Orijinalini görmek için tıklayınız : Turtle Wax Polishing Compound Hakk.
Arkadaşlar merhaba,
Bugün Turtle Wax'ın aşağıdaki Polishing Compund ürününü aldım.
http://www.turtlewaxturkiye.com/images/stories/urunler/boyali-yuzey/T241.jpg
deneme amaçlı 2 parçaya uyguladım. kutunun üzerinde nemli bir bezle uygulayıp, aracın üzerinde henüz kurumadan yine nemli bir bezle silinmesi gerektiği yazıyordu. aynen uyguladım. problem yok gayet güzel yapıyor. nemli bezle sildikten sonra kuru bezle geçince hatta parlıyor resmen. hareleri ve ince çizikleri felan hepsini alıyor ama kafama takılan şudur:
bu tip ürünler benim bildiğim kuru olarak uygulanır. bu ürünü nemli bir bezle uygulayıp yine nemli bir bezle temizliyorsunuz. açıkcası garip geldi. var mıdır bilgisi olan?
Not: bu ürünün üstüne turtle wax nano uyguladım, mükemmel sonuç veriyor...
var mı acaba bu ürünü kullanan yada bilgisi olan?
fatihcakin
23-07-2012, 20:26
Beziniz mikrofiber olduktan sonra sıkıntı olmaz, ürünü ilk defa görüyorum...
alfonso4474
24-07-2012, 22:45
bendede var urun 1 saat once dedım az kaputun kenarında denıyım elımle yaptım nalet olsun kaputta daıresel cızıkler arttı ya bıdaha hayatta surmem
bu tür ürünler genelde cok büyük partiküllü olup su vasıtasıyla parcalanıp homojen bir asındırıcı haline gelir. ( Farcela g-3 de buna örnek)
elinizle kaputa sürünce cizilmesi gayet doğal
alfonso4474
24-07-2012, 23:24
bu tür ürünler genelde cok büyük partiküllü olup su vasıtasıyla parcalanıp homojen bir asındırıcı haline gelir. ( Farcela g-3 de buna örnek)
elinizle kaputa sürünce cizilmesi gayet doğal
valla morelım bozuldu ya :ofk: g3 makıne ıle yapmayı düşünüyodum acaba faydası olurmu çiziklerim dairesel fırça izleri hep
ben kalın pastanın neden olduğu ince çizik ve hareleri yok etmek için kullandım. gayette güzel. ama sorun şu su ile mi kullanmak daha uygun yoksa aynı diğer pastalar gibi kuru olarak mı? kutu üzerinde su ile yazıyor.
dip not: turtle wax gibi kaliteli bir markanın böle aşındırıcı yada boyaya zarar veren şeyler içereceğini sanmıyorum....
Bone-crusheR
25-07-2012, 20:42
ben sana bu pastanın birkac resmini cekeyim resmen aracımı maf ettti senin aracını rengi belki acık tondadır siyah yada lacivert aracta dene sonucu resimle bizde görelim
doğrudur hocam ama ben sadece hareleri almak için uygulayacağım, fazla bastırmadan. problem olacağını sanmıyorum. hafta sonu uyguladım zaten, gayette güzel sonuç aldım..
turtle wax cok kaliteli urunler ureten bir marka degil ne yazik ki, kuru pastalar yerine isivlari tercih etmeniz yarariniza olur.
ayrica bu urun asiri asindiricidir, zimpara ciziklerini filan almak icin kullanilanilir. hare almak yerine hare birakir, ustune bir kat da ince pasta yapmak yararinza olur.
turtle wax cok kaliteli urunler ureten bir marka degil ne yazik ki, kuru pastalar yerine isivlari tercih etmeniz yarariniza olur.
ayrica bu urun asiri asindiricidir, zimpara ciziklerini filan almak icin kullanilanilir. hare almak yerine hare birakir, ustune bir kat da ince pasta yapmak yararinza olur.
teşekkür ederim, biz yine ince pasta alacaz gözüküyor :)