Orijinalini görmek için tıklayınız : Integra vs e36 3.18ti compact ?
BurakYozgat.
25-07-2012, 13:19
Arkadaşlar bi abimde e36 kasa 3.18ti compact var 97 model.
Laf arasında geçersin geçemessin diye bi konuşma oldu. Ti'lerde is motoru var 140 beygir bunu biliyorum. O lpg'li benimki benzinli. Bi deneme yapsak kim önde olur ?
İkimizin aracıda zır stock hiç bi modifiye uygulaması yok.
timucintt
25-07-2012, 13:56
Integra kafadan önde gider ama uzunda bmw gelebilir....
fsunnetci
25-07-2012, 19:30
integra sağlıklı bir motora sahip ise alır bence ama 3-4 vites sonrası bmw almaya başlar
aliburma
25-07-2012, 20:33
Fatih abiye katılıyorum, senin TEG 91 miydi? eğer öyleyse q1 şanzıman çabuk bitmiyor :)
BurakYozgat.
26-07-2012, 07:49
evet abi 91 ah o şanzuman yüzünden kalkışta jetta bile öne çıktı napcazda halletcez hiç bilmiyorum :)
evet abi 91 ah o şanzuman yüzünden kalkışta jetta bile öne çıktı napcazda halletcez hiç bilmiyorum :)
jettamı :confused: Q1 uzundur ama 1-2 olarak atik bir sanzuman 3-4 orta kıvam desek 5 uzun ötesi zaten bitmek bilmeyen bir 5. vitesi var kalkısta jettanın gecmesıde garip jettada agır araba sonucta 2.0 jetta mıydı :D
BurakYozgat.
06-08-2012, 11:48
yok 1.9 tdi bende şaşırdım :D sonrasında geçiyorum ondan yana sıkıntı yok ama işte kalkışta bişeylik var. gerçi o gün akstan yana sıkıntım vardı vuruyodu yaptırdıktan sonrada denemeye onu bulamadım tatilden gelsin arkadaş yine bi çıkıcaz bkalım :D
yok 1.9 tdi bende şaşırdım :D sonrasında geçiyorum ondan yana sıkıntı yok ama işte kalkışta bişeylik var. gerçi o gün akstan yana sıkıntım vardı vuruyodu yaptırdıktan sonrada denemeye onu bulamadım tatilden gelsin arkadaş yine bi çıkıcaz bkalım :D
haa anladdım garip ama neeyse müsait olursan bir gün bizim tegleride bi çıkaraaak :D :p
BurakYozgat.
07-08-2012, 12:33
geçen zc'yle yolda karşılaştık konuştuk bakalım bende istiyorum nası gittiğini görmeyi inşallah en kısa sürede :D
geçen zc'yle yolda karşılaştık konuştuk bakalım bende istiyorum nası gittiğini görmeyi inşallah en kısa sürede :D
hakkımızda dedikodu mu var hacı :D kadir abiyle denemiştik evet neler konustunuz :D
BurakYozgat.
07-08-2012, 12:52
ohooo 15dk sadece senden konuştuk hangi birini anlatayım :P :D c.tesi denemişsniz işte geçmiş seni :P öyle diyo :P :D
yorumsuz :D kadir abi öyle şeyler söylemez ben yine dıyorum uzun sanzumanıma ragmen yarım boy onde gıdıp 180de gaz kesıyorum neyse maksat muhabbet zaten kadir abi 10 boy atsada problem yok
BurakYozgat.
07-08-2012, 13:22
şaka yaptım zaten ya demedi öyle bişey :D dediğin gibi sıkıntılarımızı halledelimde çıkalım bizde :D
aynen sıkıntılar bir çözülsünde çıkar bi görürürz elemanları :D
tegler arasında stock olarak MML iyi yürüyor kardeşim
eyvallah kanka MML izinde artık :))
tdipower
10-08-2012, 01:25
sağlıklı teg rahat geçer
BurakYozgat.
11-08-2012, 09:39
biz zaten konuştuk derdimiz geçme geçilme değilki hem araçların durumunu görmek hemde sohbet muhabbet etmek istiyoruz :)
sağlıklı teg rahat geçer
bakalım bu hafta içi bi deneyeceğiz sonucu yazarım :)
biz zaten konuştuk derdimiz geçme geçilme değilki hem araçların durumunu görmek hemde sohbet muhabbet etmek istiyoruz :)
bakalım bu hafta içi bi deneyeceğiz sonucu yazarım :)
nee yaptınız denedınızmı aracını
BurakYozgat.
13-08-2012, 08:23
cumartesi denedik geçtim sıkıntı yok benim sibop ayarı çok salakça yapılmış kimisi çok sıkı kimisininde boşluğu çoktu. Düzgün ayar verildi ve şuan gayet sağlıklı :D