Orijinalini görmek için tıklayınız : KaDil VTI Tatilde :)
Fotograf makinesiyle çektiğimizden videoların görüntüsü ve sesi kötü maalesef :(
qyxAo4QUEm8
WGX1EGN61qU
AcsIuNw4o38
Buda Bonus olsun :D
UcfcbgON7ic
KADİL tatilde(2) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qyxAo4QUEm8)
KADİL tatilde(3) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=WGX1EGN61qU)
KADİL tatilde(1) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AcsIuNw4o38)
KADİL tatilde(4) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UcfcbgON7ic)
Buda fotoları :)
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/128080-kadil-vti-tatilde.html
kadir jdm civic
26-07-2012, 22:22
tüneldeki ses muhteşem abi valla maşallah KD ye
tüneldeki ses muhteşem abi valla maşallah KD ye
Her tünelde inlettik etrafı KaDirim :D
Trance-R
26-07-2012, 22:25
hobaaa , 2. de sarması harika , ses mükemmel :)
kazasız belasız ,
fatihcakin
26-07-2012, 22:25
Maşallah egzoz kombinasyonu nedir acaba ? :D
Nasıl bit tatil bu yaa :):)
fenaa:):)
maşallah kadil e
Maşşalahh KaDile Kocaman Kocaman ses feciii zaten hep dedim diyorum da KaDil benim gözümde cok farklı yeri var hayranlıkla bakıyor hayranlıkla izliyorum Allah kazadan beladan kem gözlerden korusun :)
hobaaa , 2. de sarması harika , ses mükemmel :)
kazasız belasız ,
teşekkür ederim yorumuna...type-r gibi sarıyor :)
Maşallah egzoz kombinasyonu nedir acaba ? :D
Komple orjinal 48 lik boru sadece orta susturucu iptal edilip oraya kumandalı aç kapa egzoz takılı :)
Nasıl bit tatil bu yaa :):)
fenaa:):)
maşallah kadil e
Wallahi tuncayım her fırsatta KaDil terör estirdi :) sağlam stres attık :)
Maşşalahh KaDile Kocaman Kocaman ses feciii zaten hep dedim diyorum da KaDil benim gözümde cok farklı yeri var hayranlıkla bakıyor hayranlıkla izliyorum Allah kazadan beladan kem gözlerden korusun :)
ALLAH razı olsun umut'um...VB yide ALLAH kazadan beladan kem gözlerden korusun:)
maşalllllahhhhhhhhhhh cidden vazgeçilmeyecek makinalardan abi KD miz;)
ama koyuyorsunuz böyle videoları insanı egsoza teşvik ediyorsunuz yaw:D
TolgaEsentepe
27-07-2012, 00:51
aynen typer gibi 2 si süper :)
maşalllllahhhhhhhhhhh cidden vazgeçilmeyecek makinalardan abi KD miz;)
ama koyuyorsunuz böyle videoları insanı egsoza teşvik ediyorsunuz yaw:D
Sağol kaan'ım :) sana şiddetle teşvik ediyorum egzozu ama aç kapa şart devamlı egzoz sesi kafanın içine ediyor:D
ciğer ciğer maşallh :)
ALLAH razı olsun sağol...filitre ve egzozla bu kadar ciğer elde edebildim :D
aynen typer gibi 2 si süper :)
bu egzoz sayesinde type-r'ada binmiş gibi olduğumdan type-r da hiç gözüm kalmayacak :)
ugr_kskn
27-07-2012, 07:47
Maşallah abim kadile ciğer spec harika :)
kerimvtec
27-07-2012, 07:51
abi maşallah KD'ye 10 üzerinden 10 ;) direk egzoza teşvik ediyosun gözümü kararttım :D
Maşallah abim kadile ciğer spec harika :)
sağol teşekkür ederim yorumuna :)
abi maşallah KD'ye 10 üzerinden 10 ;) direk egzoza teşvik ediyosun gözümü kararttım :D
Şiddetle tavsiye ederim...canım sıkıldımı e5 te açıyorum egzozu kornaya basmaya gerek kalmadan önümde giden arabalar direk sağ şeride geçiyor :D
kerimvtec
27-07-2012, 08:13
Şiddetle tavsiye ederim...canım sıkıldımı e5 te açıyorum egzozu kornaya basmaya gerek kalmadan önümde giden arabalar direk sağ şeride geçiyor :D
o farklı bı duygu işte abi tahmin edebiliyorum :D:D abicim SEN VE TUNCAY ASLAN gün geçtikçe hızlanıyosunuz maşallah size yaa gençlerin idolü oldunuz :D:D
muayeneden sonra hemen takıcam egzozu olmuyacak böle ben korna basmak zorundamıyım önumdekılere ya :D:D:D
o farklı bı duygu işte abi tahmin edebiliyorum :D:D abicim SEN VE TUNCAY ASLAN gün geçtikçe hızlanıyosunuz maşallah size yaa gençlerin idolü oldunuz :D:D
muayeneden sonra hemen takıcam egzozu olmuyacak böle ben korna basmak zorundamıyım önumdekılere ya :D:D:D
Tuncay başkanın MAŞALLAH' ı var gittikçe gençleşiyor :) bu arada idolünüz olduksak ne güzel sevindim vallahi :D Egzoz candır ama kumandalı candır :)
orhan_guney
27-07-2012, 08:51
Maşallah Başkan Dikkat et :)
Masallah KD'ye cok guzel arac gercekten Allah kazadan beladan korusun abı ;)
Masallah abi cok guzel olmus sesi, gidiside harika gorunuyor, 1. viteste sariyor mu? 48'lik skmiyor mu bunu yav :)
Ayrica bi detailing sart :)
Maşallah Başkan Dikkat et :)
Olur başkanım dikkat ederim :)
Masallah KD'ye cok guzel arac gercekten Allah kazadan beladan korusun abı ;)
Sağol kardeşim ALLAH hepimizi kazadan beladan korusun...
