Orijinalini görmek için tıklayınız : REG 106 vs BK Typer
-HAKTAN-
25-07-2012, 02:15
deneme konuma tek yanıt veren :icon_tup: selcuk kardeşimle yaptığımız deneme videolarımız :) gecenin sonunda REG yine baskı kırdı ekerayla denerken geçmiş olsun kardeşim :( denemeler tamamen eğlencesinedir yorumlara dikkat lütfen:icon_tup:
bi kaç kere 2 ye tek bi kaç kerede teke tek bastık denemeler 2de 60ta yapıldı
Teke Tek
http://www.youtube.com/watch?v=SLU4qhLU2ps&feature=youtu.be
BK 2 kişi Reg 1 kişi
http://www.youtube.com/watch?v=DeYZR7LFaIM&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=WJXB0TeKDRk&feature=youtu.be
Dışardan çekim teke tek
http://www.youtube.com/watch?v=6d57Nzw4wYE&feature=youtu.be
2 ye tek benim yanımda mami abi var
BK Typer vs REG 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bk-typer-vs-reg-106_2391342.htm)
BK Typer vs REG 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bk-typer-vs-reg-106_2391346.htm)
teke tek 5 kaçıyo benim :D
BK Typer vs REG 106 teke tek - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bk-typer-vs-reg-106-teke-tek_2391343.htm)
buda bonus mamimakinen :D burda REG diğer tarafta
BK typer vs REG 106 bonus - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bk-typer-vs-reg-106-bonus_2391344.htm)
Helalolsun selcuga adam her denemeye kosturuyor reg i! Allahin izniyle bide debraj sikintisini da cozsek ozaman tam super olacak:)
mami_makinen
25-07-2012, 02:24
İki aracada masallah .. Bk harbiden iyi yuruyo Hakanda hakkini veriyo .
Selcuk_RoL
25-07-2012, 02:26
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/e6cdfff8.mp4
Buda benden gelsin hakan abim sagolsun 60 da da bastik 70 de bizi kirmadi eglendik 2 ye 2 daha cok tutunuyorum ama bi yere kadar sonra kopuyo bk gercekten massallah hizli kazasiz belasiz
-HAKTAN-
25-07-2012, 02:29
İki aracada masallah .. Bk harbiden iyi yuruyo Hakanda hakkini veriyo .
Eyvallah abicim saolasin ama Reg'de kendi sinifinda kendini ispatlamis cok ii yuruyen bi 106 tabi jokeyimiz selcuguda ayri tebrik ediyorum ama artik su baski sorunu cozulse cok ii olucak adam her ay baski ala ala bi hal oldu:D
mami_makinen
25-07-2012, 02:30
Eyvallah abicim saolasin ama Reg'de kendi sinifinda kendini ispatlamis cok ii yuruyen bi 106 tabi jokeyimiz selcuguda ayri tebrik ediyorum ama artik su baski sorunu cozulse cok ii olucak adam her ay baski ala ala bi hal oldu:D
Hee abi biz finalde baski kirmassak o rollingi saymiyoruz :)
34tb9544
25-07-2012, 02:31
masllah valla ıyı tutunmus reg bırde su baskıyı cozebıldımı selcuk tadından yınmez her deneme 300 tl :D lık oluyodur
-HAKTAN-
25-07-2012, 02:32
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/e6cdfff8.mp4
Buda benden gelsin hakan abim sagolsun 60 da da bastik 70 de bizi kirmadi eglendik 2 ye 2 daha cok tutunuyorum ama bi yere kadar sonra kopuyo bk gercekten massallah hizli kazasiz belasiz
Saol kardesim ne demek stresimizi attik makaramizi yaptik aramizda 60'in 70'in lafi bile olmaz :icon_tup:
Selcuk_RoL
25-07-2012, 02:35
Helalolsun selcuga adam her denemeye kosturuyor reg i! Allahin izniyle bide debraj sikintisini da cozsek ozaman tam super olacak:)
abim kardeşin koşar:D
