmeden iş den çıkarılan insanları da biliyorum. Nasıl zor durumda kaldıklarını da biliyorum.

SOMEONESPECIAL
Adam iyi niyetiyle ihtiyacı olan yararlansın diye bi ilan açtı pişman oldu valla

leader_T
24-07-2012, 16:53
Ya adam verecegini yazmis asgari ucretin ustunde elinden gelenide yapacagini
İddia etmis sigortayida 2 ay icin yaparim demis

Sayin pamuk sekerler, cicisler
Sanayileri gezin sigortasiz,haftalik 100-150 liraya calisan insanlari gorun bi
Bi b*ktan haberiniz yok adama cemkiriyonuz

sigortayı 2 ay sonra yaparım diyor. 2 aylık değil.
Bu arada her b*ktan haberimiz var. meraklanma sen.

kemal_koker
24-07-2012, 16:54
yok yok :D yazanların hepsi para içinde yüzüyor o kadar merhametliler ki dayanamadılar iş ilanını mahvettiler. :D çalışacak varsa da çalışmaz artık :D mutlu olun kimse ezilmedi

krm106
24-07-2012, 16:54
Adı Lazım Olmayan Bİr şirkette 1,5 sene KAdar Calıstım O Tarihlere Göre standartların Üzeründe Maaş + sigorta ALDIGIN MAAŞ ÜZERİNDEN + şirket arabası + yemek Tam DOlu Yani 1,5 sene sonra iş kazası geçirdiğimde sadece İLK 4 ay sigortalı gösterildiğimi gördüm. BÖyle Durumlarda Var iş veren olmakta kolay değil adam yapabiliceğini sölemiş işine gelen çalışır işine gelmeyen calısmaz etrafımızda bir sürü sigortasız işçi çalıştıran yerler var tanıdıklarımız hatta akrabalarımız bile vardır. ozaman hep birlikte ortalıgı ayaga kaldıralım ;)

by_BuRoCk
24-07-2012, 16:55
by_BuRoCk

İnsanları Sömürüp haklarını da yedirdiler sana gördün mü?

:D

valla dogru dedin hacım :D
benim konuda patladı gitti :) birazdan menemen tarifi verilmeye başlanır.
biz çevremizden insanlara faydalı olabilirmiyiz diye konu açtık ama hak yiyen olduk
neyse beni anlayan anladı. anlamayanda kendi derdine yansın.

sayın yönetici arkadaşlar isterseniz konuyu tamamen kaldırabilirsiniz isterseniz gereksiz bütün mesajları silip devam ettirebilirsiniz karar sizin. tşkler
saygılarımla

by_BuRoCk
24-07-2012, 16:57
yok yok :D yazanların hepsi para içinde yüzüyor o kadar merhametliler ki dayanamadılar iş ilanını mahvettiler. :D çalışacak varsa da çalışmaz artık :D mutlu olun kimse ezilmedi

hahahahha :D evet bunu biidaha görmek nasip oldu. milletimiz refah düzeyi çok yüksek
5 bin 10 bin tl maaşlar alıyorlar :D

emre.ates
24-07-2012, 16:57
maaş olarak gerçekten uygun bnce 2 seçenek sunmuş iş veren ki okadar da küçüm seneçek bir miktar değil.Şirketin büyüklüğüne göre ve iş gereksinimine göre sağlam kalıçı eleman oldu zaman maaşta artar siğorta yapılır kimse düz elemanı kaybetmek istemez.Ne iş verenler ne iş şartları var adam 2-3 ay deneme süreci diyip 400 500 tl veriyor ne yol parası ne de yemek var içinde yanı asgari yeme içme yol marafını verıyor deneme süreci olduğu için, sigortada yapılmıyor.İş veren elindeki imkanları sunmuş iyi yada kötü işini gelirse diyor.

drummer582
24-07-2012, 16:59
işi kabul eden bu şartları kabul ederek gelecektir.kişi kabul ettikten sonra derdi niye başkalarına düşüyor?
iş veren hem kendini hem çalıştıracağı kişiyi düşünerek şartlar koymuş.birinin eli onun sayesinde ekmek tutacak,baltalamaya negerek var?
kaç kişi bu şekilde düşünerek buraya konu açıyor,bu ortamdan biri iş sahibi olsun diye düşünüyor?

kemal_koker
24-07-2012, 17:00
şu mübarek günde bir ihtiyacı olan kardeşimiz belki de bu ilan sayesinde evine bir ekmek götürüp ailece iftar edecekti . bu yaptığınız hem işverenin hemde çalışanın şevkini hevesini kırmak . kimseden ses çıkmaz oldu ?