Masallah abi cok guzel olmus sesi, gidiside harika gorunuyor, 1. viteste sariyor mu? 48'lik skmiyor mu bunu yav :)
Ayrica bi detailing sart :)
1. viteste sardırtmamaya çalışıyorum samet, 2.vitese atarken sarıyor :) egzoz açıkken 48 lik kasmıyor kapalıyken kasıyor.
ykavcioglu
27-07-2012, 09:22
Masallah salih abi 1-2 fena olmuş, yolda tam gazlamalik:)
51'lık boru sart dıorm baska bırsy demıyorm
Masallah salih abi 1-2 fena olmuş, yolda tam gazlamalik:)
Sağol yunusum :) bizimkileri piknik alanına bıraktık emmi ile dedik bu fırsatı kaçırmayalım videoyu çekelim dedik :D ama senin kameran olacaktıki o zaman fena video olurdu;) fotograf makinesi sesi tam kayıt edemedi:p
51'lık boru sart dıorm baska bırsy demıyorm
Haklısın onur ama herzaman rol yapmadığımızdan 48 lik ekonomikte oluyor:D
vti ler ortaya kadar 51 lik değil miydi zaten yav:/ yalnış mı hatırlıyorum
vti ler ortaya kadar 51 lik değil miydi zaten yav:/ yalnış mı hatırlıyorum
Yok başkan bence yalnış biliyorsun:rolleyes: benim bildiğim ve gördüklerim 48 likti...
orhan_guney
27-07-2012, 12:46
Metinciğim az kaldı Kılıçlarımızı Cekelim :) Artık
Metinciğim az kaldı Kılıçlarımızı Cekelim :) Artık
Olur başkanım :D ama sol şerit benim olacak, tuncay başkan bariyerlere yakın gidiyor ya 1-2 hp kazanıyor:D o taktiği bende yapacam unutma:p
orhan_guney
27-07-2012, 12:57
tuncay başkan ona özel 2 hp bariyerlere yakın gitmek :D:D
Olur başkanım :D ama sol şerit benim olacak, tuncay başkan bariyerlere yakın gidiyor ya 1-2 hp kazanıyor:D o taktiği bende yapacam unutma:p
Ek.Civic_Spoon
27-07-2012, 13:00
Komple orjinal 48 lik boru sadece orta susturucu iptal edilip oraya kumandalı aç kapa egzoz takılı :)
maşAllah aracınıza çiğer sesi var gerçekten özellikle 2. vites kısaymış gibi bitiyor,
ortaya taktığınız aç kapa egzozun linki mevcutmmu nerden temin ettiniz ?
maşAllah aracınıza çiğer sesi var gerçekten özellikle 2. vites kısaymış gibi bitiyor,
ortaya taktığınız aç kapa egzozun linki mevcutmmu nerden temin ettiniz ?
Teşekkür ederim yorumunuza :) egzozu benim mahallemdeki egzozcu taktı ve markası yok :D fiyat olarakta 300-350 tl arasında...
Murat Özcan
27-07-2012, 13:13
ses guzel masallah kazasız bealsız
ses guzel masallah kazasız bealsız
İNŞALLAH sende alırsın bir VTI da egzoz sistemini benim ki gibi yaparız :)
Murat Özcan
27-07-2012, 13:21
İNŞALLAH sende alırsın bir VTI da egzoz sistemini benim ki gibi yaparız :)
senin sistem ne şekilde abi ?