masllah valla ıyı tutunmus reg bırde su baskıyı cozebıldımı selcuk tadından yınmez her deneme 300 tl :D lık oluyodur
kanka valla bence büyük başarı BK type r gibi bir type r la bu şekilde tutunmak ama yinede karar milletin ben çok memnunum bu kadarını beklemiyordum bile hakan abi fena bütünleşmiş bk ile :icon_tup:maşşallah
-HAKTAN-
25-07-2012, 02:44
kanka valla bence büyük başarı BK type r gibi bir type r bu şekilde tutunmak ama yinede karar miletin ben çok memnunum bu kadarını beklemiyordum bile hakan abi fena bütünleşmiş bk ile :icon_tup:maşşallah
Reg cok iiyi gidio kanka maasallah
maşallah araclara iki aracda övgüyü hak ediyor
by_hayali
25-07-2012, 02:55
maşallah her iki araçta sınıfında çok iyi giden arabalar sahipleride 10 numara olunca denemelerde 10 numara oluyo Allah tekerinize taş değidirmesin :)
Selcuk_RoL
25-07-2012, 03:01
ezan okundu su içildi hadi hayırlı geceler herkeze
İki aracada masallah,kazasız belasızz
B.Aktepe
25-07-2012, 07:53
maşallah maşallah:)
chiefkadir
25-07-2012, 08:24
İkisinede maşallah, zevkli denemeler olmuş kameranın durduğu yerde iyi:)
Reg belli bi hıza kadar vermemiş :D
Masallah Reg'e.. Uzerinde jokey var :)
serqan23
25-07-2012, 08:35
maşallah iki aracta hakkını vermiş...
life is life
25-07-2012, 08:42
maşallah iki aracada , reg e kocaman bir maşallah daha güzel gidiyor..
Hey maşallah be REG in sevinç gösterisi de baskı kırmak baktı iyi yürüdü gece kırıyo anında:D kaza bela olmasında gerisi teferruat
Selcuk_RoL
25-07-2012, 09:03
İki aracada masallah,kazasız belasızz
maşallah maşallah:)
İkisinede maşallah, zevkli denemeler olmuş kameranın durduğu yerde iyi:)
Reg belli bi hıza kadar vermemiş :D
Masallah Reg'e.. Uzerinde jokey var :)
maşallah iki aracta hakkını vermiş...
maşallah iki aracada , reg e kocaman bir maşallah daha güzel gidiyor..
maşallah iki aracada
Hey maşallah be REG in sevinç gösterisi de baskı kırmak baktı iyi yürüdü gece kırıyo anında:D kaza bela olmasında gerisi teferruat
Abilerim kardeslerim tesekkur ederim:D
Masallah iki aracada güzel ve en önemlisi dostca denemeler olmuş:icon_tup:
2 aracada mşllh.
bk type-r'ın dyno su belli yürürüde gayet tatminkar
keza buna nazaran bir 106 bu kadar bile tutunması çok çok iyi..
maşallah reg çok iyi tutunmuş bk typer'a valla bk'da fena yürüyen bir makina egzantrik piston olsa king kesin benim gözümde.
maşallah araçlara güzel deneme olmuş hakan abi araban güzel gidiyor..zaten bizim reg belli nasıl gittiği ...selçuğa çağrı yapın o anlar roll oldugunu hemen ***** bölgelerde olabilir :)
ERDINC-VTI07
25-07-2012, 09:12
Hee abi biz finalde baski kirmassak o rollingi saymiyoruz :)
usta bence sizin bu baskı sorununuz aracın aşırı gücü ile alakalı değil.. aynı sorun senın eskı araban ty saxo yanı bizim hv saxo da vardı. takıyosun sıfır baskı balatayı 2 gün sonra son devirlerde vites atınca küt patlatıyordu bu şekılde 4 tane baskı balata değiştiridik..
sebebi şu siz eğer volanı tornaDA alıp hafifletiysenız abi bir süre sonra balans yapıyor.. ben volantı değiştiridim orjınal hafif volan taktıktan sonra bu sorunum düzeldi bilginiz olsunn...
masallah masallah hakan typer baya hızlıymıs be :) benım pitbull selcugumda kıtlenmıs bırakmamıs ama biyere kadar.