Emrecan-R
24-07-2012, 17:03
bir işçinin bir işyerine aylık sigorta masrafı 420 tlmiş babam söyledi

Emrecan-R
24-07-2012, 17:04
şu mübarek günde bir ihtiyacı olan kardeşimiz belki de bu ilan sayesinde evine bir ekmek götürüp ailece iftar edecekti . bu yaptığınız hem işverenin hemde çalışanın şevkini hevesini kırmak . kimseden ses çıkmaz oldu ?
katılıyorum

EM-RE
24-07-2012, 17:08
Forumun gelir düzeyi zengin masallah 900+ maaş beğenilmiyor.
İs veren o 900 tl yi kazanmak için kac takla atıyor o kısmından bakan yok..
900 tl iyi para hele bu tarz is için gayet hakkında bir para ama ne yazikki yasamak zor.
İs veren istemezmi bütün gün yanında karısından çok gördüğü adama 900 değilde 9000 vermek ama verebilmesi için onunda hakkıyla kazanması lazım.esnaf hakkıyla kazanamıyorsa emeginin karşılığını duzgunce alamıyorsa adam napsin...

kemal_koker
24-07-2012, 17:11
forumda bir fakir benim heralde dolgun maaş nerde kaldı ki uydu kamera satan ne kazanıyor da ne verecek ülkede her türlü elemana ihtiyaç var herkes dr müh olursa ara eleman kim olacak hiç mi çevrenizde berber bakkal çırağı yok gidin de onlara verin aynı tepkiyi bakalım ne cevap alıyorsunuz :D dur şu eleştirenlerin araçlarına bakayım diyecem de milletin 8 tane arabası var 7 ceddinin arabasını döşemiş :D

rebelh
24-07-2012, 17:16
konuyu tartışmak için iş hukuku kurallarını bilmemiz lazım bence

900 tl uygun bir ücret ama 430 tl + primle çalıştırma şansımız olduğunuz sanmıyorum onu iyi araştırmak lazım

emre.ates
24-07-2012, 18:02
adana olsa kafadan 3 kişi getirim bu şartlarda seve seve isteyerek çalışılırlar. gerçekten işe ihtiyaçı olan insanlar var inşaat teknikeri olup kaportaçı da boyacı da çalışan mesleğiyle alakası bile olmayan işlerde çalışıyorlar neden mı evli barlık çoluğu çocuğu var paraya ihtiyaçı var evde oturmaktansa 700-800 alırım boş durmaktansa çalışırım çalışırken de daha iyi şartlarda olan işler ararım diyor ki çok mantıklı

kemal_koker
24-07-2012, 18:05
antepde olsa benim bildiğim çok ihtiyacı olan bir kardeşim var bende onu getiririm. eli doğru temiz bir kardeşim :/

edit: iskenderunda olabilir üni.den ihtiyacı olan sınıf arkadaşlarım var :/

63owen63
24-07-2012, 18:10
extralar + 900 hic bir şart aranmadan verilen bir başvuru için gayet iyi para. Kendine yatırımı olmayan vasıfsız insan için hatta gayet iyi para. Siigortada normal bu devirde bende olsam hemen yapmam, 2 ay falan bekletirim, ha o 2 ay icinde bir acil saglık durumu olursa ,işine devam ettigi sürece karşılarım. Hak haktır.

piscocuk
24-07-2012, 18:18
konu sahibini bende tanımıyorumda adam bi iyilik etmek istemiş neredeyse idam kararı çıkacak

bende modaya uyim barii..

arkadaşım sen delimisin..hiçmi akıl yok sende iyilik yap denize at..bak insanlar iş görüşmesine çağırdıkları gün yapıyor sigortasını :) ..sen hala yok tanışalım aileler bigörüşsün modundasın..

yapma bunu :)

saygılar

Nires
24-07-2012, 18:20
Forumun gelir düzeyi zengin masallah 900+ maaş beğenilmiyor.
İs veren o 900 tl yi kazanmak için kac takla atıyor o kısmından bakan yok..
900 tl iyi para hele bu tarz is için gayet hakkında bir para ama ne yazikki yasamak zor.
İs veren istemezmi bütün gün yanında karısından çok gördüğü adama 900 değilde 9000 vermek ama verebilmesi için onunda hakkıyla kazanması lazım.esnaf hakkıyla kazanamıyorsa emeginin karşılığını duzgunce alamıyorsa adam napsin...

