Orijinalini görmek için tıklayınız : Garajdan Çıkma İşkencesi
wrcsinan
26-07-2012, 18:38
İşmi şimdi bu yani. tamam yere yakın araç güzel hoş ama garajıma bile adam akıllı giremiyosam olmasın gitsin
Stance:Nation Street Sweeper! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iTGR6IAYQAc&feature=related)
Ordaki yollar turkiyede olsun,yerlebir gezme merakım yok tatlı basık olsun aracım yeterli ama yere değdirmez isem şerefsizim.Varsın kaldırım eğiminden garajıma giremiyim.
ordaki yollar turkiyede olsun,yerlebir gezme merakım yok tatlı basık olsun aracım yeterli ama yere değdirmez isem şerefsizim.varsın kaldırım eğiminden garajıma giremiyim.
+150000 :d
Low-Rider
26-07-2012, 18:45
eve geldiğinde tuvaleti gelse altına sıçar parkedene kadar:D
arkadaşları aralarında para toplasın da bi air alsınlar nigga ya
tech deyimiyle :
az daha basarsa çok güzel olacak :hehe:
tech deyimiyle :
yanlısın var;)
daha coilde 3cm pay var bu 1cm yukseltilmiş hali.:cool:
wrcsinan
26-07-2012, 18:51
Tam tersi acil bir durum olduğu zaman gitmen gerektiği zamanda yandın.
63owen63
26-07-2012, 18:51
Basıklık iyi hoş da buda karpuz kabugu kaçırmış, eerrayt alsana lan niggalanjelo :)
evin içinde gemi yapma olayına benzemiş,,,biz olsak onun yerinde hemen kum çimento mala düzlemeye başlarız,,,,
erhanarici18
26-07-2012, 19:22
tech deyimiyle :
:hehe::hehe::hehe:
koptum gülmekten
Bu adam şimdi her garajına giriş ve çıkışta tüm bunları yapıyormu ? Öyleyse vallahi helal olsun sabrı için tebrik etmek gerek..
O yolda bu basıklıkla hakkını vermiş adam helal olsun aynı işkenceye bende hafta 1 kez maruz kalıyorum
civic@ef
26-07-2012, 20:40
hiçde işkence gibi yapmıyo adam :) oyle yol olcak bi derdim giriş cıkış olcaksa basarım sürtene kadar :)
ne bileyim bazen görüyorum yorumlarda
adam arabasını gayet güzel basmış araç yerlerde
biri çıkıyo diyo az daha bassan çok daha güzel olacak
evet amortisörler kaputtan çıkınca süpper bi görüntü olur bencede :D
bunu diyenlerin garanti sanayide kaporta yedek parça v.s dükkanları var :hehe:
mechanic
26-07-2012, 21:19
valla bu zencilerde mi takıntı anlamadım, bi tane vardeı zenci supercharger lı lexusuu vardı dünyada 20 tane var adam kırıktı valla bana onu hatırlattı
coolvtec
26-07-2012, 21:38
büyük olasılıkla kaldırımda herhangi bir değişiklik yapamıyor belediye kuralları gereği,
Yiğit Ş.
26-07-2012, 21:42
büyük olasılıkla kaldırımda herhangi bir değişiklik yapamıyor belediye kuralları gereği,
aynen öle. adamı oyarlar :))
bukadar işkenceye değer mi ? bence değmez.. güzel ama uğraşılmaz
Emir_b16a
26-07-2012, 21:49
g*tü kapamak için giyilen pantolonu g*t altına düşürmek gibi bişey işte
basık araba = şekil :D yok öle bişi :D
edit:aleni g*t yazmayalım :D
mhmtsrtp
26-07-2012, 23:51
hadi kendi evini anladımda farklı bi otoparka girmeye çalışsa napcak bu gundi :) kesi o tahtaları arabada taşıyodur :)
Araba adamı değil adam arabayı taşıyor resmen.