ıkı aracada masallah beyler kazasız belasız ınsallah.
ya selcuk neden kaynaklanıyor abı bu baskı sorunumuz düğün arifesı warımızı yogumuzu bastık baskıya debrıyaja a.g :D :D
bu arada YGZ ile denmesı çok keyıflı olur typerın denemesı :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
25-07-2012, 09:18
araçlara maşallah güzel denemeler olmuş:D
usta bence sizin bu baskı sorununuz aracın aşırı gücü ile alakalı değil.. aynı sorun senın eskı araban ty saxo yanı bizim hv saxo da vardı. takıyosun sıfır baskı balatayı 2 gün sonra son devirlerde vites atınca küt patlatıyordu bu şekılde 4 tane baskı balata değiştiridik..
sebebi şu siz eğer volanı tornaDA alıp hafifletiysenız abi bir süre sonra balans yapıyor.. ben volantı değiştiridim orjınal hafif volan taktıktan sonra bu sorunum düzeldi bilginiz olsunn...
bi orjınal bi hafif sıfır volan aldım 2 haftada 3 kere baskı kırdım, aracı hareket ettıresım gelmıyor artık yerınden.
uRuç_106
25-07-2012, 09:29
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş :) Reg baya iyi tutunmuş...
bu arada geçmiş olsun selçuk bu baskı işinin çözülmesi lazım,insanın rolling yapası gelmez yaa :(
ERDINC-VTI07
25-07-2012, 09:31
bi orjınal bi hafif sıfır volan aldım 2 haftada 3 kere baskı kırdım, aracı hareket ettıresım gelmıyor artık yerınden.
valla durduk yere kırmıyor muhakkak bır noktada balans oluyor zayıf yerden direk patlatıyor.
saol sun baştaş performans erkan ustamın elinde eskı yarışlarından kalan hafif volanı takınca bu sorun giderildi bende darısı BAŞINIZA DİYEYİM... :icon_tup:
bu arada geçmiş olsun selçuk bu baskı işinin çözülmesi lazım,insanın rolling yapası gelmez yaa :(
sen basıkıdan debrıyajdan yana sanslısın len uruc :) hacı babamı okudu ufledı ne yaptıysa bızımkınede yapıversın :)
maşallah araçlara reg 106 hızlı çok gerçekten maşallah :)
ayrıca geçmiş olsun
Selcuk_RoL
25-07-2012, 09:40
biz hiç hafif volan takmadık hep orj volan bnm 10 oldu bu kırılma:)
Selcuk_RoL
25-07-2012, 09:46
maşallah reg çok iyi tutunmuş bk typer'a valla bk'da fena yürüyen bir makina egzantrik piston olsa king kesin benim gözümde.
eyv kanka sanırım zaten BK bu söküklük ve gidişle king gibi görnüyo dbs ile videoları var zaten hatta şuan extra olarak hafif jantları fln araba hızlı:icon_tup:
ERDINC-VTI07
25-07-2012, 09:47
pekı 10 seferdır yıne aynı volanımı kullanıyosun bıladerım.. Eger değiştirmediysen bır volan değiştir bakalım inşallah düzeltirsin sorunu...
