Orijinalini görmek için tıklayınız : makas attı attı,,attı
evet arkadaşlar kaza geliyorum demiş,,,,,
MAKAS ATTI, ATTI, ATTI.. - WEB TV :: Hürriyet (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/35701/21072288/1/makascilara-ders-olsun.aspx)
nitrO_Oxide
26-07-2012, 14:01
Resmen fantezi kurbanı olmus
zeipower
26-07-2012, 14:05
çok sanslı adammış
gene airbag lar acılmamıs :(
volume81
26-07-2012, 14:08
bariyer'de kan izi felan göremedim ama adamın bacaklarına değmeden nasıl geçmiş çözemedim ?
araçtan makasla aldılar
elek oluyomuş.şanslı adammış vesselam.
SOMEONESPECIAL
26-07-2012, 14:11
Bariyer bacak arasına girmiş... *** var öyle gidiyosun
en korktuğum şeylerden biri şu bariyerler..Allah korumuş..
makas falan değil ya sürücü bayan.
Milliyet - Bariyerler bacaklarının arasından geçti (http://gundem.milliyet.com.tr/bariyerler-bacaklarinin-arasindan-gecti/gundem/gundemdetay/03.07.2012/1572184/default.htm)
erkekmiş yaw gözlerde gitti benim
kaza yaptığı yere bak , kalabalık trafik insan gibi sür işte ya
darkmoon
26-07-2012, 14:18
orda airbag yok ki öndende darb yok arkadan darb yok üst ve yan direklerdende darb yok neden açılsın airbag tam aksine kaza tam aiebag açılmamalık bir kaza olmuş.. hani airbag açılmadan nasıl kaza yapılıra güzel örnek olmuş.
Milliyet - Bariyerler bacaklarının arasından geçti (http://gundem.milliyet.com.tr/bariyerler-bacaklarinin-arasindan-gecti/gundem/gundemdetay/03.07.2012/1572184/default.htm)
nası bayan ya :D
Tam kosuyolunu geçince yapmış , şanslı adammış..
saniyeler içinde canından olacaktı ,,,trafikte yapılmaması gereken çok tehlikeli hareketler,,,kaza çok zor
poseidon
26-07-2012, 14:32
Çok şaşrımadın ilginç de gelmedi açıkçası...
Makas atıp atıp ölümden kurtulup evinde bilgisayar başına oturunca delikanlı modifiyeci oluyor bunlar.
Bir de video çeker nasıl makas attıklarını koyarlar internete arkasından gelen ateşli gençlere örnek olmak ve makas king nasıl olur göstermek için.
Yok kaza yapar da bariyerlere girerse şansı varsa mefta şansı yoksa da sakat kalıyor.
Bu herif de piyangodan yaşadığını biliyor mu acaba...
Şimdi düşün ben ne yaptım diye, amk salağı
Hakikaten şanslıymış, Büyük geçmiş olsun ucuz kurtarmış...
Bide konusu varken sormak istyorum var mı bilgi sahibi olan,
Şimdi bu arkadaşın kazası kameralardan görülüyor,
Makas ata ata geldiği için araçta kasko varsa, kaskonun para ödememe ihtimali var mıdır... ?
Yoksa her şekilde kasko aracın parasını öder mi... ?
darkmoon
26-07-2012, 14:40
trafik gibi zorunlu değilki kasko bu her şekilde ödemesi lazım.. neticede kasko tamamen keyfi yapılan bir şey..
Trance-R
26-07-2012, 14:44
şanslıymiş ...
kerimvtec
26-07-2012, 14:44
araba kıralık araba zaten sanırım kaskosuda vardır ..şahsın kendısı bızım ust sokakta oturur..bende ısım benzerlıgı dedım ılk basta ama sonra gazetede fotografı gorunce tanıdım..suan numune hastahanesnde amelıyattaymış durumu iiymiş..bızzat gıdıp gormedım ama soylenenler o sekılde...
E.Bozoglu
26-07-2012, 14:55
Şanslı adammış Allah korumus
golfcu0101
26-07-2012, 14:57
harbiden yuh hem şanslı hemde olaya bak ya işte varya cenabı allah korudumu koruyor
kerimvtec
26-07-2012, 15:01
benım hatırladıgım belkıde bu sıddetle kazası 6 yada 7 oldu..diger turlu vurmaları hıc saymıyorum bıle...
pek makas degilde hakimiyeti kaybetmis gibi geldi bana yaa :S
Murat Özcan
26-07-2012, 15:03
yazık çok kötü olmus
poseidon
26-07-2012, 15:06
pek makas degilde hakimiyeti kaybetmis gibi geldi bana yaa :S
Cevabı aşağıda vermiş arkadaş.
benım hatırladıgım belkıde bu sıddetle kazası 6 yada 7 oldu..diger turlu vurmaları hıc saymıyorum bıle...
chiefkadir
26-07-2012, 15:06
Tabakhaneye *** yetiştiriyo sanki gavata bak yaa ..allahtan başka arabaları katmamış işin içine..Allah korumuş
kerimvtec
26-07-2012, 15:12
zaten sıkıntıda o abi..mahalledede sureklı aynı ıkazlar yapılıyo kendısıne..bıraz pskolıjık skntılar sanırım ve cezaevlerınde gecen sureler.. mahalledekı bayırı dıp gaz gerı gerı cıktıgı yerı gelır motoskletle merdıvenden ındıgı zamanlarıda gorduk...şükürler olsun kı bu kazada baskasının canına zararı olmamıs..hıc sanmıyorm ama allah ıns. akıl fıkır verır bu defa ıbret alırda bu kazayı inş. bılınclı bı surucu olur..
