Orijinalini görmek için tıklayınız : araç pert hakkında yardım
arkadaşlar sırketımızın aracı transıt cumartesı aksamı kaza yapıyo sag on tekerden uno marka bı arac vuruyor bızım aracın gorunusunde hıc bırsey yok camurlukta ufak bı vuruk harıcınde ama sag on teker kopup alt takım dagılıo sanzıman falan yag kacırıyor oldu yerde ve arac yurumuyor neyse cekıcı gelıo cekıo aracı aracın kasko bedelı 22 bin % 40 masraf cıkarsa pert olurmus arac yetkılı servıs 6,500+kdv dıo sıgorta sırketıne bende dıyorumkı tamam yapılsın aracım ama pekı 3-5 gun sonra sanzımandan veya defransıyelde bı sıkıntı yasarsam neyapabılırım servıs bısey dıemı burda dun bugun araca bı karar verılemedı napılcaına daır bende arac talep ettım ıslerım aksıyor dıerek onuda vermıolar su an aracın pert cıkma durumu olabılırmıs dıerekten servıste aracı tamır etmek ıstıyo anladım kadarıyla yoksa para kazanamıcak sanayıdekı 2binlık ıse 6,500+ kdv cıkarıyolar sızce nasıl bı durum ızlemelıyım
GokhanRS
24-07-2012, 15:10
araç tamir edilmeli. pertlik bir hasarı yokki anlattığına göre.
arkadaşlar sırketımızın aracı transıt cumartesı aksamı kaza yapıyo sag on tekerden uno marka bı arac vuruyor bızım aracın gorunusunde hıc bırsey yok camurlukta ufak bı vuruk harıcınde ama sag on teker kopup alt takım dagılıo sanzıman falan yag kacırıyor oldu yerde ve arac yurumuyor neyse cekıcı gelıo cekıo aracı aracın kasko bedelı 22 bin % 40 masraf cıkarsa pert olurmus arac yetkılı servıs 6,500+kdv dıo sıgorta sırketıne bende dıyorumkı tamam yapılsın aracım ama pekı 3-5 gun sonra sanzımandan veya defransıyelde bı sıkıntı yasarsam neyapabılırım servıs bısey dıemı burda dun bugun araca bı karar verılemedı napılcaına daır bende arac talep ettım ıslerım aksıyor dıerek onuda vermıolar su an aracın pert cıkma durumu olabılırmıs dıerekten servıste aracı tamır etmek ıstıyo anladım kadarıyla yoksa para kazanamıcak sanayıdekı 2binlık ıse 6,500+ kdv cıkarıyolar sızce nasıl bı durum ızlemelıyım
pert kaydı kalkmadı mı ben artık sadece hasar kaydı var diye biliyorum
GokhanRS
24-07-2012, 15:14
pert kaydı kalkmadı mı ben artık sadece hasar kaydı var diye biliyorum
sadece pert yazmıyor o kadar. hasarın büyüklüğünden gene pert olup olmadığını anlayabiliyorsun. aynı şeyin şeyi derler ya öyle bişi oldu bu da :D
Low-Rider
24-07-2012, 15:16
Nokta ve virgül kullansanız keşke , okurken anlasak ne yazdığını.
bızcede yok zatende 6,500+kdv masraf da yok ama yetkılı servıs alıyor 7500+kdv olsa arac perte cıkarmıs sıgortacımınz dedı benım tek sıkıntım arac yapıldı 10gun sonra sanzımandan yada alt takımdan bı sıkıntı yasarsam napabılırım kı daha yapmaya karar vermemıs eksper yarın raporunu vercekmıs
Burak E.
24-07-2012, 15:24
pert ettirebiliyorsanız ettirin kafanı rahat olsun servis garanti vermez öyle şeylerde herşeyi sıfırıyle degiştirir yinede garanti vermez
Emrecan-R
24-07-2012, 15:31
bencede perte çıkartın aracınızı,geçmiş olsun.
pert ettirebiliyorsanız ettirin kafanı rahat olsun servis garanti vermez öyle şeylerde herşeyi sıfırıyle degiştirir yinede garanti vermez
sıfırıyla değiştirdiği herşeyde 2 yıl garanti zorunluluğu ?
Nokta ve virgül kullansanız keşke , okurken anlasak ne yazdığını.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485543_423956450971949_333683323_n.jpg
volume81
24-07-2012, 15:37
imkanınız varsa pert'e çıkartın yarın birgün ne çıkacağı belli olmaz mazallah bugün 3-5 fark ile sıfır araç alabilirsiniz yarın öbürgün şanzuman bi sıkıntı çıkartır o parayı ona öder satarkende hasar kaydında büyük bir meblağ öne çıkar :)
referance
24-07-2012, 15:42
Aracı perte çıkarıyorum deseniz yaklaşık 1.1,5 ay sürer bu süreçde size kasko araç vermez,aracı yaptırıyorum dersenizde,yapılan parçaların parça garantisi yok ben öyle biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın ...
Elinizde yedek aracınız varsa,perte çıkarın kafanız rahat olsun .
Servis yaptığı işe garanti verdiğinden biraz sizin dişinize kalmış bir iş. Bizim şirket araçlarından biri (Connect) benzin istasyonu dizel yerine 95 oktan koyunca motor vs cortladı tabi. İstasyon sigorta yetkili serviste tüm masrafı karşıladı.
1 ay sonra arabayı stop edince ilk marşta çalışmamazık yapmaya başladı. Sorun pompada idi. Daha önce hiç değişmeyen pompa ücretsiz değişti. Gerçi servise kalsa parasını alacaktıda... havasını aldı:D
Berent.t
24-07-2012, 16:06
Geçmiş olsun.
saolun . raporu beklıyorz bızım dememızle pert cıkarmıyolar bızım ıcın farketmezde .aracı saglam olarak yapıp ,sanzımanın alttakımın garantısını versınler yeter.
Berent.t
24-07-2012, 16:38
Perte çıkacağını size hangi yetkili servis söyledi?
pert cıkcak demedı servıs aracı yapmak ıstıyor ama sanzımana degısım vermıyolar. verıldı taktırde aracın masrafı dırek 10-11 bın olcagı ıcın direk pert . pekı tamır yapıldı 3 gun sonra sorun cıkarsa naparım işte ?
Berent.t
24-07-2012, 16:47
Çetaşta servis danışmanlığı yaptım ben, yardımcı olabilirim ido.
vallah sevınırım ya ne yapcaklarsa yapsınlar, karar veremıyolar yok aracı kaldırcaz dıolar, bos lıft yok dıolar ,sacma sapan seyler yok eksper 2ncı kez gelcek dıolar zaman kaybı
ozgurluk
24-07-2012, 17:27
Kardeşim, eksper ne derse o olur. 22 bın liralık araçta 6500 7000 gıbı rakamlara pert mert olmaz. Parçalar sıfırıyla değişecektir. Ama dediğin gibi garantisi falan olucağını sanmıyorum.
Gecmış olsun