adam bundan zevk alıyor olabilir herkesin kendi fikri
ozkanfaruk
27-07-2012, 00:35
Yarın bi gün sizinde olursa anlarsınız nasıl bi zevk olduğunu ;)
Adam da kapıyı açık bırakmayı huy edinmiş kodumun 30 cm'si :D
turbo&quattro
27-07-2012, 00:38
yillardir Amerikadayim ilk kez boylesine guzel modifiye yapan zenci gordum :0
adamlarda nasılbir yol var arkadaş,o basıklık la sadece garajda zorlanıyorlar.biz bırak garajı 10 km de 10 sefer bir tarafları sürtürüyoruz.
CasabLanca
27-07-2012, 00:50
birde yurtdışında işsizlik yok derler.. al işte adam ağır işsiz
furkancicek
27-07-2012, 01:03
Arabayı orj nale cevirdim 1 haftadır kullanıyorum gram tat almıyorum..
Setde askıda kalmayı özledim,sekmesini özledim sigarayı agzıma götürürken burnuma girmesini özledimm cok özledim arkadass :D
Basık arac kullanmak iskence degil zevkdir iskence gören adam zaten basmaz.. :)
Salaklıktan başka bir şey değil bu nedir ya! Tamam araba biraz alçak olması hoş görünüm oluyor ama abartılınca b*ku çıkıyor. Bir de kamber açısıyla oynayıp arabayı paytak ördek yavrusu gibi yapmıyorlar mı çok güzelmiş gibi yakasım geliyor arabayı.
enginetune
27-07-2012, 09:48
ankara da bu basıklık la gezmeye çalışsak ya evden dükkana gidene kadar kanal bacaları ve çukurlardan slalom yapıyorum ayrıca emek 8.caddeyi kazıp bırakan belediye ekiplerini saygıyla anıyorum :D
Adam zevkin kralını yapıyor ya, tahtaları koyarken yüzü gülüyor resmen :)
metinalan
27-07-2012, 09:54
adam mennun abi :)
borayuksel
yillardir Amerikadayim ilk kez boylesine guzel modifiye yapan zenci gordum :0
bu herifin bundan once 1 kac araci daha vardi, ben stance:nation blog sayfasinda senelerdir takip ediyorum, bu lavuk ayarsizin tillahi :D
nitrO_Oxide
O bu değil de araba muhtesem :)
en azından sadece kaldırımdan indirme derdi var bizim tr deki gibi köstebek çukuru olsa o tahtalarla gezecek ömür boyu :)
AHMET1907
27-07-2012, 10:17
Ben bicok AVM otoparkina giremiyorum ilerde park edip yürüyorum, yada golfle gidiyorum:)
çekilicek dert değil :D yardım başlatalım hayrına bi air alalım şuna.mübarek ramazanda sevaba gireriz :D
Arabayı orj nale cevirdim 1 haftadır kullanıyorum gram tat almıyorum..
Setde askıda kalmayı özledim,sekmesini özledim sigarayı agzıma götürürken burnuma girmesini özledimm cok özledim arkadass :D
Basık arac kullanmak iskence degil zevkdir iskence gören adam zaten basmaz.. :)
ya ne güldüm arkadaş ya :D kola felan tam içecekken ağzına yüzüne bulaşmasınıda özlemişindir sen :D :D :hahaha:
akşam arkadaşlar oturmaya çağırsa gitmem ki ben bu yüzden :D soranlara garajdan cıkmak var girmek var zor iş derim :D
yollarımız öyle olsa keşke ama biz zor görücez gibi :D şasi keserim sıkıntı yok :D
onur200sx
27-07-2012, 10:57
Hahaha...Bundan bi tane de bizde var.O da zenci :D Fur 79 auris Furkan =) Adam araba sürtüyo diye caddede bıraktıya la gecenin bi vakti yürüyerek gittim eve :/
brs_odbs
27-07-2012, 12:28
buda çok abartmış bukadarıda kötü
Gazlasan yol tutmaz bi şey olmaz.. Sırf hava aminyum...