JapanVsGermany
26-07-2012, 15:18
18li yaşlarda ben de böyleydim, kim sağımdan geçse anında gaza geliyordum... şükür ne kendime ne başkasına zarar wermeden atlattık o deli çağımızı, şimdi böyle kullanan arkadaşlara Allahtan akıl fikir wermesini diliyorum...
darkmoon
26-07-2012, 15:21
bu arakdaşında yaşı var gibi gene 25 lilerinde falan belki üstü.
emirarslan34
26-07-2012, 15:22
bundan sonraki hayatında daha dikkatli olur umarım
Yoldan geçenlerde akrabalarıymış adamın adama moral olarak nasıl çıktın sen bundan diyorlarmış :)
Sansli adammis bacagini eline almamis.
KGüneyli
26-07-2012, 15:42
dötunden bal akıo resmen...
diğer arac ve suruculerıne zarar vermemıs ...allahtan sanslıymıs .
SULTANOGLU
26-07-2012, 15:56
nası bayan ya :D
Kazadan sonra bayan olmuş olabilir artık :D
sahibinden de görürüz aratık arabayı. alışveriş merkezi otoparkında 3 lü park yerşnde ortayı seçmem nedeniyle yandaki arabalın kapı açarkenki çarpmalarından dolayı sağ ve sol ön kapı keyfe keder değişmiştir.
kendini 106 gtı sanmş herhalde ulan derli toplu düşünen 106 sahipleri bile bıraktılar bu işleri be...
allah korumuş...
coolvtec
26-07-2012, 16:58
Allah korumuş, belden de girebilirdi o demir.
Hadi bu adam makas attı da girdi. başka birisini biri sıkıştırsa da oraya girse hemen hemen aynı şey olacaktı, önden veya yandan. bence o demirlere bir çare bulmak lazım...
mechanic
26-07-2012, 17:27
o koyduğumun bariyerinin katlanması lazım. her işte olduğu gibi bu işte de rezillik diz boyu
Allah "senin daha zamanın ve atılacak adımın var, bekle" demiş resmen...
ozkanfaruk
26-07-2012, 17:34
En sağ şeride hızlıca giriyo ve şeridi görmüyo önünde de kamyon var. Bu arkadaş kaşınmış baya,bi halt yiyosan düzgün ye. Sınırları zorlamaya gerek yok. Allah şifa verir inş. ne diyelim..
audilover
26-07-2012, 17:37
bu ve bunun gibiler yuzunden canimizi malimiz guvende degil bu goruntulerden bu adama verceksin 10 sene hapis hapistede yatirmicaksin madende calistiricaksin o zaman ben gorurum kac kisi yapiyor .
Islak odunla dovmek fayda etmez buna bu alismistir daha fazlasi lazim.
Çok şanslıymış valla ikiye bölünmekten dönmüş.. Ama yaptırım yok memlekette sosyal hizmet cezası olsa bi miktar da olsa önüne geçilir belki..
Hadi bu adam makas attı da girdi. başka birisini biri sıkıştırsa da oraya girse hemen hemen aynı şey olacaktı, önden veya yandan. bence o demirlere bir çare bulmak lazım...
kesinlikle katılıyorum,hadi makas falan da yok tüm trafik düzgün yollar kaymak ama lastikte üretim hatası var patladı bariyerlere çarptı araç.. o bariyerlere de bi çözüm bulmaları gerek..
Çok rahat geçebileceği bir yerden arabanın ucunu takmış. Ama o bariyerin genede öyle içeri girmemesi lazım hata var. Ancak adam bariyerin geçişi konusunda inanılmaz şanslı imiş.
ykavcioglu
26-07-2012, 18:03
Yüzünü utancından kapatiyor..
redbaron
26-07-2012, 18:24
bugün benim canım sıkıldı bi kaza yapayım demiş .o kadar boş yer varken...
symbol,albea,accent,linea bu arabaların kapasiteleri belli neyin makasını atıyorlar anlamıyorum.
63owen63
26-07-2012, 20:29
Eleman zır cahil de , o bariyerler yok mu onlar.. Çivili tahta üstünde yürümekle aynı şey...
brs_odbs
26-07-2012, 20:37
şanslıymış ..
Ertug_T.
26-07-2012, 20:40
efendi gibi sürmek çok zor heralde..allah korumuş bidaha denemez heralde..
Nedir bu airbaglerden alıp veremediğiniz.. :)
wrcsinan
26-07-2012, 21:48
Drive your bariyer
e bu herif bildiğin psikopat o zaman, potansiyel katil. şikayet etseniz ya birilerini öldürmeden...
dragon07
26-07-2012, 22:46
6000km de getzle çöp kamyonuna 140la patladım yinede airbagları patlamadı :D hyundainin airbagları hiçbi zaman patlamaz bunu unutmayın.
Low-Rider
26-07-2012, 23:12
6000km de getzle çöp kamyonuna 140la patladım yinede airbagları patlamadı :D hyundainin airbagları hiçbi zaman patlamaz bunu unutmayın.
140la patlamışsın hala hayattasın,airbag açmadan da güvenli demek:)
milletimizde seyiri pek sever,kazadan sonraki trafige bak.
oooo hyundai patlamış gene airbag açmamış saldırınnn..
Ne airbag açma meraklısı milletiz arkadaş bariyer girmiş arabaya ya haşırt diye arabanın neresine vurmuşta açsın.
Herifte gebermeye yer aramış resmen töbe yarabbim ya.
Ulan o degil onun bosken ne diye sag seride atliyosun mubarek :D
Allah korumus ya baska aciklamasi yok harbiden
Tuncer M.
26-07-2012, 23:44
Hyundai ya *** atmaya fırsat kolluyorsunuz yemin ediyorum. :) Önden darbe almadan önen airbag açılmasını nasıl beklediniz bu araçta acaba? Mantıklı bir açıklama yapınız lütfen.
Ortası gerçekten bomboş ama öyle bir çektiki aracı sanki f1 pilotları gibi rüzgar tünelinden cart diye çıkıp yarışçı ruh. Ama ALLAH korumuş başka bir şey diyemiyorum çöp şiş gibi olmuş arabanın içerisinden bariyer geçirmek akla zor gelir.