çok güzel bir açıklama yapmışsın +999999 :icon_tup:

can_ksk
24-07-2012, 18:23
arkadaşlar biraz empati yapmaya çalışın,yani öyle sigortasız işçi mi çalışır deyip Türkiye gerçeklerine bir anda sırtınız dönmeyin,burda kardeşimizin(kardeş diyorum çünkü bir geçim kapısı yaratıyor),kendisi bana kazandıran benle birlikte kazansın diyor,hakkını veriyorsa birlikte kazanalım diyor,bu kadar basit.Siz işveren olsanız çaat die 2000 maaş vermeden önce elemanın o işe uygun olup olmadığını görmek istemez misiniz?Mark zuckenberg mi ne işyerinin boyasını yapacak kişiye,ortada fol yok yumurta yok, yüzde 1 mi ne hisse teklif etmişti de adam dolandırıcı gözüyle bakmıştı bu da ona benzemiş bence...

uRuç_106
24-07-2012, 18:27
Merhaba arkadaşlar,
Ankara çankaya ayrancı da Güvenlik sistemleri ve uydu üzerine dükkanım var.
Sahada satış yapabilecek bay veya bayan satış temsilcisi arıyorum.

Satışı yapılacak ürünler
- Dsmart + internet kampanyası
- İşyerleri ve ev için Kamera veya Alarm sistemleri

Maaş için 2 alternatif sunuyorum.
-400 tl net maaş + satış başı prim
-900 tl net maaş

sigorta 2 ay sonra yapabilirim. Öglen yemegi ve satış için gidecegi semte göre yol parasını karşılarım. sabahları uygun biyerden kendi aracımla alıp akşam aldıgım yere bırakırım.
şartlar uygun olarak düşünen arkadaşlar olursa pm ile veya
bktech_@hotmail.com burak@bktech.org adreslerime cv atabilirler.
detayları yüzyüze görüşebiliriz.
Teşekkürler

Burak Karabıyık
BKTech Elektrik Elektronik | Kamera-Alarm Güvenlik Sistemleri – Uydu Sistemleri – Bilgisayar – Çankaya – Ankara (http://www.bktech.org)

valla helal olsun abicim bi iş veren olarak herşeyi açık ve net yazmıssın...işine gelen çalışır işine gelmeyen çalışmaz. Bence ilk başlangıç için şartlar gayet iyi :icon_tup: Bu ne yaa bukadar boş konuşan insanmı olur. burda sana yazmadık şey bırakmazlar, kendilerine geldimmi işçilerinin veya başkalarının haklarını çatır çatır yerler.

dahan
24-07-2012, 18:28
....arkadaş pazarlamacı arıyor,,o vasıftaki kişinin laf yapması lazım yani ,,,,çalışacak kişinin bu forumdan çıkacak diye bişe yok..pazarlamacı bi arkadaş ççıkarsa görüşürler,,,yani iki ay sigortasız yapmasının sebebide elemanı deniycek eger iki ay ürün satamassa vedalaşacaklar,,,budur yani

by_BuRoCk
24-07-2012, 19:03
Bazi arkadaslar kendilerini kaf daginda goruyorlar. Neyse benim teklifrim hala gecerli vsartlara olumu bakan olursa mail adresimi ilk msjda yazdim. Ayrica sitemde iletisim ilgileri bolumunde adres ve telefonum var ulasmak isteyen ulasabilir
Tsklr

kemal_koker
24-07-2012, 19:21
Bazi arkadaslar kendilerini kaf daginda goruyorlar. Neyse benim teklifrim hala gecerli vsartlara olumu bakan olursa mail adresimi ilk msjda yazdim. Ayrica sitemde iletisim ilgileri bolumunde adres ve telefonum var ulasmak isteyen ulasabilir
Tsklr

inşaallah doğru insanı bulursunuz

can_ksk
24-07-2012, 19:27
bence pazarlamacı diye de geçmeyelim,herşeyi üretecek güce sahip olabilrsinz ama satmadan da üretilenler bir işe yaramaz diye düşünüyorum.