Zevk meselesi, adam böyle basık binince tat alıyo demekki
Ö.öztüRk
27-07-2012, 14:05
tam benim kafa adam tahtalarla uğraşıyor helal olsun sana :)
Tuncer M.
28-07-2012, 03:12
Arkasına bir de ciddi iş yazdırmış. Boş işler müdürü ne olacak. :D:D
harbi işkence.bu ya......
emirarslan34
28-07-2012, 09:18
çak tahtları oraya :D
Sürtmüyosa sıkıntı vardır,azcık daha basması lazım :D
cihaz çok tehlikeli yalnız
helal olsun sabır işi ama arabaya bayıldım maşallah :)
TRde böyle yollar olsa ah ah :D
biz olsak oraya beton döker düzleriz ama adam zevkini çıkartıyo gibi :)
percussionali
31-07-2012, 02:15
valla bildiğimiz adam keyif alıyo akadar zaman harcıcam arabayı yapmak için bende katlanırdım valla tahtadan köprü yapmaya
2 dakikalık videoya 1.20dk da aheste aheste teker teker taşıyarak indirdi dayı aracı calıstırıp ısıtıyım deseniz zaten 1 dk alır .dönüştede sıktım motor biraz acık kalsın desek fazla bir iş yapmıyo aslında dayı :D
MuratCan07
31-07-2012, 22:27
bu adamı o arabanın içine koycan Edirne de bırakcan... öyle 10 bin kilometre değil yaklaşık 1500 km yoldan Antalya ya gelmesini isticen izmit te arabayı bırakıp otobüse binmezse adımı değiştiririm :D
turbo&quattro
31-07-2012, 22:45
bu arada ufak bir not duseyim Amerika;da yollar TR deki yollardan daha beterdir. O gordukleriniz madalyonun obur tarafi :)
bu arada ufak bir not duseyim Amerika;da yollar TR deki yollardan daha beterdir. O gordukleriniz madalyonun obur tarafi :)
Bizim sokağa beklerim :D Madalyondan nasibini almamıs bir sokakta bizimki sanırım :D
bence sen TR deki madalyonun öbür tarafını görmemişsin:D
ayrıca adamın yaptıgı cok üşenilecek bişey değil.
rolle gıderken arabayı sokup rollden gelınce gerı takanlar var :D
Emre İlbi
31-07-2012, 23:03
:hehe::hehe:
yıkıldım abi :D
ayrıca bence hiçte işkence falan değil,
SX'te çok kitapsız duruyor :)
turbo&quattro
31-07-2012, 23:03
bence sen TR deki madalyonun öbür tarafını görmemişsin:D
yahu 25sene TR de yasadim nasil bilmiyim :)
Ertug_T.
31-07-2012, 23:04
air ride lazım bu kadar basacaksam :)
yahu 25sene TR de yasadim nasil bilmiyim :)
dayı o zaman sen amerıka dıye başka yere gıttın:D
pHdhW7-dRR4
turbo&quattro
31-07-2012, 23:11
hahah olabilir ;p
hahah olabilir ;p
Abi sen gel Adana'ya güzelce kebabını yedireyim, bici bicini ye gel de gör yol neymiş :D İnsan stock arabasında rahatsız olur mu yollardan? Ankara'dakiler diyor yolumuz kötü, ben Ankara'ya gidince yola sarılasm geliyor :D
daredevil
01-08-2012, 01:23
avm otoparklarından bırak basık arabayı jeeple zor çıkıyoruz. adam inanmış :D
Aynı ben bende her arabayı çıkarışımda kalaslar üzerinden çıkmak zorunda kalıyorum yanlız benim kalaslar sabit bu genç her seferinde koy al yapıyıor o yüzden işi zor :D
Bu adam şimdi her garajına giriş ve çıkışta tüm bunları yapıyormu ?
Murat Ç.
03-08-2012, 01:13
insan her defasında hayattan bıkar artık işkence yahu