Allah'tan kamyoncu da bir bacak arası ona atmamış. Verilmiş sadakası varmış.
TolgaEsentepe
27-07-2012, 00:03
son hamleyi büyük oynamış ve kaybetmiş..
serdar055
27-07-2012, 00:11
bütün haberlerde vardı akşam Allah korumuş
ucuz atlatmıs bıze nasıhat vermek duser ama bu tecrubeyı mılyon dolar verse kazanamazdı .
vurdi , vurdi , vuruldi hesabı oldu.Çok agresif çekti sağa yanlız.Allahtan yaralı kurtuluş verilmiş sadakası varmış.
GokhanRS
27-07-2012, 00:35
bu kadar terbiyesizlik olur. bu günde bir getz ile toureg dalaşıyorlardı otobandan beylikdüzüne bağlanan yolda. resmen hırs yapmışlar yoğun trafikte deli gibi makas atıyorlardı.
allahtan silahım yok bazen adamın beynine kan sıçratıyorlar. kimsenin hakkı değil başkalarını riske atmak. yoğun olmayan trafikte rahat geçileceğinden emin olunan yerlerde lafım yok ama tam iş çıkışı trafiği saatinde yapıldımı deliriyorum.
nedense bu adama hiç ama hiç üzülemedim.
Boost Up
27-07-2012, 00:42
sosyal mesajcılar detected.
trafik gibi zorunlu değilki kasko bu her şekilde ödemesi lazım.. neticede kasko tamamen keyfi yapılan bir şey..
Eeee o zaman pistte yapilan kazalaridami öduyo kasko? Ben odemiyor diye biliyordum?
verilmiş sadakası varmış harbiden
GokhanRS
27-07-2012, 00:53
başkasını düşünmeyen benciller detected.
harbi şanslı adammış.. Allah korumuş. Makas atıyor diye yargılamamak lazım. ha, egosunu tatmin etmek için yapıyorsa ok. ama aceleniz olduğunda korna sellektör 4leri yaksanız bile sol şeritten çekilmeyen mallar olduğu sürece bu ülkede makassız yetişemeyeceğiz. Çok acil bir kaç kez işim olduğu zaman önümden çekilmedikleri ve yol vermedikleri için yaptığımı hatırlıyorum ama ölüme gidecek kadar ddeğil. yapacak başka çaren yok.
neyse Allah korusun hepimizi...
sağdan sollama eve acı haber yollama
borayuksel
27-07-2012, 08:02
simdi yalan yok hic uzulmedim, bu isi yapiyosan sonuclarina katlanacaksin, garibim kadin ne hallerde, keza ablasimi kardesimi artik kim ise.. o kadar insani zora sokuyor, kendinde neden se Allah'imin taktiri hic 1sey yok.. ne diyeyim ya sansli adammis, ama ben soyleyeyim fazla yasamaz bu o makaslara direksiyona bakarsak :D
edit: yanliz 1 se farkettim bu adamin onu bosken 1den en saga atlamis??
enginetune
27-07-2012, 09:31
sosyal mesaj falan değil bu resmen trafikte fantezi aramak sadece kendi canını değil bir çok insanın canını tehlikeye atmış. Üzülmedim gerçekten hatta iyi olmuş dedim bilinçsizce yapılan hiç bişi için üzülmeye gerek yok bence
Low-Rider
27-07-2012, 09:33
Eeee o zaman pistte yapilan kazalaridami öduyo kasko? Ben odemiyor diye biliyordum?
Pistte ödemez trafiğe açık alan değil
darkmoon
27-07-2012, 09:39
yandan yemiş elantra gördüm hemde eski kasa güncel kasa değil yani bütün airbagleri patlamışdı.. bu kadar iddalı konuşmamak lazım hiçbir zaman diye.. ve bana yandan giren aracın şehirler arası mercedes otobüs olduğunu söylediler o arabanın içinden komple bir aile cap canlı burunları bile kanamadan çıkmış..
kaldıki kendin diyorsun 140 ile çöp kamyonuna girmişsin hala hayattasın airbag hayat kurtarmaz airbag sadece ilk sert darbeyi almanı engeller airbag zaten açılır ve kapanır devamlı açıkda kalmaz.. sen 140 ile getz gibi aracın içinden canlı çıkmışsan gerisi bence önemsiz buda o aracın ne kadar sağlam olduğunu gösterir.. :)
kaskoda neticede özel kapsamı genişletilmiş trafik sigortasıdır.. pistlerde yapılan yarışlar trafiğe dahil olmadığı için kazalarında kaskonun ödememesi gayet doğal kaldıki pistte kaza oranı çok yüksekdir araç limitlerde kullanılır birde yarışan pilot kask tulum giydiğinden vursamda bir şey olmaz tarzı limitleri zorlayarak gider kaskonun ödememesi çok doğal.. Kısaca pistler Trafiğe Dahil Değildir..
belki araştırılırsa bazı sigorta şirketlerinin pistler için de kasko dahilinde şıkları olabilir tabi buda ekstra para demekdir aidat ödemelerinde..
AhmetYılmaz
27-07-2012, 09:48
O araç basık olsa orda *** baş atmazdı işte. :D
Hiç acımıyorum böyle tiplere
Haketmiş....
referance
27-07-2012, 10:37
:D :D açılsaydı şaşardım o kazada .
O araç basık olsa orda *** baş atmazdı işte. :D
onun için yasa çıkmasını bekliyoruz :)
sen 140 ile getz gibi aracın içinden canlı çıkmışsan gerisi bence önemsiz buda o aracın ne kadar sağlam olduğunu gösterir.. :)
Hondaiiii gibi bir araca sağlam araba dedinizya ölsemde gam yemem :)
iyi olmuş b.k var oyle gidiyosun
geçmiş olsun.
