Orijinalini görmek için tıklayınız : nxk sıkarsa f1 sound
Patisever
25-07-2012, 12:21
GDQuhvlATfk&feature=related
RottingChrist
25-07-2012, 12:33
seni yaradana kurban. para imkan ve huzur videosu.
Bir an içinde kendimi düşündüm de..
Sonra vazgeçtim..
:D
dünyanın en güzel arabası.. paçalarımdan aktı yemin ediyorum..
Selcuk_RoL
25-07-2012, 13:34
bu nedir be kardeşim olsada bi binsek bi görsek şöyle dünya gözüyle ya
evolutions
25-07-2012, 14:11
BAŞLIGIDA HEYECANDAN YALNIS YAZMISIM :) bunlar sanırım 3.2 vtec :) türkiyede vişne çürüğü rengi war bir tane ama kımın acaba
63owen63
25-07-2012, 14:13
ilkkez forum dışında görüpte paylaşmayan yok sanırım :) Daimi konularımızdan bu video, hastasıyız :)
evolutions
25-07-2012, 14:17
NSX ayrı bir dünya
volume81
25-07-2012, 14:26
binilecek nadir honda'lardan biri diyor ve kavgayı başlatıyorum :D
nsx bile olsa, asla bir vti değil.
türkiyede vişne çürüğü rengi war bir tane ama kımın acaba
kırmızı NSX yeniköy'de bi yalının.
yeniköy'de giderken bi baktım kapıda NSX, aynen durdum, inceledim vs. bu arada sahibi geldi, 40-50 arası yaşlarda olması lazım. muhabbet ettik...
araba oldukça bakımsız, kendisi de farkında. '91 model, eski kasa. full stock. motor kapağını açtı, ayrıca arabanın içini gösterdi.
anladığım kadarıyla oraya buraya giderken, daha sıradan işler için kullanıyor (benim de kafam yatmadı ya :))
yine de tek kelimeyle muhteşem!
TR'deki diğer NSX ise Cem UZan'ın TMSF tarafından satılan arabası. O Honda değil Acura imiş.
Bu honda ile acura arasindaki fark ne ortak markalarmi?
Mekan GTA San Andreas'taki mahalle
Bu honda ile acura arasindaki fark ne ortak markalarmi?
Acura Honda'nın ABD pazarı için yarattığı markası. Lexus=Toyota gibi. Hep üst sınıf.
Acura Honda'nın ABD pazarı için yarattığı markası. Lexus=Toyota gibi. Hep üst sınıf.
Himm bilgi icin sagol ,bu yonden aklima gelmemisti:)
1 bardak soğuk su içecem ama iftara 20 dakka var daha...
hiç iyi olmadı bu
Caneration
25-07-2012, 18:39
hastasıyız dedeee :)
E.Bozoglu
25-07-2012, 19:18
Ürkütücü ses :D
Bir an içinde kendimi düşündüm de..
Sonra vazgeçtim..
:D
haha bu güzeldi :))
Hakan Girginer
25-07-2012, 19:22
Annesi çocuğa "sana istediğin arabayı alırım, ama mahalleden çıkmak yok" demiş galiba.
Gördüğüm kadarı ile saatte 20 km hız ile çok güzel gidiyor.
Mekan GTA San Andreas'taki mahalle :hahaha: Arka sokağa gidip manitayı almalıydı bide :) eneseyisk bambaşka
ama bir ferrari değil :D:D şaka bir yana ses fenalarda :D
Annesi çocuğa "sana istediğin arabayı alırım, ama mahalleden çıkmak yok" demiş galiba.
Gördüğüm kadarı ile saatte 20 km hız ile çok güzel gidiyor.
herkes senin gibi uzamıyor hakan abi ;)
ah be abi idealtepe fısıltılı ormana benzedi valla
her geçişte senin boost sesi duyuluyor belli belirsiz, böyle derinlerden
:):):)
Hakan Girginer
26-07-2012, 01:45
Sorma, daha 600 Km oldu yeni motorda, o sesleri ben de özledim.
Devir yükseltiyorum ara sıra, ama daha motorun şöyle adam gibi bir hatırını soramadım.
Bu haliyle dahi fena.. Eski halinden çok farklı.
kickbuttowski
26-07-2012, 02:11
üst sınıf değil aynı sadece marka ismi farklı
Acura'nın Jazz, Fit vs. gibi modelleri olmadığı gibi eskiden de küçük kompakt vs. duymadım. emin misin?
Hakan Girginer
26-07-2012, 02:21
Sadece isim farklı demek yanlış olur.
Toyota - Lexus ve Nissan - Infiniti örneklerinde olduğu gibi, Honda da Acura ile yeni bir kimlik yaratıp pazar payını yukarı doğru genişletti.
Honda, Civic, Accord vs modelleri ile ilerlerken, Acura Integra, TL, NSX, Vigor, Legend gibi modeller ile daha üst segmentlere el attı.
Evet, Acura, Honda'nın bir üst sınıfı. Daha konforlu araçlar, daha güçlü motorlar, daha iyi donanım sunuyor.
kickbuttowski
26-07-2012, 16:39
Sadece isim farklı demek yanlış olur.
Toyota - Lexus ve Nissan - Infiniti örneklerinde olduğu gibi, Honda da Acura ile yeni bir kimlik yaratıp pazar payını yukarı doğru genişletti.
Honda, Civic, Accord vs modelleri ile ilerlerken, Acura Integra, TL, NSX, Vigor, Legend gibi modeller ile daha üst segmentlere el attı.
Evet, Acura, Honda'nın bir üst sınıfı. Daha konforlu araçlar, daha güçlü motorlar, daha iyi donanım sunuyor.
Peki Acura integra typer la Honda intergra typer'ın ne farkı var? Yada Acura accordla Honda accordun ne farkı var?
Hakan Girginer
26-07-2012, 16:56
Honda'nın en büyük pazarı olan ABD'de "Honda Integra" yok.
Acura'nın da Accord modeli yok.
Acura, dünyanın en büyük otomotiv pazarı olan ABD için geliştirilip sunulan bir marka.
Otomotiv sanayiinde dünya ikiye ayrılır: ABD ve dünyanın geri kalan kısmı.