Selcuk_RoL
25-07-2012, 09:56
pekı 10 seferdır yıne aynı volanımı kullanıyosun bıladerım.. Eger değiştirmediysen bır volan değiştir bakalım inşallah düzeltirsin sorunu...
volanda değişiyo:( ya herhalde bu kadar sıkıp devir dönmeye dayanamıyo o gece toplamda 4 kere mami abiyle sonra bk type r la 6 7 kere eray başkanla 6 kere fln üstüste olunca sonu bu
Selcuk_RoL
25-07-2012, 09:59
Masallah iki aracada güzel ve en önemlisi dostca denemeler olmuş:icon_tup:
aynen eyv
her 2 aracada maşallah..
eyv apo abi
:icon_tup:
maşallah araçlara güzel deneme olmuş hakan abi araban güzel gidiyor..zaten bizim reg belli nasıl gittiği ...selçuğa çağrı yapın o anlar roll oldugunu hemen ***** bölgelerde olabilir :)
sabahlar olmasın yeni sloganımız:D
masallah masallah hakan typer baya hızlıymıs be :) benım pitbull selcugumda kıtlenmıs bırakmamıs ama biyere kadar.
ıkı aracada masallah beyler kazasız belasız ınsallah.
ya selcuk neden kaynaklanıyor abı bu baskı sorunumuz düğün arifesı warımızı yogumuzu bastık baskıya debrıyaja a.g :D :D
bu arada YGZ ile denmesı çok keyıflı olur typerın denemesı :)
kanka evlenip balayına gidiceğime 106 aldım sen gerisini biliyosun:D:icon_tup:
araçlara maşallah güzel denemeler olmuş:D
sağol ibocan korkuttu sanırım:D
kanka ahm olmasa evede gidemiycektik:)
maşallah araçlara reg 106 hızlı çok gerçekten maşallah :)
ayrıca geçmiş olsun
sağol kardeşim
Masallah REG gercekten deli hizli. Bu BK ile iyi ki de denemisim yoksa tuzluk olurmusuz :D
ChtArdARSL
25-07-2012, 10:06
Masallah Selcuk ve Hakan abıye..
Selcuk abı gecmıs olsun.. Mamı abı ıle ne oldu farklar?
Selcuk_RoL
25-07-2012, 10:15
youtube linkleri hakan abi ana sayfaya kopyala isterseen;
reg 106 bk type r - YouTube (http://youtu.be/SLU4qhLU2ps)
reg 106 bk type r - YouTube (http://youtu.be/DeYZR7LFaIM)
reg 106 bk type r - YouTube (http://youtu.be/WJXB0TeKDRk)
reg 106 bk typer - YouTube (http://youtu.be/6d57Nzw4wYE)
Selcuk_RoL
25-07-2012, 10:31
Masallah REG gercekten deli hizli. Bu BK ile iyi ki de denemisim yoksa tuzluk olurmusuz :D
abi bk hızlı valla bnm zaten geçmek gibi bir amacım söz konusu değilsi kesinlikle ne kadar tutunuyoruz görelim dedik:)
Patisever
25-07-2012, 10:36
bu bk harika hakan kardeş gözlerim kapanmadan bunu egzantirikli pistonlu görsen bari :) youtubeden ilk izleyen oldum :))
Metin Bilen
25-07-2012, 10:40
maşallah REG e çok ii yurumus.. bu arada mamı abıyle denemede ne oldu REG.?
-HAKTAN-
25-07-2012, 10:45
youtube linkleri hakan abi ana sayfaya kopyala isterseen;
reg 106 bk type r - YouTube (http://youtu.be/SLU4qhLU2ps)
reg 106 bk type r - YouTube (http://youtu.be/DeYZR7LFaIM)
reg 106 bk type r - YouTube (http://youtu.be/WJXB0TeKDRk)
reg 106 bk typer - YouTube (http://youtu.be/6d57Nzw4wYE)
Konu başına ekledim kanka sağol :D
bu bk harika hakan kardeş gözlerim kapanmadan bunu egzantirikli pistonlu görsen bari :) youtubeden ilk izleyen oldum :))
Valla bu haliyle bile denemeye araba bulamıyorum kimse gelmiyor:D
Üst setup yaparsam anca kendi kendime gazlarım heralde
Sağolasın teşekkür ederim.