Herkes geçirmiş laflarıda adamın son anı görülüyor yani 3 saniyelik bi makası var belki sağa dönücekti dönemeyeceğini anladı belki başka birşey var....
poseidon
27-07-2012, 11:50
geçmiş olsun.
Herkes geçirmiş laflarıda adamın son anı görülüyor yani 3 saniyelik bi makası var belki sağa dönücekti dönemeyeceğini anladı belki başka birşey var....
Yazının öncelerini okursan aynı mahallede oturan biri 6 veya 7. büyük kazası demiş.
3 saniyede bitmiyor olay yani.
Adam alışkanlık yapmış.
benim yorumumda o anki durumuyla ilgili
Arkadaş hiç anlamıyorum o arabaya güvenip de makas atmak başlı başına bir hata yine ucuz yırtmış
ibratice
28-07-2012, 02:22
bundan birkaç sene önce arabanın içinden yaptıklarını marifet sanan 2 a. salak yolda masum bir civic 5 kapıya arkadan çarpıp bariyellerde parçalatıp sonra kaçmışlardı böyle şerefsizler yüzünden birsürü kaza oluyo o yüzden hiç acımıyorum ama iyide olmuş demiyorum .
cgnozdmr
28-07-2012, 02:38
Fazlasıyla şanslıymış o araca güvenip o hareketleri yaparsa olacağı bu.
nemonomani
28-07-2012, 02:38
Yüzünü utancından kapatiyor..
hiç sanmıyorum içimizde bu boku yemeyen yoktur ama işin cılkını çıkarmanı lüzumuda yokki bu ne böyle ya resmen ölmek için çıkmış allah acımış haline
Bence makas falan atmamış, direk direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, toplamaya çalışmış fakat kurtaramamış, uyumuş falanda olabilir direksiyonun başında kim bilir. Her şeye rağmen bu araçtan bu şekilde canlı kurtulması güzel bir olay...
Üzülmedim hiç. Ölseymiş de gram umrumda olmazdı. Şanslıymış sadece.
Eğer ki bu araç şirket aracıysa bir de, umarım şirket arabasıyla ölümüne basmanın, abuk sabuk sürmenin ne olduğunu anlamıştır.. Zira yolda gerçekten "dengesizce" giden şirket araçları ciddi anlamda fazla!
Yanlış yol olduğunu farkedipte dönmek istemiş olabilir bana pek makas gibi gelmedi
Videonun en başında sağdan sola ordan tekrar sağa geçiyor ve son hamlesini yapıyor gibi gördüm ben.
Bence makas atıyordu.
Rabbit33
28-07-2012, 09:19
Allah korumuş 50 airbag de olsa kurtulamazmış,o bariyer bacağına yada beline saplanabilirmiş süzgece dönerdi, çok ama çok şanşlı bir daha o şekilde kullanmayacağına eminim .
Sağ kapı lambo door olmuş. İyi tarafından bakmak lazım.
Şaka bi yana iyi olmuş diyemem ama cokta üzülmedim ucuz kurtarmış. İnsan gibi sürmüyorlar.
ÜSTÜNERC
28-07-2012, 17:09
altında baska araba olsaydı zumur olurdu.allahtan yeni model aractı.hyundai i40 araba.airbaglar neden acılmamıs dıyen arkadaslar varda.bıldıgım kadarıyla kemer takmayınca hava yastıgı acmıyor.neyse ucuz kurtardı gene
Murat Ç.
28-07-2012, 19:15
vala böle insanların başına ne geliyosa kendine asırı güvenden geliyor adam direksiyona bi geçince kaplan mı zannediyo kendini ne baksana almış içine koca bariyerleri simdi bariyerlerin parasınıda kaza yapana ödetiyorlar değilmi ..
minibüsle arasını fazla açık bırakmış daha yakından kesebilirdi açı kurtaracak kadar var ama bu riski göze ala bilecek kadar da cesur ki sağ da ne var bilmeden dalıyor ama amatörlüğün kurbanı olmuş bu da ona ders olmuştur emin olmadığı kararları canıylada ödeyebilirdi sanslıymış
altında baska araba olsaydı zumur olurdu.allahtan yeni model aractı.hyundai i40 araba.airbaglar neden acılmamıs dıyen arkadaslar varda.bıldıgım kadarıyla kemer takmayınca hava yastıgı acmıyor.neyse ucuz kurtardı gene
Araç hyundai accent blue
Ki aracında bir suçu yok çoğu marka model araba da aynı şekilde saplanır kalırdı sürat çok yüksek ve bariyer en zayıf noktadan dalıyor içeri.
borayuksel
29-07-2012, 02:24
adamin 5-6 tane buyuk kazasi olmus, bu adam hala yasiyor :)
Allah'im sen ne buyuksun ne yucesin ya Rab :icon_rule
kickbuttowski
29-07-2012, 08:19
:D :D açılsaydı şaşardım o kazada .
Hondaiiii gibi bir araca sağlam araba dedinizya ölsemde gam yemem :)
O hondayiii dediğiniz araba yolda giden son model arabaların geçemediği ncap testlerinden 5 yıldızla geçiyor..
istediği kadar toplasın yıldızları 3. sınıf kaliteden bile vasat bizim ailede de var lanet ediyorum oyle bir arabanın varlığına aracım yanımda olmadığında bile alıpta sürmüyorum otobüs kullanıyorum çin araçları fiyatlarında olmalı değerleri bu bence
Tuncer M.
29-07-2012, 14:54
istediği kadar toplasın yıldızları 3. sınıf kaliteden bile vasat bizim ailede de var lanet ediyorum oyle bir arabanın varlığına aracım yanımda olmadığında bile alıpta sürmüyorum otobüs kullanıyorum çin araçları fiyatlarında olmalı değerleri bu bence
hahahah.
