Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane 2 Bilgi
Geçen günlerde internetten bulduğum hafif hasarlı megane 2 yi almaya karar verdik. Araç bartında. Fiyatta anlaştık cuma gecesi istanbuldan bartına gidicez.Araba hakkında şüphemiz yok servisten vs baktık arabaya ama, dünyanın binbir türlü hali var dolandırma vs olayları çok oluyor bu ara, bu konuda yardımcı olcak kişi vardır diye düşündüm forumda.
Aracın plakası : 42 CDY 66
Araç : 2008 megane 2 expression
Aracın kime ait olduğunu vs bulmamızda yardımcı olcak kişiler varmı ? Her ihtimale karşı cebimizde yüklü miktar parayla gidicek olmamızdan biraz ürküyor insan sonuçta şehir dışı. Bartında oturan arkadaşlar varmı acaba yarın yada perşembe günü araca gidip bakabilcek ? Şimdiden teşekkürler..
Bartında olan yokmu koca forumda :)
63owen63
25-07-2012, 02:10
yüklü parayla gitme,banka da dursun paran. Git gör
expertize sok,tramer vs sorgulat.
konyada c harfine yenı gectı plakalar bıraz kurcala derım ne ısı varmıs yenı plakalı bı arabanın bartında :(
kaskodan dolandırma araba olmasın ıyı arastır
zaten babam reno yetkili servisinde çalışıyor, plakadan serviste herşey sorgulandı, plakadan da mesaj attık ama insan yine de kuşkulanıyor.hafta sonu gidiceğimiz içinde bankadan parayı çekemiceğimiz için malesef parayla gitmek zorundayız.
Bu plakayla araç 1 yıl önce yetkili servise girmiş, plaka yeni değil yani.
Tuncer M.
25-07-2012, 03:00
Aracı kanlı canlı güvendiğiniz biri gördü mü? Öyle bir araç olmayabilir, onun üzerine konuşmuş ve pazarlık yapmışl olabilirsiniz. Ya da bahsedilen hasardan fazla olabilir masraf. Ayrıca haftasonu gideceğiz bankadan parayı çekemeyiz demişsin de, satışı nasıl alacaksınız?
Noterler hafta sonu kapalı olduğundan mecburen pazartesiyi bekleyeceksiniz, o yüzden bankada durmalı para bence de, ne olur ne olmaz insan rahat uyuyamaz bir kere.
Satışı adam bize vekalet vericek biz istanbulda verdiği vekalet ile satışı yapıcaz. yarın vekaleti hazırlıyor satıcı. hasarı zaten çok büyük değil kapı ve marşpiyer hasarlı. bu arada adamın tc kiimlik numarasını da biliyoruz ad soyad doğrulaması nasıl yapabiliriz.
aman diyim üstünüzde okadar parayla gitmeyin ne olur ne olmaz sonra mazallah ALLAH korusun tekrardan konu açarsın dolandırıldım yardım edin diye :( sonuçta tanımadıgınız etmediginiz kişilerin yanına gidiyorsunuz+bilmediginiz bir şehir hırlısı var hırsıza var siz işinizi saglama alın hafta içi bi gün gidin önce araca bakın sahibi düzgün bir kişiye benziyorsa anlaşırsınız sonra gider bankadan çeker verirsiniz parayı..
çok haklısınız bende öyle düşünüyorum amaa.. peder bey :) kendi işimiz olmadığından izin alma sıkıntısı oluyor, bende dolandırılma durumuna karşı araç sahibini vs araştırmak istiyorum.Ben düşünüyorum ama babam gayet relax :D bartından biri canlı olarak aracı görse içimiz rahatlıcak..
freelife
25-07-2012, 17:17
vekalet olayıda sakat olabilir , fazla güvenmeyin o vekalet olaylarına ..
devil_berk22
25-07-2012, 21:22
haftasonu araba almayıda yeni duydum ya vekalette problem varsa veya arac çalıntı vs tarzı birşeyse Allah muhafaza az paralar değil yani p.tesi günü gider renault bayinde expertiz yapar kendinizde kontrol ederek alırsınz en sağlıklısı o şekilde olur diğer yollar hep sakat yoldur
devil : Konuyu okumadınız galiba babam zaten renault yetkili servisinde usta başı. expertiz e gerek yok sistemden herşeyine bakıldı aracın.Gidince kendimizde inceliycez.Kendi işimiz olmadığından ve iş yoğunluğundan hafta içi izin alamıyoruz.