maşallah iki aracada :D 5'i kaçırma hastalık mı kanka sizde :D öbür vatandaşta hep kaçırırdı haahhaaha :D
Bayrampaşalı
25-07-2012, 10:49
masallah ıkı aracada :)
-HAKTAN-
25-07-2012, 10:52
maşallah iki aracada :D 5'i kaçırma hastalık mı kanka sizde :D öbür vatandaşta hep kaçırırdı haahhaaha :D
Ahahauuah valla kanka araba aşşa yukarı 4-5 aydır bende ilk defa vites kaçırdım dalgınlığıma geldi heralde :D
Selcuk_RoL
25-07-2012, 10:57
masallah ıkı aracada :)
Maşallah araclara..
eyv kankalar:icon_tup:
Selcuk_RoL
25-07-2012, 11:09
eyv kanka mami abiyle abi kardeş gidiyoruz abiler daima önde:icon_tup:
maşallah her iki aracada...
maşallah iki araca da..selçuk kır şu arabayı ! anladın sen :D
Selcuk_RoL
25-07-2012, 11:21
maşallah iki araca da..selçuk kır şu arabayı ! anladın sen :D
eyv abi:D:icon_tup::icon_tup: anladım ben
Selcuk_RoL
25-07-2012, 11:35
Maşallah 2 aracada.
eyv kanka gel bu taraflarada şu yeni canavarı görelim ya
Patisever
25-07-2012, 11:39
Konu başına ekledim kanka sağol :D
Valla bu haliyle bile denemeye araba bulamıyorum kimse gelmiyor:D
Üst setup yaparsam anca kendi kendime gazlarım heralde
Sağolasın teşekkür ederim.
senin rakibin belli :)
Patisever
25-07-2012, 11:41
bunu bende soracaktım aslında ama + bk ile denedilermi diyecektim :rolleyes:
Emre İlbi
25-07-2012, 11:57
Maşallah ikisinede,
yeni kral BK mı olacak Hakan abi :D
2 aracada maşallah.
REG'in bu kadar tutunacağını zannetmiyordum.Gördüğüm kadarıyla 150-160 a kadar yanındasın tebrik ederim.:icon_tup:
Ayda bir baskı değiştiriyosun herhalde:D
tebrikler güzel birgece olmuş.
yeğenlere feshane sözü vermese idim yemin ederim gelicektim:(
kısmet birdahakine tekrar deneyen herkezi tebrik ederim.
Metin Bilen
25-07-2012, 12:13
benıde tebrik etsene.:)
benıde tebrik etsene.:)
neden lan, ne yaptın ki:)
Metin Bilen
25-07-2012, 12:16
neden lan, ne yaptın ki:)
hiiçç hosuma gıttı :)
-HAKTAN-
25-07-2012, 12:17
Sagolasin yasin tesekkurler mami abide feshane olayindan bahsetmisti denemek istersen istedigin zaman haber ver deneyelim :icon_tup:
maşallah BK type r a :)
reg 106 da maşallah diyelim..
Sagolasin yasin tesekkurler mami abide feshane olayindan bahsetmisti denemek istersen istedigin zaman haber ver deneyelim :icon_tup:
sırf denemek için değil gene aynı kadro muhabbet sohbet makara ve birbirimizi daha yakından tanımak adına çıkalım. kınalı istersen kınalıya da cıkarız:)
-HAKTAN-
25-07-2012, 12:32
maşallah BK type r a :)
reg 106 da maşallah diyelim..
Saolasin ramo :D
sırf denemek için değil gene aynı kadro muhabbet sohbet makara ve birbirimizi daha yakından tanımak adına çıkalım. kınalı istersen kınalıya da cıkarız:)
Tabikide olur yasin bulusur makaramizi sohbetimizi ederiz ustunede tatli niyetine kinali yapariz baya keyifli olur.