Hyundainin hangi aracı var ailenizde merak ettim?
darkmoon
29-07-2012, 15:10
Hani markayı sevmeye bilirsin nefret edebilirsin ama bu yolla desteksiz sallamasyon yazılmaz.. Fenaa sallamışsın... hemde çok fena.. hani burası başka tarzda bir forum olsa yiyen çok olurda buradakilere yediremessin..
GokhanRS
29-07-2012, 15:24
fast and furiousda hyundai için kötüledikleri bi sahne var dı araba mı o filan gibisinden :D varmı o sahneyi hatırlayan.
darkmoon
29-07-2012, 15:26
fast and furiousda hyundai için kötüledikleri bi sahne var dı araba mı o filan gibisinden :D varmı o sahneyi hatırlayan.
o öyle bir sahne değildi.. kötülemede değildi adam araba veriyor çocuğa çocuk şakınlık içinde arabaya bakıyor diğer arabayı veren japonda diyorki ne sanıyordun hyundai falanmı vericeğimizi..
ordaki espri şirket arabası tarzı bir espriydi markayı kötüleyen bir espri değildi olsa zaten hyundai dava açardı kim markasını kötülettirir bir filmde.
kagıt gibi parçalanan mersedesler otobüsler kamyonları biliyoruz...bu kaza herşey olur ..araç yanar ,,göle düşer..takla atar,,bariyere ok gibi saplanır ist örnegi çok mesala...ha kaportası saglam ararabalar var ama yüksek hızda sag çıkma garantisi vermez
Tuncer M.
29-07-2012, 15:42
kagıt gibi parçalanan mersedesler otobüsler kamyonları biliyoruz...bu kaza herşey olur ..araç yanar ,,göle düşer..takla atar,,bariyere ok gibi saplanır ist örnegi çok mesala...ha kaportası saglam ararabalar var ama yüksek hızda sag çıkma garantisi vermez
KAza zaten aracın güvenliği konusunda yorum yapılabilecek bir kaza değil, yüksek hızla kontrol kaybedilik yan taraftan bariyer darbesi alınıyor. Çok oldu bu şekilde kazadan yara almıyıp, bariyer yüzünden ölen vatadandaşımız.
Film japonyada çekiliyor ne bekliyordunuz? Bi japon markasını itin g*tüne sokmasını mı? :)
Bad-Fast
29-07-2012, 15:48
bi süre yapmaması için ders olur belki ..
darkmoon
29-07-2012, 15:56
espriyi daha detaylı yazıyım çocuk adam için çalışmaya başlıyor adamda buna madem bizim için çalışıyorsun arabasız olmaz deyip çocuğa o pahalı lüks spor aracı veriyor oda aval aval şaşkın şaşkın bakarken (doğal olarak) japonda üst balkondan ne bekliyordun hyundai falanmı vericeğimizi türünden hani fiks bizdede şirket arabaları olarak kullanılan getzler accent lar falan vardır o tarzda bir espri yapıyor.. Yani sana fiks şirket arabasımı vericeğimizi sanıyordun demeye getiriyor.. bunda markayı kötüleyen bir unsur yok gayet naif güzel bir espri yapılıyor orda.. ama tabi nasıl algılamak anlamak istediğin önemli..
bir koyu fransızcı arkadaşımda taksi filmi çıkdığında taksi1 abi almanları mercedesi yerin dibine sokmuşlar dedi bir gittim filme hiçde öyle bir şey yokdu.. olay tamamen algılama ile ilgili..
hahahah.
Hyundainin hangi aracı var ailenizde merak ettim?
accent era 1.5 dizel 110 beygir var mağlesef :(
Hani markayı sevmeye bilirsin nefret edebilirsin ama bu yolla desteksiz sallamasyon yazılmaz.. Fenaa sallamışsın... hemde çok fena.. hani burası başka tarzda bir forum olsa yiyen çok olurda buradakilere yediremessin..
93 yılından beri hyundai sahibi sayılırım 4 tane çeşit araçta 0 kilometre alındı ben kullanıcı yorumu yaptım kimseye ne yedirme ne yutturma ne de gargara yaptırmanın peşinde değilim seçerek kelime kullanın desteksiz asıl siz sallamayın
darkmoon
29-07-2012, 16:09
93 yılından beri hyundai sahibi sayılırım 4 tane çeşit araçta 0 kilometre alındı ben kullanıcı yorumu yaptım kimseye ne yedirme ne yutturma ne de gargara yaptırmanın peşinde değilim seçerek kelime kullanın desteksiz asıl siz sallamayın
bir kere bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor birinde lanet ediyorum çin malından kötü binmiyorum diyorsunuz bir diğerinde 4 tane hyundai aracım oldu 93 yılından beri sürüyorum diyorsunuz size silah zoruylamı aldırıyorlarda 93 yılından beri 4 tane alıp lanet edip nefret edip hatta kapıda bile dursa otobüsle gittiğiniz bir araba aldırıyorlar.. piyasada aynı fiyatlara dolu alternatif markalar var işde bundan sallıyorsunuz diyorum..
Tuncer M.
29-07-2012, 16:10
accent era 1.5 dizel 110 beygir var mağlesef :(
Hyundai eradan sonra çift haneli üst sınıf araç ve yine çift haneli farklı motor üretti. Hani siz hala b sınıfı sıfırını 22bine sattığı araca bakıp koca markaya *** atıyosun belirteyim dedim. :icon_tup:
bir kere bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor birinde lanet ediyorum çin malından kötü binmiyorum diyorsunuz bir diğerinde 4 tane hyundai aracım oldu 93 yılından beri sürüyorum diyorsunuz size silah zoruylamı aldırıyorlarda 93 yılından beri 4 tane alıp lanet edip nefret edip hatta kapıda bile dursa otobüsle gittiğiniz bir araba aldırıyorlar.. piyasada aynı fiyatlara dolu alternatif markalar var işde bundan sallıyorsunuz diyorum..