48 lik orjinal boruları var üzerinde sadece orta susturucu kesilip oraya kumandalı egzoz takıldı...yani egzoz kapalıyken yakıt tasarrufu bile yapabiliyorsun kısa öz :)
Murat Özcan
27-07-2012, 13:34
48 lik orjinal boruları var üzerinde sadece orta susturucu kesilip oraya kumandalı egzoz takıldı...yani egzoz kapalıyken yakıt tasarrufu bile yapabiliyorsun kısa öz :)
ben 60 lık düz boru var sanıyordum abı
Maşallah vtı ye güzel ses
Maşallah vtı ye güzel ses
Teşekkür ederim yorumuna:icon_tup:
Ö.öztüRk
27-07-2012, 13:54
maşallah KD Vtec'e ;)
maşallah KD Vtec'e ;)
Teşekkür ederim :icon_tup:
E.Bozoglu
27-07-2012, 14:10
cok güzel ses Masallah :)
cok güzel ses Masallah :)
Teşekkürler yorumuna:) birde canlı dinleseniz fena ses:D fotograf makinesi bu kadar çekebildi ;)
by_hayali
27-07-2012, 19:07
maşallah maşallah egsoz gerçekten güzel olmuş abi ses gayet tatminkar :) bunun 76mm sini yapabilirmi senin egsozcu bi sorarmısın benim için :)
maşallah maşallah egsoz gerçekten güzel olmuş abi ses gayet tatminkar :) bunun 76mm sini yapabilirmi senin egsozcu bi sorarmısın benim için :)
mustafa başkan konuştum egzozcuyla elimde var diyor. detay icin arayabilirsin abdullah ustayı 05356364247.
iyi tatiller :D
kayıt iyi olsa bide çıkıp gazlamak isterdik herhalde :)
Maaşallahı var direk egzos a teşvik ediyor zaten zor duruyorum yapmayın böyle videolar :D
evilhunter
27-07-2012, 20:53
maşallah ya ::)
emirarslan34
27-07-2012, 20:55
maşallah 2 si cok sexi sarıyor typer gibi. 3 ü nasıl s2000 gibi degil dimi :D her viteste farklı bir arac olyormus :D maşallah , maşallah cok hoş olmus tünel :)
emirarslan34
27-07-2012, 20:59
Maaşallahı var direk egzos a teşvik ediyor zaten zor duruyorum yapmayın böyle videolar :D
nereye kadar kanka :D koyver gitsin :D
nereye kadar kanka :D koyver gitsin :D
sorma ya patlıycak bir yerde ama nerde bilmiyorum :D filtre sound yetmiyor kanka .Bide Gti sesi beni fena tahrik etti bilmiyorum ama bu işin sonu hiç hayırlıya gitmiyor gibi :D
emirarslan34
27-07-2012, 21:36
sorma ya patlıycak bir yerde ama nerde bilmiyorum :D filtre sound yetmiyor kanka .Bide Gti sesi beni fena tahrik etti bilmiyorum ama bu işin sonu hiç hayırlıya gitmiyor gibi :D
ilerde atın intikamı konu baslıgı acmassan iyi :D boşver kanka böyle bin sen :) maşallahı var aracının bozma. allahtan bol bol sabırlar temenli ediyorum sana :D şuanda dogru olanı yapıyorsun.
Trance-R
27-07-2012, 22:02
teşekkür ederim yorumuna...type-r gibi sarıyor :)
resmen iyi bu , tatmin edici :)
olay bu beyler ,dağılın :)
ilerde atın intikamı konu baslıgı acmassan iyi :D boşver kanka böyle bin sen :) maşallahı var aracının bozma. allahtan bol bol sabırlar temenli ediyorum sana :D şuanda dogru olanı yapıyorsun.
:D atın intikamı güzeldi kaka:D eyvallah sağol . Bakalım ne kadar dayancaz ilerde bi vti veya gti olsunda onla oynarız artık. ;)
bacak videoları kim çekti çok kibar olmuş:) MAŞALLAH KD vti'ye:icon_tup:
iyi tatiller :D
kayıt iyi olsa bide çıkıp gazlamak isterdik herhalde :)
3D hesabı :D
küçükyalıya yolun düşerse gel beraber sıkalım :D
maşallah ya ::)
Sağol kardeşim :)
maşallah 2 si cok sexi sarıyor typer gibi. 3 ü nasıl s2000 gibi degil dimi :D her viteste farklı bir arac olyormus :D maşallah , maşallah cok hoş olmus tünel :)
2. vites type-r gibide 3. de malesef s2000 gibi değil :D:D:D
Ses mükemmel, maşallah
eywallah sağol yorumun için :)
resmen iyi bu , tatmin edici :)
olay bu beyler ,dağılın :)
:icon_tup:
bacak videoları kim çekti çok kibar olmuş:) MAŞALLAH KD vti'ye:icon_tup:
Sağol bacanak...kısmetse ewren ve sanada alırsak yıkalım etrafı :):D
vteclerin sesini başka seviyorum :) maşallah yavruya
vteclerin sesini başka seviyorum :) maşallah yavruya
306 gtılarında sesi fena...egzozlu 306 larında vtec sesinden farkı yok gibi.
küçükyalıya yolun düşerse gel beraber sıkalım :D
Kardeşim Soğanlık'tayım zaten burnumun dibi sayılır küçükyalı bi ara uğrar çayını içerim kısmetse. :)
Kardeşim Soğanlık'tayım zaten burnumun dibi sayılır küçükyalı bi ara uğrar çayını içerim kısmetse. :)
Ne zaman istersen beklerim :) bu arada 10 sene bende soğanlıkta oturdum :p çocukluğum orta mah. de geçti :D