Orijinalini görmek için tıklayınız : Amatör Kaporta Göçük düzeltme
SOMEONESPECIAL
26-07-2012, 13:20
POPS A DENT......................
KAPORTA GK DZELTC APARAT - POPS A DENT - Sanalpazar.com |3091300 (http://www.sanalpazar.com/Kaporta-Gocuk-Duzeltici-Aparat-Pops-A-Dent__isp3091300)
Bu ürünü kullanan var mı ? Gerçekten işe yarıyor mu ?
redbaron
26-07-2012, 18:28
aldım ama deneme fırsatım olmadı.en yakın zamanda denemeyi düşnüyorum ben 15 tl ye almıştım içindeki silikon tabancası için bile değer:) faydalı olup olmadığını burda paylaşcam
Aynen ben de aldım ama arabayı sattım :) kullanamadan
onn_dear
26-07-2012, 20:40
Benim kaputun ucunda 1 TL buyuklugunde bir gocuk var duzeltir mi acaba
Ise yaramiyor fuzuli para israfi.
Nightfish
26-07-2012, 21:05
Abi bizim arkadaş kullanıyor, ben de denedim. Fazlasıyla işe yarıyor. 1-2 alıştırmadan sonra bayağı ustalaştı, evdeki beyaz eşyaların üzerindeki izleri bile düzeltti :)
Ciddi anlamda faydalı, ancak boyalı parça üzerinde yaparsan boyayı kaldırıyor.
Jön Türk
26-07-2012, 21:06
çok ufak göçükleri alabiliyor aşırısı için birşey beklemeyin.seyyar satıcılar 15 liraya satıyorlar sokaklarda
maskaran
26-07-2012, 23:11
kaportayı bozarsınız hiç ellemeyin
Ya mantık var.
15 liralık ürünle göçük derdini giderebilceksek, neden göçükçülere 200-300 lira belki daha fazla para verelim ki.
Açıkçası kendi arabamın yanından geçirmem bu aleti.
Yakın zamanda göçükçüye vereceğim kendi aracımı.
redbaron
27-07-2012, 00:17
bende kaportaya dokundurtma taraftarı değilim ama çamurluk nası olsa plastik, çamurluktaki bir iki ufak göçüğü gidereceğini düşünüyorum.Zaten asıl amaç slikon tabancasıydı :D 15 tl ye gayet ucuz .çok büyük bi beklentidede olmamak lazım
SOMEONESPECIAL
27-07-2012, 08:05
Dün gece youtube da filan izledim bence gayet amatör anlamda başarılı. Denemek lazım.
PDR – Smart Dent gibi profesyonel bi çalışma yapamazsınız. Ama ben kaportadaki büyük göcüğü
cam vantuzuyla elle çekerek yerine getirdiğim için yaparım gibi me geliyor... Nette okudum
püf noktaları varmış onları uygulamak lazım. Silikonu acaba bildiğimiz silikon mu ?
KK USTASI | DOLU HASARI | BOYASIZ KK GDERME (http://www.cokukustasi.com/index.htm)
Ben bu adamlarınki gibi profesyonel bir çalışma beklemiyorum tabiki
poseidon
27-07-2012, 08:13
Orjinal boylı bölgede kullandım %100 değil ama % 90 işe yaradı.
sonradan boyanmış astarlı parça üstüne başka birinin aracında denedim boyayı 1 tl büyüklüğünde kaldırdı.
Kendi aracımın çamurluğunda hafif bir göçük var boyalı bu sebeple denemeyeceğim.
SOMEONESPECIAL
27-07-2012, 08:14
orjinal boylı bölgede kullandım %100 değil ama % 90 işe yaradı.
Sonradan boyanmış astarlı parça üstüne başka birinin aracında denedim boyayı 1 tl büyüklüğünde kaldırdı.
Kendi aracımın çamurluğunda hafif bir göçük var boyalı bu sebeple denemeyeceğim.
sonradan boyandığı için silikon kaldırıyor demek...
Bu da önemli bi nokta teşekkürler.
buyuk alanlarda ise yariyor kucuk alanlarda ise yaaramiyor arkadaslar
poseidon
27-07-2012, 13:11
sonradan boyandığı için silikon kaldırıyor demek...
Bu da önemli bi nokta teşekkürler.
aynen öyle.
eğer illa ki boyanacak bir bölge ise denemekte zarar yok.
Ama hafif ve gözden kaçan bir göçük ise denemek mantıklı değil.
SOMEONESPECIAL
27-07-2012, 13:20
Peki silikon bildiğimiz çubuk silikon mu ?
Nightfish
27-07-2012, 13:27
Peki silikon bildiğimiz çubuk silikon mu ?
Evet abi. Aletin içinde o silikonu tutması için 3 tane kol var. Daha doğrusu kırıldıkça kullanman için 3 tane silikon tutacak kol çıkıyor. Fazla zorlamaya gelecek bi alet değil, büyük göçüklerde çat diye kırılıyor o plastikler.