Sallama muhabbeti bilmediğim hiç tanımıdağım araç için olursa sallama olur bu ok ama ben diyorum ki 93 ten bu yana bizzat ailede mevcut bu araçlar ilk excel sonra accent son olarakta bu era marka araç bayiden alınarak kullanıldı ailede ben hariç herkez tarafından ben memnun olmadığım 3. sınıf kalite buldum ve 2008 den bu yanada bulmaktayım benim aksime babam ise inanılmaz hyundai fanatiği bugün 0 alsa yine hyundai alır ama ben taraftar değilim kullanmamaktada ısrarcıyım budur konu yani abartılcak yada sallamaya yonelik bi durum yok
Hyundai eradan sonra çift haneli üst sınıf araç ve yine çift haneli farklı motor üretti. Hani siz hala b sınıfı sıfırını 22bine sattığı araca bakıp koca markaya *** atıyosun belirteyim dedim. :icon_tup:
15 yıldır bi *** yoksa hala bi *** yoktur bu yüzden de en kral *** atılır fikrimce ;)
darkmoon
29-07-2012, 16:29
Sallama muhabbeti bilmediğim hiç tanımıdağım araç için olursa sallama olur bu ok ama ben diyorum ki 93 ten bu yana bizzat ailede mevcut bu araçlar ilk excel sonra accent son olarakta bu era marka araç bayiden alınarak kullanıldı ailede ben hariç herkez tarafından ben memnun olmadığım 3. sınıf kalite buldum ve 2008 den bu yanada bulmaktayım benim aksime babam ise inanılmaz hyundai fanatiği bugün 0 alsa yine hyundai alır ama ben taraftar değilim kullanmamaktada ısrarcıyım budur konu yani abartılcak yada sallamaya yonelik bi durum yok
bakın ne güzel yazmışsınız böyle yazın sonuna kadar yanınızdada dururum adam sevmemiş derim olur biter ama markayı genellemeye sokarsanız o yanlış çünkü yeni elantralar olsun yeni i40 lar i30 lar gayet kaliteli başarılı araçlar..
bakın ne güzel yazmışsınız böyle yazın sonuna kadar yanınızdada dururum adam sevmemiş derim olur biter ama markayı genellemeye sokarsanız o yanlış çünkü yeni elantralar olsun yeni i40 lar i30 lar gayet kaliteli başarılı araçlar..
kötü yazı olmaz zaten kötü eleştiri olur bende onu yaptım ;) bende sizin yanınızda alurum aynı fikri taşıyalım taşımayalım forumda arkadaşlıktan ote dostluk kazanıldığını düşünüyorum dediğiniz araçların test sürüşlerinde bulundum yine basit işçilik gördüm dediğiniz boyutlarda bir yenilikcilik için evrim geçirmiş olması lazım ki böyle bir şey 4 yıl içinde olabilecek bir durum değil bence 15 yıllık hyundai marka araç deneyimimle sabit kalıcak mağlesef ama markayı savunma sabrınızı taktir ettim :)
darkmoon
29-07-2012, 16:53
kötü yazı olmaz zaten kötü eleştiri olur bende onu yaptım ;) bende sizin yanınızda alurum aynı fikri taşıyalım taşımayalım forumda arkadaşlıktan ote dostluk kazanıldığını düşünüyorum dediğiniz araçların test sürüşlerinde bulundum yine basit işçilik gördüm dediğiniz boyutlarda bir yenilikcilik için evrim geçirmiş olması lazım ki böyle bir şey 4 yıl içinde olabilecek bir durum değil bence 15 yıllık hyundai marka araç deneyimimle sabit kalıcak mağlesef ama markayı savunma sabrınızı taktir ettim :)
katiyen savunmam sadece negatif yanı varsa yazarım pozitif yanı varsa yazarım mesela siz yeni elantra i30 olsun neyini beğenmediniz avrupada amerikada bu araçlar ödüle boğuldu.. vw nin ceo su çıkdı i30 a bindi fuarda biz bunu yapamayız bmw bunu yapamaz bunlar bunu nasıl yapmış dedi i30 un bir kaç sistemi için..
yani markada büyük atılımlar var amerikada yok satıyor şu anda amerikada hyundai en çok satan 3 yada 4 üncü marka.. yani sizin beğenmediniz nedir plastik kalitesimi bende opelde vardı iki vectram oldu passatım oldu plastik kalitesi bunlardan kötü değil.. motor teknolojisi zaten dizelleri dohc benzinliler gdi dünyanın en iyi motor teknolojilerinden bir kaçı.. ben bunları övmek için yazmıyorum teknik anlamda anlatıyorum.. donanım deseniz bu gün full bir i30 da a dan z ye her bir şey var geri kamerasına kadar.. neyini beğenmediniz onu merak ettim.. beğenilmiycek yanı varsa ondada hem fikir oluruz..
tuncayakyz
29-07-2012, 17:02
Allah korumuş resmen bu ona bir uyarıdır arkadaşa acil şifalar diliyorum...
Tuncer M.
29-07-2012, 19:02
15 yıldır bi *** yoksa hala bi *** yoktur bu yüzden de en kral *** atılır fikrimce ;)
Hea tamam. :icon_tup::icon_tup:
katiyen savunmam sadece negatif yanı varsa yazarım pozitif yanı varsa yazarım mesela siz yeni elantra i30 olsun neyini beğenmediniz avrupada amerikada bu araçlar ödüle boğuldu.. vw nin ceo su çıkdı i30 a bindi fuarda biz bunu yapamayız bmw bunu yapamaz bunlar bunu nasıl yapmış dedi i30 un bir kaç sistemi için..