RSX
24-07-2012, 19:32
Bizim ülkemizin vatandaşı alışmış anadan babadan hazır para ver yiyim demeye, ulan adam size demiş ki 900 TL yada 400 + sattığın başına prim, cahil cemekeler 400 tl verilir mi diye konuşuyorsunuz, adam kimseyi kısıtlamıyor ayda 30 tane satış yapabilen adama 900 verrim demiyor 400 + 30 tane sattığının primi diyor bu sayede ayda 30 tane satış yapabilme potansiyeli olan bir işçiyide 900 tl vererek hakkını yememiş oluyor. Bu kişiye kalmış birşey yok ben oyle çok satış yapamam ayda 2-3 tane yaparım diyen bir insanda 900 alıp oturacak yerine.Bu ülkede üniversite mezunları asgari ücrete çalışıyor uyanın uyanın o güzel rüyanızdan, ananızın babanızın altına aldığı bilmem kaç beygirlik arabalarla gezmesi değil yaşamak.

cookies
24-07-2012, 19:37
Bu ülkede iyilik yap denize at.. Tok açın halinden anlamaz hesabı.. Eminim ki arkadaş çok iyi şartlar altında olsaydı 1200 tl maaş yol sigorta diyebilirdi insaf etmiş.. Lakin sigorta konusuna katılıyorum küfletli olur ama sigorta şart.. İnşallah istediğiniz çalışanı bulursunuz ...

tool
24-07-2012, 19:39
foruma biseyler olmus biri acliktan dem vuruyo biri deneme suresi vardir diyor biri zengin dusmani olmus yuksek lisans tezi cikar burdan..

!KO
24-07-2012, 19:53
bir işçinin bir işyerine aylık sigorta masrafı 420 tlmiş babam söyledi

yanlıs o :) 800lerde olması lazım :)

aynı ısı hatta montajını yapan arkadasım 750 alıyoprim yok problem ? maaş guzel :) bizim orda 20 senelık elemanlara 1050 tl veriyorum +ssk +yemek

400 tl olayına gelınce pronette calısan tanıdıgımın aylıgı 4 bın tllerde gezıyor 400 tl ye takılmayın

sanctuary35
24-07-2012, 20:27
maaş konusuna herkes bişey yazmış ama sigortasız çalışmak dolu silahla gezmek gibi. elemanın parmağı kesilse kaçcak yer ararsınız. ki daha öncede dediğim gibi çalışanınızın sizi şikayet etmesi 1 telefon kadar uzak. 2 ay sonra sigorta yaptınız eyw ama 3 yıl sonra elemanla ters düştünüz eleman size geçmişe dönük dava açabilir.
900 vermeyin 701tl verin ama sigortasını yapın hele 6 ay çalışmamış birini alırsanız primlerde indirime gidersiniz.
2 ay deneme süresinde sigorta yapılmaz diye birşey yok. sigortasız adam işyerine dahi giremez.

kemal_koker
25-10-2012, 20:05
konu sahibinin bayram tebriği mesajını gördüm de aklıma geldi bu konu ..

Ne oldu eleman bulabildiniz mi :)

onat
25-10-2012, 20:08
bulamadı hala arıyor

MeRtCaN
25-10-2012, 20:26
Kariyer neti geçmiş Tech valla :)

Burak ınsallah en kısa surede bulursun aradıgın kısıyı

ben 4 ay sıgortasız calıstım 1 sene sonrada işten cıkardılar tabı sıgortanın basalgıdı tarıhten sonra haklarım odendı sesım cıkmadı Bu ulke boyle valla ıyılık yap denıze at :)

onun ıcın konu ıcınde bazı arkadaslar yazmıs 2 ay sıgortasızmı calıstırılır dıye saf bulursan çalıstırırsın :)

burak aklımızda olsun bu ısten anlıyan bırı olursa yonlendırım

kemal_koker
25-10-2012, 20:28
3 ay sonra gelen hort'latma umarım bi işe yarar :)