Saolasin ramo :D
Tabikide olur yasin bulusur makaramizi sohbetimizi ederiz ustunede tatli niyetine kinali yapariz baya keyifli olur.
tabiki yapalım müsait olduğumuz ilk an haberleşiriz. tatlı niyetine tatlı da yeriz biyerde:)
Metin Bilen
25-07-2012, 12:41
çok güzel bi tayfa bu tarafa geleydiniz.. tatlıyı burda yerdik..
Metin Bilen
25-07-2012, 12:42
aslında bi gece yapalım.. sadace typr lar olsun.. ne kadar typr varsa toplanalım hem tanısırz hem tatlı yerizz..
köprü möprü sıkıntı yaa:):):)
burdan eve gecmek daha kolay oluyo metin yoksa biliyosun herzaman oranın yolu benim için ideal ve severim yani
-HAKTAN-
25-07-2012, 12:46
metin bi kerede sen buyur hep ayağına bekliyosun anlamadık biz bu işi . niyeti olan geliyor görüyosunki ayrıca yasin felan hepsi bizim yakada durduk yere oraya gelmenin mantığı zaten yok bu kalabalık trafikte bu taraf oldukça rahat
maşalah beyler allah tekerinize zaval vermesin:icon_tup:
Metin Bilen
25-07-2012, 12:52
metin bi kerede sen buyur hep ayağına bekliyosun anlamadık biz bu işi . niyeti olan geliyor görüyosunki ayrıca yasin felan hepsi bizim yakada durduk yere oraya gelmenin mantığı zaten yok bu kalabalık trafikte bu taraf oldukça rahat
dün aksam gelıcektım gercekten.. ama hem yolu bılmıyorm bı kac araba olsaydık gelıcektım gercekten..
ama madem gelıcegım zaman denıyecek bı araba deıl bır kac araba olsun.. dedıgım gıbı ne kadar typr varsa gelsın hem tanısırz hemde gazlarız falan fılan işte..
-HAKTAN-
25-07-2012, 12:52
maşalah beyler allah tekerinize zaval vermesin:icon_tup:
eywallah abim eksik olma, eline sağlık ;)
-HAKTAN-
25-07-2012, 12:54
köprü möprü sıkıntı yaa:):):)
burdan eve gecmek daha kolay oluyo metin yoksa biliyosun herzaman oranın yolu benim için ideal ve severim yani
yarın akşam felan olabilir sıcaklardan bunaldık zaten iyi geldi dün gece stres attık :)
dükkan seni selcuk bi 10 kere daha kır sıkıntı yok:icon_tup:
böyle bir ustam olsun, varsın arabam yürümesin.. :) :icon_tup:
eywallah abim eksik olma, eline sağlık ;)
saol hakan sizinde emeginize saglık sıkı yuruyo aracınız:icon_tup:topkapı savaş ustanın eline saglık::D
yarın akşam felan olabilir sıcaklardan bunaldık zaten iyi geldi dün gece stres attık :)
aynen yarın gece şuan bi planım yok.
Metin Bilen
25-07-2012, 13:05
aynen yarın gece şuan bi planım yok.
bu aksamda benım ıcın uygun ama ayarlıyabılırsenız bu aksam cıkalım sızede uyarsa zaten mamı abımı gormeye gelıcem oraya yarın aksam ıcın zor olur..?? ne dersınz.?
dıer typr lı arkadaslarada haber verelım veya yenı bı konu acalım.?
Selcuk_RoL
25-07-2012, 13:09
B insan daha ister ya:D allah herkeze senin gibi bir abi crm gibi bir garaj nasip etsin eyv abim sagolasin
Selcuk_RoL
25-07-2012, 13:12
2 aracada maşallah.