yani markada büyük atılımlar var amerikada yok satıyor şu anda amerikada hyundai en çok satan 3 yada 4 üncü marka.. yani sizin beğenmediniz nedir plastik kalitesimi bende opelde vardı iki vectram oldu passatım oldu plastik kalitesi bunlardan kötü değil.. motor teknolojisi zaten dizelleri dohc benzinliler gdi dünyanın en iyi motor teknolojilerinden bir kaçı.. ben bunları övmek için yazmıyorum teknik anlamda anlatıyorum.. donanım deseniz bu gün full bir i30 da a dan z ye her bir şey var geri kamerasına kadar.. neyini beğenmediniz onu merak ettim.. beğenilmiycek yanı varsa ondada hem fikir oluruz..
valla bana bu konuda bir dokun bin işit anlatmakla bitiremem kusurlarını 2008 yılına kadar gördüğüm o kadar çok kalitesizlik basitlik var ki bir iki aklıma gelen örnek verim mesela plastik ve kumaş işçiliği berbat üst sekmenti olan araçlarında bile gördüm bunu sonra yenilik adı altında olan sistemleri 3. sınıf vasatlıkta yani bir alman bir japon yda bir fransızla kıyaslanamayacak kadar düşük seviyede hidrolik direksiyon dediği direksiyon bile bildiğin kütük excel model araç 4 cam otomatik iken sonraki aynı sekment araçlarda arka camları çalmalar falan yaptılar orda bir soğukluk oldu yıllardır araç piyasasında olup ar-ge geliştirmesi yapamamazlık siz diyosunuz vw ceo su yapamayacak özellik bulmuşlar hele şükür ki ben bunun bile cok hayati bişey olduğunu tahmin etmiyorum kaldıkı arac yapıyosunuz opsiyon adı altında herşeyleri eksiltme yoluna giriyosunuz bir ABS nin bile opsiyon olması kadar yanlış bişey olabilir mi sanki ekstradan arka koltuklarda ki emniyet kemerlerini bile ücrete tabi tutacaklar elektrik cam motorlarına bile hiç girmiyorum sayısız şey sayarım en kendimi guvensiz hissettiğim bir şeyde virajlarda ki içler acısı durumu bu araçların buna i30 da dahil sert girilmeyen virajlarda bile araç içinde yolcu koltuğuna kadar savruluyorum geniş taban lastik değiştirmeme ramen bu etki hala yaşanıyor işin özü ben hyundai silmişim gözümde inanılmaz değersiz mağlesef :(
percussionali
30-07-2012, 17:56
sanki kontrasinu kaybetmis gibi geldi bana ama gene cok riskli
Low-Rider
30-07-2012, 18:11
espriyi daha detaylı yazıyım çocuk adam için çalışmaya başlıyor adamda buna madem bizim için çalışıyorsun arabasız olmaz deyip çocuğa o pahalı lüks spor aracı veriyor oda aval aval şaşkın şaşkın bakarken (doğal olarak) japonda üst balkondan ne bekliyordun hyundai falanmı vericeğimizi türünden hani fiks bizdede şirket arabaları olarak kullanılan getzler accent lar falan vardır o tarzda bir espri yapıyor.. Yani sana fiks şirket arabasımı vericeğimizi sanıyordun demeye getiriyor.. bunda markayı kötüleyen bir unsur yok gayet naif güzel bir espri yapılıyor orda.. ama tabi nasıl algılamak anlamak istediğin önemli..
bir koyu fransızcı arkadaşımda taksi filmi çıkdığında taksi1 abi almanları mercedesi yerin dibine sokmuşlar dedi bir gittim filme hiçde öyle bir şey yokdu.. olay tamamen algılama ile ilgili..
nasıl atıyorsun belli değil:D
elin amerikalısı hollywood filminde şirket aracı diye espri yapıcak:D hadi türkiye de yoğun şekilde şirket aracı olarak kullanılıyor,sen şimdi dersin amerika'da da accent vs şirket aracı diye:D
orada hyundai'ye atılan *** belli
darkmoon
30-07-2012, 18:20
elin amerikalısı hollywood filminde şirket aracı diye espri yapıcak:D hadi türkiye de yoğun şekilde şirket aracı olarak kullanılıyor,sen şimdi dersin amerika'da da accent vs şirket aracı diye:D
ben atarım öyle arasıra bazı bazı ;)
berkay_aydin
30-07-2012, 18:22
Hangi sahne bu ? merak ettim izlemem lazım :D
AtmoSpheriC
30-07-2012, 21:57
haberlerde izledim biri sıkıştırdı fln diyolardı .
Şu forumda marka olarak en çok tartışmanın çıktığı firma hyundai ise bu adamlar artık biryerlere gelmiştir kusura bakmayın. :)
Era dediğiniz araç daha çok şirketler veya alt orda gelir tabakası için üretilmiş b sınıfı sedan bir araçtır ve sınıfına göre de gayet tatminkardır hatta üst seviyelerdedir. (albea sümbül 206 sedan city... sınıfını unuttunuz galiba aracın:))
Filmde ki diyalogta da adam EVO ile karşılaştırıyor boru değil yanlız.
Durduk yere her hyundai konusunda mevzu çıkıyor bende her seferinde gereksiz yere savunur buluyorum kendimi ama cidden ibretlik şeyler söyleniyor şaka gibi:)
kickbuttowski
30-07-2012, 23:09
Aslında olay şöyle..
Sean Han'ın garajına gelir yukarıdaki balkonda duran Han'a bakar Han der ki;
-Kırmızı Evo senin..