SOMEONESPECIAL
27-07-2012, 13:48
evet abi. Aletin içinde o silikonu tutması için 3 tane kol var. Daha doğrusu kırıldıkça kullanman için 3 tane silikon tutacak kol çıkıyor. Fazla zorlamaya gelecek bi alet değil, büyük göçüklerde çat diye kırılıyor o plastikler.
eyvallah biterse pattex in silikonunu kullanalım ;)
Skyhawk34
27-07-2012, 15:08
ozellikle bagaj kapaginda cok etkili ve kapilarda kullandim brnde
Nightfish
27-07-2012, 19:44
ozellikle bagaj kapaginda cok etkili ve kapilarda kullandim brnde
Evet, özellikle bagaj ve kaputta daha doğrusu arkasından desteklenebilen bölgelerde daha etkili.
Honda pejo gibi kağıt kalınlığındaki saçlarda işe yarayabilir.
Ben denedim ve iyi bir sonuç aldim. Forumda paylaştim otomobil konumda var bakabilirsiniz. telefonla giriyorum link veremiyorum malesef.
Yurtdışında geldi bize de 4 kutu aldık. Cesaret edip deneyemedik hasarı bozmayalım diye :D
Jeandan-R
10-01-2013, 17:47
Honda pejo gibi kağıt kalınlığındaki saçlarda işe yarayabilir.
Fluence'ın B sütununu tavana bağlayan noktayı 1 saate yakın sürede düzeltti. Oraya kafanız çarpsa kafanız kırılır :D
battalgazi
10-01-2013, 18:15
ilk çıktığında 100 liraya satılıyordu sitenin birinden mail gelmişti 5 liraya almıştım boş boş duruyor evde
ShekiL.GTİ
15-02-2013, 10:57
Bu fotodakı göçükleri düzelte bilirmi bu ürün ?
http://i1112.photobucket.com/albums/k497/34um0099/IMG-20121203j-00572.jpg
ben daha önce aldım kullandım eger direk gib sert bölgelerdeki göçügü düzelmesi imkansız ama esnek bölgedeki örn. kapı ortası kaput ortalarındaki gözükleri bi nebzede olsa işe yarıyor.. ben 9,90 almıştım....
Burak Mehmet
15-02-2013, 11:16
ben buz dolabında denedim işe yaradı ama içinden çıkan silikonla değil siyah silikon aldım..
ceratoniaorg
10-03-2013, 12:16
Dün gece youtube da filan izledim bence gayet amatör anlamda başarılı. Denemek lazım.
PDR – Smart Dent gibi profesyonel bi çalışma yapamazsınız. Ama ben kaportadaki büyük göcüğü
cam vantuzuyla elle çekerek yerine getirdiğim için yaparım gibi me geliyor... Nette okudum
püf noktaları varmış onları uygulamak lazım. Silikonu acaba bildiğimiz silikon mu ?
KK USTASI | DOLU HASARI | BOYASIZ KK GDERME (http://www.cokukustasi.com/index.htm)
Ben bu adamlarınki gibi profesyonel bir çalışma beklemiyorum tabiki
çökük ustasını gerçek anlamda bilmem ama fotolara bakılırsa hiçbiri kendi yaptıkları arabalar değil gibi. araçların alayı yabancı plaka plaka görünmeyenlerdede kaportadan yansıyan yerlerde görülen yazıların alayı yabancı:D
İstanbul avcılar içi elinde olan varsa satın alabilirim bu üründen yada avcılara yakın olan satıcı varmı gelip alıyım denemek istiyorum :)
Slipshod
31-08-2015, 13:14
geçen hafta pazartesi denedim sol ön çamurlukta yaklaşık 10 cm çapında derin olmayan göçük vardı. oval bir göçüktü sanki top çarpmış topun hattı orda çıkmış gibiydi. aldım denedim gayette düzgün düzeltti. :) önceden fotolarda göçük belli olurdu şu an %100 olmasa da %90 düzeldi. boya kalkma yapmadı bende.
geçen hafta pazartesi denedim sol ön çamurlukta yaklaşık 10 cm çapında derin olmayan göçük vardı. oval bir göçüktü sanki top çarpmış topun hattı orda çıkmış gibiydi. aldım denedim gayette düzgün düzeltti. :) önceden fotolarda göçük belli olurdu şu an %100 olmasa da %90 düzeldi. boya kalkma yapmadı bende.
Nereden temin ettiniz ?
Slipshod
31-08-2015, 18:27
Nereden temin ettiniz ?
hepsiburada
Konuyu hortlatıyorum ama bir soru soracağım.
Aliexpressten bir göçük düzeltme seti aldım. Daha önce plastik olanını kullanmıştım, bir iki göçükten sonra o kırıldı bu defa başka aldım. Her neyse.
Sıcak silikon ile çekme aparatını kaportaya yapıştırıyorum. Ancak sıcak silikon boyaya hiç tutunmuyor. Yani daha aparatı takıp çekmeye fırsat kalmadan boyayı bırakıyor. İyi olduğunu düşündüğüm siyah silikon ile de yaptım basit şeffaf olan ile de yaptım sonuç değişmedi.
Aklıma şöyle bir şey geldi. Hızlı cila olarak Sonax BSD kullanıyorum. Etkisi de baya iyi. Acaba boya üzerindeki bu cila mı tutunmayı etkiliyor. Çünkü daha önceleri böyle bir ürün kullanmaz iken sorunsuz halletmiştim.
Şimdi yok olmuyor. En az 30-40 kere denedim. Hatta en son zıpralayıp öyle deneyecektim ama uğraşmak istemedim.
Var mı başına gelen, bilgisi veya fikri olan?