REG'in bu kadar tutunacağını zannetmiyordum.Gördüğüm kadarıyla 150-160 a kadar yanındasın tebrik ederim.:icon_tup:
Ayda bir baskı değiştiriyosun herhalde:D
Hakan abi soyler soyler 4. Sonu kac gordugunu o sirada ben geride kaliyorum zaten
Bazen haftada bazen ayda 1 :D
Selcuk_RoL
25-07-2012, 13:15
bu aksamda benım ıcın uygun ama ayarlıyabılırsenız bu aksam cıkalım sızede uyarsa zaten mamı abımı gormeye gelıcem oraya yarın aksam ıcın zor olur..?? ne dersınz.?
Bana her aksam uyar geriden izleriz:icon_tup:
Metin Bilen
25-07-2012, 13:16
sen adamsın zaten..;)
vallaha metinim ruh gibiyim bu gün kafayı vurup erkenden yatmak istiyorum, uykusuzluk fena vurdu beni. yarın akşam idealdir:)
selçuk bi deneyemedik seninle de be:)
baskı kırmışın gene gecmiş olsun ne zaman yaptırırsın:)
Metin Bilen
25-07-2012, 13:21
vallaha metinim ruh gibiyim bu gün kafayı vurup erkenden yatmak istiyorum, uykusuzluk fena vurdu beni. yarın akşam idealdir:)
al işte.. sen uykusuzluga alıskınsın..:) bu aksam cıkalım yarında ben gelemem gel işte cıkalım bak ben gelıyorm sımdıde sen basladın..hanı evnın dıbıydı..
Metin Bilen
25-07-2012, 13:24
yenı konu acıyorm bu konuya tecavuz etmıyelım..
emirarslan34
25-07-2012, 13:29
her iki aracada maşallah cok iyiler. kazasız belası
-HAKTAN-
25-07-2012, 13:30
yarın akşam için haberleşiriz ozaman kafa rahat sakin sakin deneriz bizim tarafta:icon_tup:
Selcuk_RoL
25-07-2012, 13:32
sen adamsın zaten..;)
eyv kanka sağol o senin güzelliğin:icon_tup:
selçuk bi deneyemedik seninle de be:)
baskı kırmışın gene gecmiş olsun ne zaman yaptırırsın:)
valla yasin c.tesi ye çıkar inş UE ile bi randevumuz var işin olmassa sende gelirsin önce cam car olursun sonra kim geçerse onunla denersin:icon_tup:
Maşallahı var BK nın REG de çok iyi tutunmuş ...
Havadaki nem gitsin bi akşam ölçelim süre ;)
-HAKTAN-
25-07-2012, 13:38
Maşallahı var BK nın REG de çok iyi tutunmuş ...
Havadaki nem gitsin bi akşam ölçelim süre ;)
yıldacım murat abiyle görüştük özelden :) haftaya bi soğuk hava dalgası gelecekmiş ozaman seninle haberleşicez ;)
Selcuk_RoL
25-07-2012, 13:40
yıldacım murat abiyle görüştük özelden :) haftaya bi soğuk hava dalgası gelecekmiş ozaman seninle haberleşicez ;)
10.xx çıkarmı abi?
Metin Bilen
25-07-2012, 13:41
Hani yeni konu?
yenı konu acıldıııııı
-HAKTAN-
25-07-2012, 13:43
10.xx çıkarmı abi?
gönül çıksın isterde bilal 10.3 çıkardığına göre bizimki zor :D 11.xxx olur bizimki :D
Selcuk_RoL
25-07-2012, 13:44
gönül çıksın isterde bilal 10.3 çıkardığına göre bizimki zor :D 11.xxx olur bizimki :D
aynen abi yanlış kalmış aklımda 11 li diycektim neyse cnm inş 10 lu çıksın
-HAKTAN-
25-07-2012, 13:46
aynen abi yanlış kalmış aklımda 11 li diycektim neyse cnm inş 10 lu çıksın
gönül 11.000 ister gönül muhabbet isterr laylaylayy :D
maşallah araçlara çok güzel denemeler olmuş
eyv kanka sağol o senin güzelliğin:icon_tup:
valla yasin c.tesi ye çıkar inş UE ile bi randevumuz var işin olmassa sende gelirsin önce cam car olursun sonra kim geçerse onunla denersin:icon_tup:
iyi olur cam car olarak gelicem kesinlikle.