(Sean şaşırır)
-Ne bekliyordun? Altına bir Hyundai verme mi mi? Artık benim için çalışıyorsun, beni temsil ediyorsun..
darkmoon
30-07-2012, 23:49
hiç bir araba firması gişe rekorları kırmış iddalı bir filmde heleki konusu tamamen arabalar üstüne olan bir filmde alenen kendi markasını aşalatıcı hakaret ettirici hatta imasına bile izin vericek bir konuma sokturmaz.. akıl var mantık var.. Heleki bu büyümekde milyon dolarlık yatıramlar yapmakda olan bir firmaysa bu konuda daha hassas olur..hyundai nin herhalde bütün dünyada hukuk bürolarında dünya çapında yüzlerce avukat ordusu vardır onlar öyle bir şey sezseler buna izin verirlermi.. demek ki bir avrupalı amerikalının izleyip algıladığı ile türkiyede belli bir kesmin herkezi katmıyroum tabiki izleyip algıladığı farklı..
ben bizdeki belli bir kesmide anlıyorum bu ülkede bir nesil getzlerle accent excellerle bir yerlere geldi büyüdü hyundaiyi öyle bildi ve kafasındaki hyundai şablonunu aşamadı orda kaldı.. Bu tip bir filmdede öyle bir cümle duydumuda algılıycağı o çapda bir şey olucakdır bundada fazla şaşılıcak bir şey yok..
o kadar önemli değil benim için yazdığımdan 2 kişi bile bir doğruluk payı çıkartıyorsa bana yeter..ben böyle düşünüyorum atıyorsam atıyorum ama böyle düşünüyorum.. isteyen benim algıladığım gibi algılar düşünür isteyen hyundaiye çamur atmışlar der oda okuyanların özgür iradesine ne anladıklarına bağlı bir şeydir saygı duyarım..
Bu konudada başka ib rşey yazmıycam her hyundai konusunda böyle oluyor şişdim.. :)
Tuncer M.
31-07-2012, 00:33
Şu forumda marka olarak en çok tartışmanın çıktığı firma hyundai ise bu adamlar artık biryerlere gelmiştir kusura bakmayın. :)
Era dediğiniz araç daha çok şirketler veya alt orda gelir tabakası için üretilmiş b sınıfı sedan bir araçtır ve sınıfına göre de gayet tatminkardır hatta üst seviyelerdedir. (albea sümbül 206 sedan city... sınıfını unuttunuz galiba aracın:))
Filmde ki diyalogta da adam EVO ile karşılaştırıyor boru değil yanlız.
Durduk yere her hyundai konusunda mevzu çıkıyor bende her seferinde gereksiz yere savunur buluyorum kendimi ama cidden ibretlik şeyler söyleniyor şaka gibi:)
Aşırı eleştiri gizli hayranlıktır. :) ADamlar eradan sonra dediğim gibi b sınıfı hariç 10 üzeri model üretmiş, 10 üzeri farklı motor çıkarmış. Var mı ötesi? :)
darkmoon
31-07-2012, 00:37
zaten artık hyundai konusunda bilhassa yazmamaya özen göstericem ne zaman bir şeyler yazmaya başlasam kendimi hararetli bir hyundai savunucusu olarak bulu veriyorum.. :D hani hyundaiye özel bir düşkünlüğüm merakım olsa neysede odayok bir sonata var kapıda onada bir aydır 3 defa binmişim fırsat olmuyor :D :D
Tuncer M.
31-07-2012, 00:50
zaten artık hyundai konusunda bilhassa yazmamaya özen göstericem ne zaman bir şeyler yazmaya başlasam kendimi hararetli bir hyundai savunucusu olarak bulu veriyorum.. :D hani hyundaiye özel bir düşkünlüğüm merakım olsa neysede odayok bir sonata var kapıda onada bir aydır 3 defa binmişim fırsat olmuyor :D :D
Neredeyse her aracında benzer motoru kullanan kısır markaların fanatikleri binmedikleri, test etmedikleri araçlara *** atınca, binip kullanmış birisi olarak cevap verme gereği duyuyorum kendi adıma.
Neysem, kaza konusundan nereye geldi konu hyundai hatersları yüzünden haha
Biri sevabına yeni hyundai'ye bindirsinde ısınayım şu markaya :)
Low-Rider
31-07-2012, 08:29
Aslında olay şöyle..
Sean Han'ın garajına gelir yukarıdaki balkonda duran Han'a bakar Han der ki;
-Kırmızı Evo senin..
(Sean şaşırır)
-Ne bekliyordun? Altına bir Hyundai verme mi mi? Artık benim için çalışıyorsun, beni temsil ediyorsun..
ben diyalogu çok iyi biliyorum da her konuda fütursuzca bilgi sahibi olup olmadan atıp tutanlara her konuda yorum yapanlara tahammül yok artık
http://g1207.hizliresim.com/z/z/b9qjc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1207.hizliresim.com/z/z/b9qkk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1207.hizliresim.com/z/z/b9qm2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1207.hizliresim.com/z/z/b9qnp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bugun canlı gordum aracı
takla atsa bu kadar olur ancak, tanıyamadım aracı çok kötü olmuş sağ çıkmak bir mucize...
bugun gordum canlı canlı tuylerım dıken dıken oldu verilmiş sadakası varmıs
kotu olmus uzucu bır olay ama adam gıbı gıtse hıc bırsey olmaz,dusunsene herkes boyle gıderse yolda ne olur?
multispace
09-08-2012, 00:55
cok fena allah korumuş :S
http://g1207.hizliresim.com/z/z/b9qjc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1207.hizliresim.com/z/z/b9qkk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1207.hizliresim.com/z/z/b9qm2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1207.hizliresim.com/z/z/b9qnp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bugun canlı gordum aracı
E sen benim şirketin yanına kadar gelmişsin bide bana uğrasaydın :)
sürücünün kendisini gördüm şimdi çok çok iyi yırtmış arabanın bu haline göre.
cidden çok şanslı adammış.
verilmiş sadakası varmış harbiden
arabadan bildiğin tomruk gibi demir çıkardılar ya .
mmged_jan
11-08-2012, 14:03
bir bariyer kazası
http://www.youtube.com/watch?v=uAghwBqNdjw
her şey olur hyundai sağlam değilde honda çok mu sağlam yada kia toyota alman mercedesleri bmw leri önemli olan sağlamlık değil önemli olan şoför şoför arkadaşın şansı varmış hadi bu araç audi olsa ayaklarını kaldırmasa arabaya birşey olmayacak ama olan ayaklarına olacak bilinç önemli