Selcuk_RoL
25-07-2012, 14:01
iyi olur cam car olarak gelicem kesinlikle.
tamam kanka:icon_tup:
Metin Bilen
25-07-2012, 14:05
yarın akşam için haberleşiriz ozaman kafa rahat sakin sakin deneriz bizim tarafta:icon_tup:
bu aksam ıcın konu actım oraya yazalım hakan.. bu konu hiç olmasın..
Selcuk_RoL
25-07-2012, 16:15
Masallah 2aracada
eyv:icon_tup:
emirarslan34
25-07-2012, 16:55
maşallah araclara. reg e ayrıca maşallah katil pitbull
Selcuk_RoL
25-07-2012, 17:26
maşallah araclara. reg e ayrıca maşallah katil pitbull
Katil bu lafi tuttum eyv:icon_tup:
-HAKTAN-
25-07-2012, 21:32
Maşallah ikisinede,
yeni kral BK mı olacak Hakan abi :D
Krallık için biraz daha uğraşmamiz lazim BK'yla ama suanda gayet tatminkar bi setupa sahibim buda isimizi goruyor sanayiden biraz uzak kalmakta fayda var:D
UmutRıza
25-07-2012, 21:54
iki aracada maaşallah
pegeout 106
25-07-2012, 21:56
Araçlara Maşallah Güzel Denemeler Olmuş Kazasız ßelasız..
Katil bu lafi tuttum eyv:icon_tup:
katil olur şarjör olur :)
Selcuk_RoL
25-07-2012, 22:02
Aaa bak oda olur kardesim:icon_tup:
Aaa bak oda olur kardesim:icon_tup:
aloş olmasında hahahhahahahhaa
emirarslan34
25-07-2012, 22:12
ben reg 106 ya baktıgım zaman dövüş ringinden çıkmış heryeri yara bere olan katil pitbullar geliyor aklıma. amerikan filmlerindeki hapsanelerden fırlamış mıke tyson geliyor aklıma reg tam bir piskopat. benim gözümde. o ayrı bir 106...
Emre İlbi
25-07-2012, 22:12
Krallık için biraz daha uğraşmamiz lazim BK'yla ama suanda gayet tatminkar bi setupa sahibim buda isimizi goruyor sanayiden biraz uzak kalmakta fayda var:D
tekrar maşallah abi, Rabbim nazarlardan, kazalardan korusun,
çok güzel yürüyor, emeği geçenlerin ellerine sağlık :)
Selcuk_RoL
25-07-2012, 22:22
aloş olmasında hahahhahahahhaa
Amannn amannn:)
ben reg 106 ya baktıgım zaman dövüş ringinden çıkmış heryeri yara bere olan katil pitbullar geliyor aklıma. amerikan filmlerindeki hapsanelerden fırlamış mıke tyson geliyor aklıma reg tam bir piskopat. benim gözümde. o ayrı bir 106...
Agzidan bal damliyor kardesim sagol:D
Bayrampaşalı
25-07-2012, 22:28
selcuk abı şu arabanla bı tur attırırmısın bana :D
ama çeki demirinle foto çekılmek ıstıyorum :D
Selcuk_RoL
26-07-2012, 00:54
selcuk abı şu arabanla bı tur attırırmısın bana :D
ama çeki demirinle foto çekılmek ıstıyorum :D
bi demirimiz vardı oda gitti be :D